2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    293
Of o trafik ah o trafik
Bu karantinayı hiç söylemiyorum bile zaten gerçekten ne hamileliğimden bir şey anladım ne de çıkıo haba almaktan... neyseki sağlığımız yerinde
Kesinlikle ama anladım ki bi dışarı çıkmak, istediğin yere gidebilmek, ailenle korkmadan görüşmek bunlar bile hep bir nimetmiş.
İnsanoğlu nankör işte bir şeyi kaybetmeden kıymetini anlayamıyor. :/
Yine de bugünümüze şükür
Regl olmuşum karamsarlığım oradan gelmiş pms mode on
 
Annemle yeni kavgasını yaptım. Kendisi memur emeklisi. Ben serbest çalışıyorum çok kazanmıyorum diye laf söyledi. Şitkette çalışsam bebeği bırakıp işe gidicektim dedim. Ben 6 ay ücretsiz izin aldım dedi hemen. Anne pandemi zamanındayız. İzinler hamilelikte biter daha vermezler dedim. Hala devlette olmaz öyle şey diyor. İşveren bebeğin keyfini beklemez.
 
Bazen anneler gerçekten çok yoruyor. Hani başkasından duysan yapıştırırım lafı dediğin şeyler içinde patlıyor. Bazen biz de mi böyle olucaz acaba diyorum. Az hasarla atlatalım inşallah
 
Bazen anneler gerçekten çok yoruyor. Hani başkasından duysan yapıştırırım lafı dediğin şeyler içinde patlıyor. Bazen biz de mi böyle olucaz acaba diyorum. Az hasarla atlatalım inşallah
Gitfide anneme benziyorum afitap miydi neydi?
Önemli olan sanırım Bi çocuk olarak içimizi acıtan şeyleri Bi anne olarak yapmamak.
 
Ben de benzer durumdayım. Gebelikten önce istifa etmiştim ben. Sonra eşim şirket kurdu muhasebesine sen bak diyo. Ya evden çalışmak da zor. Firma arıyo mutabakat için kucağımda Metehan, bilgisayarda EBA
 
Özel sektörde işçiyi manen yormayan, işçiyi düşünen patronlar candır. Allah işlerine bereket versin. Çok sevindim
 
Sut izni kullanmiyor musunuz? Neden 10 saat?
 
Özel sektörde işçiyi manen yormayan, işçiyi düşünen patronlar candır. Allah işlerine bereket versin. Çok sevindim
Keşke bütun özel sektör patronları düşünceli yardımsever olsa. Benim sanırım şansım müdürümün kadın olması. Halden anlıyor o yüzden diye düşünüyorum.
 
Ay kızlar nispet gibi olmasın ama bir uyumuşum bir uyumuşum... O kadar iyi geldi ki o 4 saat uyku. Doğa'cık emdi öğle uykusuna yattı bende hemen yanına kıvrıldım. Yarim saat geçmeden açtı gözleri hemen popoya iki pıspış. Birde bakıyor suratıma ne yapıyorum diye kapattım gözlerimi azcık açıp bakıyorum ne yapıyor diye. Gözlerim kapalı diye hiç ağlamadı ses çıkartmadan önce elleriyle baya oynadı sonra emmek ister gibi davranmaya başladı gözlerim kapalı yatarken emzirdim. Yüzüme baka baka sessizce emdi sonra kolumu tutup uykuya daldı tabi bende hemen uyumuşum yorgunluktan. Bir saat sonra yeniden uyandı yine gözlerim kapalı yatarak emzirdim yine elleriyle oynadı biraz sonra uyudu saat 6 da uyandı artık dedim kalkalım yani. Şimdi oturduk oynuyoruz. Güzel kızim gözlerim kapalı görünce hiç ses çıkartmadı herhalde acıdı bana ama 4 saat uyku azcık bölünse de ne güzel ne iyi geldi anlatamam.
 
Ay canim ya annesinin uyumasi aizin vermis bidik. Bizim kiz da sabah kalkinca bir saat bakiniyor elleriyle oynuyor yataginda. Arada bakiyorum gozlerimi kisip donup bana bakiyor , uyuyorum diye devam ediyor oyalanmaya. Gozumu acik yakalarsa ama o zaman isin rengi degisiyor. Aninda sitem ediyor bagriyor alayim diye
 
Evet gözler açık yakalayınca durmuyor bir türlü. Basıyor yaygarayı ufaklık. ne yapalım azcık dinlenmek için göz kapama numarası yapacağız artık.
 
Canım ben kanz campo aldın. Fotoğrafıni atmıştım. Beğendim. Burada da kiwi koala alan arkadaslar vardı.
 
Ya ahahaha aynen öyle. Gece uykusunda bile nasıl denk geliyorsa bi dolaşayım diye giriyorum odaya bakmaya. O an tesadüfen gözleri açıyor ve beni görürse ağlıyor. hep bi numara.
 
Özel sektörde işçiyi manen yormayan, işçiyi düşünen patronlar candır. Allah işlerine bereket versin. Çok sevindim
Benim patronum kayınpederim Oradan biraz torpilim var. Haftada 2 gün gidiyorum işe hem de bebişle. Ama hakkını yemek istemiyorum. Yeni bebeği olduğu için çalışana ara dönemde zam yapmışlığı var
 
Benim oğlanın bugünlerde huysuzluğu arttı, diş diye düşünüyorum. Akşam uyuyunca dentinox jel uyguladım öyle rahat uyudu anlatamam gündüz de silikon parmakla kaşıyorum çok hoşuna gidiyordu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…