Aaa ne guzel ebeniz boyle tavsiyeler mi veriyor... biz de hic oyle bir sey yok :/2. ay da karma ve verem aşısı olduğu için biraz o sıkıntı olabilir ama o da bebeğine göre değişir
Bu arada rota aşısını yaptıracak mısınız doktor 2 ve 4 ayda yapılıyor dedi ebemizde 2. ayda verem olduğu için ağır gelir bebeğe 3 ve 5 de aşı yok rotayı 3 ve 5 de yapalım dedi
Öncelikle hayırlı olsun.Kızlar bahsedildi mi bilmşyorum okuyamadım mjları.. 1 aylık aşısını ne yaptınız yarın vurulacak benimki, ateş vs oldu mu?
Nerede oturuyorsunuz ankara ise biz de araştırdık bi yer bulduk 500 tl bir iki hafta içinde yaptıracagiz insYenidoğan sünneti yaptıran var mi?
Bir de fiyatlar nasıl?
Özel Kliniğe sorduk nakit 1200 dediler. Devlet yapmıyor zaten.
Mahalle sünnetçisi ayarlasak mi diye düşünmüyor değilimOnu da hiç istemiyorum ama 10 dakikalık işlem içinde 1200 vermek içime sinmiyor
Rize’de arkadaşım 350ye yaptırmış, bana diyor ki buraya gelip yaptırsan belki daha uyguna gelir hem gezmiş olursun
4 gunlukken ebe ev ziyaretine gelmisti. Bugun daha kaka yapmadi demistim, yarina kadar yapmazsa hastaneye getir demişti. Goturmemize gerek kalmamisti. Emziyordum ve bir olcek 30 cc mama veriyordum her gun.Bebegim 6 günlük sarılık tehlikesi olduğu için 3.gunden beri mama takviyesi yapıyoruz dün ve bugün hiç kaka yapmadı normal mi? Yarın doktor kontrolümuz var yine soracağım ama başına gelen var midir
Çevre ildeyim ama Ankara için önerileri alabilirimNerede oturuyorsunuz ankara ise biz de araştırdık bi yer bulduk 500 tl bir iki hafta içinde yaptıracagiz ins
Bildiğim kasarıyla kaka yapması gerekiyor4 gunlukken ebe ev ziyaretine gelmisti. Bugun daha kaka yapmadi demistim, yarina kadar yapmazsa hastaneye getir demişti. Goturmemize gerek kalmamisti. Emziyordum ve bir olcek 30 cc mama veriyordum her gun.
Ben daha hiç aşı yaptırmadım kendim, doğumdan hemen sonra kendilerinin yaptıkları hatiç. Bakalım yaşayıp görecez nasıl olacak :)Öncelikle hayırlı olsun.
Biz yaptırdık ilk aşısını hepatit-b nin 2.dozu oluyor. Bacağından yapıyorlar çok minik oldukları için galiba..Ateşi olmadı .
