2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Nasıl yaptırdınız? Burda onun için özel yerler var boyun simidi ile ama şu ortamda da gidilmez evde en güzeli

Keçi sütüyle de mayalanıyor. Ama tadını hatırlayamadım
Evet dediğin gibi. Geçen bir süt uzmanı da bahsetti. Uht süt değil pastörize süt faydalı.

Ya şu bebek havuzu olanlar bir foto atın görelim link filan var mı
Ben bir iki sene önce giyen bayan YouTube sinde ince uzun silindir gibi bir havuz görmüştüm bebek için boyun simidi fan da vardı içinde aradım aradım ne o videoyu bulabildim ne de o havuzdan

Bir de şunu sorucam bizim beyzade pek korkuyor tiz seslerden sizde de var mı. Anında yüksek perdeden ağlamaya başlıyor. Dün telde konuşurken söyle bir cümle kurdum "bir bucuk saat uğraştık bakindi en son nas Felak okuyarak kucağımda uyuttum" Felak derken gülme tonuyla yüksek çıktı sesim abowww o nasıl korkup ağlamak.

Kezaona bakım konuşurken "Di mi annecim" diye baskın çıkınca sesim gülerek, buna bile korkup ağlıyor. Hamileyken ben de pek korkardım ani şeylerden kesin ilgisi var.

Ayak döneminde çok oluyordu ama şimdi de olmaya başlayınca korktum benimkinde mi bir şey var aceba

Haşlanmış havuç ve bal kabağı da vermiştim

Ben böyle giderse kel kalıcam. Açıldı resmen saç derim görünüyor. Ciddi bir tedavi düşünüyorum ozon mu olur dermaroller mı olur artık bilemedim.
Ben de seni takipteyim ozaman, bende de ayni sorun var. bitsin artik su sac dokulmesi, hem kafamda sac kalmicak hem de evde hic temizlik yapilmamis gibi oluyor.
E bebekten aldım. Güzel. Kaka lekelerini çıkarıyor en azından
Tam adini paylasir misin ben de bakayin.

A April wind havuzu nasil yaptirdiniz??? Bi foto atman mumkun mu ya? Bebek sevdi mi?

Havuz yaptırdık demedim canım yanlış anlaşılma oldu heralde.
Bildiğimiz yüzme banyo yaptırdım kendi küvetinde. Suyla doldurduk, su yukarı kaldırıyor zaten. Suyun içinde dışında çırpınarak öyle güzelce hareket etti. Yüzüstü çevirdik sırtüstü yatırdık vs. Su ılıyana kadar oyalandık. metEla

Ayy yanlis anlamisim ben ya Ben de deneyeyim bakalim ama bizimki korkar gibi geliyo

Swimava Bebek Havuzu
Havuz bu da normal küveti doldurarakta yaptırabilirsiniz illa havuza gerek yok ben ara ara yormak istediğimde hep küvetini doldurdum da yaptırdım.

metEla White Mocha
ben hamileliğimde osteocare kullanıyordum, çok uzadı ve çok gürleşti saçlarım
şimdi emzirme döneminde doktorum i mom latte verdi emzirme süresince devam dedi
bende de dökülme oldu ama durdu o abartı dökülme
eğer ki olursa tekrardan doktora osteocare e devam edeyim mi dşye sormayı planlıyorum, kemikler için de çok iyi
ama tabi ki fazlası her şeyde olduğu gibi zarar, o nedenle kafama göre de kullanamıyorum.

Kizlar yogurdu nasil yapacaksiniz, kendi sutunuzle mi? Ben sagdigim sutleri degerlendirmek istiyorum. 3 ayi gecmis olsa da bi 5-10 ml alip once kaynaticam, bozulmamissa yogurt yapicam. Nasil olur sizce?

Canim yogurtla baslaniyor diye biliyorum. Sen yogurt verdin mi? Eger verdiysen yogurdu nasil yapiyorsun? Afiyet olsun bebise
Önce tahilla sonra sebzeyle en sona yoğurt yumurta gibi hayvansal besinle gitmek gerekiyor diyorlar. Yoğurdu da herhangi bir sütten yapabiliriz bence. Kayincalidem haftalık alıyor ona dedim yap diye ama pandemi girdi dsha vermicem yogutt zaten. O alır yaparız kavsnozlara ins

Ocean temiz içerikli. Mühendisinoğlu sayfasında incelemesi de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…