Çok geçmiş olsun. Mandalina vs çok riskli geçenlerde bir haber vardı 3 aylık bebeğe mandalina vermişler Boğazına kaçmış eczaneye yetiştirmişlerdi, hastaneye giderken çocuk morarınca eczaneekiler yapmıştı ilk müdaheleyi.Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Mama sandalyesinden çıkarmaya çalışırken dizlerini vurmuşum mosmor olmuş sırtına bakmadım vururken bisi oldu mu. 112 geldi kontrol etti az önce. Ağzına elimi atınca ağzını da kanattim. Ders olsun.... Çok kötüydü.... Sadaka verelim hepimiz..... Uykusu kakasi.... Hiç hiç önemi yokmuş canı cebinde olsun yeter ki.... Bir dakikanın içinde çocuk da mahvoldu ben bittim zaten. Hepimizknkine ömür versin Allah en hayırlısından. Siz siz olun yapmayın asla benim gibi.
Çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım rabbim bağışlasın çok üzüldüm okurkenKızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Mama sandalyesinden çıkarmaya çalışırken dizlerini vurmuşum mosmor olmuş sırtına bakmadım vururken bisi oldu mu. 112 geldi kontrol etti az önce. Ağzına elimi atınca ağzını da kanattim. Ders olsun.... Çok kötüydü.... Sadaka verelim hepimiz..... Uykusu kakasi.... Hiç hiç önemi yokmuş canı cebinde olsun yeter ki.... Bir dakikanın içinde çocuk da mahvoldu ben bittim zaten. Hepimizknkine ömür versin Allah en hayırlısından. Siz siz olun yapmayın asla benim gibi.
Geçmiş olsun.Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Ebebek tulumu perisan oldu yikandikcaBenim mamajoo kargoya verilmiş merakla bekliyorum.
Bir de kidzee uyku tulumu almıştım kumaşı esnek ben beğendim bir haftadır falan kullanıyoruz küçüldükçe yine almayı düşünüyorum hatta. Kendiliğinden patikli boyu uzadıkça o bölümü patiği geçirmeden kullanabiliyorsunuz hemen küçüldü kullanılmaz gibi bir durum olmuyor. Kumaşı esnek ve yumuşacık. Alt ve üstten fermuarı var ben gece bez değiştirmiyorum genelde ama kaka gibi durumlar için tulumu komple açmadan alttan fermuarıyla iş halledebilirsiniz. Tog değeri 1 ama bence bu iyi çünkü içini giydirme şansınız olur ama çok yüksek tog değerinde zıbınla yatırdığınızda terlerse yapacak bir şeyiniz kalmaz. Ev tam 24 derece şuan bizim. Banyo yaptığı akşamlar içinde uzun kol zıbın ile yatırıyorum. Ama sabaha karşı sıcaklık düştüğü için bacaklarına doğru battaniye atıveriyorum.
12-18 ay almıştım ben, kalıbı biraz küçük sanırım. Ama esnek dediğim gibi. Bizi sıcaklar gelene kadar idare eder. Alacak varsa öneriyorum valla.
Ebebek uyku tulumundan çok hoşlanamadım yapısı kalın sanki ya da tam beden olmadığı için bana öyle geliyor olabilir. Yedek olsun diye almıştım zaten diğeri kuruyana kadar onu giydiriyorum.
Ben 2 kere yıkadım daha ama sanki banada perişan olacakmış hissi verdi. :/Ebebek tulumu perisan oldu yikandikca
Ya şu bebek havuzu olanlar bir foto atın görelim link filan var mı
Ben bir iki sene önce giyen bayan YouTube sinde ince uzun silindir gibi bir havuz görmüştüm bebek için boyun simidi fan da vardı içinde aradım aradım ne o videoyu bulabildim ne de o havuzdan
Bir de şunu sorucam bizim beyzade pek korkuyor tiz seslerden sizde de var mı. Anında yüksek perdeden ağlamaya başlıyor. Dün telde konuşurken söyle bir cümle kurdum "bir bucuk saat uğraştık bakindi en son nas Felak okuyarak kucağımda uyuttum" Felak derken gülme tonuyla yüksek çıktı sesim abowww o nasıl korkup ağlamak.
