2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay ne güzel açıklamış her şeyi ya ne güzel doktormuş.

Bize de vermedi dr. Sağlık ocağı demire başlıyoruz dedi ama doktor d vitamini devam dedi demiri eklemedi. 6.ay kan tahliline göre başlayacak sanırım

Muhtemelen geç bir cevap olacak ama. Ateşi yükselirse sirkeli su değil de soğuk olmayan su ile eklem yerlerine ve kasıklarına uygulama yapabilirsin. Önemli olan burda yavruyu üşütmeden su uygulaması yapmak. Ben kızıma fısfıs yapıyordum hastanede o şekilde uygulamışlardı.

ben cevap vermedim mi hatırlamıyorum
bestlak damla ve herbal ın küp şeklinde süt artırıcı çayı ikisini beraber kullanıyorum

canım doktor sana osteocare vermiş miydi hamileyken?
Yok hayır ama magnezyum kullandım kısa bir süre. Omega kullandım. Çinkodan mıdır diyosun? Kaç gündür kür araştırıyorum. Hindistan cevizi yağı ile bir şeyler yapmayı planlıyorum

Ben şimdi basamak basamak başlamıştım saç dökülmesi için. Şampuana bemix, evigen ve bepanthen serumları ekleyip kullandım ama faydası olmadı. Şimdi siyah sarımsakli şampuan alıcam daha önce faydasını görmüştüm. Öncelikle dökülmesi dursun da yeni saç çıkarmaya uğraşıcam. Dermoroller ile uygulama var ama ilaçlı sanırım emzirme döneminde ona girişmem. Ozon tedavisini araştırmam lazım. O zamana kadar da sarımsak mı sürerim argan yağına mı bularım kafamı bilmiyorum artık

Keçi sütüyle de mayalanıyor. Ama tadını hatırlayamadım
Evet dediğin gibi. Geçen bir süt uzmanı da bahsetti. Uht süt değil pastörize süt faydalı.
Sanırım günlük pastörize süt alıp ayrı yapacağım ben bencede en sağlıklısı o şekilde olacak gibi..
Ayy yanlis anlamisim ben ya Ben de deneyeyim bakalim ama bizimki korkar gibi geliyo
Mutlaka dene canım Denemeden bilemezsin Başta banada öyle gelmişti ama aç ve uykusu olmadığı sürece eğleniyor.
ben cevap vermedim mi hatırlamıyorum
bestlak damla ve herbal ın küp şeklinde süt artırıcı çayı ikisini beraber kullanıyorum
Ayy ben bestlak damlayı yarım bırakmak zorunda kalmıştım enzimlerden dolayı, ona da derhal başlıyorum iyi yazdın da hatırladım kuzu ya gözümün önünden kaldırmıştım çünkü Kim bilir ne zaman gözüme ilişirdi yoksa.

Son düzenleme:
Ben de küçük şişme havuzla yaptın diye düşündüm nedense öyle canlandı gözümde.
Küvette annem varken bir kere o şekilde yapmıştık ama şimdi tek başına yapabilir miyim, korkarım. Zira daha fazla hareket etmeye başladılar kayıp gider elimden Allah korusun

Yazmıştım gözünden kaçmış kuzu bildiğimiz A101 bebe küveti Kesinlikle biri olmalı eşim tuttu ben oynattım bacaklarını kollarını hareket ettirdim bir süre sonra kendi zaten suyu keşfedip vurmaya başlıyor ses çıkarması hoşuna gidiyor çok dikkatli olmak lazım. Küçük havuz fikri de çok iyi özellikle yaz geldiğinde de kullanılır bende almayı düşünüyorum yaza doğru

Canm aklımda olsun ,
A April wind daha birkaç saat önce 36.7 'ye düştü. Ilık su denedik olmadı sirkeli şu denedik o da olmadı hep anlık düştü sonra yeniden 38 lere cıktı. Genel olaarak zibinlaydi bazen sadece bezle tuttum yukselince. Etki etmeyince ilaç verdim yarim ölçek (doktor demişti ölcusunu) ama o da 37.6 nın altına hiç düşürmedi bir türlü gece 2 gibi doktorumuzla konuştuk ilk ilaçtan 6 saat sonra yeniden calpol 1 ölçek ver dedi. Verince 36.8 lere düştü şuanda da 36.6.halen zibinla tutuyorum nolur nolmaz diye.
Yani 2. Ayda hic ateş olmadı bizde 4.ayda oldu anlamadım bir türlü ama bende de mesela tekrar dozlari çok ağır geçer. Hamileyken tetenozun 2 dozunda yatak döşek yattım grip gibi sanırım bana benzemis

Son düzenleme:
Benimde dökülmeye bir başladı avuç avuç resmen.Doğum sonrası saç dökülmesi için önerilen bir şampuan var bugün sipariş edeceğim faydalı olursa paylaşırım bende.

