NOnlar henüz insan dışı varlıklar uzaylı misali o yüzden herşey mümkün ve herşey beklerim, inanırım da
Off valla çok zor ya Allah yardımcın olsunİnşallah geçici bir dönemdir ve en kısa zamanda geçer. Bizim de zaman zaman oldu sürekli olmasa da. En geç 2de yatma rekorunu dün kırdı. 3 civarı yatağına koydum ama ben çok kötü oldum yani bi süre sonra kabullendim ama fiziksel olarak dayanamadım gözlerim çok yandı uykusuzluktan, bir önceki gece de uyuyamamıştım üst üste gelince yıpranıyor insan her bakımdan. Bir ara kendimle dalga geçtim en fazla uyanıkken rüya görürsün bir şey olmaz diye napıyım
2 aylık civarındayken bizimkinin hiç gündüz uykusu yoktu bu arada. Tek tesellim gece uykusuydu ki bence en önemlisi o, gece uyuyan bebek her türlü idare ediliyor. Bol bol uyku dilekleri gönderiyorum uyumayan bebişlerimize
Çok korkunç ama örnekleri toplumda bir hayli fazla.Aysel Bayrak, Instagram: "Daha fazla fikir için 👇👇👇👇👇👇 . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . #yaraticifikirleratolyesi #kidscrafts101 #teachermom #okuloncesietkinlik #etkinliktavsiyesi #sanatetk
3,418 likes, 158 comments - yaraticifikirleratolyesi, December 25, 2020: "Daha fazla fikir için 👇👇👇👇👇👇 . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . 🌺@yaraticifikirleratolyesi . #yaraticifikirleratolyesi #kidscrafts101 #teachermom #okuloncesietkinlik #etkinliktavsiyesi...www.instagram.com
Pandemiden dolayı hastaneye gitmiyorum.2 aylıkken gitmiştik yapacak bişey yok henüz çok küçük demişti.Haftaya kontrole götüreceğim bakalım ne diyecek doktor. Az önce uyuduBenimki kucagimda uyuyor, hala birakmadim.
Canm sen dr a soyledin mi, ne diyor boyle gec uyumasina
Şeker içeriği varsa zararlı o jeller.Benim oğlanın bugünlerde huysuzluğu arttı, diş diye düşünüyorum. Akşam uyuyunca dentinox jel uyguladım öyle rahat uyudu anlatamamgündüz de silikon parmakla kaşıyorum çok hoşuna gidiyordu.
Bende yerine yatirdim guya uyudu diye.Çok korkunç ama örnekleri toplumda bir hayli fazla.
Pandemiden dolayı hastaneye gitmiyorum.2 aylıkken gitmiştik yapacak bişey yok henüz çok küçük demişti.Haftaya kontrole götüreceğim bakalım ne diyecek doktor. Az önce uyudu
Bizim de neredeyse 2 5 aylıkken yok olan gaz sorunumuz son 10 gündür tekrar başladı ama ben yeme rutunimi değiştirdim ona bağlıyorum çok gazlı bir bebek olduğu için sürekli ağlıyordu bende yediklerime çok dikkat ediyordum şuan artık neredeyse herşey yiyorum annemin önerisiyle çünkü onlar bebek 40 günlük olduktan sonra herşeyi yerlermiş bebekte alışırmış hiç ağlamazmış gazı olmazmış emzirip yatağa koyarlarmış tekrar acıkıncaya kadar bebeklerin hiç sesi çıkmazmışBu arada Kızlar cidden hiç gaz sorunu yaşayan yok mu?
Yani çıkarıyor yine de uyurken yay gibi geriniyor bu ayda bu neyin nesi???
Kakasını da dün yaptı daha. Hatta başta kaka yüzünden ıkınıyor sanmıştım, kaka yapınca rahatlamasını bekliyordum yanılmışım.
Banyo yaptırdık. Güzelce heryerine masaj yaptım. Ayrıca gaz masajı yaptım ve bacaklarını hareket ettirirken çok güzel gaz çıkardı okey. Uyutmaya getirdim kıvranıyor yine onca masaj yaptım bacak hareketi yaptırdım bir şeycik çıkaramadı..
