Ay ne güzel açıklamış her şeyi ya ne güzel doktormuş.Kizlar cok konustugumuz icin unutuyorum bazı
yerleri aklima gelince ekliyorum ,
Ek olarak bebeklerin gözlerinde kayma olabileceğini 12.aya kadar geçmesini beklediğini geçmezse göz doktoruna yönlendirdiğini söyledi. Kayma sebebi olarak ta iki göz arasindaki burun üstü yapının bebeklerde daha geniş olmasından kaynaklıymis(burnu da sürekli goruyorlarmis/sanada iki göz arasına bir çıkıntı koysak sürekli onla baksan etrafa zamanla seninde gözlerin içe doğru kayar dedi) zamanla iç göz kasları güçlenecek ve daha fazla kontrol edecek dedi.
Ayrıca demir damlası kullanımı ve ek gıdaya geçiş döneminde pişik olayı daha fazla görülür her bezlemede muhakkak ilik suyla temizleyip bol bol kantaron yağı sürmemi söyledi.
Bu aylardan sonra gelisiminin hızlı olacağı için 9+ / 12 ve 12+ kıyafetler almamın avantajlı olacagini buyuk gelecegini ama kollarını ayaklarını katlarsın ayında alma çabuk büyüyeceğinden paranız çöp olmasın dedi
Yine aklıma gelince yazarım.
Bize de vermedi dr. Sağlık ocağı demire başlıyoruz dedi ama doktor d vitamini devam dedi demiri eklemedi. 6.ay kan tahliline göre başlayacak sanırımA April wind gözünüz aydınçok sevindim arada kaçırmışım ben
Ankee süt arttırıcı takviye galacto damla mı kullanmıştınız ? Her şeyi denemeye devam ediyorum yiyeceklerle artmıyor benimki malesef lacmix kullandım bende o biraz etki etti
Bide kızlar doktor bize demir başlatmadı ya herkes başlamış
Muhtemelen geç bir cevap olacak ama. Ateşi yükselirse sirkeli su değil de soğuk olmayan su ile eklem yerlerine ve kasıklarına uygulama yapabilirsin. Önemli olan burda yavruyu üşütmeden su uygulaması yapmak. Ben kızıma fısfıs yapıyordum hastanede o şekilde uygulamışlardı.Kizlar aşıdan sonra huzursuzluğumuz baya oldu. Çok zor uyuttum. Gün içerisinde ateşi cikmadi ama az önce bir anda 37.9 a yükseldi. Hemen soydum takip ediyorum suan 37.5 'te yükselme eğilimine giderse sirkeli şu denicem ise yaramazsa dus en son çare ilaç. Takip ediyoruz bakalım.
A April wind gözünüz aydınçok sevindim arada kaçırmışım ben
Ankee süt arttırıcı takviye galacto damla mı kullanmıştınız ? Her şeyi denemeye devam ediyorum yiyeceklerle artmıyor benimki malesef lacmix kullandım bende o biraz etki etti
Bide kızlar doktor bize demir başlatmadı ya herkes başlamış
Yok hayır ama magnezyum kullandım kısa bir süre. Omega kullandım. Çinkodan mıdır diyosun? Kaç gündür kür araştırıyorum. Hindistan cevizi yağı ile bir şeyler yapmayı planlıyorumcanım doktor sana osteocare vermiş miydi hamileyken?
Ben şimdi basamak basamak başlamıştım saç dökülmesi için. Şampuana bemix, evigen ve bepanthen serumları ekleyip kullandım ama faydası olmadı. Şimdi siyah sarımsakli şampuan alıcam daha önce faydasını görmüştüm. Öncelikle dökülmesi dursun da yeni saç çıkarmaya uğraşıcam. Dermoroller ile uygulama var ama ilaçlı sanırım emzirme döneminde ona girişmem. Ozon tedavisini araştırmam lazım. O zamana kadar da sarımsak mı sürerim argan yağına mı bularım kafamı bilmiyorum artıkBen de seni takipteyim ozaman, bende de ayni sorun var. bitsin artik su sac dokulmesi, hem kafamda sac kalmicak hem de evde hic temizlik yapilmamis gibi oluyor.
Tam adini paylasir misin ben de bakayin.
A April wind havuzu nasil yaptirdiniz??? Bi foto atman mumkun mu ya? Bebek sevdi mi?
E bebek'in kendi ürünü baby&me leke çıkarıcıTam adini paylasir misin ben de bakayin.
Sanırım günlük pastörize süt alıp ayrı yapacağım ben bencede en sağlıklısı o şekilde olacak gibi..Keçi sütüyle de mayalanıyor. Ama tadını hatırlayamadım
Evet dediğin gibi. Geçen bir süt uzmanı da bahsetti. Uht süt değil pastörize süt faydalı.
