O kadar benzer şeyler yaşamışız ki biz de sonunda tartıştık kendisi lohusa sendromuna girmişti maalesef sonunda herşey bitti .gitti evine ben. Zaten o varken de ayaktaydım hep en azından mutluyum kafam rahat .he kafama çok takıyorum aslında ama o da geçecek benim için hepsi bitti gözümde .insan belli hi yaşa gelince artık killetin nazını cekemiyorGönder evine gitsin
Muhtemelen gaz sancısı var bi gece bizde yaşadık korkudan ağladim hic uyumadım İlk cocuk olunca böyle her şey den korkuyoruBebeği kaka yaparken ve gaz çıkarırken çok kıvranan varmı.bizim ki sabaha kadar inliyor.ıhliyor ve tisliyorsabah anca kendine gelip uykuya dalıyor.bana o kadar uzakki ilk kızım da sıfır gaz di.memnun kaldığınız gaz ilacı varmı
Ah o kıvranmalarBebeği kaka yaparken ve gaz çıkarırken çok kıvranan varmı.bizim ki sabaha kadar inliyor.ıhliyor ve tisliyorsabah anca kendine gelip uykuya dalıyor.bana o kadar uzakki ilk kızım da sıfır gaz di.memnun kaldığınız gaz ilacı varmı
Bugun ebe gelecek eve ziyarete ben de sorucam ne kullanmali diye. Soracak listesi yaptim ama gaz sorusu ilk sirada. Nasil kivraniyo kipkirmizi oluyp minigim. Uykusundan uyaniyo tiz bi sesle inliyor 1-2 saniye kivranip geri daliyor ama o sesi caninin nasil yandigini gosteriyo. Ben mi kotu besleniyorum diyorum kendimi sucluyorum. Caresiz hissediyorum. Sezaryenle dogumlarda cok sık karsilasiliyormus gaz sorunuyla diye duydum. 40indan sonra gecer diyen var, 100 gunu bulur diyen var. Su bagirsaklar isi kolaylasa da yavrum rahat bi nefes alsa.Ah o kıvranmalar
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama zinco ve nurse harveys birlikte kullanıyorum işe yaradığını düşünüyorum. Bugün doktor kontrolümüz var soracağım.
ayy benimki de aynen öyleydi valla sanki kendisi doğum yapmış o lohusa ben ona bakıyordum resmen ne bi yemek yaptı evimde ne kahvaltı hazırladı ne bir bulaşık yerleştirdi makineye o olmasa daha rahat olurdum en azından yemek derdim olmazdı o var diye hergün ayrı bi yemek yaptım sürekli uyuyordu ben uykusuz perişan halimle onun uyumasını horlamasını izliyordumO kadar benzer şeyler yaşamışız ki biz de sonunda tartıştık kendisi lohusa sendromuna girmişti maalesef sonunda herşey bitti .gitti evine ben. Zaten o varken de ayaktaydım hep en azından mutluyum kafam rahat .he kafama çok takıyorum aslında ama o da geçecek benim için hepsi bitti gözümde .insan belli hi yaşa gelince artık killetin nazını cekemiyor
benim bebeğim de öyle kıvranıyor kıpkırmızı oluyo 3 gündür kakasını da yapamıyo az önce hastaneye götürdüm sab simplex ve biogaia damla yazdı zinco kullanıyordum ne yazık ki işe yaramadı dün biraz rezene çayı yaptım içtim 1 2 kaşık da bebeğe içirdim şükür gazını çıkarmaya başladı ama kaka zorluyo galiba onuBebeği kaka yaparken ve gaz çıkarırken çok kıvranan varmı.bizim ki sabaha kadar inliyor.ıhliyor ve tisliyorsabah anca kendine gelip uykuya dalıyor.bana o kadar uzakki ilk kızım da sıfır gaz di.memnun kaldığınız gaz ilacı varmı
bu kremi bende kullanıyorum gerçekten işe yarıyorGeçmiş olsun canım
Benimde il zamanlar yara oldu lansinoh avent göğüs kalkanı zeytin yağı bilmem ne yağı sütünü sağ sür hiçbiri işe yaramadı
Doktora sorduğumda bilemiyorum ne kadar doğru bunu yazmak ama bayerin madecasol adında kremini yazdı o iyi geldi
Bir doktoruna danış istersen bu kremi
Benimde 3 gün emzirme işkenceye dönüştü resmen
Benimki de enseden kendi saçlarını eline doluyor, tırnaklarını 3-4 günde bir kesiyorum ama yine de çiziyor yüzünü. Eldiven takmadım hiç sevmiyorum.Benim bebegim ikinirken kendi saçını çekiyor :/ kendi yuzunu falan cirmakliyor, parmaklarini gozlerine gozlerine goturuyor korkuyorum.
