Canım bu benekler alerjik reaksiyon galiba bizde de oluyor ama geri geçiyorsa sıkıntı olmuyor pekKızlar günaydın
Bizde gün saat 8de aydı gerçi. Gece 2 de anca uyuyan bebişim sabah uyanmis erkenden saat 8 da bana vuruyordu haydi kalkta oynayalım dercesine öyle uyandım bende.huysuzluk yüzünden bir süredir birlikte uyuyoruz.
Iki tane sorum olacak belki bilen vardır.
Bazı günler vücudunda böyle böcek ısırmış gibi şişlik etrafı kızarık şeyler çıkıyor 4-5 saat sonra kendiliğinden geçiyor. Bu sabahta kafasında cıktı görselini ekliyorum neden olabilir yorumlarınızı merak ediyorum.
Ikincisi de birkaç gündür aşırı bir baş terlemesi sorunumuz var uyurken o kadar ki yattığı çarşaf renk değiştiriyor resmen. Ilk birkaç defa olduğunda sütüm sızdi carsafa saniyordum ama değilmiş. Benzer durum yaşayan var mi?
Eki Görüntüle 2748143
Canim benm esim bu sekilde oluyor,sebebi belirsiz.Kızlar günaydın
Bizde gün saat 8de aydı gerçi. Gece 2 de anca uyuyan bebişim sabah uyanmis erkenden saat 8 da bana vuruyordu haydi kalkta oynayalım dercesine öyle uyandım bende.huysuzluk yüzünden bir süredir birlikte uyuyoruz.
Iki tane sorum olacak belki bilen vardır.
Bazı günler vücudunda böyle böcek ısırmış gibi şişlik etrafı kızarık şeyler çıkıyor 4-5 saat sonra kendiliğinden geçiyor. Bu sabahta kafasında cıktı görselini ekliyorum neden olabilir yorumlarınızı merak ediyorum.
Ikincisi de birkaç gündür aşırı bir baş terlemesi sorunumuz var uyurken o kadar ki yattığı çarşaf renk değiştiriyor resmen. Ilk birkaç defa olduğunda sütüm sızdi carsafa saniyordum ama değilmiş. Benzer durum yaşayan var mi?
Eki Görüntüle 2748143
Sevim Kuruçay Çam on Instagram: "Merhabalar :)) Zoom online egitimimiz @mustelaturkiye destegiyle 27 Aralık saat 20 30 da Çocuklarda Ilk Yardım konusuyla devam ediyor. Egitimimiz zoom uygulamasi üzerinden, sınırlı sayıda katılım ile ve ücretsizdir.
193 likes, 72 comments - sevimkurucaycam on December 26, 2020: "Merhabalar :)) Zoom online egitimimiz @mustelaturkiye destegiyle 27 Aralık saat 20 30 da Çocuklarda Ilk Yardım konusuyla devam ediyor. Egitimimiz zoom uygulamasi üzerinden, sınırlı sayıda katılım ile ve ücretsizdir. Katılmak...www.instagram.com
Kontenjan dolmuş kaçırdımBunu atmaya gelmiştim
Benim de ablam vardı bizde bugün. Sonraya bırakınca bende kaçırmış oldum.Kontenjan dolmuş kaçırdım
Huniyi takınca o kadar da zor gelmiyoSiz birden çok çocuklu anneler, hepinize saygım sonsuz hele şu ebalı günlerde, hörmetler efendimTek çocukla evden çalışmak zordur diyorum ben de.
Metehan'ın da bilekleri, elleri ıslak hep emmekten. Bugün dayısı diyo ki bunun niye kolları ıslak abdest almış gibi dolanıyoBizimkinin de eli hep ağzında. Özellikle kıyafetini, ağız mendilini falan da emiyor. Kollarını hep ıslatıyor emerek. Dişten mi bunlar... birşey de görünmüyor bakınca.
Metehan'ın da bilekleri, elleri ıslak hep emmekten. Bugün dayısı diyo ki bunun niye kolları ıslak abdest almış gibi dolanıyo
Ben en baştan beri sleppy kullanıyorum. Evet arada sırttan kaka çıkması ve bir kaç gece de çiş sızması yaşadık ama onu hiç yaşamayan yok galiba.Sizce molfix mi daha iyi sleepy mi
Sleepy bedenleri küçük canım. Prima 2 kullanıyorsan mesela sleepy 3+ falan almalısın bana göre. Molfix denemedim sleepy den sonra boyumun ölçüsünü aldımama kullanıp memnun olanlar vardı galiba.
