2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İlk hamileliğimde bebek küçük diye ne önerirlerse yedim her gün süt, eski kaşar, muz vs yeter ki alsın dedim ama 2430 doğdu minnoşum. Hamileliğimde de ne suyumda problem vardı ne kan akışında, ben kilo aldım ama bebek almadı. Bu da minyon geliyor. Sonra Kağan Kocatepe nin videosunu izledim bebek ana rahmine düştüğünde doğum kilosu bellidir diyor, genetik yapısı var çok yiyerek bunu artıramazsınız diyor. O yüzden niye kilo aldı almadı dert etmeyin sağlıklı gelsin de, tabi yine yiyin nasılsa sağlıklı gıdalar

Aynen ilk bir hafta uyuyamamıştım hiç, eşim diyordu ben uyumam sen dinlen yok diyordum öyle nefesini kontrol ediyordum, ilk eve geçtiğimiz gece annem geldi bebeği besledik uyuttuk baktım annem de uyuyor dedim sen niye uyuyorsun ya nefesi kesilirse ya bir şey olursa kendimle birlikte kadını da nöbetçi tuttum Bunda biraz daha relax olabilmeyi umuyorum

Muhtemelen bende öyle olurum zaten evhamli bir yapım var,her dakka başında dikilirim herhalde

Günaydın kızlar,hamileler hani çok uyurdu,hani hormonlar uyku yapardı,resmen bölük pörçük uyuyorum şimdiden uykular haram oldu çevremdeki herkes bebek doğduktan sonra bu rahatlığı bulamazsın,bol bol uyu falan diyorlar ama nerde

Bebeğini kucagına alanlara hayırlı olsun..
Benim ki de gece cok hareketliydi, alt tarafta sızı seklinde aniden iğnelenmeler oldu cok korktum. Cok da agrılı.. Aradabir de bacagıma vurdu,bebiş hareket ederken oluyordu ama uyuyunca olmuyodu.. Baskı mı sancı mı..bilemedim

Kızlar doktordan çıktım plezanta eskimesi olmuş Oda suyu azaltıyormuş haftaya kadar beklicez suyuna bakıcak ona göre doğuma alırım dedi. Bileniniz var mı

Kızlar doktordan çıktım plezanta eskimesi olmuş Oda suyu azaltıyormuş haftaya kadar beklicez suyuna bakıcak ona göre doğuma alırım dedi. Bileniniz var mı
İlk kızımda öyle oldu suyu tamamen bittiği için de normal yapamadim sancı gelmedi Dr tehlikeli dedi.plesanta yaşlanması sık duyduğum bişey aslında.neden olduğunu çok araştırdım yokbyani bı neden.dr bu dada olabilir o hiç belli olmaz dedi.ki bunun suyu iyi dedi ama kilo alması bundada yavaşladı cuma günü belli olur artık.oyle.olursa alır haftaya .bu durumda çok diretmemeklazimmis zaten kızım doğunca anladım bebek susuz kaldığı çok belliydi saçı tırnağı çok gucsuzdu.plesanta da rahmimeyapismisti ameliyatta kazıdı Dr epey kanamam oldu kan verdiler sonra sürekli.her doğum ayrı macera her plesanta yaşlanması aynı olmiuor tabi Dr unuz iyi gozetiyorsa o bilir ne zaman alacagini hayırlısı olsun canim.kilo almismi peki hiç kaç olmis

Doktor bana 35.hafta kontrolunde plasentanın yaşlanmaya başladığını söyledi. Suyun iyi olduğunu söyledi. Bir sonraki randevuyu 37.haftaya verdi. Önümüzdeki pazartesi kontrol var bakalım bana me diyecek.

Merhaba kızlar ben eylül annesiyim ve 2 aydır bebeğinin suyu az deniliyor zaten, dün akşam ve gece boyu bizim bebe kendini göbeğime dayayıp durdu normalde kafası veya poposu karnımı sertleştirir ama sanki sırtıyla dayanıyordu geniş bir alan sertleşiyordu sürekli ve defalarca oldu, ayrıca normalde kafası geldiğinde elleyince kaçıyordu yavaş yavaş ama elliyorum daha uzun süre sert duruyordu karnım ve normale göre de biraz daha hareketliydi, ayağa kalkınca yatakta yön değiştirince sızı gibi birşey oluyordu kasıklarımda , bu acaba bebeğin hareketi mı sadece yoksa yalancı kasılma dedikleri bu mu oluyor acaba bilgisi olan var mı siz daha tecrübelisiniz sormak istedim

Günaydın kızlar bizim bebik de gece boyu çok hareketli idi mesanemle tek kale maç yaptı resmen. Çoğumuzun bu durumları eş zamanlı yaşaması çok ilginç illa vardır nedeni kanepede oturarak uyudum gece boyu ancak. Sağıma ya da soluma yatınca istediği pozusyonu alamiyormus beyzadem dürtüp durdu ah analık

Kasılma gibi duruyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…