Ben de egitim araştırmada yapacağım inş tecrübeleriniz nelerdir aceba iyi ki demişsiniz. Ben de hastanemden çok memnunum bir iki talihsiz özel hastane deneyiminden sonra. Ama korkmuyor da değilim tam doğum zamanı sinirime dokunan insanlar denk gelir diye. Gerçi o insanlar her yerde var özelde de olsa kısmet artık.Evet Eğitim araştırma hastanesinde. Ameliyata girmeden önce bile burda doğurmıcam diyordum. Ama nasip böyleymiş, iyiki de orda olmuş. Ameliyat yarasından çekmedim çok.
Ama kızım çok küçük olduğu için çok yoruyor bizi. Doktorlar da sarılığa takmışlar. Uyandır emzir diye sıkıştırıyorlar, tahlil diye çocuğun elleri, ayakları delik için de kaldı. Birazdan yine gidicez. yine kan alıncak.
Canim kanama yok ama nisan oldugunu nasil anldin desemDoktorumu aradim belki agri gelir beklicez dedi :)
Pek agrim yok ama hadi bakalim
40+3
Canım bizde yıkamadık 7. Gün düştü göbek bağı. Ama ılık bezle sildik hep. Çok terliyor çünkü onu yakıp pişik yapmasın diye9 günlük oldu bende yıkamak istiyorum kirlendi zaten bayağı da ama hastanedeki doktor ebeler de sağlık ocağındaki ebe de yıkama dediler bende bekliyorum o yüzden
Sen yine kıyafet miyafet bebeğe çalışıyorsun. Ben yeni tasindim ev eşyası alıp duruyorum daha zararliyimValla beni tarif etmişsin. Oğlumun yeni doğduğunda giyeceği kıyafetleri bırak 5-6 yaşına kadar giyeceği kıyafetleri bile aldım. 6 ay sonrası oyuncaklarıda bitti. Şimdi 3 yaş sonrası oyuncaklara bakıyorumEşim diyo istersen askerlik parasınıda yatır şimdiden çocuğun kafası rahat etsin doğunca askerlik yapmıcam diye diyo 7 gün kaldı doğuma 7 güne kadar kredi kartının limiti biterse yandım sabahı nasıl edicem doğana kadar
Boyle normal akintimdan daha farkli canimCanim kanama yok ama nisan oldugunu nasil anldin desem
Bu şekilde bende de geliyor gün içinde öyle kocaman değil ama jel kıvamında slime gibi böyle dediğiniz gibi pecetede kalıyor silince daha önce böyle geliyor muydu ilk defa mı geldi bu şekilde sizdeBoyle normal akintimdan daha farkli canim
Ayiptir soylemesi löps diye boyle jel kivaminda ve zaten silince pecetede kaldi
ıslak olursa, kuru tutulmazsa göbek bağı enfeksiyon olur diyorlar ondan yıkamıyoruz, kaynayıp soğumuş suyla silebilirsiniz. bizim 6. günde düşmüştü o zaman yıkadık. Düşer yakında. Şimdi hergün ya da günaşırı yıkıyoruz9 günlük oldu bende yıkamak istiyorum kirlendi zaten bayağı da ama hastanedeki doktor ebeler de sağlık ocağındaki ebe de yıkama dediler bende bekliyorum o yüzden
Sarılık takip ediyorlar canım sen dayanabildiğin kadar dayan emzir yakalanmasın sarılığa,insan kıyamıyor evladına sürekli kan alınıncaEvet Eğitim araştırma hastanesinde. Ameliyata girmeden önce bile burda doğurmıcam diyordum. Ama nasip böyleymiş, iyiki de orda olmuş. Ameliyat yarasından çekmedim çok.
Ama kızım çok küçük olduğu için çok yoruyor bizi. Doktorlar da sarılığa takmışlar. Uyandır emzir diye sıkıştırıyorlar, tahlil diye çocuğun elleri, ayakları delik için de kaldı. Birazdan yine gidicez. yine kan alıncak.
