- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.741
- 773
Mekani cennet olsun canim, Allah rahmet eylesin. Off bu pandemi bizi cok seyden mahrum etti, icim acidi yazdiklarina... Esine sabirlar diliyorum...Sabah kayınvalidemin vefat haberini aldık... Pandemiden dolayı doğuma gelemedi. Yanında 2 günden fazla duramadık. Yine pandemiden dolayı sarılamadı, opemedi. Bir fotoğrafları bile yok... Eşimin hep içinde ukte kalacak sanırım bunlar. Biraz muhabbetin üstüne denk geldi ama bosverin kızlar. Söyleyin, uyarın ama kırmayın...
Canım benimki böyle ml olarak daha fazlaymış görsel ekliyim sanaesmeralda5 su d vitamini aklima takıldı resmen gittim baktım. Ne marka kullanıyordunuz siz. Su devit-3 e baktm 15 ml cunku onlar. Bendeki deca tabs 10 ml. Şişesi daha küçükmüş
Rheaa canm sen puf yaptigin icin farkediyordur muhakkak.
Canım başın sağolsun, ben zaten onlar doya doya sevsin diyorum ama daha ölçülü işte yoksa benim kayınvalidem sağlıkçı bir de...Sabah kayınvalidemin vefat haberini aldık... Pandemiden dolayı doğuma gelemedi. Yanında 2 günden fazla duramadık. Yine pandemiden dolayı sarılamadı, opemedi. Bir fotoğrafları bile yok... Eşimin hep içinde ukte kalacak sanırım bunlar. Biraz muhabbetin üstüne denk geldi ama bosverin kızlar. Söyleyin, uyarın ama kırmayın...
Aa evet benimkinin 2 kati. Ben de naptim dedm cocuga fazlasi da zararli cunkuCanım benimki böyle ml olarak daha fazlaymış görsel ekliyim sana Eki Görüntüle 2746033
Beğendim canım gayet güzeliilay ay hepte sana denk geliyor etiketleyip duruyorum
Oioi meyve filesi ulaşmış mıydı eline? Nasıl beğendin mi eğer ulaştıysa. Bir de onunda mandalı gözükmüyor döndürmeli olarak mı takmalı o da? Alırsam bari ondan alayım ona göre. Tam takım olsun
Dedim onun annesi benim çocuğuma öyle şeyler söylemesin görümcemin çocuklari da anne diyor kendi annelerine de ismi ile sesleniyorlar sorun annede olunca herkese etki ediyor ama izin vermicem böyle bir şey olamaz ben kabul etmiyorum şimdi anlamıyor ama anladığın da gerekeni yapacağım tolere edeceğim bir konu olamazCanim kizma ama ne degisik kaynanan varmis ya... “seni annenden alicam, senin annem benim” bu cumleler cok cirkin. Hadi simdi bebeklerimiz kucuk anlamiyorlar. Ama yasina girdikleri zaman anlayacaklar. Bebekler bunun saka ya da oyun oldugunu anlayamazlar. Onlar icin gercekten yaralayici olabilir. Bence psikolojileri en az beden sagligi kadar onemli.
Burda yazdiklarinizi okuyunca hep ayip olmasin diye bazi seylerin ice atildigini goruyorum. Acaba esinizin ailesindeki bireyleri esiniz yalnizken kibar bi sekilde uyarsa mi? Hazir pandemi de varken bunu bahane ederek uyarsaniz hic kimse alinmaz bence ve alinmamali da. Ya da aliniyorlarsa alinsinlar, kimin alinmasi/darilmasi bebeklerimizin sagligindan daha onemli olabilir ki? Benim esimin annesi rahat bir kadindir, kaprisi falan yoktur. 1 defa ziyaretine gittik, esim gitmeden once “anne o gun eve kimse gelmesin Ediz geliyor, maske takalim sosyal mesafeye uyalim” dedi. Tabi bunu tatli tatli soyledi. Valla kadin okadar memnun olduki, uzaktan torununu sevdi, bizden sadece duvarina asmak icin fotosunu istedi okadar. Asla da bi kirginlik olmadi.
Yanlis anlamayin ne olur soyledigimi, sizler anneleri olarak cok daha iyi bilirsinizdemek istedigim diger insanlarin kalbi kirilmasin diye herseyi tolere etmek zorunda degilsiniz.
Allah'tan uzaklar gidince uzun bir süre gitmiyoruz yakın olsa vay halimizehay allahım yaaa
valla allah sabırlar versin
korona var diye gitmeyin bari bir müddet
zaten bu hastalığın şu izole dönemi diyırum ya bu açıdan rahatlattı beni
Başınız sağolsun Allah sabır versinSabah kayınvalidemin vefat haberini aldık... Pandemiden dolayı doğuma gelemedi. Yanında 2 günden fazla duramadık. Yine pandemiden dolayı sarılamadı, opemedi. Bir fotoğrafları bile yok... Eşimin hep içinde ukte kalacak sanırım bunlar. Biraz muhabbetin üstüne denk geldi ama bosverin kızlar. Söyleyin, uyarın ama kırmayın...
