2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İyi emiyor aslında sıktığımdada baya süt akıyor ama acaba yetersizmi birde kakasını yapmaya zorlıyor ama çıkaramıyo sonrada ağlıyo surat ifadesinden öyle anladık ama bilemedim şimdi

Evet bende sana cevap yazmıştım,bende de oluyor doktorum normal dedi diye ama bugün bayağı regl sancısı çekiyorum kırmızı da adet kanı gibi akıntı var bilemedim

İyi emiyor aslında sıktığımdada baya süt akıyor ama acaba yetersizmi birde kakasını yapmaya zorlıyor ama çıkaramıyo sonrada ağlıyo surat ifadesinden öyle anladık ama bilemedim şimdi
Doktor daha iyi bilir ama ilk 2 haftadan sonra bebeklerin bağırsakları bizimki gibi çalışmaya başlarmış o yüzden gaz sancısı kaka yaparken zorlanma yaşarlarmış sanki kabız gibi zorlanır ama yaptıklarında kaka yumuşak olurmuş
Burde bizim diktor doydugunu kakafan çok çişle anlarız demişti 3 4 saatte bir dolu bez olması gerekirmiş

40 çıkana kadar bebeklerin günde 3 kere en az 1 ₺ boyutunda kaka yaptığı doyduğunun göstergesi. 40 çıktıktan sonra çişli bezler yeterliymiş.

Simdi sagdim. 45 cc geldi :/ Sagdikca geliyo diyorlardi. Sabah aksam sagiyorum. Ne gelen var ne giden. Sonra cocuga sagdigimi veriyorum mecbur. Stoklamak fln hayal oldu. Sut sut diye tum duzenlimiz bozuldu. 4 ay emzirebilsem kafi.
Sutum gelsin diye cilginlar gibi sut pompaladim. Sanirim yeni süt kanallari tetikledim. Sagdikca gelir dedikleri bu olsa gerek. Dogumun 3. gununde uyandigimdaki his var memelerimde. Su memelere sut indi dedikleri his. Cok sert ve agrili. O tomurcuklardan var. Sutum gelsin diye diye kendimi mastit yapmam insallah. O gun tum gun masaj+sicak kompres+ emzirme yapmistim. Su anda da altindan kalkarum insallah. Su an cocugun emecegi yoksa bile her firsatta suratina memeyi dayayip meme ister miydin kuzum diye her taraftan meme vermeye calisiyorum karikatur gibi

40 çıkana kadar bebeklerin günde 3 kere en az 1 ₺ boyutunda kaka yaptığı doyduğunun göstergesi. 40 çıktıktan sonra çişli bezler yeterliymiş.
Benim kız çok kaka yapıyor ya günde bazen 20 bez degistiriyorum. Kimisi dolu oluyor kimisinde cok az. Ama surekli bi bez degistirme merasimimiz var.

Benim kız çok kaka yapıyor ya günde bazen 20 bez degistiriyorum. Kimisi dolu oluyor kimisinde cok az. Ama surekli bi bez degistirme merasimimiz var.
normal mi doğmuştu?
keşke bizimki de yapsa... kızlar kaka yapmaz sanıyor garibim haftada 1 yapıyor mecburiyetten

Son düzenleme:
lu desek ayıp olur mu
Şaka bir yana maşallah, biz dünden beri kaka için kıvranıyoruz gece zor yaptı

Kızlar bu gaz işini çözemedim gitti kaç gecedir sıfır uykuyuz nasıl olacak böyle bilmiyorum. Masaj, biogaia, sab simplex hepsini denedim. Ilık duş sıcak tutma her şeyi yapıyorum. Asla gaz yapacak iey yemiyorum. Çorapsız gezmiyorum bu sıcakta. Hala olmuyor dün gece 3’te başladı hala kıvrnıyor yavrum. bitse artık, ben bittim yoksa

Kaç günlük? Gaz 3. hafta başlayıp 1.5 aylıkken de pik yaparak azalıp, 3. ayda bir ihtimal geçebiliyormuş. aslında bizde gaz geçmiyor da kız atabilme becerisi kazandı biraz daha. ve hala kıvranıyor neredeyse 2 aylık olacak.

Günaydın kızlar,galiba ben bu sabah regl oldum,tam olarak adet sancım var ve kırmızı aktif kanamam olmuş,bebeğin 26 günlük,bu mümkün mü? Yoksa başka bir şey mi? Ağrı tam da adet agrisi
Bnm bildiğim 40 çıkınca olunuyor cnm lohusayken kanama şekli ve miktarı degisirse Dr a gitmek lazim diye biliyorum öyle kalmış aklımda. TLF varsa ara Dr unu bı sor istersen, sıcaklardan dolayı normal de olabilir

Canım doktoruna yine de sen sor da bana papatya çayı verebilirsin dedi. Günlük 1 cay bardağına kadar sorun yok dedi. Rezene verme dedi mesela. Biraz rahatlatıyormuş. Ben de vermedim daha doğal papatya çayı gidip alman lazım

Kızlar bizİm hastanedeki doktor ve emzirme hemşiresi sarı çişli beze çok vurgu yapmıştı. Doyduğunu ancak buradan anlarız diye.

Bizimki kaka da yapıyor çok şükür ama 1 ₺ nasıl bir ölçü ki, bizim bezler afedersiniz cıvık cıvık

Cıvık oluyor zaten de 1 ₺ boyutu işte ehe böyle ortalama bu büyüklük
Ve her doktora gittiğimizde vs bize kaka çıkışı soruldu. Farklı doktorlara gittik ilk başta.
Bu da mı doktordan doktora değişiyor herkes ayrı telden çalıyor ben anlamadım

Ama yaparken çok sıkılıyor. Kızarıyor resmen. Uyuyorsa da uyanıyor. Özellikle gündüz uykuları çok kısa bu yüzden
zorlanmadığını düşünmüştüm öyleyse kötü ya insan kıyamıyor zaten

Yaa işte bizim beze baya sıvanmış şekilde kakalar Ama hakketen bu işin standardı yok herhalde, herkes başka konuşuyor baksana.

Bu arada bebeğe şunu mu alsak bunu mu alsak konularından buralara ne ara gelmişiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…