@ Rheaa@MaYa_MiLametEla
Mesajları alıntılayamadım ama tavsiyelerİnize ben de bakayım bi. Urbanın dökülme karşıtı şampuanından çok memnun kalınmış ama alamadım bir türlü. Sizin bahsettiğiniz hangi şampuan acaba?
Bir de şu imom latte yi araştırayım
EErganun
çok çokl geçmiş olsun, Allah beterinden korusun tüm bebekleri içinde de bizimkileri Bilinçli ve soğukkanlı olabilmek ne kadar önemli değil mi..
Aaa bilmiyordum. calpol vardı açılmış teee 2. ay aşılarından bugüne kalan, yani 2 ay 12 gündür açık. Allah korusun demek ateşimiz çıksa etki etmeyecekmiş.
EErganun
çok geçmiş olsun. ben de bugün elmayı tattırdım kenarlarından tutarak. sonra düşündüm insanlık hali emerken elimden kaçırsam boğazına gitse ne olacak diye. hemen çektim elmayı, vermedim bi daha. anlık bir dalgınlığa bakar. çok korkunç bi şey. allah kimseye öyle bi korku yaşatmasın.
Bende emziği alıp ağzına sokup tekrar geri verdiğini gördüm ve şok oldum hemen bi hışım elinden alıp yıkadım aynı şeyi annem yapsa demediğimi bırakmam ama kayınvalideye söyleyemiyor insan ne yazıkki
Aaa bilmiyordum. calpol vardı açılmış teee 2. ay aşılarından bugüne kalan, yani 2 ay 12 gündür açık. Allah korusun demek ateşimiz çıksa etki etmeyecekmiş.
Ben de dogum yapmadan hemen once esimin ailesinden biri “sakin sezaryen olma bla bla” demisti. Yine bi kac kisiden duydum “asla mama verme” dedi. Yahu suyum bitmis sezaryen olmasam bebegi kaybetme ihtimalim var, sutum gelmedi 10 gun bebegi ac mi birakayim? Sut anne mi bulayim bu devirde? Neyseki yakin oldugum kisiler degil bunlar...
Ya ay konu sapmasın ama bende hala sezaryenin seçenek değil zorunlu hallerde yapılması gerektiğini düşünenlerdenim. Ama hiç bir insanı -ki kendimde sezaryen oldum- ne bunun için hor gördüm ne başka bir şey yakınımda kimseye de sormadım nasıl doğurdun doğuracaksın diye. Beni ilgilendirmez. Sonuç olarak kavuşuyor musun, sağlıklı mı önemli olan o.
Neysem konu sapmasın. Kendimi doğru ifade edicem derken uzun uzun yazıyordum sildim geri yanlış Anlaşılmaz sanırım artık az çok tanıdık birbirimizi
ben öpme konusunda biraz esneğim sanırım. kimsemiz yok kimse öpmüyor ama eltim kafasından elinden falan öpüyor arada, dert etmiyorum. kendisi de gebe zaten, temiz titiz bir insan. belki de güvendiğimden çok kısıtlamıyorum. burda verilen örnekler çok uç örnekler.
ben çocuğumun ağzından yüzünden dötünden kolundan bacağından her yerinden öpüyorum. ben yaptım doya doya öperim diyorum gülüp aha da hala böyle seviyorum. arada ingilizce ooh sweetie my heart falan diyorum kesmiyor aynı bu videodaki gibi oyyişşş kurban oldumuunn annesinin tatlısı ağzını burnunu yediğimin diye evire çevire sevmeye başlıyorum
Bence bana kalırsa evde fitilde bulunmalı acil durumlar için. calpolden daha hızlı etki ediyor. Süresi de geçmez. Yani böyle durumlarda en azından fitil vardı onu kullanayım dersiniz.
genel olarak yazayım dedim kuzu direkt senin için değilde.
artık büyüdüğü için sütüm yetmiyor olabilir. 2. aya kadar 2-3 günde bir 60 cc mama veriyorum. sonrasında kabul etmemeye başlamıştı. ama dünden sonra artık her gün 90 cc mama teklif etmeyi düşünüyorum. dün çok mıymıy yaptı ve her şeyi denedim susmadı, memeyi çekiyor ağlıyor. dedim bu gaz değil, süt mü az geliyor acaba. sonra 90 cc mama verdim nasıl sakinleşti. nasılsa içmez diye hazırlamıştık. teklif edince içti valla. açmış meğer çocuk. bugün de 90 cc içti oglen. k.
Bence bana kalırsa evde fitilde bulunmalı acil durumlar için. calpolden daha hızlı etki ediyor. Süresi de geçmez. Yani böyle durumlarda en azından fitil vardı onu kullanayım dersiniz.
genel olarak yazayım dedim kuzu direkt senin için değilde.
Herkes pek hızlı çıktı
Ben geçen yoğurt verdim kaşık ucuyla diye eşim geçen sabah peynir vermeye kalktım dedim napıyorsun sen
Kurtardım ama Ben bekleyeceğim ya bir süre daha, verince devamı geliyor çünkü