2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar,
Bugün doktor kontrolüm vardı. Benim minik kız az kilo almış 200 gr. Ve sadece anne sütü değil. Çok mama vermiyorum ama göğüs ucum olmadığı için silikon uçla emZiriyorum. İçi hep dolu ağzı süt oluyor. Bezleri çişli sarı altın rengi kaka yapıyor bugün 6 kere yapmıştır. Acaba sütüm son zamanlarda mı çoğalmaya başladı kilo alımı az çıktı. Ay çok stre yapıyorum. Sabahtan akşama kadar memede tutuyoeum. Kan ter içinde kalıyorum. Neden böyle oluyor ki. Sizin bebişler 15.günde kilo alımları nasıldı. Biz 2950 doğduk. 5.günde 2770 dik şimdi 2970 olmuşuz. İlk kızım böyle minik değildi insan endişeleniyor.benim gibi olan var mı

Bizde de oluyor oyle kazalar altini acayim
Diye bekliyor sanki. Yikarken yapıyor bi de. Gecen hali parke koltuk kalmadi bide tazyikli yapiyo kollarimdan akti bi kere de.
Aman Allah'ım bizim genelde altını değiştiriyorum emzirmeye geçiyorum yapıyor temiz bez favorisidir
Ben 1 sene sonra olmustum insallah yine oyle olur
Rahatsızlık vermiyor mu olmamak ya
Hiç sorma hiiiiç

Ya bu aşure ayı niye bu zamana denk geldi dayanamadım yedim, sonumuz hayrolsun.

acaba sonucunu deneyimleyen oldu mu :)

Gerçekten çok şükür

Biz 38 günlük olduk sali gunu doktora gittim. Bana da artik uyandirma dedi. 7 saate kadar uyusun dedi de öyle uyuma gibi bi durumu yok bizimkinin alisti artik 2-3 saatte bir uyaniyo.

Hiç sorma hiiiiç
Biz 38 günlük olduk sali gunu doktora gittim. Bana da artik uyandirma dedi. 7 saate kadar uyusun dedi de öyle uyuma gibi bi durumu yok bizimkinin alisti artik 2-3 saatte bir uyaniyo.
Ama biz daha 13 gunluguz. Valla ac tek korkum ac kalcak sariligi artcak korkusu baska birsey degil. Yani kim istemez 2 saatte bir alarmla kalmak yerine 5-6saat kesintisiz uyumak

Arkadaşlar doğumdan önce herkes farklı süt sağma makinesi aldı,muhtemelen de kullanıldı. Hangilerinden memnun kaldınız veya kalmadınız? Mochi varmış çok beğenilen ama kendiliğinden akan süt için galiba öyle anladım. Göğsü boşaltıyor mu?

Bende mochi var. Normalde göğüs cok dolu degilse sagmiyo. Ama emzirme esnasinda diger memeye takinca sağıyor.

Ama biz daha 13 gunluguz. Valla ac tek korkum ac kalcak sariligi artcak korkusu baska birsey degil. Yani kim istemez 2 saatte bir alarmla kalmak yerine 5-6saat kesintisiz uyumak
Doktor neye gore uyandirma dedi ki o zaman... ben anlamadim gitti valla 2 saatte bir uyandirim dedim bu cocuk uyanmiyor 2 saatte uykusu daga agir basiyor... memeye koyunca uyurken de emiyor ama daha derinse uykusu emmiyor... bugun mesela 3 saatte kaldirdim onu memeye dayadim asla acmiyor agzini 20 dakika sonra kendi uyandi

Bende manuel lansinoh vardı ama emzirme işi istediğim gibi gitmeyince bir süre sağarak vermek durumunda kaldım memnundum ama memeye döndürme işi başarılı olmayınca elektrikli aldık her 2 saatte bir sağım yapıyordum çünkü.
Memeye döndü şimdi ama sol göğüsümü hala çoğunlukla kabul etmiyor tutamıyor bu yüzden sağıp veriyorum. yine lansinoh aldık tekli Elektrikli memnunum. 3 haftadır memelerime güzelce eşlik ediyor.

Ben mochiyi sevdim. Emzirirken digerinden akan sütü guzel topluyor, bosa gitmemis oluyor. Birde lansinoh sut sagma makinesi kullaniyorum, ondan da memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…