2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben unibaby yenidoğan kullanıyordum doktora gitmeden önce pişik vs olmadı, ama Dr öyle dinince popoyu, kakayı vs unibaby ile vajinayı pamukla temizliyorum, ama bazen vakitsizlikten , mecburiyetten unibaby ile de temizliyorum bir sorun yaşamadım.

Emzik olmuyor.

Emerek kucakta vs uyuyor. bazen çok nadiren yatağı dışında bir yerde dalıyor. Yatağında uyumuyor bir türlü. Babynestte de uykuya dalmıyor.
Ay Babynest diyince küçükken ne güzeldi uyku saati gelince ana kucağında kendi uyuyakalıyordu. Şimdi uykuya karşı tepkili resmen

Bende slepy kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım...
çok güzel bir doktor var daha öncede izlemiştim, bir krem var diyor bilginiz olsun.. doktorunuz başka bir şey derse...

Bugün kargo günü oldu allahım influencer gibi ev Kargo paketiyle doldu
Yoğurt makinesi geldi hemen pastörize süt ile deneme yaptım 8 saate ayarladım vee akşam 11 civarı olacak dolaba kaldıracağım sonucu yarın görürüm.
mamajoo da geldi, evet haşlama yeri ufak. yarım patates Yanyana anca sığdı ama üst yeri de yine haşlama yapmak için kullanabiliyorsunuz dolayısıyla alt bölümün küçük olmasının önemi kalmıyor bence. Patatesim şuan haşlanıyor sonra sterizasyon ve kurutma performansına bakacağım.

Kız ne hızlısın ne ara vakit buldun da yaptın Yekta'dan ben paketi bile açamadım

Kızlar size bir şey soracağım bebekleriniz uyku aralarında ne kadar uyanık kalıyor bizimki sabah 9 gibi uyanıyor sonra 12 gibi uyuyor 2 saat sonra 4 gibi tekrar uyuyor 1 saat civarı sonra akşam bölük pörçük biraz daha uyuyor gece uykusuna 12 de geçiyor bayağı düzene girdi

Aaa ne güzelmiş gündüz uykuları... biz hala 45 dk döngüsündeyiz hatta bazen 35 dk hatta bazen 20 dk uyuyor.. genelde 1.5 sa ayakta oluyor sonra uyuyor...
gece uykusuna 8 ila 9.30 arasında geçiyor
Ama dün mesela 8.15 te uyudu sonra 9 da kalktı uyutmaya çalıştım uyumadı emzirdim falan uyumadı saati 9:30 falan yaptık sanırım sonra oyun halısına koydum yarım saat kadar kendi oynadı, ağlamadığı için ben hiç ellemedim ki öyle uykusunda uyanıp gece oyun istemesin sonra azcık dudak yapmaya başladı aldım uyuttum sabahta 7.30 da uyandı

1 buçuk, 2 saat civarı aralarla şekerleme kıvamında da olsa kısa kısa uyur.
Akşam 4 'ten sonra cin kesilir 8 e kadar falan :)

Seninki de akşam erken uyuyormuş maşallah annesi ben acaba iki uyku arası çok mu kısa diyordum ama 2 saat normal herhalde

bizimki de aynen böyle
gece uykusu 11 sadece

Uyumuyor özellikle gündüz. Uyuklayabilir memede falan ama gündüz uykusu zor. Şanslı günümdeysem 40 dk falan.

9,5-10 kalkış
12.30 ilk uyku 45 dk
sonrası 2-2,5 saat uyanık kalacak şekilde yarım saat ya da 45 dk uyumaya devam ediyor
Eğer akşam 5 gibi yattığında yanına uyarsam 1-2 saat uyuyabiliyor.
Böyle döngü devam ediyor..
Gece uykusuna 12 civarı geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…