2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah valla uykuya geçerken kurtarıcım oldu ☺ Önce kucakta gezmek istiyordu sonra memede durmak istemeye başlamıştı zor olacaktı tutmasa
Evet bizimde öyle emiyor uyuyor 5 dk olmadan uyanıyor emzik olsa daha rahat dalar tekrar emziriyorum bu seferde gaz oluyor

Oyyy kuzu maşallah darısı bize

Bu arada bilenler kesin vardır ama, hazır tam mevsimdeyiz incir de çok güzel süt yapıyor aklımızda olsun
Bol bol yiyordum ama sut yaptigini bilmiyordum,bilerek yiyince daha cok yapar belki

E Erganun canm seni yanlislikla alintiladim,nasil yaptim bilmiyorum

Yaaa ben nasil akil edemedim de o zaman gelmedim buraya gelmek icin cok gec kaldim ama yine de gec olsun guc olmasin derler iyi ki de gelmisim

kakalar hafif sulu mu?

Benim kız çok kaka yapıyor ya günde bazen 20 bez degistiriyorum. Kimisi dolu oluyor kimisinde cok az. Ama surekli bi bez degistirme merasimimiz var.
Bizimki de aynı hatta Prima dan minish beze geçtim sürekli değişiyordu zaten bari uygun olsun dedim içim acidi o kadar para vermeye valla.az önce hatta benim ustum basım yatak çarşaf heryer battı

Bizimki de aynı hatta Prima dan minish beze geçtim sürekli değişiyordu zaten bari uygun olsun dedim içim acidi o kadar para vermeye valla.az önce hatta benim ustum basım yatak çarşaf heryer battı
Bizde de oluyor oyle kazalar altini acayim
Diye bekliyor sanki. Yikarken yapıyor bi de. Gecen hali parke koltuk kalmadi bide tazyikli yapiyo kollarimdan akti bi kere de.

Canım bizim 10 günlükken başladı. Şuan 37 günlüğüz tavan yaptı gerçektende. Doktorda ilacı fazlalaştırdı
Teşekkürler canım bunu bir doktora danışayım

Benimde kesildi canim bi anda maalesef gecen hafta nasil sislerdi agırlardı sutten dolayi dolu doluydu.. Sarılık degeri yuksek cikinca mamaya agirlik verdim memeyi azalttim bikac gun icinde gitti sut azalttim dedigim 1-2 saatte 1 surekli verdim aslinda memeyide ama daha az emdi tabi. Suan mama meme karışık gidiyorum belki emzirdikce artar geri insallah. Sende bol emzirmeye calis. Sariliktan kurtulduk sukur. Doktor kontrolünde mama cc sini azalttık simdi daha fazla emiyor ama gecen haftaki doluluk yok maalesef

Uf ya kıyamam cok uzuluyor ınsan bebegı oyle gorunce sadece anne sütümü alıyor kilo alımı günde kaç gr?

Ay allah razı olsun çişimizde sıkıntı yok kakayıda sabah uyandığımızda doldurmuştu 36 saatin sonunda 13 günde 330 gramda almış doyuyor gibi geliyor bana doymamasıyla alakalı değil sanki

Sadece anne sutu alan bebekler biriktirebiliyomus 9 gune kadar diye biri demisti bu grupta. Ama ben 4. Gun eve gelen hemsireye bugun daha kakasini yapmadi dedigimde yarina kdr yaomazsa direkt hastaneye gelin demisti. Bilemiyorum yani. Cok karisik.

Çoğu takviyeler de öyle yazıyor ama prosedür gereği falanmış. Biz de ocean kullanıyoruz önemli olan 400ıu kullanmak

Ay allah razı olsun çişimizde sıkıntı yok kakayıda sabah uyandığımızda doldurmuştu 36 saatin sonunda 13 günde 330 gramda almış doyuyor gibi geliyor bana doymamasıyla alakalı değil sanki

Emen bebeklerde kaka yapmaması 10 güne kadar normal diyorlar daha çok idrar soruluyor.

Kızlar merhaba,
Bizzim bebis bugun 13 gunluk oldu dogdugunda 3525 gr.dı sonra 200 grm dustu kilosu. dun doktora gittik. Bebis kilo almis 3750 lerde. 2 saatte bir uyandirip emziriyordum bende. Ilk dogdugunda sarilik vardi ilerlemesin diyr oyle soylemislerdi. Ne bileyim.Doktor bagirdi azcik bu kadar kisa surede kilo artisina gecti diye obez yapcan cocuğu dedi. Uyanmadigi surece uyandirma dedi deniyorum bende. bazen 2 bazen 5 saat uyuyor. Acikinca uyanir dedi. Uyandirsam bir dert uyandirmasam bir dert. Valla bilemedim benzer durum yaşayan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…