2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Allah yardımcınız olsun

Tam bir hafta önce sızıntı gibi ufacık kanamam olmuştu sonra sancı çıktı serum verdiler bu hafta evdeydim. Şu an yine geçen haftakinden bile coooook daha az bir lekelenme gördüm tuvalet kağıdında. O kadar arada kalıyorum ki. Kanama diye acile gidince direk çatı muayenesi yapıyorlar tetikleyecekler diye korkuyorum. Ne yapmalıyım bilemedim yerimde oturup ihmal de etmek istemiyorum akıl verin

Ozele gidiyorsaniz dr unuza hastaneye gitmeden danisma ihtimaliniz yok mu..
Umarim hersey yolundadir

Merhaba herkese Karaciğer enzimleri testi yüksek çıkanların doktorları ne gibi bir yol izledi acaba? Cumartesi Alt:86 ast:44tü doktorum safra asidi testi istedi yaptırdım ama sonucu gelmedi. Gün aşırı test yapalım dedi bugün Alt:159 ast:92 çıkınca çok moralim bozuldu Doktorum erken almak durumunda kalabiliriz dedi bunun için cumartesi akşam ve pazar sabah 12 sa aralıkla 2şer doz celestone iğne oldum en azından 37. Haftayı görebilsek diye dua ediyorum ama enzim değerleri arttıkça stres oluyorum. Doktoruma attım sonuçları haber bekliyorum İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun Bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim

Maşallah Allah sağlıkla kucağımızaalmayı nasip etsin inşallah. Bana da 38+5 dedi dr.Bayramın ilk günü kötü oldu 38+3 olsa ne olur ki

Canım bir ara benimde yukselmisti vitaminleri kestik normale düştü,şu ara kasintidan dolayı doktorum tekrar yaptirmami istedi yarın bende baktiracagim,ama vitaminleri keserseniz düşüş olabilir

bu testleri normalde yapıyormuydunuz ? yani çünkü rutine yapılan bir test degil bu , en azından bana hiç yapılmadı :)

Herkese merhaba bizimde bugün kontrolümüz vardı nst ye girdim ama sancı çıktı falan demediler sadece iyi çıkmış dedi doktor 37+2 de 3050 gr olmuş ama artı eksi 200 gr değişebilir dedi normal bekliyoruz müdahale etmiycem o gelmek isteyene kadar dedi bakalım inşallah sağlıkla zamanında gelsin bütün bebeklerimiz.doğum yapanların gözü aydın sağlıkla büyütsünler evlatlarını hastaneye yatıp bekleyenlerin allah yardımcısı olsun kolay doğumlarla gelsin bütün bebekler karaciğer enzimleri yüksek olan arkadaşlarım ben vitaminleri kesince birde limonlu su içince düzelmişti tansiyon sıkıntısı yoksa deneyebilirsiniz. Çok aktif kullanıcı değilim okuyorum ama alıntı etiket nasıl yapılıyo bilmiyorum o yüzden kusuruma bakmayın

Ozele gidiyorsaniz dr unuza hastaneye gitmeden danisma ihtimaliniz yok mu..
Umarim hersey yolundadir
Devlete gidiyorum ama telefonda nasıl yardımcı olabilirdi ki birkaç saat oldu devamı yok geçen gittiğimde de kanama odağı filan yok dediler kanama ile ilgili bir soru çıkmadı yine aynısı olacak muhtemelen. Hatta yalancı çıktım tuhaf oldum ne kanamasi hani nerde filan tabi böyle diyen olmadı da tertemizdi yani. Hiç anlam veremiyorum neden oluyor. Diğeri açık kırmızı idi bu da ucu pembe

Maşallah Allah sağlıkla kucağımızaalmayı nasip etsin inşallah. Bana da 38+5 dedi dr.Bayramın ilk günü kötü oldu 38+3 olsa ne olur ki
Olabilir o tarihte aslında ama genelde 39 u doldurmuş olmasını tercih ediyorlar. Bu nedenle 38+5 ve 38+6 da alıyorlar sanırım

bu testleri normalde yapıyormuydunuz ? yani çünkü rutine yapılan bir test degil bu , en azından bana hiç yapılmadı :)
Yapılmıştır aile hekimliği filan yapıyor gebe izlemlerde acile basvursaniz bile yapıyorlar. Hastateniz de rutin kontrollerde muhakkak bakıyordur.

Canım bir ara benimde yukselmisti vitaminleri kestik normale düştü,şu ara kasintidan dolayı doktorum tekrar yaptirmami istedi yarın bende baktiracagim,ama vitaminleri keserseniz düşüş olabilir
Vitaminleri 3 gün önce kestik ama katlanarak artmaya devam etti Doktorum hemen bu konuyla ilgilenen bir profesörden randevu ayarladı sağolsun. Şimdi gastroentereloji doktorunun kapısında bekliyorum. İnşallah güzel sonuç çıkar Buradan alacağımız dönüye göre doğum planlayacağız dedi. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Doktorum rutin testler içinde istemişti. 15gün öncede yapılmıştı herşey normaldi. Sadece 1 gece bacaklarım çok kaşındı ertesi günü test yaptırınca yüksek olduğunu gördük. Şimdi kaşıntım yok ama değerler artmaya devam ediyor Kaşıntı probleminiz varsa doktorunuza söyleyin kesinlikle çünkü en büyük belirtiymiş

Herkese iyi günler diliyorum. Gebeliğin 34. Haftasındayım. Göğüslerinden kolostrum benzeri akıntı olan var mı? Özellikle son 1 haftadır epeyce arttı. Bir de gümüş kapak gibi ürünler aldıysanız ne zaman kullanmaya başlayacaksınız?

Nisa
Nişa
Nişan olabilir mi canım

kızlar bir şey soracağım ya,

bazen karnımda tek bir noktada aşırı bir sertleşme oluyor sanki ayakları ya da sırtıyla mı itiyor diyeyim,
Hemen gögüsümün altında.. sonra gene hareket ediyor gibi de geliyor duruyor gibi de geliyor

normal midir acaba

Benimde öyle oluyor doktora sorduğumda çok normal yeri daralıyor bebek büyüyor demişti yine de bi doktoruna sor istersen canım

Evet bebek de olsa her zaman doğruyu söyleme taraftarıyım ben de.. Bir süre zorluk cekecehiz ama ufaklık da oyuna başladıgında daha az zorlanacagımızı düşünğyorum, inşallah.. Cünkü etrafımızda oynayacak kimsemiz yok, en büyük eksikliği bu.. Takip ederim Hatice hanımı, bi bakmak lazım bu kitabına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…