2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayakta sallanarak. Ama uyuyup uyanıyor emzirirp tekrar dalıyor. Son zamanlarda parmak da emdiğini gördük. Ama emzikle uykuya hiç geçmedi. Yani emzik verip bırakıyorsunuz çocuk kendi kendine uyuyor mu?
Yok canım nerdeee. Emziği sadece uyuyacğı zaman kabul ediyor. İşte atak öncesi emziği verip yanına Yatıyordum uyuyordu kendi. Şimdi arada sallıyorum arada memede uyuyor Emziksiz nasıl olur diye merak ediyorum ama bir yandan da cesaret edemiyorum..
avent küçük geliyor damakliya geçeyim dedim beğenmedi tutmadı bende daha zorlamadim açıkçası bazen emerek uyuyor yada ayakta salayarak uyuyor desteksiz uytmayi çok istiyorum ama zor gibi geliyor
Bende çok istiyorum da nasıl yaparım bilmiyorum son birkaç gün daha dayanayım bir şeyler düşünücem

esmeralda5 benimki de dağıtımda. Kargo buraya 4-5 gibi geliyor genelde. Bekliyorum

Maalesef benim de her regl döneminde tutuyor. Eskiden de ne içersem içeyim geçmezdi. Şimdi parol içmiyorum bile. 1 gün mecbur çekiyorum uyuyunca geçiyor. Regl dönemlerinde karnım ağrımaz başım ağrır benim

Ben şimdi süpürme silme işini madem bu alacak eşime ne yaptırsam diye düşünüyorum.
Galiba çamaşır astırıp katlama, balkon yıkama, toz alma gibi işleri ona yamiycam
Hahahah ahhh ahhh sağolsun eşim çok yardım ediyor dicem ama evde kurutucu var bir o bir ben kurutucuyu temizleyip çamaşır atıyoruz, çıkanları ütüleme bende, balkonu daha bugn söyledim yine 85 haftadır yıkamadın diye toz alma işte süpürürken toz alma başlığı ile ama aynaları asla silmiyor ahahahah bayağı yardım ediyormuş beee peh

Bizimki de çıkarıyor yaa elinle tutup ben veriyorum bir de yeni eklenen kucağımdaykende kalkma isteği oturmak için
Dün ben kucağımda değil yatakta yanına yattım emziği ağzında dandini dandiniyi açtım 40 dk da uyudu ama her gün böyle 1 kez uyutacağım sonra 2 :)
Yavaş yavaş alıştırayım diyorum

Kaka bulaşınca bir üzülüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum. Dış dudakları hafifçe sağa sola çekip yavaşca siliyorum. Islak havlu kağıtla. Kuru ile de kuruluyorum fazla bastırmadan.

Kaka bulaşınca bir üzülüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum. Dış dudakları hafifçe sağa sola çekip yavaşca siliyorum. Islak havlu kağıtla. Kuru ile de kuruluyorum fazla bastırmadan.
Off çok zor dimi, peki orası böyle tertemiz mi yoksa hafiften kremsi gibi bir tabaka var mı

Off çok zor dimi, peki orası böyle tertemiz mi yoksa hafiften kremsi gibi bir tabaka var mı

Kremsi bir tabaka oluyor benim kızda bazen.
Işte ben onu temizlemeye çalışıyorum.
Sonra da acaba bunu temizlememek mi doğru alan acabası yaşıyorum.

Tecrübeli anneler bilgilendirse bu konuda bizi ne iyi olur.

Bu yöntemde mantıklı aynısını düşünerek bende yanında yatarak uyutmuştum dün. Bugünde öyle deneyeyim. Ama gazı var ya pf gazdan geriyor vücudunu sürekli.

