2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar benim bebeğim doğduğundan beri sürekli geriniyor, kendini topluyor bırakıyor sizinkiler de de böyle bir durum var mı?
Aynı şekilde. Uyurken de yapıyor. Geriniyo, geriniyo, şekilden şekile giriyor. Poposunu dışarı çıkarıyo top gibi kalıyor sonra rahatlıyo galiba serbest bırakıyor kendini

Ben sordum 500-600 TL fiyat aldım. Sünnet kliniği hastanelere henüz sormadım ama Ankarada önerilen bir klinikti sorduğum yer. Babasıyla zamanı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz

Ben sordum 500-600 TL fiyat aldım. Sünnet kliniği hastanelere henüz sormadım ama Ankarada önerilen bir klinikti sorduğum yer. Babasıyla zamanı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz
Sağol canım. Valla 500-600 gayet iyi burası neden iki üç katı anlamıyorum ya
Sanırım başka alternatifi olmadığı için bu kadar yüksek fiyatlı. Küçük şehir dezavantajları

İstanbul Anadolu yakasında 300'e yapan bir doktor biliyorum.İstanbuldaysan özelden ismini verebilirim.

Geçmiş olsun canım
Benimde il zamanlar yara oldu lansinoh avent göğüs kalkanı zeytin yağı bilmem ne yağı sütünü sağ sür hiçbiri işe yaramadı
Doktora sorduğumda bilemiyorum ne kadar doğru bunu yazmak ama bayerin madecasol adında kremini yazdı o iyi geldi
Bir doktoruna danış istersen bu kremi
Benimde 3 gün emzirme işkenceye dönüştü resmen

çok teşekkür ediyorum, aradığım şey tam da buydu :)

Sağol canım. Valla 500-600 gayet iyi burası neden iki üç katı anlamıyorum ya
Sanırım başka alternatifi olmadığı için bu kadar yüksek fiyatlı. Küçük şehir dezavantajları
Bir arkadaşımın kardeşi Düzce'den gelmişti sünnet için. gerçekten alternatifi olmayınca abartılabiliyo bu işlemler

Lazer kesim yapan Keçiören de bir doktor vardı o mu acaba?

Bana ebe sogan kaynat suyunu sur emzirmeden temizle diye tavsiye etmişti o hale gelmedik ama bi deneyebilirsin.

Bir arkadaşımın kardeşi Düzce'den gelmişti sünnet için. gerçekten alternatifi olmayınca abartılabiliyo bu işlemler
neyse bakalım
40 çıkmadan yaptırmak istiyordum sonuç yarın belli olur iyice soruşturucam bi. Olmadı bizde geliriz 2,5 saat yol amann İstanbul’da her gün gidiyorlar bu yolu.

Balmumu iyi geliyor demişlerdi artk aktardan mi buldular nerden buldulardi bilmiyorum eritiyorsn suruyirsun göğsüne. Bı de madecasol krem Dr vermişti bana o çok fayda etti hemen gecirdi

İstanbula 300 e Umran tıp merkezi 500 e hospital Türk yapıyor ben de araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…