Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Mama sandalyesinden çıkarmaya çalışırken dizlerini vurmuşum mosmor olmuş sırtına bakmadım vururken bisi oldu mu. 112 geldi kontrol etti az önce. Ağzına elimi atınca ağzını da kanattim. Ders olsun.... Çok kötüydü.... Sadaka verelim hepimiz..... Uykusu kakasi.... Hiç hiç önemi yokmuş canı cebinde olsun yeter ki.... Bir dakikanın içinde çocuk da mahvoldu ben bittim zaten. Hepimizknkine ömür versin Allah en hayırlısından. Siz siz olun yapmayın asla benim gibi.
aslında bizim doktor 4. ay için 500 gr alması yeterli demişti sizinki arasında da pek fark yokmuş ama tabi her doktorun bakış açısı mı diyim
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm küçük kuzum benim Allah bir daha yaşatmasın, canım anneler ek gıda için acele etmeyin birde mandalina ilk tadımlanacaklar için pek uygun değil hem dışı zarlı hemde alerjik olma ihtimali yüksek ve asitli Rabbim yavrularımızı korusunKızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Mama sandalyesinden çıkarmaya çalışırken dizlerini vurmuşum mosmor olmuş sırtına bakmadım vururken bisi oldu mu. 112 geldi kontrol etti az önce. Ağzına elimi atınca ağzını da kanattim. Ders olsun.... Çok kötüydü.... Sadaka verelim hepimiz..... Uykusu kakasi.... Hiç hiç önemi yokmuş canı cebinde olsun yeter ki.... Bir dakikanın içinde çocuk da mahvoldu ben bittim zaten. Hepimizknkine ömür versin Allah en hayırlısından. Siz siz olun yapmayın asla benim gibi.
Mantıklı aslında Olabilir teşekkür ederim bu bilgi içinDilko ek gıda onu doyuracak kadar değildir muhtemelen. Yedikleri şekerini yükseltiyordur (hastalık olarak değil normal olağan vücut işlevi) yükselen şeker iştahı açar.
Ben de kestiricem epey kısa bir şekilde en azından baş etmesi kolay olur.White Mocha metEla saçlara bir çare bulursanız ne olur söyleyin İyice uzamışlardı dökülürken böyle yumak yumak görünmesini ona bağlıyordum. Savaşa gider gibi siper alıp kuaföre gittim bir cesaret, kısacık kestirdim geçen hafta. Ama yok, hala yumak yumak dökülüyor, çok üzülüyorum bu işe
Wee yandan mandallı ama başka bir sistem mi var acaba? Dediğine bende denk gelmiştim. Allah muhafaza dikkatli olmak lazım ve herkesin ilkyardım konularını gözden geçirmesi lazım.@Erganun
amann kuzummmm çok geçmişler olsun o panik hali, o telaş yine de müdahale edebilmişsin, Allah daha beterinden korusun hepimizi inşallah...
Ek gıda işi işte alışana kadar riski bayağı
Geçen gün bir yerde okumuştum bu meyve fileleri de var ya bir dönerek kapananı bir de yandan mandallı olanı var imiş...
bir tane bebişin ağzına mandal kaçmış, ben baktım benimki de mandallı
onun dönerek kapananından alacağım sizlerinde aklında olsun
hiç öyle düşünemedim ben alırken
Çok geçmiş olsun.aynısını küçük kızımda yaşadım. Kızım 8-9 aylıktı muhtemelen. Annem masanın üzerine oturtmuş bir taraftan karpuz bir taraftan ekmek veriyo. Birden kızardı dedi ama annem de şok. Aklınızda olsun. Zor ama soğukkanlı davranmak lazım. derhal kolumda yüzüstü çevirip avuç içiyle sırtına vurdum. Olmadı çocuk morarıyo elimi ağzına attım yok gelmiyo bi şey. Tekrar ters çevir tekrar ağzına parmak derken şükür parça gitti. Evde yetişkin 4 kişiydik. Herkesin eli ayağı dolandı.Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Evet canım kapak gibi düşün çevirmeli varmış şimdi markasını hatırlayamadım ama bak bu bebedor sanki çevirmeliWee yandan mandallı ama başka bir sistem mi var acaba? Dediğine bende denk gelmiştim. Allah muhafaza dikkatli olmak lazım ve herkesin ilkyardım konularını gözden geçirmesi lazım.
Hohoho istediğimiz sorudan başlayabliyor muyuzBiz atak haftasının sonlarına geliyoruz galiba geriye kalan tek şey uyku düzeninin bozulması ve uykuya direnme oldu. İnşallah onlarda geçer. 2 gündür acayip konuşkan. Sizinde dediğiniz gibi arada dilleri açılıyor sanırım. Neden bilmiyorum bugün çok çok az emiyor. Yani baya 1-2 dk emiyor, doymadığını düşünerek yarım saat arayla teklif ettim ama emmek istemedi.
