Aman Allah'ım bizim genelde altını değiştiriyorum emzirmeye geçiyorum yapıyorBizde de oluyor oyle kazalar altini acayim
Diye bekliyor sanki. Yikarken yapıyor bi de. Gecen hali parke koltuk kalmadi bide tazyikli yapiyokollarimdan akti bi kere de.
Rahatsızlık vermiyor mu olmamak yaBen 1 sene sonra olmustum insallah yine oyle olur
Hiç sorma hiiiiçKızlar merhaba,
Bizzim bebis bugun 13 gunluk oldudogdugunda 3525 gr.dı sonra 200 grm dustu kilosu. dun doktora gittik. Bebis kilo almis 3750 lerde. 2 saatte bir uyandirip emziriyordum bende. Ilk dogdugunda sarilik vardi ilerlemesin diyr oyle soylemislerdi. Ne bileyim.Doktor bagirdi azcik bu kadar kisa surede kilo artisina gecti diye obez yapcan cocuğu dedi. Uyanmadigi surece uyandirma dedi deniyorum bende. bazen 2 bazen 5 saat uyuyor. Acikinca uyanir dedi. Uyandirsam bir dert uyandirmasam bir dert. Valla bilemedim benzer durum yaşayan var mi ?
Teşekkürler. Evet baya iyi süt yaptı. Bu kadar beklemiyordum.Canım geçmş olsun sanada
Özellikle o tahıllı galetalar benimde göğüsümü dolduruyor daha güzel süt yapan şey bulamadım. Bu vesileyle yazmış olayım belki deneyen olur
Aşurede ne var ki acepYa bu aşure ayı niye bu zamana denk geldidayanamadım yedim, sonumuz hayrolsun.
acaba sonucunu deneyimleyen oldu mu :)
GerçektenYaa işte bizim beze baya sıvanmış şekilde kakalarAma hakketen bu işin standardı yok herhalde, herkes başka konuşuyor baksana.
Bu arada bebeğe şunu mu alsak bunu mu alsak konularından buralara ne ara gelmişiz ya
Biz 38 günlük olduk sali gunu doktora gittim. Bana da artik uyandirma dedi. 7 saate kadar uyusun dedi de öyle uyuma gibi bi durumu yok bizimkinin alisti artik 2-3 saatte bir uyaniyo.Kızlar merhaba,
Bizzim bebis bugun 13 gunluk oldudogdugunda 3525 gr.dı sonra 200 grm dustu kilosu. dun doktora gittik. Bebis kilo almis 3750 lerde. 2 saatte bir uyandirip emziriyordum bende. Ilk dogdugunda sarilik vardi ilerlemesin diyr oyle soylemislerdi. Ne bileyim.Doktor bagirdi azcik bu kadar kisa surede kilo artisina gecti diye obez yapcan cocuğu dedi. Uyanmadigi surece uyandirma dedi deniyorum bende. bazen 2 bazen 5 saat uyuyor. Acikinca uyanir dedi. Uyandirsam bir dert uyandirmasam bir dert. Valla bilemedim benzer durum yaşayan var mi ?
Aynen canım içim parçalanıyor. Sadece anne sütüyle besleniyor kilo alımımız iyi. İlk ay 1.5 kg aldık.Uf ya kıyamam cok uzuluyor ınsan bebegı oyle goruncesadece anne sütümü alıyor kilo alımı günde kaç gr?
Buğday, nohut, fasulye hep gaz yapan şeyler ya. Ben epey tedirgin oldum yerken. Neyse gece görürüz sonucunu:)Aşurede ne var ki acep
Hiç sorma hiiiiç
Ama biz daha 13 gunluguz. Valla ac tek korkum ac kalcak sariligi artcak korkusu baska birsey degil. Yani kim istemez 2 saatte bir alarmla kalmak yerine 5-6saat kesintisiz uyumakBiz 38 günlük olduk sali gunu doktora gittim. Bana da artik uyandirma dedi. 7 saate kadar uyusun dedi de öyle uyuma gibi bi durumu yok bizimkinin alisti artik 2-3 saatte bir uyaniyo.
doğum kanalından geçerken yararlı bakterileri alarak yararlı bir flora oluşuyormuş ya ondan olabilirAynen canım normal doğdu. Onunla bi alakası var mı ki?
Bende mochi var. Normalde göğüs cok dolu degilse sagmiyo. Ama emzirme esnasinda diger memeye takinca sağıyor.Arkadaşlar doğumdan önce herkes farklı süt sağma makinesi aldı,muhtemelen de kullanıldı. Hangilerinden memnun kaldınız veya kalmadınız? Mochi varmış çok beğenilen ama kendiliğinden akan süt için galiba öyle anladım. Göğsü boşaltıyor mu?
Doktor neye gore uyandirma dedi ki o zaman... ben anlamadim gitti valla 2 saatte bir uyandirim dedim bu cocuk uyanmiyor 2 saatte uykusu daga agir basiyor... memeye koyunca uyurken de emiyor ama daha derinse uykusu emmiyor... bugun mesela 3 saatte kaldirdim onu memeye dayadim asla acmiyor agzini 20 dakika sonra kendi uyandiAma biz daha 13 gunluguz. Valla ac tek korkum ac kalcak sariligi artcak korkusu baska birsey degil. Yani kim istemez 2 saatte bir alarmla kalmak yerine 5-6saat kesintisiz uyumak
Hangi galetalar canım? İsmini de alsakTeşekkürler. Evet baya iyi süt yaptı. Bu kadar beklemiyordum.
Bende manuel lansinoh vardı ama emzirme işi istediğim gibi gitmeyince bir süre sağarak vermek durumunda kaldım memnundum ama memeye döndürme işi başarılı olmayınca elektrikli aldık her 2 saatte bir sağım yapıyordum çünkü.Arkadaşlar doğumdan önce herkes farklı süt sağma makinesi aldı,muhtemelen de kullanıldı. Hangilerinden memnun kaldınız veya kalmadınız? Mochi varmış çok beğenilen ama kendiliğinden akan süt için galiba öyle anladım. Göğsü boşaltıyor mu?
Ben mochiyi sevdim. Emzirirken digerinden akan sütü guzel topluyor, bosa gitmemis oluyor. Birde lansinoh sut sagma makinesi kullaniyorum, ondan da memnunum.Arkadaşlar doğumdan önce herkes farklı süt sağma makinesi aldı,muhtemelen de kullanıldı. Hangilerinden memnun kaldınız veya kalmadınız? Mochi varmış çok beğenilen ama kendiliğinden akan süt için galiba öyle anladım. Göğsü boşaltıyor mu?
Eşimin aldığını hatırlayamadım ama A101 nimet galetası var kepekli miydi susamlı küçük böyle o da işe yarıyorduHangi galetalar canım? İsmini de alsak
Canım bana çok gaz yaptı bebeğimede iki gün uğraştım inşallah sende aynı etkiyi yapmazYa bu aşure ayı niye bu zamana denk geldidayanamadım yedim, sonumuz hayrolsun.
acaba sonucunu deneyimleyen oldu mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?