2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bi ben kaldım herhalde tattırma yapmayan ama yoğurda da yükselmiyo değilim neyse 2 ay daha sabredicem

Ben de varım. Acelem yok.
ben de varım kızlar geçen gün yaaa azcık yoğurt mu tattırsak dedim eşime
Gerek yok doktor bekleyebilirsiniz dedi dedi vee konu kapandı
eşim çok nettir böyle konularda

Tatilde de şarap içti kendisi şömine başında yaa bir yudum içebilir miyim dedim tamam dedi şaştımda kaldım

amann sanki 1 bardak demişim gibi 1 yudumcuktan zaten bir şey olmaz demiştir.

biz de 4 damla veriyoruz ve daha 1. şişe yeni bitti
4 aylık 12 günlük bebeğim
Alala bizim neden oyle oldu simdi kafam karıştı. 1. Sise aslinda cok uzun sure gitmisti. 2. Siseyi daha atmadm zaten o bitmedi. Deca tabs bulunmuyor diye microferi getirtirlerken onu da getirttim eczaneye. Ama 2. Sise de yariyi gecmistir.

Evet. Kac damla veriyorsunuz. 4 damla veriyoruz. Bir de ilk zamanlar vermeyi unuttuğum cok oldu. Ama 5 gun sonra 5. Ayi doldurcaz biz.
Canim damla olarak değil de 1 puf sıkıyorum ben. Dün 4.aylik olduk dün. Ki daha şişenin 1/4 u duruyor. Doktorun verdiği günden beri hiç aksatmadan verdim hep.

iilay ay hepte sana denk geliyor etiketleyip duruyorum
Oioi meyve filesi ulaşmış mıydı eline? Nasıl beğendin mi eğer ulaştıysa. Bir de onunda mandalı gözükmüyor döndürmeli olarak mı takmalı o da? Alırsam bari ondan alayım ona göre. Tam takım olsun

Biz gaz sancısından uyandık neye gazlanıyor anlamıyorum.
Geçen biri instagram paylaşımında diş döneminde gaz sancılarımız arttı vs demiş de ne alaka demiştim şimdi acaba diyorum ama hala alaka kurabilmiş değilim
Geri uyuttum bebeyi ama baya gazını çıkarmakla uğraştıktan sonra, şimdi bende biraz dinlendim uyuyacağım. Sizlerinde iyi geceleri olsun, kesintisiz uyusun bebişler

Kuzum ya ben bile sinir oldum burdan.
Ben böyle konularda çok net söylerim, birazda tersimdir, herkes bilir.
Cesaret dahi edilemez gibi birşey bizim için
Elinden bile öpülmesinden hoşlanmam, eller hep agızda çünkü..
Anneme bile severken yüzüne yüzüne konuşma çocuğun, nefes verme demişliğim vardir
Kuş onlar daha ya, haklıyım bence

Kız haklısın tabi anneme her şeyi söylüyorum zaten babama bile elinden çok şeetme ağzına koyuyor hep baba dedim... öpmuyordu ki oyun için ağzına değdiriyordu.. kayınvalidem inanılmaz alıngan inanılmaz... yoksa ben de biraz tersim şak diye de söylerim daha önceden kaka muhabbeti vardı terslemiştim,eşim arada kalmasın diye susuyorum yoksa benim hiç umrumda olmaz küsmüş alınmış...
insan annesine babasına daha rahat söylüyor ayrıca neden söyliym ki sen düşün yani anlamıyorum ben öperek sevince kendilerinde hak mı gördüler

En nefret ettiğim şey öpmek hele ki benim çocuğumu annem bile opemez ki düşünür aman opmeyin küçük hassas falan der ama 2 aylık iken. Eşimin ailesinin yanına gittik kayınvalidem hastalık salgın var ya bebek küçük şapur şupur öpüyor eşimde annesi diye bir şey demedi . Sonra geri geldik abimle yengemin bebeği oldu kısa bir Ziyaret iicn gittik 7 yaşında yigenim oğlumun elini öptü diye eşim nasıl izin veriyorsun diyor niye öptü falan diyor yahu o çocuk öptü battı sana da annenin ki niye batmadi annemden bir şey olmaz diyor kaynanam doğumumu da burnumdan getirdi gece gece hatırlayınca çok sinirlendim.... Dünden diyor niye emeklemiyor kendi çocukları 2 yaşında yürümüş yadirgadigimdan değil ama yani kim 4 ayda emekledi ki bunu soruyorsun birde her gün görüntulu arayıp annene gel oğlum. Seni annenden alicam annen benim diyor hayırdır ya nerden annesi oluyorsun sen dicem bir gün büyük diye sustukça tepem atacak bir gün az kaldı

Canim kizma ama ne degisik kaynanan varmis ya... “seni annenden alicam, senin annem benim” bu cumleler cok cirkin. Hadi simdi bebeklerimiz kucuk anlamiyorlar. Ama yasina girdikleri zaman anlayacaklar. Bebekler bunun saka ya da oyun oldugunu anlayamazlar. Onlar icin gercekten yaralayici olabilir. Bence psikolojileri en az beden sagligi kadar onemli.
Burda yazdiklarinizi okuyunca hep ayip olmasin diye bazi seylerin ice atildigini goruyorum. Acaba esinizin ailesindeki bireyleri esiniz yalnizken kibar bi sekilde uyarsa mi? Hazir pandemi de varken bunu bahane ederek uyarsaniz hic kimse alinmaz bence ve alinmamali da. Ya da aliniyorlarsa alinsinlar, kimin alinmasi/darilmasi bebeklerimizin sagligindan daha onemli olabilir ki? Benim esimin annesi rahat bir kadindir, kaprisi falan yoktur. 1 defa ziyaretine gittik, esim gitmeden once “anne o gun eve kimse gelmesin Ediz geliyor, maske takalim sosyal mesafeye uyalim” dedi. Tabi bunu tatli tatli soyledi. Valla kadin okadar memnun olduki, uzaktan torununu sevdi, bizden sadece duvarina asmak icin fotosunu istedi okadar. Asla da bi kirginlik olmadi.
Yanlis anlamayin ne olur soyledigimi, sizler anneleri olarak cok daha iyi bilirsiniz demek istedigim diger insanlarin kalbi kirilmasin diye herseyi tolere etmek zorunda degilsiniz.

esmeralda5 su d vitamini aklima takıldı resmen gittim baktım. Ne marka kullanıyordunuz siz. Su devit-3 e baktm 15 ml cunku onlar. Bendeki deca tabs 10 ml. Şişesi daha küçükmüş
Rheaa canm sen puf yaptigin icin farkediyordur muhakkak.

Sabah kayınvalidemin vefat haberini aldık... Pandemiden dolayı doğuma gelemedi. Yanında 2 günden fazla duramadık. Yine pandemiden dolayı sarılamadı, opemedi. Bir fotoğrafları bile yok... Eşimin hep içinde ukte kalacak sanırım bunlar. Biraz muhabbetin üstüne denk geldi ama bosverin kızlar. Söyleyin, uyarın ama kırmayın...

hay allahım yaaa
valla allah sabırlar versin
korona var diye gitmeyin bari bir müddet
zaten bu hastalığın şu izole dönemi diyırum ya bu açıdan rahatlattı beni

ah canım yaaa
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…