İyi emiyor aslında sıktığımdada baya süt akıyor ama acaba yetersizmi birde kakasını yapmaya zorlıyor ama çıkaramıyo sonrada ağlıyo surat ifadesinden öyle anladık ama bilemedim şimdiCanım yanlış anlamazsan bebeğin doymuyor olabilir. Kaka yapmaması ondan olabilir yani.. Ağlaması zaten ya gazdan ya açlıktan oluyor genelde. Bende aynı hataya birkaç kere düştüm maalesefTaze anneyiz olabiliyor böyle şeyler şimdi yavrumun dilinden çok daha iyi anlayabiliyorum.☺
Canım ne markasının nasıl bişey o ilk defa duydum varsa resmini atarmısın bende denemek istiyorumCanım geçmş olsun sanada
Özellikle o tahıllı galetalar benimde göğüsümü dolduruyor daha güzel süt yapan şey bulamadım. Bu vesileyle yazmış olayım belki deneyen olur
Evet bende sana cevap yazmıştım,bende de oluyor doktorum normal dedi diye ama bugün bayağı regl sancısı çekiyorum kırmızı da adet kanı gibi akıntı var bilemedimKesilmemiş ki Tıkanıklık olmuş. Bence o hemşireyi tekrar çağırabilirsen çağır, destek Alman lazım yoksa enfeksiyona doğru gider canım.Güzel sert bir masajla kanalların açılması lazım.
Dün bende yazmıştım baya aktif kırmızı kanamam var ara ara regl sancısı çekiyorum 35 günlüğüz. Anlayamadım bende
Doğru genelde tutuyorlar. Evde benim bir kaç çeşit ucuz emzik vardı annem almış görümcem almış. Hiçbirini tutmadı. Sürekli itiyordu. Avent Ultra air aldım birkaç kere diliyle itti sonra tuttu.
Doktor daha iyi bilir ama ilk 2 haftadan sonra bebeklerin bağırsakları bizimki gibi çalışmaya başlarmış o yüzden gaz sancısı kaka yaparken zorlanma yaşarlarmış sanki kabız gibi zorlanır ama yaptıklarında kaka yumuşak olurmuşİyi emiyor aslında sıktığımdada baya süt akıyor ama acaba yetersizmi birde kakasını yapmaya zorlıyor ama çıkaramıyo sonrada ağlıyo surat ifadesinden öyle anladık ama bilemedim şimdi
40 çıkana kadar bebeklerin günde 3 kere en az 1 ₺ boyutunda kaka yaptığı doyduğunun göstergesi. 40 çıktıktan sonra çişli bezler yeterliymiş.Doktor daha iyi bilir ama ilk 2 haftadan sonra bebeklerin bağırsakları bizimki gibi çalışmaya başlarmış o yüzden gaz sancısı kaka yaparken zorlanma yaşarlarmış sanki kabız gibi zorlanır ama yaptıklarında kaka yumuşak olurmuş
Burde bizim diktor doydugunu kakafan çok çişle anlarız demişti 3 4 saatte bir dolu bez olması gerekirmiş
Şuan evde yok canım eşim fırından alıyor öyle markalı bir şey değil bildiğimiz galetaCanım ne markasının nasıl bişey o ilk defa duydum varsa resmini atarmısın bende denemek istiyorum
Sutum gelsin diye cilginlar gibi sut pompaladim. Sanirim yeni süt kanallari tetikledim. Sagdikca gelir dedikleri bu olsa gerek. Dogumun 3. gununde uyandigimdaki his var memelerimde. Su memelere sut indi dedikleri his. Cok sert ve agrili. O tomurcuklardan var. Sutum gelsin diye diye kendimi mastit yapmam insallah. O gun tum gun masaj+sicak kompres+ emzirme yapmistim. Su anda da altindan kalkarum insallah. Su an cocugun emecegi yoksa bile her firsatta suratina memeyi dayayip meme ister miydin kuzum diye her taraftan meme vermeye calisiyorum karikatur gibiSimdi sagdim. 45 cc geldi :/ Sagdikca geliyo diyorlardi. Sabah aksam sagiyorum. Ne gelen var ne giden. Sonra cocuga sagdigimi veriyorum mecbur. Stoklamak fln hayal oldu. Sut sut diye tum duzenlimiz bozuldu. 4 ay emzirebilsem kafi.
Benim kız çok kaka yapıyor ya40 çıkana kadar bebeklerin günde 3 kere en az 1 ₺ boyutunda kaka yaptığı doyduğunun göstergesi. 40 çıktıktan sonra çişli bezler yeterliymiş.
normal mi doğmuştu?Benim kız çok kaka yapıyor yagünde bazen 20 bez degistiriyorum. Kimisi dolu oluyor kimisinde cok az. Ama surekli bi bez degistirme merasimimiz var.