Molfix de sleepy gibi küçük, ebatları benzer. Prima onlara göre daha büyük, hatta primanın premium care olanı aktif bebeğe göre daha da büyük.
Ben sleepy kullanıyorum hem bebeğe hem oğluma memnunum. Prima iki çocuğa pahalı olmaya başladı artık
Ben başından beri hep molfix kullandım gayet de memnunumSızdırma falan yapmadı şuan 3 numaradayız
Ben gece prima premium care gündüz sleepy kullanıyorum. Her ikisini de 4 numara kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım
Sleepy de molfiks de beklentiye göre iyi gelebilir beden olayı Sleepy de sıkıntı idi bana göre de. Ama bir tık büyük alınca memnun kalınabilir. Molfiks kullanıyorum uzun zamandır sorun yaşamadım bir yerden de canbebe gelmişti hediye 5 numara geceleri taktım sorun yaşamadım. Bence ne kullanacaksınız küçük bir paket alıp deneyin biraz.
Bu arada sleepynin yapışkan bantları diğerlerine göre çok çok iyi
Kucağıma alıyorum omzumu ısırmaya çalışıyo, omzum sürekli ıslak. Yüzünü öne çeviriyorum kolum, elim, parmağımKendi parmakları bitti benimkileri iştahla emiyorkaşıkla yoğurdu ağzından atıyor, parmakla verirsen emiyor değişik ama çok tatlılar
Biz hiç yaşamadık desem... özellikle sırttan çiş hiç olmadı. Kaka bir defa olmuştu sanki ama o da on gün yapmamıştı.Ben en baştan beri sleppy kullanıyorum. Evet arada sırttan kaka çıkması ve bir kaç gece de çiş sızması yaşadık ama onu hiç yaşamayan yok galiba.
Ya bizde de enteresan bir şekilde çiş sızıntısı olduğu gece hep sağ taraftan oldu. Kakada da çok fazla olmamasına rağmen henüz sıvı formda olduğundan sanırım çekmiyo. Sanırım o konuda prima çok iyiydi. Kızlarıma hep prima kullanmıştım. Sleppy pişik gibi bir sorun yapmadı ve losyonsuz olmadı münasebetiyle devam etmek istiyorum. Ama bebek büyüdükçe bana sorun çıkarırsa o zaman düşünmeye başlarım.Biz hiç yaşamadık desem... özellikle sırttan çiş hiç olmadı. Kaka bir defa olmuştu sanki ama o da on gün yapmamıştı.
Ya bizde de enteresan bir şekilde çiş sızıntısı olduğu gece hep sağ taraftan oldu. Kakada da çok fazla olmamasına rağmen henüz sıvı formda olduğundan sanırım çekmiyo. Sanırım o konuda prima çok iyiydi. Kızlarıma hep prima kullanmıştım. Sleppy pişik gibi bir sorun yapmadı ve losyonsuz olmadı münasebetiyle devam etmek istiyorum. Ama bebek büyüdükçe bana sorun çıkarırsa o zaman düşünmeye başlarım.
Ben daha yeni premium care 1,55 tl den aldım 5 numara indirimli. Ama geçen 4 numara premium care migrostan 2 tl den almıştım. Adet arttıkça da fiyt düşüyor. Ama sleepy de cok kaka taşması yaşadım o kdar bıktım kiA April wind o ortalama nasıl birşeybenim hesaplarıma göre ki gün içinde hesap kitap yapacak vakti de bulmak artık baya bir zor, bir hesap 81 kuruş, bir hesap 1,5 tl tanesi şeklindeydi. Ben de merak ettim fark ne acaba diye. Denesem mi fikri buradan doğdu.
Ahaha İnan adet sayısı fiyattan fazla olanları hesaplamadım zira benimde hiç vaktim yok oturup onu hesaplamak için. Direkt gözüme çarpanlar genelde düz hesaptan dolayı ortalaması 1₺ edenler oluyor. Gözüm aşağısını arıyor, fazlasına zaten hiç bakmıyorumA April wind o ortalama nasıl birşeybenim hesaplarıma göre ki gün içinde hesap kitap yapacak vakti de bulmak artık baya bir zor, bir hesap 81 kuruş, bir hesap 1,5 tl tanesi şeklindeydi. Ben de merak ettim fark ne acaba diye. Denesem mi fikri buradan doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?