- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yok canım nerdeee. Emziği sadece uyuyacğı zaman kabul ediyor. İşte atak öncesi emziği verip yanına Yatıyordum uyuyordu kendi. Şimdi arada sallıyorum arada memede uyuyorAyakta sallanarak. Ama uyuyup uyanıyor emzirirp tekrar dalıyor. Son zamanlarda parmak da emdiğini gördük. Ama emzikle uykuya hiç geçmedi. Yani emzik verip bırakıyorsunuz çocuk kendi kendine uyuyor mu?
Bende çok istiyorum da nasıl yaparım bilmiyorum son birkaç gün daha dayanayım bir şeyler düşünücemavent küçük geliyor damakliya geçeyim dedim beğenmedi tutmadı bende daha zorlamadim açıkçası bazen emerek uyuyor yada ayakta salayarak uyuyor desteksiz uytmayi çok istiyorum ama zor gibi geliyor
Bir senedir kapımı çalmayan migren geldi çattı yineparol da yetmiyor ki arkadaş. Sanırım bu yüzden de hamileliği özleyeceğim çok.
Hani evde annemiz hasta olunca evin tüm tadı kaçardı ya, o kişi olmak Çok tuhafmışGüç bela geçti çok şükür de, emzirme döneminde yaşayıp bir çare bulan oldu mu acaba aramızda?
Hahahah ahhh ahhh sağolsun eşim çok yardım ediyor dicem ama evde kurutucu var bir o bir ben kurutucuyu temizleyip çamaşır atıyoruz, çıkanları ütüleme bende, balkonu daha bugn söyledim yine 85 haftadır yıkamadın diyeBen şimdi süpürme silme işini madem bu alacak eşime ne yaptırsam diye düşünüyorum.
Galiba çamaşır astırıp katlama, balkon yıkama, toz alma gibi işleri ona yamiycam
Bizimki de çıkarıyor yaa elinle tutup ben veriyorum bir de yeni eklenen kucağımdaykende kalkma isteği oturmak içinYok canım nerdeee. Emziği sadece uyuyacğı zaman kabul ediyor. İşte atak öncesi emziği verip yanına Yatıyordum uyuyordu kendi. Şimdi arada sallıyorum arada memede uyuyorEmziksiz nasıl olur diye merak ediyorum ama bir yandan da cesaret edemiyorum..
Bende çok istiyorum da nasıl yaparım bilmiyorum son birkaç gün daha dayanayım bir şeyler düşünücem
esmeralda5 benimki de dağıtımda. Kargo buraya 4-5 gibi geliyor genelde. Bekliyorum
Ortalıkta takılcağı bişeyin olmaması lazım, ben uyurken kullanamadım pekEn güzeli yatarken hazırlayıp çalıştırmak.
Uykudayken ne yaparsa yapsin.
Çünkü miymiyliga ben de gelemem
Kaka bulaşınca bir üzülüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum. Dış dudakları hafifçe sağa sola çekip yavaşca siliyorum. Islak havlu kağıtla. Kuru ile de kuruluyorum fazla bastırmadan.Bir de kızlar bir şey soracağım size, kız bebişi olanlar çiş yaptığı bölgede yapışma olmasın diye nasıl temizliyorsunuz, doktorlar hem oraya çok dokunmayın diyorlar hem de yapışma olmasın az silelim diyorlar
Anlamadığım için beceremiyorum
Off çok zor dimi, peki orası böyle tertemiz mi yoksa hafiften kremsi gibi bir tabaka var mıKaka bulaşınca bir üzülüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum. Dış dudakları hafifçe sağa sola çekip yavaşca siliyorum. Islak havlu kağıtla. Kuru ile de kuruluyorum fazla bastırmadan.
