2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah on gün icin gayet güzel almış ben de süte biraz daha ağırlık vereyim bakalım,tansiyondan dolayı maden suyu icemiyorum ama kaşar peyniri de her gün yemeye çalışayım bakalım etkili olur insalalh

İnşallah ya biraz daha sabır bakalım ben sanki bu aralar doğuracakmışım gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı ya. Benim sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek. Daha önce bayramdan önde alırız demişti. Bayramı bebekle geçirmek mi iyi bayram sonrası mı iyi bilemedim. Yarınki doktorun diyeceğine bağlı artık

bana da az geldi ama nedense o kadar yiyip içtiklerime rağmen doktorun ölçümüne göre 2600 çıktı 300 gr almış radyolog ölçümüne göre 2550 civarı çıktı 200 250 gr falan yani. Süt bayağı aldırıyomuş öyle diyorlar ilk hamileliğimde hiç dikkat edemedim 7 8 aya kadar kustum oğlum 38+5 te 2700 doğdu ama bunda yiyip içebiliyorum 36 hafta 2600 gr oğluma yetişmiş şuan bakalım daha ne kadar durabilecek muzda kilo aldırıyomuş öyle diyolar rahatsız etmiyosa onu da yiyebilirsin

hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun ilk zamanlar illa ki biraz sıkıntı olacak birde sıcaklar fena Allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah kontrolünüz iyi geçer

Aynen bende dün de çok az uyumuştum ama hiç uykum yok
Günaydın bende de durum aynı
Bu uyku ihtiyacimizin azliginin dogumdan sonrayada kaymasını diliyorum diger türlü dusunemiyorum oglumda var 3.5 yasinda.
Ama oglumda da ilk zamanlari hatirliyorum 1-2 saatlik uykuyla gun bitirdiğim cok olmustu ilk dogdugu zamanlarda. Nedense uyudugu zaman bile bana ihtiyaci var zannediyordum nefes aliyor mu diye nobet tutardim :))

Benim kızımda 5 yaşında bende aynıydım yaaaa. Ben o 1-2 saat uykuyla işe giderdim. Be günlerdi beee. Bıgün kontrolüm var ondanmıdır nedir uyuyamadım. Doğduklarında valla seve seve uyumucaz ama düşününce şimdi bile tekrar uykum geldi iyi depolamamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…