2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok geçmiş olsun. Mandalina vs çok riskli geçenlerde bir haber vardı 3 aylık bebeğe mandalina vermişler Boğazına kaçmış eczaneye yetiştirmişlerdi, hastaneye giderken çocuk morarınca eczaneekiler yapmıştı ilk müdaheleyi.
Ayrıca mandalina, portakal gibi turunçgiller 1 yaş sonrası veriliyor. Hem alerjik gıda, pişik yapar ve asitli. 1 yaş öncesi vermeyin demişti bize doktorumuz

Çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım rabbim bağışlasın çok üzüldüm okurken

Doğduğumuz güne göre atak haftamız bitti. Evvelsi gece hiç ağlamadı. Ama 2 den önve uyumadı. 8 de uyandı emdi. 10 da uyandı. Bu gece biraz ağladı 2 de uyudu 10 da uyandı.

Geçmiş olsun.

Ebebek tulumu perisan oldu yikandikca

E Erganun canim benim ne kadar korkmus uzulmussun, kiyamam ya. Yazdiklarini okuyunca o kadar hissediliyorki cektigin stres... cok gecmis olsun her ikinize de, uyari icin de tesekkurler.

canım boyun simidi de var. şuan işteyim. eve gidince onu da atayım ya da link verebilirim.

canım cok cok uzuldm cok gecmıs olsun ya şükür bişey yok. ben de korkuyorum ek gıda işinden. bakalım napcaz

S Sahinys canım sen mi sormuştun demiri. ben dün eczaneden aldım ocean microfer. 4-10 yaş yazıyor onda da. dediğim gibi deca tabs d3 vitamini kullanıyoruz. Onda da yazıyor.
Bu arada demir leke yapar falan diyolardı sanki. Kahverengi. Bu ocean krem gibi bişey

Ek gıdaya hızlı giriş yapanlardanim baya baya sebze meyve püresi ( patates havuç balkabağı ) yiyoruz ama kendime iş cikartim resmen akşam yemegi yaparken ogluma da havuç balkabağı yada havuç patates haşlıyorum bi kaşık ev yoğurtu katıp püre haline getiriyorum bizimle birlikte mama sandalyesinde oturtup veriyoruz çok tutmuyorum mama sandalyesinde gündüzleri muz yada elma armut fileye koyup veriyorum hem oyalaniyor hem de blw alışkanlığı edinmesini sağlıyorum.... Yediğimiz içtiğimiz herşeye elini atmaya çalışıyor şimdilik ay başına kadar böyle devam ederiz artık ay başında avakado brokoli eklerim meyveye ile başlamıştım şuan için havuç balkabağı da yiyor tatlıya yakın olduğu için diye düşünüyorum umarım brokoli ıspanak yedirecegim günlerde böyle yer yiyebildigi kadar veriyoruz yememzse zorlamıyorum ilginç bir şey var bı şeyler yedirdikten sonra emmek istiyor aslında ek gıdayı aç iken vermiyorum tok oluyor

Allah beterinden saklasın, sabah susam tanesinden korktum ben mandalinayı düşünemüyorum. Kıyamam yavruma ne panik olmuştur o da. Kendi başıma gelmiş gibi hissettim. Çok geçmiş olsun, Rabbim bütün bebekleri korusun.

aslında bizim doktor 4. ay için 500 gr alması yeterli demişti sizinki arasında da pek fark yokmuş ama tabi her doktorun bakış açısı mı diyim

biz de demire başlamadık ama yaklaşık 2 hafta önceki kan sonuçlarında Demir'i yüksek çıkmıştı

Kizlar yogurdu nasil yapacaksiniz, kendi sutunuzle mi? Ben sagdigim sutleri degerlendirmek istiyorum. 3 ayi gecmis olsa da bi 5-10 ml alip once kaynaticam, bozulmamissa yogurt yapicam. Nasil olur sizce?
ahh ahh bizim doktor 3 ayı geçenler için çöp dedi
Yok hayır ama magnezyum kullandım kısa bir süre. Omega kullandım. Çinkodan mıdır diyosun? Kaç gündür kür araştırıyorum. Hindistan cevizi yağı ile bir şeyler yapmayı planlıyorum
ben dün dermatolog'a gittim saç dökülmesi için çok normal dedi, Demir'ime baktı gayet iyi dedi Ferritin değeri yani.
İlave bir şey yazmıyorum dedi saçların içinse badem yağına yumurta kır onu öylece saçında 3 sa. beklet dedi . Haftada 2-3 yapabilirsin dedi
Yumurtanın beyazında biotin, sarısında saçı besleyen bir yağ varmış...
Aklınızda olsun isterseniz.

Ayrıca emzirme bittikten sonra biotin'i biz saç köklerine uygulayıp daha hızlı toparlanmasını sağlayabiliriz hiç canınızı sıkmayın dedi

Hamilelikten değilde çok öncesinden kalan sivilce lekelerim vardı, bir de dedim ki şimdi emzirdiğim için hangi krem kullanılmalı hangisi kullanılmamalı ben kendime bir nemlendirici arıyorum dedim
o da bir yıkama jeli ve krem yazdı ama tamamen benim cildime uygun...

Ebebek tulumu perisan oldu yikandikca
Ben bir de Kurutucuya attım düşün

E Erganun
amann kuzummmm çok geçmişler olsun o panik hali, o telaş yine de müdahale edebilmişsin, Allah daha beterinden korusun hepimizi inşallah...

Ek gıda işi işte alışana kadar riski bayağı

Geçen gün bir yerde okumuştum bu meyve fileleri de var ya bir dönerek kapananı bir de yandan mandallı olanı var imiş...
bir tane bebişin ağzına mandal kaçmış, ben baktım benimki de mandallı
onun dönerek kapananından alacağım sizlerinde aklında olsun
hiç öyle düşünemedim ben alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…