2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar
Öncelikle doğuran arkadaşların gözü aydın, bizim gibi bekleyenlerinde Allah hayırlısı ile kavuştursun. Benim sorum şu olacak özelikle doğum yapan arkadaşlara. Doğum yaptıktan sonra süt hemen gelmeyince mamayı nasıl veriyorsunuz? Yani mama tamamda kaynamış ve ılık su işini nasıl nasıl hallettiniz. Aklıma geldide ona göre hazırlıklı gitmekte fayda var

Bizim hastanede onlar hazırlayıp getiriyorlardı, zaten biberonla vermeye izin yoktu, enjektör içinde hazır olarak geliyordu onla veriyordu hemşire, bize de öğretmişti nasıl verileceğini, serçe parmağı ağız içine yerleştirip emme refleksini tetikleyip veriyorduk. Yoksa hastane şartlarında kaynar su bulmak vs çok zor olur, biberon hijyenini sağlamak vs. Hastane halleder diye düşünüyorum

Aslında süt gelmeyince hemen mama verelim demiyorlar. Süt gelmezse - ki inşallah bunu yaşamayız, zor oluyo - 1-1,5 saat bekleniyo. Bebek emdikçe süt gelecek çünkü. O aşamada hemşireler bi daha deneyelim olmazda mama ve şırınga alın diyo zaten. Suyu ılıtıp mamasını hazırlayana kadar vaktiniz oluyo. O sırada hala emzirmeye çalışıyosunuz yine. Ben küçük kızımda 3 gün şırıngayla besledim kuş gibi

Yaa benim de dedem çıkalı 40 50 yıl olmuştur Ama babam sağ olsun artvin sevdasını aşıladı epey geçen yaz eşimle kendi kendimize gidip gezdik 10 gün, her yeri ayrı güzel kesinlikle gidin gezin

Yarasin canim,bosver, sut olsun
Al gitsin,verilir
Oyle valla yapcak bisey yok yiyorumda aliyorum suan aksam yemegi pisiriyorum bunu yedikten sonra gece icin fast foodta ayarladim kofte yaptim hamburger yicem ben almayam kim alsin. Bi ogun bitmeden digerini düşünüyorum

Hanımlar hani göbeğin aşağı düşme olayı vardır ya, bebek doğum kanalına girince oluyor sanırım. Heh işte o olduktan kaç gün ya da kaç hafta sonra doğum yaptınız acaba?

iyi akşamlar doğum yapan anneler birşey sorcam ya bebeğinizin göbeği ne zaman düştü acaba? Oğlum 9 günlük oldu ama daha düşmedi çok az kalmış birde göbeğinde az birşey sarı akıntı var birşey yapmam gerekiyo mu?

Kızlar 09.15 de genel anesteziyle doğum yaptım,bebeğim son zamanlarda gelişimi durmuştu,tansiyonum da çok yüksekti doktor riske atmak istemedi,minicik doğdu kuzum 2 kilocuk,şuan şükür yanimda emmeye çalışıyor ama çok minik yoruluyor mecburen mamada verdiler kilosu iyice düşmesin diye.

Bu arada sezeryan doğum cidden zormuş beni acil sezeryana alindigim için coraspirin içiyordum diye genel anestezi yapıldı,dikişler çok fena,ayakta yürüyünce iyiyim ama oturamiyorim resmen, herşeyi normal giden bir gebe normal dogurmali bence,gerçi onda da ağrı oluyordur illaki ama bu kadar değildir herhalde

Gözün aydın cnm, çabucak toparlanır siniz inşallah ikiniz de

Gözünüz aydın, ilk iki üç gün biraz sıkıntılı oluyor sezaryende, ama fırsat yaratıp sürekli yürüyün o zaman daha hızlı toparlanırsınız. Hastanede ağrı oldukça ağrı kesici iğne isteyin o dönemi zorlu geçirmeye gerek yok ağrı olursa iğne yapılsın demişti benim doktorum. Önemli olan sizin konforunuz bebeğin de sağlığı. Daha çok küçük emerken yoruluyordur, sık sık emzirin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…