Off çok zor dimi, peki orası böyle tertemiz mi yoksa hafiften kremsi gibi bir tabaka var mı
Bu yöntemde mantıklı aynısını düşünerek bende yanında yatarak uyutmuştum dün. Bugünde öyle deneyeyim. Ama gazı var ya pf gazdan geriyor vücudunu sürekli.Bizimki de çıkarıyor yaa elinle tutup ben veriyorum bir de yeni eklenen kucağımdaykende kalkma isteği oturmak için
Dün ben kucağımda değil yatakta yanına yattım emziği ağzında dandini dandiniyi açtım 40 dk da uyudu ama her gün böyle 1 kez uyutacağım sonra 2 :)
Yavaş yavaş alıştırayım diyorum
Benim kız çocuğum yok ama o kremsi dediğiniz tabakanın temizlenmemesi gerektiğini biliyorum ph nı bozarsınız o doğal koruyucu zaten ıslak mendil vs kullanmadan hafifçe ılık su pamukla bir kere temizleme iyidir benceKremsi bir tabaka oluyor benim kızda bazen.
Işte ben onu temizlemeye çalışıyorum.
Sonra da acaba bunu temizlememek mi doğru alan acabası yaşıyorum.
Tecrübeli anneler bilgilendirse bu konuda bizi ne iyi olur.
Bizim doktor tek alıyor muayeneye , çıktığımızda eşim diyor ne konuştunuz vs diye. Diyorum doktor elini yüzünü öpmeyin dokunmayın dedi diye ufaktan ayar veriyorumHayır ya annemize babamıza daha rahat söylüyoruz biz kızlar valla bu erkekler bişi söyleyemiyor bizimkine söyle diyorum 738274839 gün sonra söylüyor
Köye gittiler geldiler bebeği görmeye geliyorlar hemen tabi bu arada biz aynı apartmandayızeşimde dedi ki köyden gelenler maskr taksın alındı ne alaka diyor yani burda herkes maskeli orda hiçkimsede maske yok mesela fark var kaldı ki sende maskesiz dolaştın...
abisinlerde aynı yerden geliyorlar ama onlar hem maskeli hem de kimseyle görüşmüyorlar zaten...
risk hepsinde var annem babamda çalışıyor benim ama annem işten geldi ise kollarına kdr yıkıyor ve diyorki en azından üstümü değiştirim bana bir şey ver üstünü değiştiriyor...
ben kimsenin sevmesine karşı çıkıcak bir insan değilim onlarında ilk torunu tabi sevsinlerde sevmek demek şlap şlap öpmek değil ki... valla saydım sinir oldum yaa saydım 11 kere öptü 1 saatte yaaa ben tüm günde o kdr öpmüyorum yaeğer eşim uyaramıyorsa ben söylicem... doktora gidicek olsak yanağında ufak pütürler varmış öpmeyin dedi dicem de bunu da yapmayı hiç sevmem, zorla kibarlık...
rahatsız oluyorum resmen...
Ben doktora sordum baş ve işaret parmağıyla hafif aralayıp ıslatılmış pamukla silin dedi. Ben temizliyordum yoktu o beyazlık kontrolde bu hali güzel böyle olmalı dedi. Bebek temizleme pamuğunu ıslatıp temizliyorum yukardan aşağı, hazır ıslak mendil kullanmayın o bölge için dedi. Ama tedirgin oluyor insan erkek bebek kolaymış, kız olunca işler biraz zorKremsi bir tabaka oluyor benim kızda bazen.
Işte ben onu temizlemeye çalışıyorum.
Sonra da acaba bunu temizlememek mi doğru alan acabası yaşıyorum.
Tecrübeli anneler bilgilendirse bu konuda bizi ne iyi olur.