Rota aşısını ilk defa duydum, bana hastaneden verdikleri aşı takviminde yok, acaba farklı bir ismi mi var ?2. ay da karma ve verem aşısı olduğu için biraz o sıkıntı olabilir ama o da bebeğine göre değişir
Bu arada rota aşısını yaptıracak mısınız doktor 2 ve 4 ayda yapılıyor dedi ebemizde 2. ayda verem olduğu için ağır gelir bebeğe 3 ve 5 de aşı yok rotayı 3 ve 5 de yapalım dedi
Bizim de tiroit yuksek cikmis ama sarilik yoktu bizde. Saglik ocagi kagit vermedi, degeri bilmiyorum, tekrar topuk kani aldilar. Gene yuksek cikarsa aricaklarmis, normalse aramayiz dediler, bekliyorum ben de
Bizim bebekte sarılık olmamıştı ama şimdi okuduklarıma göre sarılığa bağlı hafif yükseklikler görülebilir yazıyor, sizinki o nedenle yüksek çıkmış olabilir, umarım bizimki de hatalıdır. Gerçi varsa da erken teşhis ve ilaç kullanımıyla kontrol altına alınıyormuş çok şükür
Benim oglumun sarılığı varken doktor tsh yukdekliginin sarılık sebebi olabileceğini soyleyip baktirmisti tsh lara ama normal çıkmıştı yani tsh yukdekligi sariliga sebep ama her sarılığın sebebide tsh yukdekligi degilQUOTE="metEla, post: 65022447, member: 533690"]
Kızlar bebeği sarılık olanların kan testlerinde TSH da yüksek mi? Bizim öyle çıktı korkuyorum şimdi. Sarılıktan dolayı mı TSH yüksek yoksa başka bir sıkıntı var da bu değerin yüksekliği mi sarılığa sebep oldu? Bu hafta tekrar kontrolümüz var. Tahlil yaptırana kadar kendimi yerim artık
Bizim normal çıkmış canımKorkma kontrol altına alırlar inşallah. Gerçi annelik = evham demek
İnşallah kızlar sağolun yoksa sebeplerine bakayım desim çok can sıkıcı şeyler çıktı karşıma. Sarılığı biraz azaldı gibi geliyo bama bakalım tsh değeri nasıl çıkacak.Can
Canım bizimki de sarılikla bağlantili miydi bilemeyeceğim ama tsh düşük çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar yaptılar değerler düzelmişti. Ben de çok üzülmüştüm ama şükür düzeldi sende üzülme sizinki de normal değerlerine gelecek inşallah.. Değerleri ne kadar yüksek çok mu canım?
Aşı takviminde yok rota aşısı. Özel istersen yaptırıyorsun.Rota aşısını ilk defa duydum, bana hastaneden verdikleri aşı takviminde yok, acaba farklı bir ismi mi var ?
Teşekkür ederim:)Aşı takviminde yok rota aşısı. Özel istersen yaptırıyorsun.
Al benden de o kadar. Bütün gün uyumayıp 12 de uykuya daldı. Şimdi ise emzirmek için uyandıramıyoeum. Yada uyansa bile 2 çekmese gene uyuyor. Kısır döngü içerisindeyim. Bıraksam sabaha kadar uyanmaz yorgunluktan. Gel gör ki beslenme işi yüzünden uyandırıyorumAkşamları cok ağlayan6 saate zor yatırdığım gece ise uyanmayan gözu kapalı zar zor 15 dakıka emen oğlumun böyle olması normal mı acaba akşam cok ağladığı için mi gece yorgunduşup uyanmıyor yoksa başka bir şey olabilir mi
Kac gunluk bebeginiz ve kac saatte uyandiriyorsunuz 2 miAl benden de o kadar. Bütün gün uyumayıp 12 de uykuya daldı. Şimdi ise emzirmek için uyandıramıyoeum. Yada uyansa bile 2 çekmese gene uyuyor. Kısır döngü içerisindeyim. Bıraksam sabaha kadar uyanmaz yorgunluktan. Gel gör ki beslenme işi yüzünden uyandırıyorum
12 günlüğüz. 2 saatte bir uyandırıyorum ama geceleri özellikle zor oluyor. Çünkü gündüz uyku namına bişey yok. Valla bitap düştüm.Kac gunluk bebeginiz ve kac saatte uyandiriyorsunuz 2 mi
Benim oglumun sarılığı varken doktor tsh yukdekliginin sarılık sebebi olabileceğini soyleyip baktirmisti tsh lara ama normal çıkmıştı yani tsh yukdekligi sariliga sebep ama her sarılığın sebebide tsh yukdekligi degil
Canim ilk zamanlar bizde öyleydik ben altini aciyordum .Biraz bekliyordum bizim ki hemen rahatsız oluyordu o ara besliyordum.Al benden de o kadar. Bütün gün uyumayıp 12 de uykuya daldı. Şimdi ise emzirmek için uyandıramıyoeum. Yada uyansa bile 2 çekmese gene uyuyor. Kısır döngü içerisindeyim. Bıraksam sabaha kadar uyanmaz yorgunluktan. Gel gör ki beslenme işi yüzünden uyandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?