- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Amin canımBakalım canim,hayırlısı diyorum artık,rabbim sağlıkla sihhatle vaktinde inşallah kucağımıza aldirsin
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Allah yardımcınız olsunKızlar merhaba. Hastaneye yatışım yapıldı öğleden sonra minik sipama kavuşacağım inşallah dua ederseniz çok sevinirim. Önceki yazılanları okuyamadım herkese sağlıklı sorunsuz zamanlı doğumlar diliyorum.
Ozele gidiyorsaniz dr unuza hastaneye gitmeden danisma ihtimaliniz yok mu..Tam bir hafta önce sızıntı gibi ufacık kanamam olmuştu sonra sancı çıktı serum verdiler bu hafta evdeydim. Şu an yine geçen haftakinden bile coooook daha az bir lekelenme gördüm tuvalet kağıdında. O kadar arada kalıyorum ki. Kanama diye acile gidince direk çatı muayenesi yapıyorlar tetikleyecekler diye korkuyorum. Ne yapmalıyım bilemedim yerimde oturup ihmal de etmek istemiyorum akıl verin
Maşallah Allah sağlıkla kucağımızaalmayı nasip etsin inşallah. Bana da 38+5 dedi dr.Bayramın ilk günü kötü oldu 38+3 olsa ne olur kiMerhaba kızlar,
Doktor kontrolüm bugündü . Bebeğim 3000 gr olmuş, boyuda 50, 51 cm . Haftasını Allaha şükür yakaladı geriden geliyordu hep. Hersey normal dedi doktorumuz. 4 agustos tarihinde yatışım yapılacak kısmetse 38+5 olmuş olacak o zman bebeğim.
Canım bir ara benimde yukselmisti vitaminleri kestik normale düştü,şu ara kasintidan dolayı doktorum tekrar yaptirmami istedi yarın bende baktiracagim,ama vitaminleri keserseniz düşüş olabilirMerhaba herkeseKaraciğer enzimleri testi yüksek çıkanların doktorları ne gibi bir yol izledi acaba? Cumartesi Alt:86 ast:44tü doktorum safra asidi testi istedi yaptırdım ama sonucu gelmedi. Gün aşırı test yapalım dedi bugün Alt:159 ast:92 çıkınca çok moralim bozuldu Doktorum erken almak durumunda kalabiliriz dedi bunun için cumartesi akşam ve pazar sabah 12 sa aralıkla 2şer doz celestone iğne oldum en azından 37. Haftayı görebilsek diye dua ediyorum ama enzim değerleri arttıkça stres oluyorum. Doktoruma attım sonuçları haber bekliyorum İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun Bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim
bu testleri normalde yapıyormuydunuz ? yani çünkü rutine yapılan bir test degil bu , en azından bana hiç yapılmadı :)Merhaba herkeseKaraciğer enzimleri testi yüksek çıkanların doktorları ne gibi bir yol izledi acaba? Cumartesi Alt:86 ast:44tü doktorum safra asidi testi istedi yaptırdım ama sonucu gelmedi. Gün aşırı test yapalım dedi bugün Alt:159 ast:92 çıkınca çok moralim bozuldu Doktorum erken almak durumunda kalabiliriz dedi bunun için cumartesi akşam ve pazar sabah 12 sa aralıkla 2şer doz celestone iğne oldum en azından 37. Haftayı görebilsek diye dua ediyorum ama enzim değerleri arttıkça stres oluyorum. Doktoruma attım sonuçları haber bekliyorum İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun Bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim
Devlete gidiyorum ama telefonda nasıl yardımcı olabilirdi kiOzele gidiyorsaniz dr unuza hastaneye gitmeden danisma ihtimaliniz yok mu..
