2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mekani cennet olsun canim, Allah rahmet eylesin. Off bu pandemi bizi cok seyden mahrum etti, icim acidi yazdiklarina... Esine sabirlar diliyorum...

Canım benimki böyle ml olarak daha fazlaymış görsel ekliyim sana

Canım başın sağolsun, ben zaten onlar doya doya sevsin diyorum ama daha ölçülü işte yoksa benim kayınvalidem sağlıkçı bir de...
Malesef söyleyince de her şeye alınıyor ne söylesek alınıyor bana lohusalığımda bile trip atmış kişi...

Beğendim canım gayet güzel
Döndürmeli değil bastırarak yerleştiriyorsun . Al al takımı tamamla

Dedim onun annesi benim çocuğuma öyle şeyler söylemesin görümcemin çocuklari da anne diyor kendi annelerine de ismi ile sesleniyorlar sorun annede olunca herkese etki ediyor ama izin vermicem böyle bir şey olamaz ben kabul etmiyorum şimdi anlamıyor ama anladığın da gerekeni yapacağım tolere edeceğim bir konu olamaz
Söylesem uyarsam ne fayda yine kendi bildiğini okuyor gittik elini uzatıyor öpeyim diye eşime söyledim bizim ailede hastalık yok annemin kronik hastalığı var korona olsa kesin hasta olurdu diyor düz mantık gidiyor ailesini tolore ediyor onlarinda hakkı torun sevmek diyor ne kadar şanslisin anlayışlı bir kayınvaliden var
hay allahım yaaa
valla allah sabırlar versin
korona var diye gitmeyin bari bir müddet
zaten bu hastalığın şu izole dönemi diyırum ya bu açıdan rahatlattı beni
Allah'tan uzaklar gidince uzun bir süre gitmiyoruz yakın olsa vay halimize

Başınız sağolsun Allah sabır versin

Başınız sağolsun canım, üzüldüm yazdıklarına, haklısın
Beğendim canım gayet güzel
Döndürmeli değil bastırarak yerleştiriyorsun . Al al takımı tamamla
Sağol canım

Canim allah rahmet eylesin basiniz sağolsun. Cok kotu doneme denk geldik

Bizim üst dişler çok ağrılı geçmeye başladı. Her geçen gün şiddetleniyor. Gece ağrıdan ağlıyor , uyuyamıyor
Bu dişler ne zaman yarar damağı? Bir de yardıktan sonra rahatlıyorlar mı?

Allah rahmet eylesin ..

Herkes kayınvalidelerden dem vurmuş bende bir kayınpeder ver 40 kaynanaya bedel kaynanam tam tersi sessiz ne dersen tamam kızım diyen cinsten. Neyse;
Şöyle ki eğer kırılıyorsan kızıyorsan söyleyeceksin ben bunu öğrendim neden içime atayım ki dert yapayım ki eşime söylesem genel olarak ailesini koruma moduna bürünüyor buseferde onunla aramda problem çıkıyor. O yüzden kendi işimi kendim görüyorum önce kibarca uyarıyorum anlamadı mi tavır alıyorum anlamayınca ters konuşuyorum bu sefer napayım insanında sabri var yani. Kırılıyorsalar kırılsınlar ne yapayım artık.

Kayınvalide, kayınpedere olay çıkardım ben de. Onlar korona geçirdi diye. Babam, annem izole çalışmıyorlar. Kayınpeder çalışıyor, dikkat etmiyor pek ama dikkat ettiğini iddia eden cinsten. Neyse çocuğu görmek istediler biraz zorlandım yani paranoya yaptım. Sonrasında babam çocuğu görmeye geldi vicdan yaptım. Eş ailesi, kendi ailem ayırmak istemiyorum ama babam evden çıkmıyor pek. Gerçi babam erkek kardeşimi de alıp gelmiş. O çalışıyor. Kardeşim, babam gelince ben olsam eşimin yerinde derdim bak senin ailen geliyor diye. Demedi. Ama işte annelik engel olamıyor insan. Engel olabilirsem babama da engel olurum da. Hoş ben biraz da kayınpederin seni bana getirmiyorlar minvalinde çocukla konuşmasına bozuldum da. Bilemiyorum belki de eş ailesine karşı insan daha az toleranslı oluyor. Şimdi de üzülüyorum görsünler isterim ama kayınpeder çok pervasız. Dikkat istese de belki edemeyedebilir. Rahat edemiyorum eve gelip her yeri temizleyip, çocuğu yıkıyorum. Eşim de alınmasın diye o işe gidince yapıyorum. Çok zor...

Kesinlikle 3 günlük dünya da kendimi dert sahibi yapamam...

Hayır ya annemize babamıza daha rahat söylüyoruz biz kızlar valla bu erkekler bişi söyleyemiyor bizimkine söyle diyorum 738274839 gün sonra söylüyor
Köye gittiler geldiler bebeği görmeye geliyorlar hemen tabi bu arada biz aynı apartmandayız eşimde dedi ki köyden gelenler maskr taksın alındı ne alaka diyor yani burda herkes maskeli orda hiçkimsede maske yok mesela fark var kaldı ki sende maskesiz dolaştın...
abisinlerde aynı yerden geliyorlar ama onlar hem maskeli hem de kimseyle görüşmüyorlar zaten...
risk hepsinde var annem babamda çalışıyor benim ama annem işten geldi ise kollarına kdr yıkıyor ve diyorki en azından üstümü değiştirim bana bir şey ver üstünü değiştiriyor...
ben kimsenin sevmesine karşı çıkıcak bir insan değilim onlarında ilk torunu tabi sevsinlerde sevmek demek şlap şlap öpmek değil ki... valla saydım sinir oldum yaa saydım 11 kere öptü 1 saatte yaaa ben tüm günde o kdr öpmüyorum ya eğer eşim uyaramıyorsa ben söylicem... doktora gidicek olsak yanağında ufak pütürler varmış öpmeyin dedi dicem de bunu da yapmayı hiç sevmem, zorla kibarlık...
rahatsız oluyorum resmen...

Bir de kızlar bir şey soracağım size, kız bebişi olanlar çiş yaptığı bölgede yapışma olmasın diye nasıl temizliyorsunuz, doktorlar hem oraya çok dokunmayın diyorlar hem de yapışma olmasın az silelim diyorlar
Anlamadığım için beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…