2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aaa ne guzel ebeniz boyle tavsiyeler mi veriyor... biz de hic oyle bir sey yok :/

Kızlar bahsedildi mi bilmşyorum okuyamadım mjları.. 1 aylık aşısını ne yaptınız yarın vurulacak benimki, ateş vs oldu mu?
Öncelikle hayırlı olsun.
Biz yaptırdık ilk aşısını hepatit-b nin 2.dozu oluyor. Bacağından yapıyorlar çok minik oldukları için galiba..Ateşi olmadı .

Nerede oturuyorsunuz ankara ise biz de araştırdık bi yer bulduk 500 tl bir iki hafta içinde yaptıracagiz ins

Bebegim 6 günlük sarılık tehlikesi olduğu için 3.gunden beri mama takviyesi yapıyoruz dün ve bugün hiç kaka yapmadı normal mi? Yarın doktor kontrolümuz var yine soracağım ama başına gelen var midir

Bebegim 6 günlük sarılık tehlikesi olduğu için 3.gunden beri mama takviyesi yapıyoruz dün ve bugün hiç kaka yapmadı normal mi? Yarın doktor kontrolümuz var yine soracağım ama başına gelen var midir
4 gunlukken ebe ev ziyaretine gelmisti. Bugun daha kaka yapmadi demistim, yarina kadar yapmazsa hastaneye getir demişti. Goturmemize gerek kalmamisti. Emziyordum ve bir olcek 30 cc mama veriyordum her gun.

Kızlar, doktor 15. Günden itibaren d vitamini alması lazım dedi. Günde 1puf wellcare vitamin d3 verdi. Bunu kullanan varmı aramızda ? Nasıl birşey faydalımı önerirmisiniz ?

her bebek d vitamini alırmı ? Ne kadar süreyle alacak ?

d vitamini diye neden vitamin d3 verdi acaba :)

4 gunlukken ebe ev ziyaretine gelmisti. Bugun daha kaka yapmadi demistim, yarina kadar yapmazsa hastaneye getir demişti. Goturmemize gerek kalmamisti. Emziyordum ve bir olcek 30 cc mama veriyordum her gun.
Bildiğim kasarıyla kaka yapması gerekiyor

Öncelikle hayırlı olsun.
Biz yaptırdık ilk aşısını hepatit-b nin 2.dozu oluyor. Bacağından yapıyorlar çok minik oldukları için galiba..Ateşi olmadı .
Ben daha hiç aşı yaptırmadım kendim, doğumdan hemen sonra kendilerinin yaptıkları hatiç. Bakalım yaşayıp görecez nasıl olacak :)

Rota aşısını ilk defa duydum, bana hastaneden verdikleri aşı takviminde yok, acaba farklı bir ismi mi var ?

Bizim de tiroit yuksek cikmis ama sarilik yoktu bizde. Saglik ocagi kagit vermedi, degeri bilmiyorum, tekrar topuk kani aldilar. Gene yuksek cikarsa aricaklarmis, normalse aramayiz dediler, bekliyorum ben de
Benim oglumun sarılığı varken doktor tsh yukdekliginin sarılık sebebi olabileceğini soyleyip baktirmisti tsh lara ama normal çıkmıştı yani tsh yukdekligi sariliga sebep ama her sarılığın sebebide tsh yukdekligi degil
[/QUOTE]
Bizim normal çıkmış canım Korkma kontrol altına alırlar inşallah. Gerçi annelik = evham demek
İnşallah kızlar sağolun yoksa sebeplerine bakayım desim çok can sıkıcı şeyler çıktı karşıma. Sarılığı biraz azaldı gibi geliyo bama bakalım tsh değeri nasıl çıkacak.
ulasimiz 24 çıktı TSH ı. Cuma tekrar tahlil vericez.

Akşamları cok ağlayan 6 saate zor yatırdığım gece ise uyanmayan gözu kapalı zar zor 15 dakıka emen oğlumun böyle olması normal mı acaba akşam cok ağladığı için mi gece yorgunduşup uyanmıyor yoksa başka bir şey olabilir mi

Al benden de o kadar. Bütün gün uyumayıp 12 de uykuya daldı. Şimdi ise emzirmek için uyandıramıyoeum. Yada uyansa bile 2 çekmese gene uyuyor. Kısır döngü içerisindeyim. Bıraksam sabaha kadar uyanmaz yorgunluktan. Gel gör ki beslenme işi yüzünden uyandırıyorum

Kac gunluk bebeginiz ve kac saatte uyandiriyorsunuz 2 mi

İnşallah kızlar sağolun yoksa sebeplerine bakayım desim çok can sıkıcı şeyler çıktı karşıma. Sarılığı biraz azaldı gibi geliyo bama bakalım tsh değeri nasıl çıkacak.
ulasimiz 24 çıktı TSH ı. Cuma tekrar tahlil vericez.
[/QUOTE]
Canım çok yüksek değil korkma.. Daha çok minikler vücutları ancak toparlanıyor.Bak göreceksin sonuçları çok güzel çıkacak.

Canim ilk zamanlar bizde öyleydik ben altini aciyordum .Biraz bekliyordum bizim ki hemen rahatsız oluyordu o ara besliyordum.
Sonra sonra düzeliyor canım.

Arkadaşlar bu Rota aşısı zehirli ishale karşı bir aşı..Aramizda yaptirmayi dusunmeyen var mı ? Az kaldı biz iki aylik olacağız Doktorumuza soracağım ama kafam cok karisik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…