Baya baya temizliyorum canım şöyle ki kaynamış ılıştırılmış suya temizleme pamuğu koyuyorum 2-3 tane onla temizliyorum içini dışını. Her sildikten sonra pamuğun silinmemiş tarafıyla yeniden siliyorum. Iç -dış dudakların arasında kesinlikle kremsi yapı oluşuyor ya onlar kalmayacak demişti doktor bana. Her sildigimde muhakkak varsa temizliyorum yoksa yine de siliyorum. En son kuru pamukla varsa nemini aldiriyorum. Sonra tüm heryerine (bez içinde kalan heryere) kantaron yağı sürüyorum. Hiç kizarikli ve pişiğimiz olmadı. Birde hep yukardan aşağıya doğru silinecekmis mikrop kapma olmasın diye.Bir de kızlar bir şey soracağım size, kız bebişi olanlar çiş yaptığı bölgede yapışma olmasın diye nasıl temizliyorsunuz, doktorlar hem oraya çok dokunmayın diyorlar hem de yapışma olmasın az silelim diyorlar
Anlamadığım için beceremiyorum
Görsel paylaşırmışım canım .Fisher price’ın zebraya bayıldım öyle çok ağır değil ve vakumu çok güzel tuttu hemen denedim. Ortasındaki şey dönünce ses çıkarıyor ayrıca kelebeğin içi de dolu salladıkça çıngırak gibi o da ses çıkarıyor. Baya ilgi çeker, bebe uyuyor ve henüz temizlemedim, tepkisini de yazarımmetEla
Benim kız çocuğum yok ama o kremsi dediğiniz tabakanın temizlenmemesi gerektiğini biliyorum ph nı bozarsınız o doğal koruyucu zaten ıslak mendil vs kullanmadan hafifçe ılık su pamukla bir kere temizleme iyidir bence
Ben doktora sordum baş ve işaret parmağıyla hafif aralayıp ıslatılmış pamukla silin dedi. Ben temizliyordum yoktu o beyazlık kontrolde bu hali güzel böyle olmalı dedi. Bebek temizleme pamuğunu ıslatıp temizliyorum yukardan aşağı, hazır ıslak mendil kullanmayın o bölge için dedi. Ama tedirgin oluyor insan erkek bebek kolaymış, kız olunca işler biraz zor
Baya baya temizliyorum canım şöyle ki kaynamış ılıştırılmış suya temizleme pamuğu koyuyorum 2-3 tane onla temizliyorum içini dışını. Her sildikten sonra pamuğun silinmemiş tarafıyla yeniden siliyorum. Iç -dış dudakların arasında kesinlikle kremsi yapı oluşuyor ya onlar kalmayacak demişti doktor bana. Her sildigimde muhakkak varsa temizliyorum yoksa yine de siliyorum. En son kuru pamukla varsa nemini aldiriyorum. Sonra tüm heryerine (bez içinde kalan heryere) kantaron yağı sürüyorum. Hiç kizarikli ve pişiğimiz olmadı. Birde hep yukardan aşağıya doğru silinecekmis mikrop kapma olmasın diye.
Emzik olmuyor.Önceden emziği diliyle iterdi şimdi sürekli eliyle çıkarıyor bana geliyorlar ama bir yandan da komiğime gidiyor
Bıraktırsam mı diye düşünmüyor değilim cidden.
emzik emmeyen bebekleriniz uykuya nasıl geçiyor kızlar? Emerek mi? Herhangi bir destek almadan uyuyan bebeğimiz var mı? :/
Kremsi tabaka oluyor. Arada alıyorum. Yine oluşuyor. Tertemiz yapmak çok zorOff çok zor dimi, peki orası böyle tertemiz mi yoksa hafiften kremsi gibi bir tabaka var mı
Canim ben hep pamukla temizliyorduk 1 defa olmadi sleepy nin ıslak mendiliyle açık yeşil olandan sildim. Bezi dolduğunda açtığımda kızarıklıklar oluşmustu. Sonra hemen kendimde denedim aynı şekilde hafif kaşintı hafif yanma gibi his oluştu . Dedim bende bu hissi yasatiyorsa cocukta nasil oluyor acaba. Bir daha hic kullanmadim bez ici temizliğinde. Ne kadar doğal içerikli olsa da ben pek emin olamıyorum artık.Şimdi kafam karıştı ama.
Ben de sleepy ıslak mendilini açık yeşil paket var.
El yüz tüm vücut kullanılan organik.
Onunla siliyorum.
Aynen yukarıdan aşağıya.
Ama ille de pamuk derseniz öyle yapayım.
Canim ben hep pamukla temizliyorduk 1 defa olmadi sleepy nin ıslak mendiliyle açık yeşil olandan sildim. Bezi dolduğunda açtığımda kızarıklıklar oluşmustu. Sonra hemen kendimde denedim aynı şekilde hafif kaşintı hafif yanma gibi his oluştu . Dedim bende bu hissi yasatiyorsa cocukta nasil oluyor acaba. Bir daha hic kullanmadim bez ici temizliğinde. Ne kadar doğal içerikli olsa da ben pek emin olamıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?