Bu 2 saatte bir emzirin dedikleri emzirmenin başlangıç saatinden itibaren mi, bitiş saatinden itibaren mi emin değilimKeşke 2 saatte bir uyandırmaya gerek kalmadigini daha onceden bilseydim. Ilk hafta gozumu korkuttuklarindan saat kura kura uyandirdim. Simdi mutemadiyen 2 saatte bir ayakta. Gece 01:30, 03:30 ve 05:30'da uyaniyor. Emzir bezini değiştir uyut 1 saati bulunuyor her seferinde.
E ErganunNasılsın canim benim dikişler açıldı iltihapladi 500luk antibiyotik kullanıyorum geçmezse yatiracagiz dedi10 günlük meleğimi bırakmak zorunda kalmayayım Allahım
[/QUO
Çok geçmiş olsun..Geçer inşallah Antibiyotik kurutur orayı merak etme..Doktorun mutlaka söylemiştir günde 3 defa gazlı bez ve batikon ile o bölgeleri temizle üzerine de terden korumak için gazlı bez koy canım ..Tekrar geçmiş olsun.
Bitiş saati canım . Zaten bebeğin de durmaz uyanırBu 2 saatte bir emzirin dedikleri emzirmenin başlangıç saatinden itibaren mi, bitiş saatinden itibaren mi emin değilim02:00’de emzirmeye başlıyorum, 02:40’ta bitiyor, sonraki öğün 04:00 mü yoksa 04:40 mı?
Benim kızda tam anlattığın gibiKızlar benim bebeğim doğduğundan beri sürekli geriniyor, kendini topluyor bırakıyor sizinkiler de de böyle bir durum var mı?
Kızlar benim bebeğim doğduğundan beri sürekli geriniyor, kendini topluyor bırakıyor sizinkiler de de böyle bir durum var mı?
ayniiii bizimki de oyleBenim kızda tam anlattığın gibi☺
Tabi ki bitisinden sonrasi. Uygulamalarda da bitisinden sonra gosteriyor. Misal 14:00'de bitirdin, saat 14:40'ta uygulamaya baktiginda en son emzirme 40 dk once diyor.Bu 2 saatte bir emzirin dedikleri emzirmenin başlangıç saatinden itibaren mi, bitiş saatinden itibaren mi emin değilim02:00’de emzirmeye başlıyorum, 02:40’ta bitiyor, sonraki öğün 04:00 mü yoksa 04:40 mı?
Ben izluyorum zaten. Hep uyusun diye bekliyorum olur da uyanmazsa seviyorum uyandiriyorum. Ben kendime engel olamiyorum. Surekli opuyorum. Normalde bebekler opulmez ya hani. Ben de koklayarak opuyorum, cocuk benim cocugum kimseye hesap vermeme kimseden izin almama gerek yok diyorumBen de kaldirdim tabi kaldirana kadar 2.5 saati buldu... bir gun hic sorma saat basi uyandirdim nerdeyse cocuk manyak oldu :/
Benim ki uyanmiyor 2 saatte ama her an her sey degisebilir :) ☺
Sarılığı var mı? Benim kızın sarılığı varken aynen dediğin gibi uyandiramiyirdum sarılık geçince düzeldiayniiii bizimki de oyle
Ama ben bu kizla valla stres topu oldum emse cok guzel emiyor ama gel de uyandir...
Opmekten manyak yapiyorum bir o yandan bir bu yandan... muzik aciyoruz artik shakira dans ettiriyorumBen izluyorum zaten. Hep uyusun diye bekliyorum olur da uyanmazsa seviyorum uyandiriyorum. Ben kendime engel olamiyorum. Surekli opuyorum. Normalde bebekler opulmez ya hani. Ben de koklayarak opuyorum, cocuk benim cocugum kimseye hesap vermeme kimseden izin almama gerek yok diyorumopunce de uyaniyor
Yok canim sarilik hic olmadi sukur... su anda 20 günlük.. annemlere diyorum sarilik mi var diye yok olsa şakaklarından belli olur diyorlar sapsarı turuncu gibi oluyor...Sarılığı var mı? Benim kızın sarılığı varken aynen dediğin gibi uyandiramiyirdum sarılık geçince düzeldi
Evveett kardeşimde çok gerinirdi, büyüyor derlerKızlar benim bebeğim doğduğundan beri sürekli geriniyor, kendini topluyor bırakıyor sizinkiler de de böyle bir durum var mı?