Benim kız çocuğum yok ama o kremsi dediğiniz tabakanın temizlenmemesi gerektiğini biliyorum ph nı bozarsınız o doğal koruyucu zaten ıslak mendil vs kullanmadan hafifçe ılık su pamukla bir kere temizleme iyidir bence

Fisher price’ın zebraya bayıldım öyle çok ağır değil ve vakumu çok güzel tuttu hemen denedim. Ortasındaki şey dönünce ses çıkarıyor ayrıca kelebeğin içi de dolu salladıkça çıngırak gibi o da ses çıkarıyor. Baya ilgi çeker, bebe uyuyor ve henüz temizlemedim, tepkisini de yazarım metEla

Bizim doktor tek alıyor muayeneye , çıktığımızda eşim diyor ne konuştunuz vs diye. Diyorum doktor elini yüzünü öpmeyin dokunmayın dedi diye ufaktan ayar veriyorum ( ama gerçekten de elinden ve ağzına yakın yerden öpmeyin dedi ) ilk doğduğu zaman görüşüyorduk anneler kayinvalideler felan, bir kere eşimin babaannesi baya yakın durdu cocuğa (parmagini çocuğun ağzına soktu resmen yani) hiç ses etmedim eşim ne tepki verecek diye hicbir tepki vermedi eve gelince azcık birbirimize girdik birazcık abartıp sen çocuğunu böyle mi koruyorsun dedim bu hastalık zamanında, eğer sen usulünce uyaramazsan ben patavatsizim ters söylerim haberin olsun dedim onunda ilk ve son yaptığı oldu yani. Sonraki görüşmelerde yakın davranan olunca hemen uyardı engel oldu şimdi gerek kalmadı gerçi artık görüşmüyoruz görüntülü konuşuyoruz. Birde benim k.peder sosyal medyayı fazlaca aktif kullanır bende alttan alttan ufak çocuklar uzaktan sevilir bağışıklığı düşük vs gibi ordan burdan bulduğum yazıları paylaşıyorum görüyor görüştüğümüzde pek şey etmiyordu dikkatli davranıyordu. Şuanda görüntülü konuşulduğunda aman oğlum evden çıkmayın heryer hastalık haftada bir görüntülü arayın bizi yeter diyo Canıma minnet benimde

Ben doktora sordum baş ve işaret parmağıyla hafif aralayıp ıslatılmış pamukla silin dedi. Ben temizliyordum yoktu o beyazlık kontrolde bu hali güzel böyle olmalı dedi. Bebek temizleme pamuğunu ıslatıp temizliyorum yukardan aşağı, hazır ıslak mendil kullanmayın o bölge için dedi. Ama tedirgin oluyor insan erkek bebek kolaymış, kız olunca işler biraz zor

Baya baya temizliyorum canım şöyle ki kaynamış ılıştırılmış suya temizleme pamuğu koyuyorum 2-3 tane onla temizliyorum içini dışını. Her sildikten sonra pamuğun silinmemiş tarafıyla yeniden siliyorum. Iç -dış dudakların arasında kesinlikle kremsi yapı oluşuyor ya onlar kalmayacak demişti doktor bana. Her sildigimde muhakkak varsa temizliyorum yoksa yine de siliyorum. En son kuru pamukla varsa nemini aldiriyorum. Sonra tüm heryerine (bez içinde kalan heryere) kantaron yağı sürüyorum. Hiç kizarikli ve pişiğimiz olmadı. Birde hep yukardan aşağıya doğru silinecekmis mikrop kapma olmasın diye.

Görsel paylaşırmışım canım .

Şimdi kafam karıştı ama.
Ben de sleepy ıslak mendilini açık yeşil paket var.
El yüz tüm vücut kullanılan organik.
Onunla siliyorum.
Aynen yukarıdan aşağıya.

Ama ille de pamuk derseniz öyle yapayım.

Emzik olmuyor.

Emerek kucakta vs uyuyor. bazen çok nadiren yatağı dışında bir yerde dalıyor. Yatağında uyumuyor bir türlü. Babynestte de uykuya dalmıyor.

Canim ben hep pamukla temizliyorduk 1 defa olmadi sleepy nin ıslak mendiliyle açık yeşil olandan sildim. Bezi dolduğunda açtığımda kızarıklıklar oluşmustu. Sonra hemen kendimde denedim aynı şekilde hafif kaşintı hafif yanma gibi his oluştu . Dedim bende bu hissi yasatiyorsa cocukta nasil oluyor acaba. Bir daha hic kullanmadim bez ici temizliğinde. Ne kadar doğal içerikli olsa da ben pek emin olamıyorum artık.

Mühendisinoglu tavsiyesiydi ama

Bir kaç paket sipariş ettim az az kullanıyorum.

Ben de tamamen pamuğa mi geçsem acaba yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…