Evet bizimde öyle emiyor uyuyor 5 dk olmadan uyanıyor emzik olsa daha rahat dalar tekrar emziriyorum bu seferde gaz oluyorİnşallah valla uykuya geçerken kurtarıcım oldu ☺ Önce kucakta gezmek istiyordu sonra memede durmak istemeye başlamıştı zor olacaktı tutmasa
Oyyy kuzu maşallah darısı bizeEvde ucuz emziklerden vardi tuttu ilk seferde. Ben de madem emcek kaliteli olsn dedm. Philips avent aldm. Bde nuk aldm. Onlari da tuttu. Bizimkine farketmiyo galibaemsin yeter. Zaten ellerini kollarini parmaklarini emdigi icin mecbur emzik verdim. Bilegini morartmis emerken
Bende de 2 tane var onları tutmadı sıra avent deEvde 4 ceşit emzik var philips de dahil.. İlk günlerde tuttu sevinmiştim, şimdi verince öğürüyo, başka deneyecegim.. Tutana kadar devam..
D vit ocean aldım bugün ama üzerinde 4 - 10 yaş yazıyor eczacı bebek kullanabilir dedi anlamadım ne iş
Mastıt demişsiniz sıcak su masaj sagim olayından sonra muhakkak soğuk da uygulamak alzim 10 dakika kadar. Dikkat edin buz yanığı olmasın. Eğer bu aşamalardan sonra soğuk yapmazsanız damarlar açık kalıyor ve aynı hızla geri doluyor
Bol bol yiyordum ama sut yaptigini bilmiyordum,bilerek yiyince daha cok yapar belkiBu arada bilenler kesin vardır ama, hazır tam mevsimdeyiz incir de çok güzel süt yapıyor aklımızda olsun
Yaaa ben nasil akil edemedim de o zaman gelmedim buraya gelmek icin cok gec kaldim ama yine de gec olsun guc olmasin derler iyi ki de gelmisimYaa işte bizim beze baya sıvanmış şekilde kakalarAma hakketen bu işin standardı yok herhalde, herkes başka konuşuyor baksana.
Bu arada bebeğe şunu mu alsak bunu mu alsak konularından buralara ne ara gelmişiz ya
Evet geç olsun güç olmasınYaaa ben nasil akil edemedim de o zaman gelmedim buraya gelmek icin cok gec kaldim ama yine de gec olsun guc olmasin derler iyi ki de gelmisim
kakalar hafif sulu mu?
Bizimki de aynı hatta Prima dan minish beze geçtim sürekli değişiyordu zaten bari uygun olsun dedim içim acidi o kadar para vermeye valla.az önce hatta benim ustum basım yatak çarşaf heryer battıBenim kız çok kaka yapıyor yagünde bazen 20 bez degistiriyorum. Kimisi dolu oluyor kimisinde cok az. Ama surekli bi bez degistirme merasimimiz var.
Bizde de oluyor oyle kazalar altini acayimBizimki de aynı hatta Prima dan minish beze geçtim sürekli değişiyordu zaten bari uygun olsun dedim içim acidi o kadar para vermeye valla.az önce hatta benim ustum basım yatak çarşaf heryer battı
Canım bizim 10 günlükken başladı. Şuan 37 günlüğüz tavan yaptı gerçektende. Doktorda ilacı fazlalaştırdıKaç günlük? Gaz 3. hafta başlayıp 1.5 aylıkken de pik yaparak azalıp, 3. ayda bir ihtimal geçebiliyormuş. aslında bizde gaz geçmiyor da kız atabilme becerisi kazandı biraz daha. ve hala kıvranıyor neredeyse 2 aylık olacak.