Bazen basiretimiz bağlanıyor bence hiç mi ml konuşmaz insanAa evet benimkinin 2 kati. Ben de naptim dedm cocuga fazlasi da zararli cunku
Başınız sağolsun canım, üzüldüm yazdıklarına, haklısınSabah kayınvalidemin vefat haberini aldık... Pandemiden dolayı doğuma gelemedi. Yanında 2 günden fazla duramadık. Yine pandemiden dolayı sarılamadı, opemedi. Bir fotoğrafları bile yok... Eşimin hep içinde ukte kalacak sanırım bunlar. Biraz muhabbetin üstüne denk geldi ama bosverin kızlar. Söyleyin, uyarın ama kırmayın...
Sağol canımBeğendim canım gayet güzel
Döndürmeli değil bastırarak yerleştiriyorsun . Al al takımı tamamla
Bende ocean kullanıyorum ama puf olarakCanım benimki böyle ml olarak daha fazlaymış görsel ekliyim sana Eki Görüntüle 2746033
Canim allah rahmet eylesin basiniz sağolsun. Cok kotu doneme denk geldikSabah kayınvalidemin vefat haberini aldık... Pandemiden dolayı doğuma gelemedi. Yanında 2 günden fazla duramadık. Yine pandemiden dolayı sarılamadı, opemedi. Bir fotoğrafları bile yok... Eşimin hep içinde ukte kalacak sanırım bunlar. Biraz muhabbetin üstüne denk geldi ama bosverin kızlar. Söyleyin, uyarın ama kırmayın...
Allah rahmet eylesin ..Sabah kayınvalidemin vefat haberini aldık... Pandemiden dolayı doğuma gelemedi. Yanında 2 günden fazla duramadık. Yine pandemiden dolayı sarılamadı, opemedi. Bir fotoğrafları bile yok... Eşimin hep içinde ukte kalacak sanırım bunlar. Biraz muhabbetin üstüne denk geldi ama bosverin kızlar. Söyleyin, uyarın ama kırmayın...
Kesinlikle 3 günlük dünya da kendimi dert sahibi yapamam...Herkes kayınvalidelerden dem vurmuş bende bir kayınpeder ver 40 kaynanaya bedelkaynanam tam tersi sessiz ne dersen tamam kızım diyen cinsten. Neyse;
Şöyle ki eğer kırılıyorsan kızıyorsan söyleyeceksin ben bunu öğrendim neden içime atayım ki dert yapayım ki eşime söylesem genel olarak ailesini koruma moduna bürünüyor buseferde onunla aramda problem çıkıyor. O yüzden kendi işimi kendim görüyorumönce kibarca uyarıyorum anlamadı mi tavır alıyorum anlamayınca ters konuşuyorum bu sefer napayım insanında sabri var yani. Kırılıyorsalar kırılsınlar ne yapayım artık.
Hayır ya annemize babamıza daha rahat söylüyoruz biz kızlar valla bu erkekler bişi söyleyemiyor bizimkine söyle diyorum 738274839 gün sonra söylüyorKayınvalide, kayınpedere olay çıkardım ben de. Onlar korona geçirdi diye. Babam, annem izole çalışmıyorlar. Kayınpeder çalışıyor, dikkat etmiyor pek ama dikkat ettiğini iddia eden cinsten. Neyse çocuğu görmek istediler biraz zorlandım yani paranoya yaptım. Sonrasında babam çocuğu görmeye geldi vicdan yaptım. Eş ailesi, kendi ailem ayırmak istemiyorum ama babam evden çıkmıyor pek. Gerçi babam erkek kardeşimi de alıp gelmiş. O çalışıyor. Kardeşim, babam gelince ben olsam eşimin yerinde derdim bak senin ailen geliyor diye. Demedi. Ama işte annelik engel olamıyor insan. Engel olabilirsem babama da engel olurum da. Hoş ben biraz da kayınpederin seni bana getirmiyorlar minvalinde çocukla konuşmasına bozuldum da. Bilemiyorum belki de eş ailesine karşı insan daha az toleranslı oluyor. Şimdi de üzülüyorum görsünler isterim ama kayınpeder çok pervasız. Dikkat istese de belki edemeyedebilir. Rahat edemiyorum eve gelip her yeri temizleyip, çocuğu yıkıyorum. Eşim de alınmasın diye o işe gidince yapıyorum. Çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?