Cnm cvp için Tşkler henüz doğmadığı için çocuk dru görmedi haliyle bakalom ne dicek kafındoğumcu inebilir kendisi ama sıvı birikmesi i hemen gösterin dediği için biraz tedirgin oldum
Rica ederim..
Pardon canım daha doğmamış kuzu..İnşallah gelişimin ilerlemesi ile ilgilidir hanı bazı organlar son haftalara son günlere doğru tamamlanıyor ya öyle bir şeydir de normal gelişimine gelir .
Şifa diliyorum paşaya
Rica ederim..
Pardon canım daha doğmamış kuzu..İnşallah gelişimin ilerlemesi ile ilgilidir hanı bazı organlar son haftalara son günlere doğru tamamlanıyor ya öyle bir şeydir de normal gelişimine gelir .
Şifa diliyorum paşaya
İnmemiş testisin cok problem olmadığını duymuştum canım bazı bebeklerde inmeden doguyormus ama sıkıntı olmuyormuş fakat sıvı birikmesi ile ilgili bir bilgim yok
Olabilir cnm kullanıyorum ama yeni başlamadım ki, gerçi düzenli kullanmiyordum bı gün içiyorsam 3 gün icmiyordum,bikac gündür kramp iriyor die bu ara fazla kullanmaya başladım.belki de ondandır dediğin gibi
Kabız olmamaya çalış, kayısı suyu vs iç. 1 hafta 10 güne kadar iyileşiyor. Dr bı solüsyon verdi mi,suya karıştırıp yapior eczane o mikrop kalmasını ve çabuk iyileşmesini sağlıyor.vermediyse onu yaptır, eczacılar da bilir
Kabız olmamaya çalış, kayısı suyu vs iç. 1 hafta 10 güne kadar iyileşiyor. Dr bı solüsyon verdi mi,suya karıştırıp yapior eczane o mikrop kalmasını ve çabuk iyileşmesini sağlıyor.vermediyse onu yaptır, eczacılar da bilir
Baticon tarzi bsey verdi suruyorm surekli zaten 27.07 de dogum yaptim 12 gun oldu. Kaynadi mi acaba bilmiyorum hic ve evet hayatmda hc olmamisken Bugun kabiz oldm. Kani da gorunce acaba acildi mi dikisler diye dusundum. Doktor kontrolum de sali günü.
Iyi geceler 2020 ağustos anneleri.. Ben 2015 ağustos annesiyim az çok yazılarınızı okudum ve cok duygulandım zaman ne kadar acımasız ki 2 gün önce doğum gününü kutladığımız kızım dolu dolu 5 yaşında bu günlerin kiymetini bilin sevgili anneler canınız acıyacak uykusuz geceleriniz olacak agladiginiz günler olacak ama hepsi geçecek bir bakmışsınız bu günler geçmişiniz de kalacak. Anı yaşayın sağlıkla kalın hepinize hayırlı doğumlar güçlü kadınlar
Benim oglum kucuk canim, bir de zor cocuktur cani sagolsun, onu uykusuz birakmaktansa tek basima dogurup donerim daha iyi yani
Yoksa gece gunduz bana da fark etmez.
Hastane de yuruyerek 15 dk, o da sorun degil.
Benimki her daim kuduruk, ya anne yururken bebekler sallanir uyur derler ya, ben yuruyus yaparken bile kimil kimil.
İnsallah dogunca tersi olur ne diyim
Benimki başak olabilir. Babası çok titiz ve bazen dağınıklığı seven bir hatun olarak zorlanabiliyorum bilen bilir titiz adam da zor olabiliyor. Eğer imtihanımı babasinda vermediysem kesin oğlu da başak olur başıma
965tir o canım yanlış hatırlıyosun. Sertifikayla geliyor. Bazıları daha büyük oluyor diye biliyorum xl olanları var falan. Zaten ince bişey. Bana gelenler iş görür küçük kesesiyle geldi zaten.
Kızlar afedersiniz bı ishal olmuşum birden bire oldu wc ye zor yetiştim yani balkondan koşa koşa doğum belirtisi mi ki acep garip bişi de yemedim yani, az daha yetişemiyordum
Ya ben şu nişan olayını dibine Kadar araştırıp okurken karşıma çıktı, İshal de yaklaşma belirtisi diye, hiç belli olmaz
Bu arada benim de en başından beri içinden geçen tarih 08.08 di, serde artvinlilik de var ama haftasonu doktorlar nöbetleşe geliyorlar diye pek istemiyordum. Öğrendim ki bu haftasonu benim doktorum nöbetteymiş, mazeretim kalmadı, napsak da bugün doğursak acabaa
Canım bir süre agrı yapıyor malesef.
Kanama dikişlerden mi geldi acaba..
Doğumdan sonra uzun bir süre kanamam olmuştu ama vajinal kanamalardı.
Bir de doğumdan sonra hiç kontrole gitmedn mi canım.