Teşekkürler bılgı içinBebek sutun yagli kismini emmemis olabilir diyolar. Ilk basta sulu kisim ardindan kivamli kisim geliyor ya. Kivamli kismini icmeden birakinca sadece ilk kismi içince oyle olabiliyomus. Sonraki ogunde sonuma kadar emzirin diyolar. Bir de havlu koyabilirsin karnina isitmadan bi sey yapmadan. Ebe soyledi, gazi olan cocukta da ise yariyor.
Ben cok cektım Gögus çatlağı göğusucu yarası ve gögus kabarcığı oldum kullanmadık ilac kalmadı bana iyi gelen tek şey sıcak kompleks yaptım sureklı emzirdım mastıti bılmıyorumMeme ucum çatladı ama ucunun etrafındaki yuvarlak olarak ful çatladı arası açılıyor yani sanırsın ucu kopacakzeytinyağı kantaron yağı bepantol lansinoh.... Başka iyi gelebilecek ne var nemli mi tutmalı kuru mu bilemedim ki.. Mastıt olan göğsüm bu da.. Masajlarda da olmuş olabilir. Kaç gündür emziremiyorum bu memeden zaten sagip veriyorum sagdigim süt de azaldı. Diğeri de catlar emziremem filan diye korkuyorum zor şeymiş süt endişesi
bize de dr decatab yazdi, onda da 4 10 yas yaziyor cnm, bnde anlamadm ama dr yazdi diye veriyorum.D vit ocean aldım bugün ama üzerinde 4 - 10 yaş yazıyor eczacı bebek kullanabilir dedi anlamadım ne iş
Mastıt demişsiniz sıcak su masaj sagim olayından sonra muhakkak soğuk da uygulamak alzim 10 dakika kadar. Dikkat edin buz yanığı olmasın. Eğer bu aşamalardan sonra soğuk yapmazsanız damarlar açık kalıyor ve aynı hızla geri doluyor
Kesilmemiş ki Tıkanıklık olmuş. Bence o hemşireyi tekrar çağırabilirsen çağır, destek Alman lazım yoksa enfeksiyona doğru gider canım.Kızlar sol gögsüm kızardı emzirirken agrıyor falan diye bahsetmiştim. Şimdi üstüne sütüm de kesildi aniden. Akşam 2gögüste toplam 70ml gelen Süt şimdi 0 gelmeye başladı. Pompa ile çekiyorum ama hiçbirşey gelmiyor.
böyle aniden kesilmesi normal mi ? Ne yapmam lazım ? Kendimi çok kötü hissediyorum
Dün bende yazmıştım baya aktif kırmızı kanamam var ara ara regl sancısı çekiyorum 35 günlüğüz. Anlayamadım bendeGünaydın kızlar,galiba ben bu sabah regl oldum,tam olarak adet sancım var ve kırmızı aktif kanamam olmuş,bebeğin 26 günlük,bu mümkün mü? Yoksa başka bir şey mi? Ağrı tam da adet agrisi
Doğru genelde tutuyorlar. Evde benim bir kaç çeşit ucuz emzik vardı annem almış görümcem almış. Hiçbirini tutmadı. Sürekli itiyordu. Avent Ultra air aldım birkaç kere diliyle itti sonra tuttu.Günaydın bebekler hangi emzikleri tuttu? Philips avent %98 oranında bebekler tutuyormuş doğru mu acaba?
mastit olan arkadaşlar var heralde tek tek alıntılayamadım ama, b3nim yöntemimi söyleyeyim belki sizin de işinize yarar. Ben anında faydasını görüyorum, bebegi tersten emzirin.. Bazen koltuk altınıza alın bebek herzaman tuttugu şekilden farklı tutsun memeyi, hep aynı süt damarından cekince digerleri tıkanıyo o da mastite sebep oluyor..O ağrıyı bugun bende ceketim hala Daha gecmedı biraz sağdım ama göğsume dokununca acıyor normal de sütüm yetmiyor diye formula mama veriyorum bugun oğlum güzel emmek istemedı süt birikti elimle sağdım biraz sıcak kompleks yaptım gecmedı hepatit 2. Doz aşısı olduk uyku halı var zorla uyandırıyorum sabahtanberi sürekli ateşini kontrol ediyorum ateş yok bu aşı böyle uyku yapması normal m ı
Ayy hadi darısı banaKesilmemiş ki Tıkanıklık olmuş. Bence o hemşireyi tekrar çağırabilirsen çağır, destek Alman lazım yoksa enfeksiyona doğru gider canım.Güzel sert bir masajla kanalların açılması lazım.