Kezaona bakım konuşurken "Di mi annecim" diye baskın çıkınca sesim gülerek, buna bile korkup ağlıyor. Hamileyken ben de pek korkardım ani şeylerden kesin ilgisi var.
Ayak döneminde çok oluyordu ama şimdi de olmaya başlayınca korktum benimkinde mi bir şey var aceba
Ocean temiz içerikli. Mühendisinoğlu sayfasında incelemesi de mevcut.
Ben belki 20 kere yikamisimdir, gerci 20 kere neyi yikasan perisan olurdu herhaldeBen 2 kere yıkadım daha ama sanki banada perişan olacakmış hissi verdi. :/
canım cok cok uzuldm cok gecmıs olsun ya şükür bişey yok. ben de korkuyorum ek gıda işinden. bakalım napcazKızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
aslında bizim doktor 4. ay için 500 gr alması yeterli demişti sizinki arasında da pek fark yokmuş ama tabi her doktorun bakış açısı mı diyimya benim 3 saatte 1 70-75 geliyodu şimdi bu arttırıcılarla 85 90 gelmeye başladı
bir de emmiyordu bizimki 3. ay içinde
sürekli başka yerlere odaklanıyordu, yok emerken yüzüme bakıp konuşuyor, sohbet ediyor benimle mesela.
ben evdeydim sağmak da istemedim, bir baktım o ay 400 gram almış. -o ay 4. ay kontrolü- Belki sağsaydım o ay ara ara biberonla verseydim yine güzel kilo alırdı.
Doktor bizim zaten ilgisiz bence vermene de çok gerek yok, bu ay da bakalım daha sık emzir dedi, sağlık ocağındaki hemşiremiz de keza bir ay bekleyebilirsin dedi ama ben de işe başlayacağım için zaten tedarik amaçlı almıştım, biraz da üzüldüm bu hipp in formula sütünü aldım, combiotic.
Bakalım bu ay nasıl almış, ama bi yandan da kabak mabak yiyor yani.
Şimdilik kabak- pırasa- havuç- yoğurt verdik
öyle tadımlık da yemedi 3-4 kaşık yedi, bakalım doktor ne diycek.
biz de demire başlamadık ama yaklaşık 2 hafta önceki kan sonuçlarında Demir'i yüksek çıkmıştıA April wind gözünüz aydınçok sevindim arada kaçırmışım ben
@MaYa_MiLa süt arttırıcı takviye galacto damla mı kullanmıştınız ? Her şeyi denemeye devam ediyorum yiyeceklerle artmıyor benimki malesef lacmix kullandım bende o biraz etki etti
Bide kızlar doktor bize demir başlatmadı ya herkes başlamış
ahh ahh bizim doktor 3 ayı geçenler için çöp dediKizlar yogurdu nasil yapacaksiniz, kendi sutunuzle mi? Ben sagdigim sutleri degerlendirmek istiyorum. 3 ayi gecmis olsa da bi 5-10 ml alip once kaynaticam, bozulmamissa yogurt yapicam. Nasil olur sizce?
ben dün dermatolog'a gittim saç dökülmesi için çok normal dedi, Demir'ime baktı gayet iyi dedi Ferritin değeri yani.Yok hayır ama magnezyum kullandım kısa bir süre. Omega kullandım. Çinkodan mıdır diyosun? Kaç gündür kür araştırıyorum. Hindistan cevizi yağı ile bir şeyler yapmayı planlıyorum
Ben bir de Kurutucuya attım düşünEbebek tulumu perisan oldu yikandikca
amann kuzummmm çok geçmişler olsun o panik hali, o telaş yine de müdahale edebilmişsin, Allah daha beterinden korusun hepimizi inşallah...Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?