Mutlaka dene canım Denemeden bilemezsinAyy yanlis anlamisim ben yaBen de deneyeyim bakalim ama bizimki korkar gibi geliyo
Ayy ben bestlak damlayı yarım bırakmak zorunda kalmıştım enzimlerden dolayı, ona da derhal başlıyorum iyi yazdın da hatırladım kuzu ya gözümün önünden kaldırmıştım çünküben cevap vermedim mi hatırlamıyorum
bestlak damla ve herbal ın küp şeklinde süt artırıcı çayı ikisini beraber kullanıyorum
Ben de küçük şişme havuzla yaptın diye düşündüm nedenseHavuz yaptırdık demedim canım yanlış anlaşılma oldu heralde.
Bildiğimiz yüzme banyo yaptırdım kendi küvetinde.Suyla doldurduk, su yukarı kaldırıyor zaten. Suyun içinde dışında çırpınarak öyle güzelce hareket etti. Yüzüstü çevirdik sırtüstü yatırdık vs. Su ılıyana kadar oyalandık. metEla
Yazmıştım gözünden kaçmış kuzu bildiğimiz A101 bebe küvetiBen de küçük şişme havuzla yaptın diye düşündüm nedenseöyle canlandı gözümde.
Küvette annem varken bir kere o şekilde yapmıştık ama şimdi tek başına yapabilir miyim, korkarım. Zira daha fazla hareket etmeye başladılar kayıp gider elimden Allah korusun
Canm aklımda olsun ,Muhtemelen geç bir cevap olacak ama. Ateşi yükselirse sirkeli su değil de soğuk olmayan su ile eklem yerlerine ve kasıklarına uygulama yapabilirsin. Önemli olan burda yavruyu üşütmeden su uygulaması yapmak. Ben kızıma fısfıs yapıyordum hastanede o şekilde uygulamışlardı.
Benimde dökülmeye bir başladı avuç avuç resmen.Doğum sonrası saç dökülmesi için önerilen bir şampuan var bugün sipariş edeceğim faydalı olursa paylaşırım bende.@White MochametEla saçlara bir çare bulursanız ne olur söyleyin İyice uzamışlardı dökülürken böyle yumak yumak görünmesini ona bağlıyordum. Savaşa gider gibi siper alıp kuaföre gittim bir cesaret, kısacık kestirdim geçen hafta. Ama yok, hala yumak yumak dökülüyor, çok üzülüyorum bu işe
Yok hayır ama magnezyum kullandım kısa bir süre. Omega kullandım. Çinkodan mıdır diyosun? Kaç gündür kür araştırıyorum. Hindistan cevizi yağı ile bir şeyler yapmayı planlıyorum
Teşekkürlerben cevap vermedim mi hatırlamıyorum
bestlak damla ve herbal ın küp şeklinde süt artırıcı çayı ikisini beraber kullanıyorum
Allahım nasıl kötü olmuşsundur tahmin ediyorum ben azcık tırnağını keserken etine geldi diye ölüyorum. Büyük geçmişler olsun ek gıda ek gıda diyoruz ama ben korkuyorum açıkcası tel başıma başlamayacağım kesin.Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Mama sandalyesinden çıkarmaya çalışırken dizlerini vurmuşum mosmor olmuş sırtına bakmadım vururken bisi oldu mu. 112 geldi kontrol etti az önce. Ağzına elimi atınca ağzını da kanattim. Ders olsun.... Çok kötüydü.... Sadaka verelim hepimiz..... Uykusu kakasi.... Hiç hiç önemi yokmuş canı cebinde olsun yeter ki.... Bir dakikanın içinde çocuk da mahvoldu ben bittim zaten. Hepimizknkine ömür versin Allah en hayırlısından. Siz siz olun yapmayın asla benim gibi.
Okurken bile kötü oldum. Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın o korkuyuKızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Mama sandalyesinden çıkarmaya çalışırken dizlerini vurmuşum mosmor olmuş sırtına bakmadım vururken bisi oldu mu. 112 geldi kontrol etti az önce. Ağzına elimi atınca ağzını da kanattim. Ders olsun.... Çok kötüydü.... Sadaka verelim hepimiz..... Uykusu kakasi.... Hiç hiç önemi yokmuş canı cebinde olsun yeter ki.... Bir dakikanın içinde çocuk da mahvoldu ben bittim zaten. Hepimizknkine ömür versin Allah en hayırlısından. Siz siz olun yapmayın asla benim gibi.
Canim cok cok cok gecmis olsunn; cok kotu bir tecrube olmuş inşallah bir daha yaşanmazKızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?