2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Meme ucum çatladı ama ucunun etrafındaki yuvarlak olarak ful çatladı arası açılıyor yani sanırsın ucu kopacak zeytinyağı kantaron yağı bepantol lansinoh.... Başka iyi gelebilecek ne var nemli mi tutmalı kuru mu bilemedim ki.. Mastıt olan göğsüm bu da.. Masajlarda da olmuş olabilir. Kaç gündür emziremiyorum bu memeden zaten sagip veriyorum sagdigim süt de azaldı. Diğeri de catlar emziremem filan diye korkuyorum zor şeymiş süt endişesi

Teşekkürler bılgı için

Ben cok cektım Gögus çatlağı göğusucu yarası ve gögus kabarcığı oldum kullanmadık ilac kalmadı bana iyi gelen tek şey sıcak kompleks yaptım sureklı emzirdım mastıti bılmıyorum

Kızlar sol gögsüm kızardı emzirirken agrıyor falan diye bahsetmiştim. Şimdi üstüne sütüm de kesildi aniden. Akşam 2gögüste toplam 70ml gelen Süt şimdi 0 gelmeye başladı. Pompa ile çekiyorum ama hiçbirşey gelmiyor.

böyle aniden kesilmesi normal mi ? Ne yapmam lazım ? Kendimi çok kötü hissediyorum

Günaydın kızlar,galiba ben bu sabah regl oldum,tam olarak adet sancım var ve kırmızı aktif kanamam olmuş,bebeğin 26 günlük,bu mümkün mü? Yoksa başka bir şey mi? Ağrı tam da adet agrisi

bize de dr decatab yazdi, onda da 4 10 yas yaziyor cnm, bnde anlamadm ama dr yazdi diye veriyorum.

Günaydın bebekler hangi emzikleri tuttu? Philips avent %98 oranında bebekler tutuyormuş doğru mu acaba?

Kesilmemiş ki Tıkanıklık olmuş. Bence o hemşireyi tekrar çağırabilirsen çağır, destek Alman lazım yoksa enfeksiyona doğru gider canım. Güzel sert bir masajla kanalların açılması lazım.
Günaydın kızlar,galiba ben bu sabah regl oldum,tam olarak adet sancım var ve kırmızı aktif kanamam olmuş,bebeğin 26 günlük,bu mümkün mü? Yoksa başka bir şey mi? Ağrı tam da adet agrisi
Dün bende yazmıştım baya aktif kırmızı kanamam var ara ara regl sancısı çekiyorum 35 günlüğüz. Anlayamadım bende
Günaydın bebekler hangi emzikleri tuttu? Philips avent %98 oranında bebekler tutuyormuş doğru mu acaba?
Doğru genelde tutuyorlar. Evde benim bir kaç çeşit ucuz emzik vardı annem almış görümcem almış. Hiçbirini tutmadı. Sürekli itiyordu. Avent Ultra air aldım birkaç kere diliyle itti sonra tuttu.

mastit olan arkadaşlar var heralde tek tek alıntılayamadım ama, b3nim yöntemimi söyleyeyim belki sizin de işinize yarar. Ben anında faydasını görüyorum, bebegi tersten emzirin.. Bazen koltuk altınıza alın bebek herzaman tuttugu şekilden farklı tutsun memeyi, hep aynı süt damarından cekince digerleri tıkanıyo o da mastite sebep oluyor..

Ayy hadi darısı bana

Canım geçmş olsun sanada
Özellikle o tahıllı galetalar benimde göğüsümü dolduruyor daha güzel süt yapan şey bulamadım. Bu vesileyle yazmış olayım belki deneyen olur

Ya zeytinyağı benim oğluma iyi gelmedi nedense gerçek zeytinyağı idi cildini isilik yaptı doktorda ağır gelir bebeğe içinde asit var sonuçta dedi ama benim oglumun ten rengi vok açık ondandır belki
Bemim kızıma da iyi gelmemişti, saf olması gerekiyormuş, işlenmemişinde asit oldugu için isilik yapıyormuş.. 6-7 ay cektik o sıkıntıyı alerjiye cevirmişti.. Dikkat etmek lazım..

Canım yanlış anlamazsan bebeğin doymuyor olabilir. Kaka yapmaması ondan olabilir yani.. Ağlaması zaten ya gazdan ya açlıktan oluyor genelde. Bende aynı hataya birkaç kere düştüm maalesef Taze anneyiz olabiliyor böyle şeyler şimdi yavrumun dilinden çok daha iyi anlayabiliyorum.

Evde ucuz emziklerden vardi tuttu ilk seferde. Ben de madem emcek kaliteli olsn dedm. Philips avent aldm. Bde nuk aldm. Onlari da tuttu. Bizimkine farketmiyo galiba emsin yeter. Zaten ellerini kollarini parmaklarini emdigi icin mecbur emzik verdim. Bilegini morartmis emerken

Bemim kızıma da iyi gelmemişti, saf olması gerekiyormuş, işlenmemişinde asit oldugu için isilik yapıyormuş.. 6-7 ay cektik o sıkıntıyı alerjiye cevirmişti.. Dikkat etmek lazım..
Biz zeytinyağını tanıdık birinden saf soğuk sıkım aldık diye biliyorduk oğlumun poposu test etmiş oldu

Ayy kuzumm ya bileğini sevsinler onun tek dertleri emmek başka dertleride olmasın inşallah ömür boyu meleklerimizin

Evde 4 ceşit emzik var philips de dahil.. İlk günlerde tuttu sevinmiştim, şimdi verince öğürüyo, başka deneyecegim.. Tutana kadar devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…