2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım bu benekler alerjik reaksiyon galiba bizde de oluyor ama geri geçiyorsa sıkıntı olmuyor pek
Baş terlemesi ise büyük oglumda vardı simdi 7 yasinda uyurken kafası hala terler demir eksikliği yoksa normal demişti doktor şimdi bebegimde terliyor kafası ama benim esiminde uyurken cok terler kafası yani genetik galiba bir de erkek bebeklerin terler derler ne kadar dogruysa

Canim benm esim bu sekilde oluyor,sebebi belirsiz.
Ayni geni oglum ve kizima da gecirmis.
Evin icinde ucu de muhurlenmis gibi ayni yerden kizariyorlar

Kızlar kiwi koala almayı düşünen varsa bebefixte şu an tüm renkleri 449 tl. Ben trendyolda yine bebefix satıcısından fiyat farkı olmasına rağmen siyahını sipariş etmiştim ama bana mavi rengini göndermişler. İade edip kendi sitesinden yine siyah rengini alacağım. Kendi sitesinde tüm renkleri aynı renk hem de

Bunu atmaya gelmiştim
Kontenjan dolmuş kaçırdım

Sleepy de molfiks de beklentiye göre iyi gelebilir beden olayı Sleepy de sıkıntı idi bana göre de. Ama bir tık büyük alınca memnun kalınabilir. Molfiks kullanıyorum uzun zamandır sorun yaşamadım bir yerden de canbebe gelmişti hediye 5 numara geceleri taktım sorun yaşamadım. Bence ne kullanacaksınız küçük bir paket alıp deneyin biraz.
Bu arada sleepynin yapışkan bantları diğerlerine göre çok çok iyi

Siz birden çok çocuklu anneler, hepinize saygım sonsuz hele şu ebalı günlerde, hörmetler efendim Tek çocukla evden çalışmak zordur diyorum ben de.
Huniyi takınca o kadar da zor gelmiyo
Eşime de sigortasız eleman çalıştırma haklarımı savunurum, neden istifa ettiğimi hatırla diyorum
Evden çalışmak evet bebekli, çocuklu anneler için bir avantaj ama gerçekten iş verimi açısından aynı şeyi söyleyemem

Bizimkinin de eli hep ağzında. Özellikle kıyafetini, ağız mendilini falan da emiyor. Kollarını hep ıslatıyor emerek. Dişten mi bunlar... birşey de görünmüyor bakınca.​
Metehan'ın da bilekleri, elleri ıslak hep emmekten. Bugün dayısı diyo ki bunun niye kolları ıslak abdest almış gibi dolanıyo

Sleepy bedenleri küçük canım. Prima 2 kullanıyorsan mesela sleepy 3+ falan almalısın bana göre. Molfix denemedim sleepy den sonra boyumun ölçüsünü aldım ama kullanıp memnun olanlar vardı galiba.

Molfix de sleepy gibi küçük, ebatları benzer. Prima onlara göre daha büyük, hatta primanın premium care olanı aktif bebeğe göre daha da büyük.

Ben sleepy kullanıyorum hem bebeğe hem oğluma memnunum. Prima iki çocuğa pahalı olmaya başladı artık

Ben başından beri hep molfix kullandım gayet de memnunum Sızdırma falan yapmadı şuan 3 numaradayız

Ben gece prima premium care gündüz sleepy kullanıyorum. Her ikisini de 4 numara kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım

Molfix denedik iyi gibi duruyor, bedeni büyük aldık kullandığından oldu. Bir ara sleepy de deneyeyim. Gece prima premium care ile devam ederiz olmadı çünkü uyuyakalabiliyoruz gece uzun kalıyor. Beden büyüdükçe fiyatlar da artıyor. Çok da fark yoksa o bütçeyle bebeğe başka şeyler alırız. Tüm mesajları alıntıladım ki konuya dair kafasında soru işareti olan benim gibi annelere rehber olsun. Hepinize çoook teşekkürler, iyi ki varsınız

Kendi parmakları bitti benimkileri iştahla emiyor kaşıkla yoğurdu ağzından atıyor, parmakla verirsen emiyor değişik ama çok tatlılar
Kucağıma alıyorum omzumu ısırmaya çalışıyo, omzum sürekli ıslak. Yüzünü öne çeviriyorum kolum, elim, parmağım öyle görünen bir şişlik veya ağız içinde ısı artışı da yok. Diş çıkarken ağız ısısı da artıyor çünkü. Buna rağmen sürekli salya sürekli saldırı

Biz hiç yaşamadık desem... özellikle sırttan çiş hiç olmadı. Kaka bir defa olmuştu sanki ama o da on gün yapmamıştı.
Ya bizde de enteresan bir şekilde çiş sızıntısı olduğu gece hep sağ taraftan oldu. Kakada da çok fazla olmamasına rağmen henüz sıvı formda olduğundan sanırım çekmiyo. Sanırım o konuda prima çok iyiydi. Kızlarıma hep prima kullanmıştım. Sleppy pişik gibi bir sorun yapmadı ve losyonsuz olmadı münasebetiyle devam etmek istiyorum. Ama bebek büyüdükçe bana sorun çıkarırsa o zaman düşünmeye başlarım.

Küçükken hassas olur düşüncesiyle hep prima premium care kullandık. Bi sefer aktif bebek kullandık. Sorun olmadı hiç. Emicilik ile alakalı sanırım premium care çok iyi emiyor. Bir de erkek bebek farkediyor olabilir sizin kız mı erkek mi anımsayamadım ama bir ihtimal bundan olabilir.

Biz 5 beden kullanıyoruz uzun süredir neredeyse hepsinin ortalaması 1₺
Hala toplu alamıyorum cesaret edip öyle alındığında daha uyguna geliyor aslında.
Bezle uyum sorunumuz yok o yüzden hala deneme sürecindeyim baby turco denedim en son sızdırma iz vs sıfır. Belki devam ederiz
Sleepy uygun oluyor ama özellikle kampanyalarda ama lastik izi yapıyor ve kimyasal kokusu hoşuma gitmedi
Petrol bazlı bez kullanmayı da ben tercih etmiyorum mümkün olduğunca losyonsuz, parfümsüz bez almaya çalışıyorum karar verme süreci baya uzadı
Minies 3 numaradan sonra bedenleri hemen küçüldü, 4-5 aynı gibi ama tabi 5 numarada bez sayısı epey az olduğu için bıraktık yoksa memnundum.
Bir de uyum sorunu yoksa fazladan para vermek benim içime sinmiyor ya. Çöp oluyor yani direk
Arayıştayım bende.

A April wind o ortalama nasıl birşey benim hesaplarıma göre ki gün içinde hesap kitap yapacak vakti de bulmak artık baya bir zor, bir hesap 81 kuruş, bir hesap 1,5 tl tanesi şeklindeydi. Ben de merak ettim fark ne acaba diye. Denesem mi fikri buradan doğdu.

Ben daha yeni premium care 1,55 tl den aldım 5 numara indirimli. Ama geçen 4 numara premium care migrostan 2 tl den almıştım. Adet arttıkça da fiyt düşüyor. Ama sleepy de cok kaka taşması yaşadım o kdar bıktım ki temizlemekten. Verdiğim koymuyo şuan.

Ahaha İnan adet sayısı fiyattan fazla olanları hesaplamadım zira benimde hiç vaktim yok oturup onu hesaplamak için. Direkt gözüme çarpanlar genelde düz hesaptan dolayı ortalaması 1₺ edenler oluyor. Gözüm aşağısını arıyor, fazlasına zaten hiç bakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…