2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hanımlar eylül beklerken ben Ağustos annesi oldum. Çarşamba günü kanama başkayınca acil sezaryen a aldılar. Kızım 36 haftalık doğdu. Ben rüyada gibiyim. Allahına şükürler olsun
Sağlıkla büyütün inşallah

Doğum yapan butun anneleri tebrik ederim, hayırlı olsun. Doğumunu bekleyen herkese de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim. Benim Edizim de iki gün önce plansız bir şekilde suyu azalması sebebiyle sezeryanla geldi. Çok şükür sağlık durumu genel olarak iyi.
Yalnız sütüm yok,bu konuda ne olur sizde etkili olan yöntemleri paylaşın. Bir de bebekte çok gaz sancısı var. Bu konuda da destek bekliyorum. Mesajımdan alıntı yapabilirseniz çok iyi olur. Çünkü topici bu ara okuyamıyorum.
simdiden çok tşk ederim

Bende akintinin 50 tonunu yasiyorum canim
Kanama olmadigi surece normaldir sanirim..
Cok az daha oyle gelmis kanli olmadigindan ben de panik yapmadim ama kivami cok degisik oldugundan bilemedim genelde her seyim tuhaf oldugundan
40 tan canı gelmek mi istedi aceba prensesin (kız miydi ya )
Heheh ayy anacim hic gelesi yok bu kizin dun biraz asagi baski yedim o kadar ... geceleri 1 ya da 2 kez wc kalkiyorum rahat bu kiz kendini yormuyor

Valla beni tarif etmişsin. Oğlumun yeni doğduğunda giyeceği kıyafetleri bırak 5-6 yaşına kadar giyeceği kıyafetleri bile aldım. 6 ay sonrası oyuncaklarıda bitti. Şimdi 3 yaş sonrası oyuncaklara bakıyorumEşim diyo istersen askerlik parasınıda yatır şimdiden çocuğun kafası rahat etsin doğunca askerlik yapmıcam diye diyo 7 gün kaldı doğuma 7 güne kadar kredi kartının limiti biterse yandım sabahı nasıl edicem doğana kadar

Size de hayırlı olsun ..Sağlıkla büyütün Ediz paşayı..
Süt, için bol su içmek çok iyi geliyor bunu biliyorsunuzdur.Bunun yanında kuru incir, kuru kayısıları ( ölçü olarak 1 er dolu bardak olabilir)küçük küçük doğrayın bir tencereye alın üzerine bir bardak dut kurusu ekleyip 7-8 bardak su ile yarım saat kaynatın ılıdıktan sonra 1er kase üzerine tarcın dökerek tüketin sonra üzerine bol su için mutlaka faydasını göreceksiniz..
Bunun yanında Humana süt arttırıcı çay kullanabilirsiniz.
Hurmanın iyi geldiğini söyleyenler de var..
Bir de taze beyaz üzüm iyi geliyor .
Yapabilirseniz gün aşırı omuzlarınıza sıcak su tutarak duş alabilirsiniz..
Tabi en önemlisi sık sık emzirmek o zaman ister istemez sütünüz artacaktır .Şimdiden kolaylıklar diliyorum .Umarım sütünüz bol bol olur bebeğiniz güzel beslenir.

Canim 14. Gundeyiz biz gobek hala dusmedi. Sari akinti deil de bizimki de kaniyor ara ara. Doktoruna sordum. Normal dedi. Sonraki gun kanamasi artti diye tekrar sordm. Sabah aksam baticon sur dedi bakalm bi dusse rahatlicam
Bana hiçbir şey yapma sadece kuru tut dediler canım hiç mi oynama yok sizinkinde canım bizimkinin yarısından fazlası çıkmış çok az birşey kaldı o da düşse bende rahatlıycam bezini değiştirmeye korkar oldum

Canim bn de yikamadim ama 2 gunde bir annem siliyor sabunlu suyla. Duruluyor. Gobege degdirmiyoruz suyu. Bana da yikama dediler diye bekliyorum bakalim
aynen bende siliyorum canım bakalım bugün yarın düşer inşallah da biz de rahatlarız yavrucaklar da

Cok ellemiyorum ben korkuyorum ama oyle bi belirgin oynama falan da yok gibi. Ben de giydirirken altini degistrirken tedirginim.

Kanama vardı. Baktılar plesanta ayrılmaya başlamış. Acil aldılar. İyiyiz ama çok küçük yoruluyoruz hemen.
Çok şükür canım hayırlısıyla kavuştun ya evladınabüyür minnak kuzunAllah korusun canım benimde çok korktuğum şey plasenta ayrılması,üniversite hastanesinde mi doğum yaptın

Bak simdi kafam karisti internetten bakiyorum da ayni benzeyene nisan olabilir ama dogum hemen baslamaz diyorlar kanamali degilse normal devam et diye...
Bir iki gune gelişme olur mutlaka. Ha kilosundan dolayı normal doğmaz orasini bilemem ama doktorunla değerlendirme yap bakalım hiçbirimiz ameliyat olmak zorunda kalmayız inşallah. Olursa da dünyanın sonu değil. Ben çabuk toparlanmak istiyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler.

Merhaba termosa koydum ben evden çıkarken kaynar su.aksam üzeri doğum yaptim.suyun kaynarligi geçmişti zaten.

Çok şükür canım hayırlısıyla kavuştun ya evladınabüyür minnak kuzunAllah korusun canım benimde çok korktuğum şey plasenta ayrılması,üniversite hastanesinde mi doğum yaptın
Evet Eğitim araştırma hastanesinde. Ameliyata girmeden önce bile burda doğurmıcam diyordum. Ama nasip böyleymiş, iyiki de orda olmuş. Ameliyat yarasından çekmedim çok.
Ama kızım çok küçük olduğu için çok yoruyor bizi. Doktorlar da sarılığa takmışlar. Uyandır emzir diye sıkıştırıyorlar, tahlil diye çocuğun elleri, ayakları delik için de kaldı. Birazdan yine gidicez. yine kan alıncak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…