Yok hayır ama magnezyum kullandım kısa bir süre. Omega kullandım. Çinkodan mıdır diyosun? Kaç gündür kür araştırıyorum. Hindistan cevizi yağı ile bir şeyler yapmayı planlıyorum

BEN YILLArca onları kullandım
vücudun kendi üretemediği bir şey bence içeriği her neyse
zaten kemiklerim de kalın değil o nedenle dediğim gibi oateocare çok fayda etti
ama uzun süre kullanımı yani öyle iki yıl kullanayım gibi bir durumu yok tabi ki böbrekleri ya da karaciğeri yorabiliyor
o nedenle doktora sorup kullanmak lazım.
ama genelde ekstra bir kutuyu verebiliyor doktorlar.
dediğim gibi çocuk doktoru ya da kadın doğumcun yardımcı olur.

Benim mamajoo kargoya verilmiş merakla bekliyorum.

Bir de kidzee uyku tulumu almıştım kumaşı esnek ben beğendim bir haftadır falan kullanıyoruz küçüldükçe yine almayı düşünüyorum hatta. Kendiliğinden patikli boyu uzadıkça o bölümü patiği geçirmeden kullanabiliyorsunuz hemen küçüldü kullanılmaz gibi bir durum olmuyor. Kumaşı esnek ve yumuşacık. Alt ve üstten fermuarı var ben gece bez değiştirmiyorum genelde ama kaka gibi durumlar için tulumu komple açmadan alttan fermuarıyla iş halledebilirsiniz. Tog değeri 1 ama bence bu iyi çünkü içini giydirme şansınız olur ama çok yüksek tog değerinde zıbınla yatırdığınızda terlerse yapacak bir şeyiniz kalmaz. Ev tam 24 derece şuan bizim. Banyo yaptığı akşamlar içinde uzun kol zıbın ile yatırıyorum. Ama sabaha karşı sıcaklık düştüğü için bacaklarına doğru battaniye atıveriyorum.
12-18 ay almıştım ben, kalıbı biraz küçük sanırım. Ama esnek dediğim gibi. Bizi sıcaklar gelene kadar idare eder. Alacak varsa öneriyorum valla.
Ebebek uyku tulumundan çok hoşlanamadım yapısı kalın sanki ya da tam beden olmadığı için bana öyle geliyor olabilir. Yedek olsun diye almıştım zaten diğeri kuruyana kadar onu giydiriyorum.

Kızlar uzun yazmıştım ama silindi elim ayağım titriyor yazacak halde değilim ders olsun Filesiz hiçbir şey vermeyin. Asla asla vermeyin. Mandalina verdim elimden lup diye emdi ağzına dona kaldım Allahıma bin şükür uyuyor şimdi düşünmek. Bile istemiyorum ne olurdu. Hepiniz bilgilenin her yerde yayın bunu nolur o videoları iyi ki izlemişim.
Mama sandalyesinden çıkarmaya çalışırken dizlerini vurmuşum mosmor olmuş sırtına bakmadım vururken bisi oldu mu. 112 geldi kontrol etti az önce. Ağzına elimi atınca ağzını da kanattim. Ders olsun.... Çok kötüydü.... Sadaka verelim hepimiz..... Uykusu kakasi.... Hiç hiç önemi yokmuş canı cebinde olsun yeter ki.... Bir dakikanın içinde çocuk da mahvoldu ben bittim zaten. Hepimizknkine ömür versin Allah en hayırlısından. Siz siz olun yapmayın asla benim gibi.

Allahım nasıl kötü olmuşsundur tahmin ediyorum ben azcık tırnağını keserken etine geldi diye ölüyorum. Büyük geçmişler olsun ek gıda ek gıda diyoruz ama ben korkuyorum açıkcası tel başıma başlamayacağım kesin.

Okurken bile kötü oldum. Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın o korkuyu

Canim cok cok cok gecmis olsunn; cok kotu bir tecrube olmuş inşallah bir daha yaşanmaz okurken elim ayağım buz kesti sizi düşünemiyorum . Ama şimdi iyi değil mi yavrum ya o da çok korkmuştur kıyamam. Iyiki ilkyardım videolarını izlemişsin canım anında müdahale etmişsin morluklar kısa zamanda geçecektir eminim. Aslında hepimiz ilk yardım konusunda bilgilenmemiz gerek. Bu tarz olaylar hepimizin başına gelebilir. Inşallah hiçbirimiz yaşamayız tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…