2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yani yardim etme amacli arada bir negatif yorum olabilir ama surekli boyle yapmasi cok sinir bozucu. Ben de sinir olurdum ne yalan soyliyim :) Hele su emme-sagma-mama-sezaryen konularinda gelen elestirileri cok cok anlamsiz buluyorum.
Evet yani şöyle konusu geçer konuşulur bir önerisi varsa dinlerim ama sadece eleştirir gibi dil takınıyor bu da sinir ediyor insanı. Resmen kaynana gibi uzaktan dahil oluyor yaptıklarıma 2 aylık olmamıştı daha tepki verecek mi diye oyun halısına koymuştum daha ne anlar ki yazmış mesela neden yazılır ki Böyle bir şey He anlamamıştı birkaç gün sonra tekrar denemiştik o ayrı.

Bence sıkıntı olmaz. Kalsiyum ile etkileşimi var armutta kalsiyum yok.

Cok sevimsiz bi cevap olmus “daha ne anlar ki”.

Ben de dogum yapmadan hemen once esimin ailesinden biri “sakin sezaryen olma bla bla” demisti. Yine bi kac kisiden duydum “asla mama verme” dedi. Yahu suyum bitmis sezaryen olmasam bebegi kaybetme ihtimalim var, sutum gelmedi 10 gun bebegi ac mi birakayim? Sut anne mi bulayim bu devirde? Neyseki yakin oldugum kisiler degil bunlar...

Çok gecmis olsun,Allah bir daha yaşatmasın böyle bir korku

anlamasına gerek yok alışması da kafi...
ya pardon da nasıl mal mal konuşuyorlar yaa
herkes bilmiş sen cahil, gidip kendini eğit biraz April

herkess çooook biliyor çok... bir de bırak ben yanlış yapayım nasıl olsa bebeğim için yine de mükemmel benim

siz annemler kayınvalidemler uzaktan görsünler diyorsunuz ben bugün neye şahit oldum bilseniz heralde şok.

resmen içim titredi sinirden... böyle kayınvalidemle oynuyorlardı severken bir baktım ki ağzına taraf öptü bayağı bebeklerin ağzı da açık oluyor biliyorsunuz neredeyse ağzının içinden öptü desem yeri...

çok sinir oldum valla. zaten kucağına alıyor hop sağa yapıyor öpüyor hop sola yapıyor öpüyor yanağından...

eşime dedim söyle o da çalışırken geliyor çalışmayı bırakıp gelemez yanımıza göremiyor.. bir akşam umarım denk geliriz de söyleriz... yoksa bir ikincisi olursa ben söylicem banane kim alıncak kim gücencek.
onların düşünmesi lazım oysaki
annem mesela doya doya öpemiyoruz da falan diyor.

Bizde de böyle yaa benim annem kardeşlerim daha yeni yeni kafasından öpüyorlar ama kaynanam değilde eşimin babannesi alıyor kucağına hop ağıza şap öpücük eşimin tarafı diye demiyorum ama böyle neden böyle anlamıyorum benim ailem daha düşünceli

@
Rheaa @MaYa_MiLa metEla
Mesajları alıntılayamadım ama tavsiyelerİnize ben de bakayım bi. Urbanın dökülme karşıtı şampuanından çok memnun kalınmış ama alamadım bir türlü. Sizin bahsettiğiniz hangi şampuan acaba?
Bir de şu imom latte yi araştırayım

E Erganun çok çokl geçmiş olsun, Allah beterinden korusun tüm bebekleri içinde de bizimkileri Bilinçli ve soğukkanlı olabilmek ne kadar önemli değil mi..

Bu hastalık sürecinde bebeklerin yüzü bile opulmez,ağzını öpmüş ne kadar yanlış.Bir de burda bir arkadaş yazmıştı Allah korusun uçuk falan olup bulasiyirmis,onu duyduktan sonra asla opmuyorum.Hic çekinme uyar bence.

evet evet kesinlikle uyarırım banane ne alınırmış

aynen bende öyleyim yaa ben bile öpmeye çekiniyorum bebeğimi...
Babası hele hele nerdeyse hiç

evet yaaa silikon daha iyi olur
ikisi bir arada bakmak lazım var mı acaba

Kızlar bu durumu doktorumuza sordum cevap vermemişti buraya yazdım. Şimdi cevap vermiş kullanım süresi 1 ay diye. Paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…