2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim o haftada 2300 dü canım de normal dedi . Bende ciğer geliştirici iğne oldum ama ben protein kaçağı ödem ve Anemi vardı o yüzden gelebilir hazırlıklı olalım diye vurdu. Çok şükür bı Gine geldik. Bence telaş yapma sağlıklı olaunda ben kiloya hiç takılmıyorum

35.haftaya kadar gelişimi hep haftasında giderken 35te üç haftada 300gr almıştı benim kızım .bu cuma 37de gideceğim bakalım almismi kilo .Dr kilo alması durursa alacağız dedi.bizde de ne suyunda ne kan akımında bı sıkıntı yoktu.35te 2300duk. İlk kızımda plesanta yaslanmasi vardı bunda o da yok Dr sen naparsan yap bebeğin anne karnında alabileceği kilo var seninde böyle demekki dedi.yine de üzülüyorum bu kez biraz toplu olsun isterdim .yalnızım zaten doğumda sorun çıkmaz ins

Selamlar, 34+2'de 2300 gr dı bizim kız da. Öyle bi geri kalmışlık gibi değil sanki bebeğinizin kilosu? Hani belki 10 günde daha çok alması beklenirdi ama mevcut kilosu da az değil ki.
Sırf bu yüzden mi alacağını söyledi başka probleminiz de var mı?

Sağolun kızlar,tansiyon problemim var ama şuan bir sikinti görünmüyor tansiyonum stabil,başka da bilinen bir problem yok çok şükür,doktor ultrasyonda kan akımlarınin iyi oldugunu söyledi,NTS de de kalp atış ve hareketlerinde bir problem yok dedi,tansiyona bağlıyor doktor ama tansiyonum normal hatta hastane de 11-7 çıktı şuan tek sorun gelişiminin yavaş olması on gün önceye neredeyse aynı,normalde başı bir hafta bacak bir hafta öndeydi onlar bile bir hafta geriye düşmüş ,

Benim de 34 de 2100dü, az bulmustu, 36 da 2500. Doktor minyon diyor benimkine, karin cevresinden oturu sanirim. Nst iyi cikiyor. Gelisimi tamamen durursa sanirim mudahale ediyorlar. Moralini bozma bir dahakinde epey kilo almis olabilir.

Bişey olmaz ins cnm bnm de daha onceki kontrolünde 10 günde 400 gram almışken bu gidişimde 20 gün olmasına rağmen 350 almisti. Yediklerimizle alakalı brz da heralde, muz kaşar peynir bebeğe kilo yapan şeyler brz daha ağırlık ver öyle git bnde yapcam Dr um olumsuz bişe söylemedi ama ben bı 200-300 Gr fazla bekliyordum açıkçası. Önde giderken geriye düşmüş bile hatta hafta olarak. Kan akışında problem yok diyorsun, seninde tansiyon vs gibi bı sorunun yoksa o bu hafta alır annesi, demekki bazı zamanlar duraklama yaşayabiliyorlar bazen atak olduğu gibi

Benim bildiğim kan akımında, plesantada ve suyunda bir sorun yoksa; devam eden ve arası açılan bir gerilik durumu yoksa o bebek alınmaz. Takip gerektirir sadece. (Dr. Çağrı gülümser bilgisi)
İlk bebeğimde 37. Haftada bebeğim 3 kilo civarı iken gittiğim perinatolog 2400 ölçmüştü sağolsun. Değil kilo almaması, zayıfladı mı ne oldu diye düşünmüştük Hemen kendi doktoruma gittim “bu bebeğin 3 kilo altında olma ihtimali yok” dedi.
33. Haftamda 2200 idi çünkü. Yani bu gibi ölçüm hataları olabiliyor. 2 hafta sonrası 3400 doğdu bu arada bebeğim.
Yani; bir hafta yanlışıkla fazla ölçmesi misal bu sefer ki doğru ölçümde sadece 100 gram aldığını göstermiş olabilir.

Kızlar merhaba. Hastaneye yatışım yapıldı öğleden sonra minik sipama kavuşacağım inşallah dua ederseniz çok sevinirim. Önceki yazılanları okuyamadım herkese sağlıklı sorunsuz zamanlı doğumlar diliyorum.

Benim de 34 de 2100dü, az bulmustu, 36 da 2500. Doktor minyon diyor benimkine, karin cevresinden oturu sanirim. Nst iyi cikiyor. Gelisimi tamamen durursa sanirim mudahale ediyorlar. Moralini bozma bir dahakinde epey kilo almis olabilir.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,çok moral oldu yazdıklarıniz doktor biraz panikletti doğrusu,NTS sonucuna göre bugün bile yatisini yapabiliriz dedi,bu arada suyu da çok şükür iyi bir sıkıntı yokmuş,artık haftada iki defa görecek duruma göre karar verecekmiş,insallah kuzum azar azar da olsa buyumeye devam eder,hamilesiniz dua ederseniz çok sevinirim

Hayırlı olsun şimdiden,sağlıkla,sihhatle gelsin minik kuzu, hayirli Salih evlat olsun size

Canım Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuş evladına inşallah. Doğum esnasında sende bize dua et olurmu. Kazasız belasız bitsin hamilelik sürecimiz bizde hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Allah’a emanet olun

Hayırlı olsun şimdiden,sağlıkla,sihhatle gelsin minik kuzu, hayirli Salih evlat olsun size♥
Teşekkür ederim insallah ameliyathane süreci iyi gecerde dua edeceğim hepinize

Çok geçmiş olsun benim kaşıntılarım azaldı çok şükür daha iyiyim bu aralar
Çok geçmiş olsun benim kaşıntılarım azaldı çok şükür daha iyiyim bu aralar
Çok sevindim canım kaşınanın halinden kaşınan anlar benimkilerde geçti 3 gün önce zyrtec i de bıraktım bakayım kaşınacak mıyım diye çok şükür yok artık demek ki olabiliyor gebelikte

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun darısı başımıza

Canım eğer gerileme ya da tam anlamıyla gelişmeme durumu olduğu zaman alırlar.sen stres yaptıkça oda hissediyor. Bende neler neler çıktı neler neler söylediler takmıyorum artık sanki böyle daha mutluyum Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.

Sağlıcakla gelsin Allah yardımcın olsun canım

Bakalım canim,hayırlısı diyorum artık,rabbim sağlıkla sihhatle vaktinde inşallah kucağımıza aldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…