Aynı İnan bizde aynı böyle yazdığın gibiyiz.Bugun ebe gelecek eve ziyarete ben de sorucam ne kullanmali diye. Soracak listesi yaptim ama gaz sorusu ilk sirada. Nasil kivraniyo kipkirmizi oluyp minigim. Uykusundan uyaniyo tiz bi sesle inliyor 1-2 saniye kivranip geri daliyor ama o sesi caninin nasil yandigini gosteriyo. Ben mi kotu besleniyorum diyorum kendimi sucluyorum. Caresiz hissediyorum. Sezaryenle dogumlarda cok sık karsilasiliyormus gaz sorunuyla diye duydum. 40indan sonra gecer diyen var, 100 gunu bulur diyen var. Su bagirsaklar isi kolaylasa da yavrum rahat bi nefes alsa.
Canım sarılık ta vücut çok belirginmi bebiş inin. Ben 5.günde gittiğimde doktor şuan yok dedi. Gözleri sarı değil tabi ama hafif kremsi. Benim kız kırmızı kanlı bir bebek ama baya aktif maşallah özellikle gündüz uyumuyor. Sarılık olunca uyku hali çok olurmuş. Bizim 12.gün bakalımmperşembe doktor ne diyecek. Güya 2.çocuk 6 7 sene ara verince ilkten farkı olmuyorAynı İnan bizde aynı böyle yazdığın gibiyiz.
Bazen çok tıkanıp ağlıyor ömrümden ömür gidiyor valla. Çok üzülüyorum. Her pırt yaptığında göbek atıyorum artık
Saatlerce masaj ve egzersiz yapıyorum yeri geliyor da çünkü.
Doktora gittik ama net konuşamadık sanırım uzayan sarılığımız var yine insternrtte korkunç şeyler yazıyor, doktor sebebine bakmalıyız dedi kan ve idrar tahlili istedi sonuçlar çıkınca sorucam sorularımı.
2 haftalık olana kadar uykusu çoktu zar zor 20 şer dk tutuyordum ama artık memeden çıkmıyor 2 3 saat memede duruyorMerhaba kızlar,
Uykusuz günlerden selamemzirme konusunda kaç dk ve her iki meme muhakkak veriyomusunuz.?birde 2 saat yaklaşınca benim göğüslerim ıslanma yapıyor yaşayan var mı?
Doktor bana bir gögusten emzirirken digerinden sut geliyorsa yeterlidir demisti. Ama ne kadar doğru bilemiyorum tabiStres yapma canım aynı stresleri bende yaşıyorum ama zaten doktor kontrolüne gideceksiniz.. yeterli sayıda çişte yapıyorsa doyuyordur...
doktorum bana ,
Memede uyuyor mu
Yeterli sayıda çiş var mı ve
Tartısına bakıcaz demişti...
tartısı az çıktı mesela günlük alması gerekenden ama önemli değil aşırı fark yok dedi... takip edicez dedi... ben de çok üzüldüm öyle olunca ama...
Sarılığın uzamış olduğunu neye göre belirliuorlar.bizimki 18 e çıktı bı gece kaldı kuvezde. Daha sonra bakilmadi.gozlerde ve yüzde sarılık hala var 27 günlüğü Z ama ilk kızımda da yüzdeki gözdeki sarılık uzun sürmüştü .bu uzayan sarılık mi oluyor.sizinn bebeginiz kaç günlükAynı İnan bizde aynı böyle yazdığın gibiyiz.
Bazen çok tıkanıp ağlıyor ömrümden ömür gidiyor valla. Çok üzülüyorum. Her pırt yaptığında göbek atıyorum artık
Saatlerce masaj ve egzersiz yapıyorum yeri geliyor da çünkü.
Doktora gittik ama net konuşamadık sanırım uzayan sarılığımız var yine insternrtte korkunç şeyler yazıyor, doktor sebebine bakmalıyız dedi kan ve idrar tahlili istedi sonuçlar çıkınca sorucam sorularımı.
Ben anlamadım asla durmuyordu ama dün akşamdan beri sürekli olmasa da uyuyor damlaya yormuştum. Gaz kaka yapabildiği için rahatladı diye.. çünkü gaz damlasının da uyku hali yaptığını söyleyenler olmuş özellikle zinco için.Canım sarılık ta vücut çok belirginmi bebiş inin. Ben 5.günde gittiğimde doktor şuan yok dedi. Gözleri sarı değil tabi ama hafif kremsi. Benim kız kırmızı kanlı bir bebek ama baya aktif maşallah özellikle gündüz uyumuyor. Sarılık olunca uyku hali çok olurmuş. Bizim 12.gün bakalımmperşembe doktor ne diyecek. Güya 2.çocuk 6 7 sene ara verince ilkten farkı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?