Benim kız çok kaka yapıyor yagünde bazen 20 bez degistiriyorum. Kimisi dolu oluyor kimisinde cok az. Ama surekli bi bez degistirme merasimimiz var.
Kaç günlük? Gaz 3. hafta başlayıp 1.5 aylıkken de pik yaparak azalıp, 3. ayda bir ihtimal geçebiliyormuş. aslında bizde gaz geçmiyor da kız atabilme becerisi kazandı biraz daha. ve hala kıvranıyor neredeyse 2 aylık olacak.Kızlar bu gaz işini çözemedim gitti kaç gecedir sıfır uykuyuz nasıl olacak böyle bilmiyorum. Masaj, biogaia, sab simplex hepsini denedim. Ilık duş sıcak tutma her şeyi yapıyorum. Asla gaz yapacak iey yemiyorum. Çorapsız gezmiyorum bu sıcakta. Hala olmuyor dün gece 3’te başladı hala kıvrnıyor yavrum.bitse artık, ben bittim yoksa
Bnm bildiğim 40 çıkınca olunuyor cnm lohusayken kanama şekli ve miktarı degisirse Dr a gitmek lazim diye biliyorum öyle kalmış aklımda. TLF varsa ara Dr unu bı sor istersen, sıcaklardan dolayı normal de olabilirGünaydın kızlar,galiba ben bu sabah regl oldum,tam olarak adet sancım var ve kırmızı aktif kanamam olmuş,bebeğin 26 günlük,bu mümkün mü? Yoksa başka bir şey mi? Ağrı tam da adet agrisi
Aynen canım normal doğdu. Onunla bi alakası var mı ki?normal mi doğmuştu?
keşke bizimki de yapsa... kızlar kaka yapmaz sanıyor garibim haftada 1 yapıyor mecburiyetten
Ama yaparken çok sıkılıyor. Kızarıyor resmen. Uyuyorsa da uyanıyor. Özellikle gündüz uykuları çok kısa bu yüzdenlu desek ayıp olur mu
Şaka bir yana maşallah, biz dünden beri kaka için kıvranıyoruz gece zor yaptı
Canım doktoruna yine de sen sor da bana papatya çayı verebilirsin dedi. Günlük 1 cay bardağına kadar sorun yok dedi. Rezene verme dedi mesela. Biraz rahatlatıyormuş. Ben de vermedim daha doğal papatya çayı gidip alman lazımKızlar bu gaz işini çözemedim gitti kaç gecedir sıfır uykuyuz nasıl olacak böyle bilmiyorum. Masaj, biogaia, sab simplex hepsini denedim. Ilık duş sıcak tutma her şeyi yapıyorum. Asla gaz yapacak iey yemiyorum. Çorapsız gezmiyorum bu sıcakta. Hala olmuyor dün gece 3’te başladı hala kıvrnıyor yavrum.bitse artık, ben bittim yoksa
Doktor daha iyi bilir ama ilk 2 haftadan sonra bebeklerin bağırsakları bizimki gibi çalışmaya başlarmış o yüzden gaz sancısı kaka yaparken zorlanma yaşarlarmış sanki kabız gibi zorlanır ama yaptıklarında kaka yumuşak olurmuş
Burde bizim diktor doydugunu kakafan çok çişle anlarız demişti 3 4 saatte bir dolu bez olması gerekirmiş
40 çıkana kadar bebeklerin günde 3 kere en az 1 ₺ boyutunda kaka yaptığı doyduğunun göstergesi. 40 çıktıktan sonra çişli bezler yeterliymiş.
Cıvık oluyor zaten de 1 ₺ boyutu işteKızlar bizİm hastanedeki doktor ve emzirme hemşiresi sarı çişli beze çok vurgu yapmıştı. Doyduğunu ancak buradan anlarız diye.
Bizimki kaka da yapıyor çok şükür ama 1 ₺ nasıl bir ölçü ki, bizim bezler afedersiniz cıvık cıvık
zorlanmadığını düşünmüştüm öyleyse kötü ya insan kıyamıyor zatenAma yaparken çok sıkılıyor. Kızarıyor resmen. Uyuyorsa da uyanıyor. Özellikle gündüz uykuları çok kısa bu yüzden
Yaa işte bizim beze baya sıvanmış şekilde kakalarCıvık oluyor zaten de 1 ₺ boyutu işteehe böyle ortalama bu büyüklük
Ve her doktora gittiğimizde vs bize kaka çıkışı soruldu. Farklı doktorlara gittik ilk başta.
Bu da mı doktordan doktora değişiyor herkes ayrı telden çalıyor ben anlamadım
zorlanmadığını düşünmüştüm öyleyse kötü ya insan kıyamıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?