Umarim hersey yolundadir
Olabilir o tarihte aslında ama genelde 39 u doldurmuş olmasını tercih ediyorlar. Bu nedenle 38+5 ve 38+6 da alıyorlar sanırımMaşallah Allah sağlıkla kucağımızaalmayı nasip etsin inşallah. Bana da 38+5 dedi dr.Bayramın ilk günü kötü oldu 38+3 olsa ne olur ki
Yapılmıştır aile hekimliği filan yapıyor gebe izlemlerdebu testleri normalde yapıyormuydunuz ? yani çünkü rutine yapılan bir test degil bu , en azından bana hiç yapılmadı :)
Vitaminleri 3 gün önce kestik ama katlanarak artmaya devam ettiCanım bir ara benimde yukselmisti vitaminleri kestik normale düştü,şu ara kasintidan dolayı doktorum tekrar yaptirmami istedi yarın bende baktiracagim,ama vitaminleri keserseniz düşüş olabilir
Doktorum rutin testler içinde istemişti. 15gün öncede yapılmıştı herşey normaldi. Sadece 1 gece bacaklarım çok kaşındı ertesi günü test yaptırınca yüksek olduğunu gördük. Şimdi kaşıntım yok ama değerler artmaya devam ediyorbu testleri normalde yapıyormuydunuz ? yani çünkü rutine yapılan bir test degil bu , en azından bana hiç yapılmadı :)
NişaDevlete gidiyorum ama telefonda nasıl yardımcı olabilirdi kibirkaç saat oldu devamı yok geçen gittiğimde de kanama odağı filan yok dediler kanama ile ilgili bir soru çıkmadı yine aynısı olacak muhtemelen. Hatta yalancı çıktım tuhaf oldum ne kanamasi hani nerde filan tabi böyle diyen olmadı da tertemizdi yani. Hiç anlam veremiyorum neden oluyor. Diğeri açık kırmızı idi bu da ucu pembe
[/QUOTE
Nişan olabilir mi canımDevlete gidiyorum ama telefonda nasıl yardımcı olabilirdi kibirkaç saat oldu devamı yok geçen gittiğimde de kanama odağı filan yok dediler kanama ile ilgili bir soru çıkmadı yine aynısı olacak muhtemelen. Hatta yalancı çıktım tuhaf oldum ne kanamasi hani nerde filan tabi böyle diyen olmadı da tertemizdi yani. Hiç anlam veremiyorum neden oluyor. Diğeri açık kırmızı idi bu da ucu pembe
Benimde öyle oluyor doktora sorduğumda çok normal yeri daralıyor bebek büyüyor demişti yine de bi doktoruna sor istersen canımkızlar bir şey soracağım ya,
bazen karnımda tek bir noktada aşırı bir sertleşme oluyor sanki ayakları ya da sırtıyla mı itiyor diyeyim,
Hemen gögüsümün altında.. sonra gene hareket ediyor gibi de geliyor duruyor gibi de geliyor
normal midir acaba
Evet bebek de olsa her zaman doğruyu söyleme taraftarıyım ben de.. Bir süre zorluk cekecehiz ama ufaklık da oyuna başladıgında daha az zorlanacagımızı düşünğyorum, inşallah.. Cünkü etrafımızda oynayacak kimsemiz yok, en büyük eksikliği bu.. Takip ederim Hatice hanımı, bi bakmak lazım bu kitabına daSöyle bir konuşma olabilir mi aceba, "kızım yakın zamanda birkaç gün ayrılabiliriz ve doktor amcalar beni iyi etmek için ameliyat yaptıklarından eve geldiğimde de birazcık seninle ilgilenemeyebilirim ama baban burda ben de hemen iyileşip seninle oynamaya devam edecegim üstelik artık kardeşin de bizimle oynayacak daha çeşitli oyunlar oynayabileceğiz kalabalık olduğumuz için". Yani cümleler farklı olabilir ama doğru olan neyse onu anlatmak önemli. Hatice Kübra tongarin kardeş kardeşe geçinmek diye bir kitabı var mutttlaka tavsiye ederim. Mesela kardeşin çok iyi çok güzel onunla çok iyi anlasacaksin demek çok yanlış. Diyor ki kitapta size bir kuma getirse kocanız ve onu çok seveceksin bak filan dese hoşunuza gider mibunun için çok hoş çözümler sunmuş. Bir bakın. Ama çocuğa durumu olduğu gibi anlatmak çok önemli. Biz genelde çocuktur anlamaz diye yalan yanlış kabullendirmeye çalışırız. Hiç görmediği birini çok seviyormuş gibi yapmak onun da aklını karıştırır daha çok üzerinize düşer ne olacağını bilemediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?