- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bir de kızlar bir şey soracağım size, kız bebişi olanlar çiş yaptığı bölgede yapışma olmasın diye nasıl temizliyorsunuz, doktorlar hem oraya çok dokunmayın diyorlar hem de yapışma olmasın az silelim diyorlar
Anlamadığım için beceremiyorum
Hayır ya annemize babamıza daha rahat söylüyoruz biz kızlar valla bu erkekler bişi söyleyemiyor bizimkine söyle diyorum 738274839 gün sonra söylüyor
Köye gittiler geldiler bebeği görmeye geliyorlar hemen tabi bu arada biz aynı apartmandayızeşimde dedi ki köyden gelenler maskr taksın alındı ne alaka diyor yani burda herkes maskeli orda hiçkimsede maske yok mesela fark var kaldı ki sende maskesiz dolaştın...
abisinlerde aynı yerden geliyorlar ama onlar hem maskeli hem de kimseyle görüşmüyorlar zaten...
risk hepsinde var annem babamda çalışıyor benim ama annem işten geldi ise kollarına kdr yıkıyor ve diyorki en azından üstümü değiştirim bana bir şey ver üstünü değiştiriyor...
ben kimsenin sevmesine karşı çıkıcak bir insan değilim onlarında ilk torunu tabi sevsinlerde sevmek demek şlap şlap öpmek değil ki... valla saydım sinir oldum yaa saydım 11 kere öptü 1 saatte yaaa ben tüm günde o kdr öpmüyorum yaeğer eşim uyaramıyorsa ben söylicem... doktora gidicek olsak yanağında ufak pütürler varmış öpmeyin dedi dicem de bunu da yapmayı hiç sevmem, zorla kibarlık...
rahatsız oluyorum resmen...
Hayırlı olsun bende bir umut çekilişe katılıyorum bana çıkar diyeDün trendyoldan yüklü bir alışveriş yaptim artık.
Tut tut buraya kadarmış. :)
Mama sandalyesi, cam rende istedim.
En önemlisi robot supurge siparişi verdim.
Tanışma olacağı için en uygun xiaomi mop modelini seçtim.
Inşallah memnun kalırım.
Robot kullanan arkadaşlara sorum var.
Benimki düşük model olduğu için haritalama yok kapıyı kapatıp oda oda süpürmesini sağlıyorsun demişler.
Benim suanki evimde kapı eşikleri yok. Odanın devamı gibi düz gidiyor sayılır.
Bu durumda robot kendi kendine tüm evi gezer mi sizce?
Hayırlı olsun bende bir umut çekilişe katılıyorum bana çıkar diye
Sorunu bilemiyorum ama bence tüm evi gezer engelle karşılaşmadığı sürece.
Haha ben de avakado ve elmayi diline değdirdim. Ama varla yok arasi. Sayilmaz benceBi ben kaldım herhalde tattırma yapmayanama yoğurda da yükselmiyo değilim neyse 2 ay daha sabredicem
Ayakta sallanarak. Ama uyuyup uyanıyor emzirirp tekrar dalıyor. Son zamanlarda parmak da emdiğini gördük. Ama emzikle uykuya hiç geçmedi. Yani emzik verip bırakıyorsunuz çocuk kendi kendine uyuyor mu?Önceden emziği diliyle iterdi şimdi sürekli eliyle çıkarıyor bana geliyorlar ama bir yandan da komiğime gidiyor
Bıraktırsam mı diye düşünmüyor değilim cidden.
emzik emmeyen bebekleriniz uykuya nasıl geçiyor kızlar? Emerek mi? Herhangi bir destek almadan uyuyan bebeğimiz var mı? :/
Önceden emziği diliyle iterdi şimdi sürekli eliyle çıkarıyor bana geliyorlar ama bir yandan da komiğime gidiyor
Bıraktırsam mı diye düşünmüyor değilim cidden.
emzik emmeyen bebekleriniz uykuya nasıl geçiyor kızlar? Emerek mi? Herhangi bir destek almadan uyuyan bebeğimiz var mı?
nomunomuchua sorması ayıp fiyatı ne kadar? Yer silme özelliği de var mı? Elinize ulaşınca beğenip beğenmediğinizi yazar mısınız? Ben de düşünüyorum
Off gerçekten Allah'a emanet :/Valla epey dokunuyorum.
Sonra da çok mu dokundum acabası yaşıyorum ben de.
Sanki onu ayarlaması zor.
Allah'a emanet.
Hehhe emeklemeye başlayınca da üstüne çıkarÇekilişlere çok katıldım anacım.
Gökten altın yağsa benim başıma hıyar düşer.
Dedim bari beklemeyeyim artık.
Yavruş emeklemeye başlamadan almalı.
Ben memnunum daha öncede uzun uzun yazmıştım ama yine de ayaklı şarjlı aldım onla süpürmesi de çok kolay tüm evi süpürmem yaklaşık 15-20 dk sürüyor... ya da anlık olarak hemen alıp her gün salonu süpürüyorum 10 dk ... ki masa sandalye olduğu için en uğraştırıcı salon1950 ye düşmüşken sipariş verdim.
Şuan 2050 tl civarında..
Hem süpürüp hem siliyor ama bu özelliklinin en düşük modeli. Yorumlar iç acıcı.
Şuan eşim haftada iki süpürüyor.
Ama çocuk yerlerde sürünmeye başlayınca her gün süpürmek gerekecek ki yapamam valla.
Bu sebepten almak farz oldu artık.
Herkes öve öve bitiremiyor bunları.
Inşallah ben de memnun kalırım.
Elbette paylaşırım
Hehhe emeklemeye başlayınca da üstüne çıkarbende var haritalama özelliği ne anlamadım ama kapılar açıksa tüm evi dolaşıyor...
şahsi fikrim kapıları kapatmak ama tüm saç toz kapı arkalarında oluyor çünkü
Silme özelliği de var bende bazen çok canım sıkılıyor ileri geri ileri gerii
Eşime diyom Alla sen şu evi sen sil 15 dk
Off gerçekten Allah'a emanet :/
Nasıl temizliyorsun canım
Bir de doktorun kontrolde o kısma bakıyor mu ?
Ben memnunum daha öncede uzun uzun yazmıştım ama yine de ayaklı şarjlı aldım onla süpürmesi de çok kolay tüm evi süpürmem yaklaşık 15-20 dk sürüyor... ya da anlık olarak hemen alıp her gün salonu süpürüyorum 10 dk ... ki masa sandalye olduğu için en uğraştırıcı salon
Antrede bazen süpürgeyle gelirken yalandan süpürerek geliyorm o bile temizliyor
Robotu hiç almasa mıydım diyor muyum hayır demiyorumama şu an elim hep ayaklıya gidiyor
sebebi birazda bizim kızın halen salonda ve kısa kısa uyuması..
biraz daha uzun uyusa diğerini ayarlıcam süpürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?