2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladım canım peki kremi nasıl kullandın. Her emzirme sonrası sürdünmü. Birde emzirmeden yıkıyormuyuz
Günde 2-3 kere sürüyordum emzirmeden yikiyordum yada sıkıyordum hemen geçti zaten çok uzun süre kullanmadım.sonrasinda sütümü sikip surdum bidaha hic yara olmadı cnm

Ya ben de bugün e-nabızdan kan sonuçlarına baktım. Sarılık için geçen hafta kan almışlardı. Sarılık 13 ama TSH yüksek çıkmış. Bu konuda bir şey demediler acaba sarılıkla bağlantılı mı yoksa başka bir sorun mu var diye korkuyorum ben de. Topuk kanı henüz sonuçlanmadı 15 gün sonra dediler.

Kızlar bebeği sarılık olanların kan testlerinde TSH da yüksek mi? Bizim öyle çıktı korkuyorum şimdi. Sarılıktan dolayı mı TSH yüksek yoksa başka bir sıkıntı var da bu değerin yüksekliği mi sarılığa sebep oldu? Bu hafta tekrar kontrolümüz var. Tahlil yaptırana kadar kendimi yerim artık

Bizim de tiroit yuksek cikmis ama sarilik yoktu bizde. Saglik ocagi kagit vermedi, degeri bilmiyorum, tekrar topuk kani aldilar. Gene yuksek cikarsa aricaklarmis, normalse aramayiz dediler, bekliyorum ben de

Bizim bebekte sarılık olmamıştı ama şimdi okuduklarıma göre sarılığa bağlı hafif yükseklikler görülebilir yazıyor, sizinki o nedenle yüksek çıkmış olabilir, umarım bizimki de hatalıdır. Gerçi varsa da erken teşhis ve ilaç kullanımıyla kontrol altına alınıyormuş çok şükür

QUOTE="metEla, post: 65022447, member: 533690"]
Kızlar bebeği sarılık olanların kan testlerinde TSH da yüksek mi? Bizim öyle çıktı korkuyorum şimdi. Sarılıktan dolayı mı TSH yüksek yoksa başka bir sıkıntı var da bu değerin yüksekliği mi sarılığa sebep oldu? Bu hafta tekrar kontrolümüz var. Tahlil yaptırana kadar kendimi yerim artık
[/QUOTE]
Benim oglumun sarılığı varken doktor tsh yukdekliginin sarılık sebebi olabileceğini soyleyip baktirmisti tsh lara ama normal çıkmıştı yani tsh yukdekligi sariliga sebep ama her sarılığın sebebide tsh yukdekligi degil

Bizim normal çıkmış canım Korkma kontrol altına alırlar inşallah. Gerçi annelik = evham demek

Doğru diyorsun. Hem sezaryen hem de erken oldu. Sarılık olmadık ama değerleri hep sınırdaydı takip ettiler. Defalarca kan alıp tahlil yaptılar. Gaz sancımuz hep var her gün ağlama saatlerimiz var. Bunların yanısıra çok korkuyordu. Üşüyordu. Yeni yeni ısınıyor eli ayağı.

Kızlar bu bebişlerin düzenleri tam olarak ne zaman oturur.40 ı çıkınca düzene giren varmı merak ettim. Ona göre geri sayım yapıcamda
Ben ilk bebekte 2 aydan sonra oturdu diye hatırlıyorum. Gerçi aşısıydı, ateşiydi düzen bozuluyor dengeler şaşıyor ama en azından gece uykusu uzamıştı. 40 I çıkınca da gezmeye falan gidebilmiştik, öncesinde ne zaman ne kadar emeceği belli olmadığı için pek cesaret edemiyordum.

Can
Canım bizimki de sarılikla bağlantili miydi bilemeyeceğim ama tsh düşük çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptılar değerler düzelmişti. Ben de çok üzülmüştüm ama şükür düzeldi sende üzülme sizinki de normal değerlerine gelecek inşallah.. Değerleri ne kadar yüksek çok mu canım?

Kızlar bahsedildi mi bilmşyorum okuyamadım mjları.. 1 aylık aşısını ne yaptınız yarın vurulacak benimki, ateş vs oldu mu?
Biz bugün yaptırdık Doğumda yapılan aşının 2. Dozu bu. Ateş vs yapmazmış.
Ama Sanki huysuz gibi bizim oğlan sürekli meme istiyor ve mıkırdanıyor

Kızlar bahsedildi mi bilmşyorum okuyamadım mjları.. 1 aylık aşısını ne yaptınız yarın vurulacak benimki, ateş vs oldu mu?
2. ay da karma ve verem aşısı olduğu için biraz o sıkıntı olabilir ama o da bebeğine göre değişir
Bu arada rota aşısını yaptıracak mısınız doktor 2 ve 4 ayda yapılıyor dedi ebemizde 2. ayda verem olduğu için ağır gelir bebeğe 3 ve 5 de aşı yok rotayı 3 ve 5 de yapalım dedi

olmadı 1 aylık hepatit dozu zaten hiç etkilemedi bizi
Bananek_ Benim arkadaşım yaptırmış. 1. Ay aşısında sorun olmuyormuş ama 2. Ay aşısı ateş yapıyomuş dedi. Bizim aşımıza daha var.
Biz bugün yaptırdık Doğumda yapılan aşının 2. Dozu bu. Ateş vs yapmazmış.
Ama Sanki huysuz gibi bizim oğlan sürekli meme istiyor ve mıkırdanıyor
Aşılar kabusum.. Hele vurulurken ince ince aglamaları yok mu.. İnşallah sorun olmaz

Kızımda yaptırmamıştım, bunda kararsızım.. Zaten damla seklinde sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…