Bir de çocuk doktoruna randevu aldım 4. Ay kontrolüne gitmemiştik. Sanırım bu ay kilo alımımız azaldı baya bir. Zira boy artışı da
Bir de bugün üst dişini kontrol edeyim dedim,iilay size demiştim ya diş yerleşmiş diye Aynısı olmuş. Önce altlar çıkar diye biliyorum ama Resim çekmek imkansız zaten. Çekmeyi denedim ama başarılı olamadım. Beyaz beyaz gözüküyorlar bu normal mi bilmiyorum.
Ayrıca yazmıştım acaba alerjik bir durum mu var çene altı sivilce gibi diye, kehribar takmaya başlamıştık. Acaba ondan mı dedim çıkardık ama sivilceler geçmek yerine kırmızı kızarıklığa dönüştü, bunu da sormak istiyorum doktora. Sizce alerjiyle mi alakalı (ki inşallah değildir) yoksa egzama gibi bir şey mi ki? Resmini çekmeme izin vermedi tam gıdısında kalıyorlar
Ne çok yazdımHerkes bi soruma cevap verebilir Farklı yerlerden sordum
Ay dikkatli okumamışım kiEvet canım kapak gibi düşün çevirmeli varmış şimdi markasını hatırlayamadım ama bak bu bebedor sanki çevirmeli Eki Görüntüle 2745597
Benimki de wee açmadım henüzAy dikkatli okumamışım ki
Ucu bez gibi gözüküyor bunun, onları da önermiyorlar eğer öyleyse kuzum. Ucu silikon olanların temizliği daha rahat ve daha güvenli oluyormus onu da es geçme kuzu.
Ben şimdi bi paketi açıp ölçer tartarım bakalım öyle kolay açılacak bir mekanizması var mı diye wee’ye de.
Evet aslında sık emzirme yapamamak lazım ama 3 saat vs müsade ettiğimde de az emdi sanki :/ Neyse akışına bari bırakayım belli geçici bir şeydir dediğin gibi.Hohoho istediğimiz sorudan başlayabliyor muyuz
Valla canım benim kızda 3 dk 5 dk emiyordu
Bende diyordm doymuyor son sütü almıyor vs ama gayette kilo almıştı... ben de her saat teklif ediyordm 1 dk emip bırakıyordu 3 saat bekledim 4 sa. Bekledim daha uzun bekleyince 5 dakikayı geçmedi ama böyle tam uyanmasına yakın alıp emziriyordum en azından 5 dakika emiyordu
Bir de gece 2 kere kalkıp 10 dk emiyordu sanırım onlar toparladı
sürekli emzirince de karınları tok olduğundan istemiyorlar
Hmmm ilacı hep aynı saatte mi verme lazım kuzumEvet aslında sık emzirme yapamamak lazım ama 3 saat vs müsade ettiğimde de az emdi sanki :/ Neyse akışına bari bırakayım belli geçici bir şeydir dediğin gibi.
İlaç vereceğim için emin olamamıştım sonra emmeyince verdimİlacı tok karnına veriliyor diye.
Yok kuzu sabah akşam verdiğim için ortalama 12 saat arayla vermeye çalışıyorum. Doktor öyle bir şey demedi amaHmmm ilacı hep aynı saatte mi verme lazım kuzum
Çok geçmiş olsun canım.Okurken burdan ben panik oldum sizi düşünemiyorum bile..Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Bende de wee var ben acip baktim. Baya sert bi mandali var, kolay acilir gibi gorunmuyor. Bebegin yaninda oldugumuzda verebiliriz bence kontrollu sekilde. Ama benim de gozum korktu, bi tane de kapak gibi olanlardan alicamAy dikkatli okumamışım ki
Ucu bez gibi gözüküyor bunun, onları da önermiyorlar eğer öyleyse kuzum. Ucu silikon olanların temizliği daha rahat ve daha güvenli oluyormus onu da es geçme kuzu.
Ben şimdi bi paketi açıp ölçer tartarım bakalım öyle kolay açılacak bir mekanizması var mı diye wee’ye de.
Aynı anda yazmışızBende de wee var ben acip baktim. Baya sert bi mandali var, kolay acilir gibi gorunmuyor. Bebegin yaninda oldugumuzda verebiliriz bence kontrollu sekilde. Ama benim de gozum korktu, bi tane de kapak gibi olanlardan alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?