Ilk defa geldi bu sabah, benim akintim daha cok kremsi yapida beyaz gibiydi ya da daha sulu kivamda...Bu şekilde bende de geliyor gün içinde öyle kocaman değil ama jel kıvamında slime gibi böyle dediğiniz gibi pecetede kalıyor silince daha önce böyle geliyor muydu ilk defa mı geldi bu şekilde sizde
süt için bol su, işe yarıyor mu bilmesem de humana still tea ve rezene, tahin helva ve bilumum tatlı, vişne suyu. gaz sancısını dr kolik olarak değerlendirdi bizim ve probiyotik damla verdiDoğum yapan butun anneleri tebrik ederim, hayırlı olsun. Doğumunu bekleyen herkese de sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim. Benim Edizim de iki gün önce plansız bir şekilde suyu azalması sebebiyle sezeryanla geldi. Çok şükür sağlık durumu genel olarak iyi.
Yalnız sütüm yok,bu konuda ne olur sizde etkili olan yöntemleri paylaşın. Bir de bebekte çok gaz sancısı var. Bu konuda da destek bekliyorum. Mesajımdan alıntı yapabilirseniz çok iyi olur. Çünkü topici bu ara okuyamıyorum.
simdiden çok tşk ederim
Kayinvalide sorunun noldu canım sıkıntı yoktur inşallahDoğum yapan herkesi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün sağlık ömürleri olsun lohusalık cok zor gecıyor buraya bakmaya vakit bulamıyorum gögus ucu yarası var bır hafta oldu hala geçmiyor doğum öncesı krem kullanılmayan başlamıştım ama hıc faydası olmadı gögus kalkanı silikon gögus ucu bunları da kullanıyorum doktor bır kac krem önerdı onları kullanılanmaya başladım ama yıne fayda etmıyor aglaya ağlayan emzıriyorum bebeğim de iri bebek olduğu için sureklı emmek istiyor zaten sezeryan ağrılarım gecmedı sipinal anestezi oldugu icin de bel boyun agrım var butun sıkıntılar bende yanı ama suan gözumun önunde uyuyan oğluma değer
Aynen renksiz sariya yakinn"Çoğunlukla berrak yapıda olan hamilelikte nişan rengi, pembe, kırmızı ya da kurumuş kan rengine benzer tonda kahverengi de olabilir. " kagan Kocatepe renksiz ya da sari olabilir diyordu bir videosunda.
Benimki dediğim gibi daha slime gibi normal bakınca beyaz duruyor peceteye koyunca kremsi sarımsı duruyor bizim 7 haftamız var daha belkide doğuma hazırlıktır diye düşündüm.Ilk defa geldi bu sabah, benim akintim daha cok kremsi yapida beyaz gibiydi ya da daha sulu kivamda...
ama benim bildigim bu sekilde gelip daha 2 hafta vs. dogumuna olanlar var.. rahim yumusuyormus bu nedenle bize isaret veriyor gibi
Vardir kuzum ben sabah doktorumu aradim o da sanciyi bekleyecegiz dediBenimki dediğim gibi daha slime gibi normal bakınca beyaz duruyor peceteye koyunca kremsi sarımsı duruyor bizim 7 haftamız var daha belkide doğuma hazırlıktır diye düşündüm.
Canim ayva cekirdegi bulabilirsen cok iyi diyolar. Bde kendi sütün iyi geliyormus. Ben gumus kapak kullaniyorm krem sürmüyorum. Benim kiz da cok emiyor. Surekli emmek istiyor. Yara olmadi cok sukurDoğum yapan herkesi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün sağlık ömürleri olsun lohusalık cok zor gecıyor buraya bakmaya vakit bulamıyorum gögus ucu yarası var bır hafta oldu hala geçmiyor doğum öncesı krem kullanılmayan başlamıştım ama hıc faydası olmadı gögus kalkanı silikon gögus ucu bunları da kullanıyorum doktor bır kac krem önerdı onları kullanılanmaya başladım ama yıne fayda etmıyor aglaya ağlayan emzıriyorum bebeğim de iri bebek olduğu için sureklı emmek istiyor zaten sezeryan ağrılarım gecmedı sipinal anestezi oldugu icin de bel boyun agrım var butun sıkıntılar bende yanı ama suan gözumun önunde uyuyan oğluma değer
2 haftalik olduk biz de. Bir kac gundur acip gozlerini bakiniyor. Ayni durum bizde de var. Emiyor surekli. Ya da uyuyor. Bos vakitlerinde de agliyor1 aya birkaç günümüz kaldı bizim kızı emmek dışında oyalayamıyorum ben hep ağlıyor uyuyor ya da emiyor siz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?