2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım benim ilk kızımdada 1 haftayı geçti düşmedi. Doktorun verdiği ilaç işe yaramadı sarı su akıyordu. Annem ben sizin göbeğinizi hep zeytinyağıyla düşürdüm 4-5 günde düştü dedi. Kızımada sürdürdüm zeytinyağı hemen ertesi günü düştü sarı akıntıda geçti. İstersen dene zeytinyağı çok faydalı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. O ağrılar sezeryana özel birşey değil canından can kopuyor ve karnının içinde yara var normal doğumda yapsan ağrı oluyor. Ama bol bol yürüyüş yapman lazım. Bebek uyudukça hastanede bile fırsat buldukça yürü. 1-2 güne toparlarsın. Rabbim şifanı versin bebişin kilosunuda takma maşalllah kilosuna göre sağlığı iyi bak küveze girmemiş. Emdikçe kilo alır stres yapma sütün azalmasın.

Bizim de 10. Günde göbeğinde sarı akıntı olmuştu zıbınına bulaşmış, o panikle acile gittik dr tuttuğu gibi elinde kalmıştı göbek, o sarı akıntı da granülasyon dokusu( iyileşme dokusu) demişti. Çocuğun göbeği de hastane çöpünü boylamıştı, eve gelince dank etmişti orda bıraktığımız. Muhtemelen akşama sabaha düşer göbek, biz göbek düşene kadar banyo yaptırmadık, o yüzden pansuman da önermemişlerdi bize

Gözün aydın canım ..Kuzuna kavuştun şükür. Her sey zamanla daha iyi olacak ..

Bizimde 8. Günde düşmüştü sonrasında kanama si oldu doktor o götürdük herhangi birşey olmaz dedi. Şimdi iyi şükür bir kaç gün daha bekleyin olmadı doktora goturursunuz

öyle mi? Ama bizimki düşmek üzere zeytinyağı sürsem orası nemli kalmaz mı ebe kuruması lazım demişti

yaa öyle miymiş bende korktum enfeksiyon mu kaptı acaba diye içim rahatladı teşekkür ederim evet bende daha banyo yaptırmadım düştükten sonra da 1 2 gün yıkamayın kurusun dediler

Bizimde 8. Günde düşmüştü sonrasında kanama si oldu doktor o götürdük herhangi birşey olmaz dedi. Şimdi iyi şükür bir kaç gün daha bekleyin olmadı doktora goturursunuz
bizimki çıkmış delikten ince ip gibi kalmış tamamen düşmesine o da düşer inşallah çok hareketli altını falan değişirken bacaklar hiç durmuyo göbeğine de değiyo korkuyorum acıycak birşey olcak diye

Allahım anneli babalı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın olsun. Kaç haftalık dogum yaptınız. Bende corasprin kullandım 32.haftada Dr bırakmamı söylemişti. Doğumu devlet hastanesinde yapacağım. Buradaki Dr da corasprinin 5 gün etkisinin olduğunu, doğuma 5 gün kalaya kadar kullanabilecegimi söyledi. Bende 33. Haftada bıraktım. Epidural sezeryan olacağım bende.

öyle mi? Ama bizimki düşmek üzere zeytinyağı sürsem orası nemli kalmaz mı ebe kuruması lazım demişti
Yok canım hiçbirşey olmuyor bizimki hemen düştü. Yinede sen bilirsin için rahat etmeyecekse sürme. Bizede banyo yaptırmayın dediler önce yıkamadık sonra yıkadık bebeği. Abiminde kızı oldu annem doktoru dinlemicem dedi onu yıkadı zeytinyağı sürdü göbeğine 3-4 günde düştü. Ben bu doğumumdada anneme bırakıcam. Eski yöntemler günümüze göre daha iyi valla

Hanımlar eylül beklerken ben Ağustos annesi oldum. Çarşamba günü kanama başkayınca acil sezaryen a aldılar. Kızım 36 haftalık doğdu. Ben rüyada gibiyim. Allahına şükürler olsun
Gözünaydın canımçok geçmiş olsun ayrıca,nasılsınız iyimisiniz şimdi,kansman durmadığı için mi hemen doğuma aldılar,bakalım bende bu hafta içi umutluyum doğum olsa artık istiyorum her an kanama olacak sıkıntısı yordu çok

yaa öyle miymiş bende korktum enfeksiyon mu kaptı acaba diye içim rahatladı teşekkür ederim evet bende daha banyo yaptırmadım düştükten sonra da 1 2 gün yıkamayın kurusun dediler
Yikarsan daha çabuk düşer, kaç guhkuk oldu bilmiyorum da bu sıcakta bebek yıkanmadan durur mu yavrum yaa.. bnm kızım temmuzda doğdu 2 güne bir yıkardim. Hastaneden ciktik ertesi gün yıkadım. Su besler derler, bnm felsefem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…