Ebebek in baby&me yenidoğan ıslak mendilinin içinden “pipiped” çıkıyor. Ayrı satılıyor mu bilmem.kızlar merhaba, erkek çocuklu annelere bir sorum olacak. çocugun bezini degiştirmek için altını açtıgımda küçük çişini yapmaya başlıyor, ve bazen üstümü ıslatıyor bazen saga sola çişi gidiyor, koltuk falan batıyor.
bunu engellemek için ne yapıyorsunuz ? bir aparat varmı kullandıgınız internetten alıp kullanabiecegimiz ? pipisini kapatıp çişini yapsa bile en azından aparatın içine gider diye hayal ediyorum.
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canımTabi ki bitisinden sonrasi. Uygulamalarda da bitisinden sonra gosteriyor. Misal 14:00'de bitirdin, saat 14:40'ta uygulamaya baktiginda en son emzirme 40 dk once diyor.
Onu bilmiyorum ama bende fito krem&kalkan kullanmanı önerebilirim. Kalkanı çıkarma sürekli hava alsın bence göğüsün. Ve çok kötü olduysa hemen anında iyileşmesini bekleme benimde bir ara kötü olmaya doğru gidiyordu o küçük kanayan bölge bile geç iyileşti. Lansinoh&gümüş kapak dönüşümlü kullandım.Slm kızlar nasılsınız. Bayadır girip yazamıyorum. Benim oğlan çok fena hiç durmuyor. Kızlar ben çok kötüyüm. Göğüslerim yara oldu ağlaya ağlaya emziriyorum. Bi tanesi çok kötü durumda sağıp veriyorum. Lansinoh, garmastan pomat, gümüş kapak, avent kalkan, kantoron yağı hepsini kullandım ama geçmiyor. Siz neler kullandınız nolur iyi gelen şeyleri söyleyin deneyeyim. Karabaş otunu duydum onu denicem şimdi kullanan varmı aranızda.
Bu günlerin tadını çıkarın 1 aylık oldu o uyanmayan bebek şimdi uyumuyor kucakta uyumak istiyor sürekliOpmekten manyak yapiyorum bir o yandan bir bu yandan... muzik aciyoruz artik shakira dans ettiriyorumbu sefer o da yemedi.
ustunu indirdim tekrar giydirdim gene uyanmadi...
Minciklamak hak getireyildim en sonunda biraktim simdi uyuyor
Pipisine değdirmeden temizleme pamuğu tutuyorumkızlar merhaba, erkek çocuklu annelere bir sorum olacak. çocugun bezini degiştirmek için altını açtıgımda küçük çişini yapmaya başlıyor, ve bazen üstümü ıslatıyor bazen saga sola çişi gidiyor, koltuk falan batıyor.
bunu engellemek için ne yapıyorsunuz ? bir aparat varmı kullandıgınız internetten alıp kullanabiecegimiz ? pipisini kapatıp çişini yapsa bile en azından aparatın içine gider diye hayal ediyorum.
Bitiş saati canım . Zaten bebeğin de durmaz uyanır
Sağolun hanımlar, şu Tracy Hogg’un kitabını okuyodum da orada başlangıç saatini alıyor sanırım. Zaten çok karışık bi kitap, hamile ve doğum kafasıyla fizik kimya formülleri gibi geliyor. Keşke Emine S. Beder gibi bardakla kaşıkla ölçüsü olsaydı bu işlerinTabi ki bitisinden sonrasi. Uygulamalarda da bitisinden sonra gosteriyor. Misal 14:00'de bitirdin, saat 14:40'ta uygulamaya baktiginda en son emzirme 40 dk once diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?