Teşekkürler canım bunu bir doktora danışayımCanım doktoruna yine de sen sor da bana papatya çayı verebilirsin dedi. Günlük 1 cay bardağına kadar sorun yok dedi. Rezene verme dedi mesela. Biraz rahatlatıyormuş. Ben de vermedim daha doğal papatya çayı gidip alman lazım
Benimde kesildi canim bi anda maalesefKızlar sol gögsüm kızardı emzirirken agrıyor falan diye bahsetmiştim. Şimdi üstüne sütüm de kesildi aniden. Akşam 2gögüste toplam 70ml gelen Süt şimdi 0 gelmeye başladı. Pompa ile çekiyorum ama hiçbirşey gelmiyor.
böyle aniden kesilmesi normal mi ? Ne yapmam lazım ? Kendimi çok kötü hissediyorum
Uf ya kıyamam cok uzuluyor ınsan bebegı oyle gorunceKızlar bu gaz işini çözemedim gitti kaç gecedir sıfır uykuyuz nasıl olacak böyle bilmiyorum. Masaj, biogaia, sab simplex hepsini denedim. Ilık duş sıcak tutma her şeyi yapıyorum. Asla gaz yapacak iey yemiyorum. Çorapsız gezmiyorum bu sıcakta. Hala olmuyor dün gece 3’te başladı hala kıvrnıyor yavrum.bitse artık, ben bittim yoksa
Ben 1 sene sonra olmustum insallah yine oyle olursüpermiş süt koruyor dediklerine örneksiniz. herkes bu kadar şanslı değildir
Doktor daha iyi bilir ama ilk 2 haftadan sonra bebeklerin bağırsakları bizimki gibi çalışmaya başlarmış o yüzden gaz sancısı kaka yaparken zorlanma yaşarlarmış sanki kabız gibi zorlanır ama yaptıklarında kaka yumuşak olurmuş
Burde bizim diktor doydugunu kakafan çok çişle anlarız demişti 3 4 saatte bir dolu bez olması gerekirmiş
Ay allah razı olsun çişimizde sıkıntı yok kakayıda sabah uyandığımızda doldurmuştu 36 saatin sonunda 13 günde 330 gramda almış doyuyor gibi geliyor bana doymamasıyla alakalı değil sankiDoktor daha iyi bilir ama ilk 2 haftadan sonra bebeklerin bağırsakları bizimki gibi çalışmaya başlarmış o yüzden gaz sancısı kaka yaparken zorlanma yaşarlarmış sanki kabız gibi zorlanır ama yaptıklarında kaka yumuşak olurmuş
Burde bizim diktor doydugunu kakafan çok çişle anlarız demişti 3 4 saatte bir dolu bez olması gerekirmiş
Sadece anne sutu alan bebekler biriktirebiliyomus 9 gune kadar diye biri demisti bu grupta. Ama ben 4. Gun eve gelen hemsireye bugun daha kakasini yapmadi dedigimde yarina kdr yaomazsa direkt hastaneye gelin demisti. Bilemiyorum yani. Cok karisik.Merhaba kızlar ben eylül beklediğim bebeğimi ağıstos ayında 36. Haftamda erken doğum ile kucağıma aldım yavrum 14 günlük oldu bile gaz sancılarımız başladı dün geceden beride kakasını yapamıyor çok keyifsiz ağlama halinde normalmi 24 saattir yapmaması ne önerirsiniz
D vit ocean aldım bugün ama üzerinde 4 - 10 yaş yazıyor eczacı bebek kullanabilir dedi anlamadım ne iş
Mastıt demişsiniz sıcak su masaj sagim olayından sonra muhakkak soğuk da uygulamak alzim 10 dakika kadar. Dikkat edin buz yanığı olmasın. Eğer bu aşamalardan sonra soğuk yapmazsanız damarlar açık kalıyor ve aynı hızla geri doluyor
Ay allah razı olsun çişimizde sıkıntı yok kakayıda sabah uyandığımızda doldurmuştu 36 saatin sonunda 13 günde 330 gramda almış doyuyor gibi geliyor bana doymamasıyla alakalı değil sanki
Kızlar bebeğim ilk yeşil kaka yaptı üşütüğünü mü gösterir. Bilgisi olan var mı
Peki regl olmaynca normalde insan rahatsiz oluyor ya. Sisiyor falan. Dogumdsn snra da regl olmaynca oyle oluyor muBen 1 sene sonra olmustum insallah yine oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?