2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doguralim kiz Artvin neresi bnde de var bı Laz damarı dedem Artvin arhavili

Doguralim kiz Artvin neresi bnde de var bı Laz damarı dedem Artvin arhavili
Oo tamam harikaa, bu tarihi haketmişiz fazlasıyla Bu gazla kalktım 1 saat yürüyüş yaptım vala.
Benim de babam Ardanuçlu, hayatımda bi kez gitmiş olsam da memleket işte

kızlar pembemsi akıntı geldi. sizce acilen doktora gitmeli miyim? yoksa biraz bekleyim mi? nişan dediğiniz şey kırmızı kan mı oluyor?
Gunaydin, Nisan kirmizi pembe, sarimsi hatta bazen renksiz mukus seklinde de olabiliyormus. Nisaniniz gelmis. Dogum bir iki saate baslayabilecegi gibi 2-3 gune kadar da baslayabilir. Vucudunuzu dinlemeniz gerekir. Hayirli olsun.

Oo tamam harikaa, bu tarihi haketmişiz fazlasıyla Bu gazla kalktım 1 saat yürüyüş yaptım vala.
Benim de babam Ardanuçlu, hayatımda bi kez gitmiş olsam da memleket işte
Bnm eşim Trabzonlu oraya gitmisken Arhavi ye de uğruyorum genelde annemin kuzenleri amcası falan var , dedem orda yaşamıyor 70 yıl olmuş ordan cikali Batum a falan gidiyoruz gezmeye bazen. Zaten 2 -3 yılda bı anca gidiyorum o tarafta Mersin tercihim Ardanuç u bilmiyorum ama bi gidişimde Şavşat, merkez vs Borçka heryeri gezecem hiç gitmedim bnde

Son haftalarda kilo artışı olmuyor bende. 35. Haftaya kadar her ay ortalama 1kilo alıyordum. Ama 35den sonra sabitlendi kilom ? Sizce normalmi ? Bebegin esas kilo aldıgı zamanlar bu haftalar benim de almam gerekmiyormu ?

Son haftalarda kilo artışı olmuyor bende. 35. Haftaya kadar her ay ortalama 1kilo alıyordum. Ama 35den sonra sabitlendi kilom ? Sizce normalmi ? Bebegin esas kilo aldıgı zamanlar bu haftalar benim de almam gerekmiyormu ?
Bundan önce ödemin var ve azaldığı için kiloya da yansımıyor olabilir canım
Doktor en dogrusunu söyler bebeğe bakınca...

Canım bir süre agrı yapıyor malesef.
Kanama dikişlerden mi geldi acaba..
Doğumdan sonra uzun bir süre kanamam olmuştu ama vajinal kanamalardı.
Bir de doğumdan sonra hiç kontrole gitmedn mi canım.
Sali gunu gidecegim daha ilk kontrole o zaman cagirdi henuz gitmedim. Bir de benim
Hic agrim olmadi hala yok. Sadece pembeye donmustu kanama. Kipkirmizi gelmeye basladi dun.

Sali gunu gidecegim daha ilk kontrole o zaman cagirdi henuz gitmedim. Bir de benim
Hic agrim olmadi hala yok. Sadece pembeye donmustu kanama. Kipkirmizi gelmeye basladi dun.
bende de öyle oldu canım kırmızıya döndü 2 3 gün öyle oldu şuan açık kahveye dönmüş ve azalmaya başladı gibi. Şu dikişler ne zaman geçecek bende ona yanıyorum acıyo kaşınıyo zor duruyorum

Anladım canım benm ağrımda çok olmuştu.
Kanamam da baya olmuştu.
6 ay falan da adet olmamıştım.
Ama pembeden kırmızıya donduyse bilemedim.
Endişe ediyorsan erkene çek randevunu canım,geçmiş olsun.

Son aylarda bende çok az kilo aldım, diğer hamileliklerimde de aynı şekilde oldu. Herkes bir olmuyor kimisi son aylar çok oluyor. Ben hiçbirinde bulantı sorunu yaşamadım ilk aylar daha istahliydim. Smdi 1 aydır aynı kilodayım ve almiuorum ama bebek alıyor

Kızlar bugün gaz sancısı gibi bi sancı var karnımda bi huzursuzluk ama artmıyor, doğum sancısı böyle değil sanırım belden hissediliyormuş ya da regl sancısı gibi değil mi?

Kızlar bugün gaz sancısı gibi bi sancı var karnımda bi huzursuzluk ama artmıyor, doğum sancısı böyle değil sanırım belden hissediliyormuş ya da regl sancısı gibi değil mi?
Dün akşamdan beri bende de acayip bir gerginlik ve ağrı var sırt kemiklerim de ağrıyor. Sıcak duşta biraz zaman geçirdim yarım saat kadar bir kez de terledim daha iyiyim. Ceyranda kalmışım deriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…