Dün bende yazmıştım baya aktif kırmızı kanamam var ara ara regl sancısı çekiyorum 35 günlüğüz. Anlayamadım bende
Doğru genelde tutuyorlar. Evde benim bir kaç çeşit ucuz emzik vardı annem almış görümcem almış. Hiçbirini tutmadı. Sürekli itiyordu. Avent Ultra air aldım birkaç kere diliyle itti sonra tuttu.
Bizde o kısımda olmayalım insallllahBenimki o tutmayan %2 lik kısımda demekki
İnşallah valla uykuya geçerken kurtarıcım olduAyy hadi darısı bana
Canım geçmş olsun sanadaKızlar dün gece başına geleni anlatayım. Gün içerisinde bebiş uyanıkken sürekli memede. Artık ikisi de poşete döndü içleri bomboş. Ben de ev yapımı koca bir bardak meyvesuyu, süt artırıcı galeta falan baya yedim. Süt olsun diye. Gece olunca sol göğsüm bir şişti ve acımaya başladı ama öyle böyle değil nefes alırken acıyo her tarafı. Biraz sağsam rahatlatır dedim makinenin de motoru artık işlevini kaybetmiş çekmiyo. Elimle sıka sıka ama nasıl bir acıdır. Sonrasında birden burnum tıkandı. Noluyo derken birden üşüme ve titreme. Aklımda bin bir senaryo. Kesin hastaneden mikrop kaptım diyorum oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.
Sabah hastaneye gittik göğüste enfeksiyon oluşmuş tam boşalmadığı için. Bu kadar ilerlemeseydi sıcak kompleks işe yarardı ama şu an sadece antibiyotik ve sağma ile geçiricez. Bu nasıl korkunç bir şeymiş.
Şimdi makine bakıcam.
Bemim kızıma da iyi gelmemişti, saf olması gerekiyormuş, işlenmemişinde asit oldugu için isilik yapıyormuş.. 6-7 ay cektik o sıkıntıyı alerjiye cevirmişti.. Dikkat etmek lazım..Ya zeytinyağı benim oğluma iyi gelmedi nedense gerçek zeytinyağı idi cildini isilik yaptı doktorda ağır gelir bebeğe içinde asit var sonuçta dedi ama benim oglumun ten rengi vok açık ondandır belki
Canım yanlış anlamazsan bebeğin doymuyor olabilir. Kaka yapmaması ondan olabilir yani.. Ağlaması zaten ya gazdan ya açlıktan oluyor genelde. Bende aynı hataya birkaç kere düştüm maalesefMerhaba kızlar ben eylül beklediğim bebeğimi ağıstos ayında 36. Haftamda erken doğum ile kucağıma aldım yavrum 14 günlük oldu bile gaz sancılarımız başladı dün geceden beride kakasını yapamıyor çok keyifsiz ağlama halinde normalmi 24 saattir yapmaması ne önerirsiniz
Evde ucuz emziklerden vardi tuttu ilk seferde. Ben de madem emcek kaliteli olsn dedm. Philips avent aldm. Bde nuk aldm. Onlari da tuttu. Bizimkine farketmiyo galibaGünaydın bebekler hangi emzikleri tuttu? Philips avent %98 oranında bebekler tutuyormuş doğru mu acaba?
Biz zeytinyağını tanıdık birinden saf soğuk sıkım aldık diye biliyorduk oğlumun poposu test etmiş olduBemim kızıma da iyi gelmemişti, saf olması gerekiyormuş, işlenmemişinde asit oldugu için isilik yapıyormuş.. 6-7 ay cektik o sıkıntıyı alerjiye cevirmişti.. Dikkat etmek lazım..
Ayy kuzumm ya bileğini sevsinler onun tek dertleri emmek başka dertleride olmasın inşallah ömür boyu meleklerimizinEvde ucuz emziklerden vardi tuttu ilk seferde. Ben de madem emcek kaliteli olsn dedm. Philips avent aldm. Bde nuk aldm. Onlari da tuttu. Bizimkine farketmiyo galibaemsin yeter. Zaten ellerini kollarini parmaklarini emdigi icin mecbur emzik verdim. Bilegini morartmis emerken
Evde 4 ceşit emzik var philips de dahil.. İlk günlerde tuttu sevinmiştim, şimdi verince öğürüyo, başka deneyecegim.. Tutana kadar devam..Günaydın bebekler hangi emzikleri tuttu? Philips avent %98 oranında bebekler tutuyormuş doğru mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?