2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok şaşırdım benim de şuan tam 34. Bugün kontrolde 2300 Gr olduğunu söyledi doktor ve ben de yaklaşık 10gun önce gitmiştim 100gr almış benim de ama doktor çok iyi dedi. Bence başka bir doktor görüşü daha alın. Neden bebeği alacak ki beni 2 hafta sonra çağırdı kontrole doktorum

Benim de 34+3 de 2100 gr dı minik bebek ama haftasıyla uyumlu dedi bana belki ölçüme bağlı bir hata olmuştur moralinizi bozmayın lütfen 10 günde 100 gr diyor ama belki 10 gün önce daha küçüktü hatalı ölçüldü. İnşallah sonraki kontrolde büyümüş olur

Sağolun kızlar,gercekten mesajlarınız çok iyi geldi iyiki varsınızhepimiz saglikla sihhatle kucagimiza alalım insallah çok şükür şimdilik suyu,kan akımı,nts iyi ama doktorum yine de ciğer gelistirici yaptirdi ve kontrol siklığını haftada ikiye çıkardı,en azından icimiz rahat eder.

Aynen vallaha hareket edemiyorum yattığım yerden kalkamıyorum wc desen başlı başına bi dert. Enerjimiz bitmeden sağlıcakla gelsinler inşalalh
amiin inşallah bende gece wc ye kaç kere kalkıyorum sayamıyorum artık birde oturamıyorum bile rahatça çok canım acıyo biran önce geçse bu günler

şu ultrason aletlerinin hangisine inanacağımı şaşırdım artık birinde 2620 gr 49 cm ölçülüyo diğerinde 2500 gr 46 cm hangisi doğru anlamadım 36 haftalık olduk karın çevresi 1 hafta geriden geliyo diyorlar bacak boyuna baktın mı birinde 36+3 birinde 34+1 görünüyo

Evet birkaç kez ben de yaşadım, hattakorktum acaba kesemi patladı vs, genelde eğilip sıkıştırınca oluyodu.. Ama kontrollerde bir şey cıkmadı şükür..

benim de 34+4 te 2300 gr dı şuan tam 36+0 2600 çıktı 300 gr almış hatta başka bi ultrason aletinde de 2550 çıktı bazen ölçümler farklı olabiliyor bence haftasına göre çok da az değil gibi

Bebeklerine kavusanlar sağlıkla buyutsünler inşaallah kavuşmayı bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun Rabbim.. bizimm yarın kontrolumuz var ins bakalım bize ne diyecek doktorr

idrar yollarımda enf çıkmasıyla infex ve monural şase verdi.. sancılarımın ağrılarımın bitmesi ümidiyle (

benim de 34+4 te 2300 gr dı şuan tam 36+0 2600 çıktı 300 gr almış hatta başka bi ultrason aletinde de 2550 çıktı bazen ölçümler farklı olabiliyor bence haftasına göre çok da az değil gibi
Bilemiyorum canjm,doktor biraz korkuttu,alabiliriz falan deyince hatta nts sonucuna göre kaear veririz dedi,şükür nts iyiydi bakalım haftada iki kontrol olacakmış bundan sonra

Bilemiyorum canjm,doktor biraz korkuttu,alabiliriz falan deyince hatta nts sonucuna göre kaear veririz dedi,şükür nts iyiydi bakalım haftada iki kontrol olacakmış bundan sonra
İnşallah bi sorun olmaz canım Rabbim sağsalim sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin bazen almayınca da almıyor ya çok takmamak lazım bende 34+4 te 2300 gr dı o kadar süt içtim sade maden suyu içtim kaşar peyniri yedim 9 10 gün oldu ve bugün gittim ki daha 200 300 gr almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…