Niye gaz oldu ki yani hep yedğim şeyler aynı, soğukta almıyor
Benimde yeşil mercimekten olmuşBizim de neredeyse 2 5 aylıkken yok olan gaz sorunumuz son 10 gündür tekrar başladı ama ben yeme rutunimi değiştirdim ona bağlıyorum çok gazlı bir bebek olduğu için sürekli ağlıyordu bende yediklerime çok dikkat ediyordum şuan artık neredeyse herşey yiyorum annemin önerisiyle çünkü onlar bebek 40 günlük olduktan sonra herşeyi yerlermiş bebekte alışırmış hiç ağlamazmış gazı olmazmış emzirip yatağa koyarlarmış tekrar acıkıncaya kadar bebeklerin hiç sesi çıkmazmışaynı benim bebeğim ben çözümü tekrar gaz ilaçına başlamakta buldu. Bide yatırmadan önce yüz üstü yatırıyorum onun da bize bata etkisi oluyor
benim oğlum da böyle arkasına da yaslanmaz öne doğru eğilip iki büklüm oturmak istiyoGünaydın diyelim uyuyanlara... bütün gece saat başı uyandi sonuç 7den beri böyle oturuyor yatmak yada anakucagina oturmak bile istemiyor koktuga yaslanmak istemiyor dünden beri böyle desteksiz oturma çabaları sanırım bu da Yeni huyuEki Görüntüle 2748018
Canım denk gelmiştim yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Birden bırakmak yerine Önce tek kol dışarıda kundak dene istersen. Kabul durumuna göre de uykularında ki kundak sayısını düşürürsün belki bu şekilde ilerleyebilirsiniz.kızlar ya kundağı nasıl bıraktırabilirim fikri olan var mı? gece kundaksız uyuttum sabah 5 6 ya kadar sürekli uyuyup uyandı ağladı salladığım halde derin uyku uyumadı sallamayı bıraktım mı uyanıyordu mahvoldum uykusuzluktan dayanamayıp tekrar kundak yaptım öyle uyudu 2 3 saat çok kötüyüm şuan migrenim tuttu uyuyamadığım için
Bizim de mama sandalyesinde duruyor artık 15 dk dan sonra mizmizlaniyo önüne oyuncak koyuyorum masaya vuruyor sesi hoşuna gidiyor galibabenim oğlum da böyle arkasına da yaslanmaz öne doğru eğilip iki büklüm oturmak istiyomama sandalyesine de oturmaya başladı sesi çıkmıyo maşallah biraz oynuyor sonra sıkılıp ağlıyor
Ben ilk gündüz uykusun da kundağı bıraktım parmaklarımı tutuyordu öyle 2 günde alıştı bazen çok huysuz olunca kundak yapmak istiyorum izin vermiyor artık kolları açık uyumaya aliştikızlar ya kundağı nasıl bıraktırabilirim fikri olan var mı? gece kundaksız uyuttum sabah 5 6 ya kadar sürekli uyuyup uyandı ağladı salladığım halde derin uyku uyumadı sallamayı bıraktım mı uyanıyordu mahvoldum uykusuzluktan dayanamayıp tekrar kundak yaptım öyle uyudu 2 3 saat çok kötüyüm şuan migrenim tuttu uyuyamadığım için
gündüz hiç kundak yapmıyorum zaten canım sadece gece yapıyorum rahat uyuyor diye dün bıraktırayım artık dedim yapmadım perişan oldumCanım denk gelmiştim yanlış hatırlamıyorumdur umarım. Birden bırakmak yerine Önce tek kol dışarıda kundak dene istersen. Kabul durumuna göre de uykularında ki kundak sayısını düşürürsün belki bu şekilde ilerleyebilirsiniz.
çok tatlılar ya artık herşeye tepki veriyorlar anlıyorlar Allah acılarını göstermesinBizim de mama sandalyesinde duruyor artık 15 dk dan sonra mizmizlaniyo önüne oyuncak koyuyorum masaya vuruyor sesi hoşuna gidiyor galiba
Ben ilk gündüz uykusun da kundağı bıraktım parmaklarımı tutuyordu öyle 2 günde alıştı bazen çok huysuz olunca kundak yapmak istiyorum izin vermiyor artık kolları açık uyumaya alişti
Bir gün iyi 3 gün kötü gerçekten hiç belli olmuyor işleriBiz de dun gece yine 93626284 kez uyandıkhala başım ağrıyor. Zaten 12 de uyudu. O da zorla. Neden sürekli değişiyor anlamış değilim. Tam diyorum düzen oturdu. Hooop uyumuyor. Bir de uykudan gözleri açılmazken uyumaması yok mu gözleri kıpkırmızı. Eller sürekli gözlerinde ve mız mız mız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?