2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben son 3-4 aydır tetliyorum, özelliklede geceleri
Yok canım bende dün akşam karın ağrısı ile başladı üşüttum mü yoksa belirti mi diye sordum. Baya renkli cevaplar geldi hormonlar sıcaklar vs değil anlık oldu yani halsiz de hissediyorum cevap üşütme yani sagolun cümleten ne olmadığını anlamış oldum en azından

Canım gözünaydın,Allah bağışlasın evladını inşsllah Normal doğumda da dikiş varsa ağrı olabiliyor tabi değişiyor herkeste belki bende genel olurum spinalde kolay olmamıştı benim

Bize de drlar oglum da yikayin,guzelce kurulayin islak kalmasin yeter demisti.
Kac gune dustu hic hatirlamiyorum ama bir sorun olmamisti.
Pansuman vs de yapmamistik.

hadi hayırlısıyla bi gelsin de bakayım yarın da düşmezse sizin yöntemi denerim artık

9 günlük oldu bende yıkamak istiyorum kirlendi zaten bayağı da ama hastanedeki doktor ebeler de sağlık ocağındaki ebe de yıkama dediler bende bekliyorum o yüzden

Canim 14. Gundeyiz biz gobek hala dusmedi. Sari akinti deil de bizimki de kaniyor ara ara. Doktoruna sordum. Normal dedi. Sonraki gun kanamasi artti diye tekrar sordm. Sabah aksam baticon sur dedi bakalm bi dusse rahatlicam

9 günlük oldu bende yıkamak istiyorum kirlendi zaten bayağı da ama hastanedeki doktor ebeler de sağlık ocağındaki ebe de yıkama dediler bende bekliyorum o yüzden
Canim bn de yikamadim ama 2 gunde bir annem siliyor sabunlu suyla. Duruluyor. Gobege degdirmiyoruz suyu. Bana da yikama dediler diye bekliyorum bakalim

Kanama vardı. Baktılar plesanta ayrılmaya başlamış. Acil aldılar. İyiyiz ama çok küçük yoruluyoruz hemen.

Uyuyamiyordu, aslnda uykusu vardı ama uyku haram olmuştu... Kendini sıkıntidan alışverişe vermişti.. kargocular bişe getirmekten bikmisti, kredi kartı patlamış ödemeler tavan yapmıştı... Yine de uyuyamiuordu uyumadikca bu döngü tekrarlanıyordu. Öyle işte bilin bakalim bu kim

Letgo ya koy cnm, neden ki hayırdır
Hayat şartları cnm berbat bnm için çok çok kötüyüm nasıl anlatsamki mecburum satmaya letgoya koydum fakat burda da ikiz bebek bekleyen annelerimiz var belki çabuk satarım diye düşğndüm evlatlarım olmasa dünya umrumda olmazdı ayakta kalıcam bi şekilde

Gözün aydın prenses de toparlanacaktır en kısa zamanda. Kendine dikkat et. Kolay değil bir ameliyattan çıktın sonuçta. İnşallah hemen toparlanırsın

Hanımlar eylül beklerken ben Ağustos annesi oldum. Çarşamba günü kanama başkayınca acil sezaryen a aldılar. Kızım 36 haftalık doğdu. Ben rüyada gibiyim. Allahına şükürler olsun
Gözün aydın Demek ki zamanı şimdiymiş. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Sağlıkla büyüsün inşallah

İlla ki sana da lazım olcak diye ddm,mecbursan bilemem tabi, herşeyin hergun fiyatı artıyor maalesef şartlar zor.. gönlüne göre olur satarsın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…