Aynı şekilde. Uyurken de yapıyor. Geriniyo, geriniyo, şekilden şekile giriyor. Poposunu dışarı çıkarıyo top gibi kalıyor sonra rahatlıyo galiba serbest bırakıyor kendini
Yenidoğan sünneti yaptıran var mi?
Bir de fiyatlar nasıl?
Özel Kliniğe sorduk nakit 1200 dediler. Devlet yapmıyor zaten.
Mahalle sünnetçisi ayarlasak mi diye düşünmüyor değilim Onu da hiç istemiyorum ama 10 dakikalık işlem içinde 1200 vermek içime sinmiyor
Rize’de arkadaşım 350ye yaptırmış, bana diyor ki buraya gelip yaptırsan belki daha uyguna gelir hem gezmiş olursun
Ben sordum 500-600 TL fiyat aldım. Sünnet kliniği hastanelere henüz sormadım ama Ankarada önerilen bir klinikti sorduğum yer. Babasıyla zamanı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz
Ben sordum 500-600 TL fiyat aldım. Sünnet kliniği hastanelere henüz sormadım ama Ankarada önerilen bir klinikti sorduğum yer. Babasıyla zamanı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz
Sağol canım. Valla 500-600 gayet iyi burası neden iki üç katı anlamıyorum ya
Sanırım başka alternatifi olmadığı için bu kadar yüksek fiyatlı. Küçük şehir dezavantajları
Bir de fiyatlar nasıl?
Mahalle sünnetçisi ayarlasak mi diye düşünmüyor değilim Onu da hiç istemiyorum ama 10 dakikalık işlem içinde 1200 vermek içime sinmiyor
Rize’de arkadaşım 350ye yaptırmış, bana diyor ki buraya gelip yaptırsan belki daha uyguna gelir hem gezmiş olursun
Slm kızlar nasılsınız. Bayadır girip yazamıyorum. Benim oğlan çok fena hiç durmuyor. Kızlar ben çok kötüyüm. Göğüslerim yara oldu ağlaya ağlaya emziriyorum. Bi tanesi çok kötü durumda sağıp veriyorum. Lansinoh, garmastan pomat, gümüş kapak, avent kalkan, kantoron yağı hepsini kullandım ama geçmiyor. Siz neler kullandınız nolur iyi gelen şeyleri söyleyin deneyeyim. Karabaş otunu duydum onu denicem şimdi kullanan varmı aranızda.
Geçmiş olsun canım
Benimde il zamanlar yara oldu lansinoh avent göğüs kalkanı zeytin yağı bilmem ne yağı sütünü sağ sür hiçbiri işe yaramadı
Doktora sorduğumda bilemiyorum ne kadar doğru bunu yazmak ama bayerin madecasol adında kremini yazdı o iyi geldi
Bir doktoruna danış istersen bu kremi
Benimde 3 gün emzirme işkenceye dönüştü resmen
Evveett kardeşimde çok gerinirdi, büyüyor derler ☺
Ebebek in baby&me yenidoğan ıslak mendilinin içinden “pipiped” çıkıyor. Ayrı satılıyor mu bilmem.
İlk zamanlar sık sık kullandım şuan kullanmıyoruz bile, kaza olmuyor.
Sağol canım. Valla 500-600 gayet iyi burası neden iki üç katı anlamıyorum ya
Sanırım başka alternatifi olmadığı için bu kadar yüksek fiyatlı. Küçük şehir dezavantajları
Slm kızlar nasılsınız. Bayadır girip yazamıyorum. Benim oğlan çok fena hiç durmuyor. Kızlar ben çok kötüyüm. Göğüslerim yara oldu ağlaya ağlaya emziriyorum. Bi tanesi çok kötü durumda sağıp veriyorum. Lansinoh, garmastan pomat, gümüş kapak, avent kalkan, kantoron yağı hepsini kullandım ama geçmiyor. Siz neler kullandınız nolur iyi gelen şeyleri söyleyin deneyeyim. Karabaş otunu duydum onu denicem şimdi kullanan varmı aranızda.
neyse bakalım
40 çıkmadan yaptırmak istiyordum sonuç yarın belli olur iyice soruşturucam bi. Olmadı bizde geliriz 2,5 saat yol amann İstanbul’da her gün gidiyorlar bu yolu.
Balmumu iyi geliyor demişlerdi artk aktardan mi buldular nerden buldulardi bilmiyorum eritiyorsn suruyirsun göğsüne. Bı de madecasol krem Dr vermişti bana o çok fayda etti hemen gecirdi
neyse bakalım
40 çıkmadan yaptırmak istiyordum sonuç yarın belli olur iyice soruşturucam bi. Olmadı bizde geliriz 2,5 saat yol amann İstanbul’da her gün gidiyorlar bu yolu.
Bir de fiyatlar nasıl?