2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gönder evine gitsin
O kadar benzer şeyler yaşamışız ki biz de sonunda tartıştık kendisi lohusa sendromuna girmişti maalesef sonunda herşey bitti .gitti evine ben. Zaten o varken de ayaktaydım hep en azından mutluyum kafam rahat .he kafama çok takıyorum aslında ama o da geçecek benim için hepsi bitti gözümde .insan belli hi yaşa gelince artık killetin nazını cekemiyor

Muhtemelen gaz sancısı var bi gece bizde yaşadık korkudan ağladim hic uyumadım İlk cocuk olunca böyle her şey den korkuyoru

Ah o kıvranmalar
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama zinco ve nurse harveys birlikte kullanıyorum işe yaradığını düşünüyorum. Bugün doktor kontrolümüz var soracağım.

Ah o kıvranmalar
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama zinco ve nurse harveys birlikte kullanıyorum işe yaradığını düşünüyorum. Bugün doktor kontrolümüz var soracağım.
Bugun ebe gelecek eve ziyarete ben de sorucam ne kullanmali diye. Soracak listesi yaptim ama gaz sorusu ilk sirada. Nasil kivraniyo kipkirmizi oluyp minigim. Uykusundan uyaniyo tiz bi sesle inliyor 1-2 saniye kivranip geri daliyor ama o sesi caninin nasil yandigini gosteriyo. Ben mi kotu besleniyorum diyorum kendimi sucluyorum. Caresiz hissediyorum. Sezaryenle dogumlarda cok sık karsilasiliyormus gaz sorunuyla diye duydum. 40indan sonra gecer diyen var, 100 gunu bulur diyen var. Su bagirsaklar isi kolaylasa da yavrum rahat bi nefes alsa.

ayy benimki de aynen öyleydi valla sanki kendisi doğum yapmış o lohusa ben ona bakıyordum resmen ne bi yemek yaptı evimde ne kahvaltı hazırladı ne bir bulaşık yerleştirdi makineye o olmasa daha rahat olurdum en azından yemek derdim olmazdı o var diye hergün ayrı bi yemek yaptım sürekli uyuyordu ben uykusuz perişan halimle onun uyumasını horlamasını izliyordum şükür dün gitti evine kafam rahatladı yine uyuyamıyorum ama en azından strese girmiyorum

benim bebeğim de öyle kıvranıyor kıpkırmızı oluyo 3 gündür kakasını da yapamıyo az önce hastaneye götürdüm sab simplex ve biogaia damla yazdı zinco kullanıyordum ne yazık ki işe yaramadı dün biraz rezene çayı yaptım içtim 1 2 kaşık da bebeğe içirdim şükür gazını çıkarmaya başladı ama kaka zorluyo galiba onu

Bizimkinin totosu dırt dırt durmuyor her dırtlamada kaka çıktığı için poposu pişik olmuş her bezlemede Bepanthol kullanıyorum ama düzelmedi hameten kullanan var mı pişik için iyi geldi mi anneler

bu kremi bende kullanıyorum gerçekten işe yarıyor

Benim bebegim ikinirken kendi saçını çekiyor :/ kendi yuzunu falan cirmakliyor, parmaklarini gozlerine gozlerine goturuyor korkuyorum.

Benim bebegim ikinirken kendi saçını çekiyor :/ kendi yuzunu falan cirmakliyor, parmaklarini gozlerine gozlerine goturuyor korkuyorum.
Benimki de enseden kendi saçlarını eline doluyor, tırnaklarını 3-4 günde bir kesiyorum ama yine de çiziyor yüzünü. Eldiven takmadım hiç sevmiyorum.

Aynı İnan bizde aynı böyle yazdığın gibiyiz.
Bazen çok tıkanıp ağlıyor ömrümden ömür gidiyor valla. Çok üzülüyorum. Her pırt yaptığında göbek atıyorum artık
Saatlerce masaj ve egzersiz yapıyorum yeri geliyor da çünkü.
Doktora gittik ama net konuşamadık sanırım uzayan sarılığımız var yine insternrtte korkunç şeyler yazıyor, doktor sebebine bakmalıyız dedi kan ve idrar tahlili istedi sonuçlar çıkınca sorucam sorularımı.

Merhaba kızlar,

Uykusuz günlerden selamemzirme konusunda kaç dk ve her iki meme muhakkak veriyomusunuz.?birde 2 saat yaklaşınca benim göğüslerim ıslanma yapıyor yaşayan var mı?

Canım sarılık ta vücut çok belirginmi bebiş inin. Ben 5.günde gittiğimde doktor şuan yok dedi. Gözleri sarı değil tabi ama hafif kremsi. Benim kız kırmızı kanlı bir bebek ama baya aktif maşallah özellikle gündüz uyumuyor. Sarılık olunca uyku hali çok olurmuş. Bizim 12.gün bakalımmperşembe doktor ne diyecek. Güya 2.çocuk 6 7 sene ara verince ilkten farkı olmuyor

Merhaba kızlar,

Uykusuz günlerden selamemzirme konusunda kaç dk ve her iki meme muhakkak veriyomusunuz.?birde 2 saat yaklaşınca benim göğüslerim ıslanma yapıyor yaşayan var mı?
2 haftalık olana kadar uykusu çoktu zar zor 20 şer dk tutuyordum ama artık memeden çıkmıyor 2 3 saat memede duruyor benimde göğüsümden sızıntı oluyor emzirirken bile birinden akıyor göğüsler terbiye olacakmış diyorlar ama bilemiyorum

Doktor bana bir gögusten emzirirken digerinden sut geliyorsa yeterlidir demisti. Ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi

Sarılığın uzamış olduğunu neye göre belirliuorlar.bizimki 18 e çıktı bı gece kaldı kuvezde. Daha sonra bakilmadi.gozlerde ve yüzde sarılık hala var 27 günlüğü Z ama ilk kızımda da yüzdeki gözdeki sarılık uzun sürmüştü .bu uzayan sarılık mi oluyor.sizinn bebeginiz kaç günlük

Ben anlamadım asla durmuyordu ama dün akşamdan beri sürekli olmasa da uyuyor damlaya yormuştum. Gaz kaka yapabildiği için rahatladı diye.. çünkü gaz damlasının da uyku hali yaptığını söyleyenler olmuş özellikle zinco için.
gözlerinin uçlarında sarılık kalmıştı bir tek doktor biraz sarı dediğinden beri yine gözüme sapsarı gelmeye başladı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…