Yani çok anlamıyorum ama 15 gün önce doktora gitmiştik söylerdi herhalde olsaydı diye düşünüyorum. 10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım. Böyle kabarıyor falan diyorlar ama kabarma beyazlık falan da yok. Tam olarak dediğin gibi bu arada 1 gün iyi 3 gün kötüBir gün iyi 3 gün kötü gerçekten hiç belli olmuyor işleri
Dişten mi acaba? Herhangi bir belirti/gelişme var mı canım diş adına?
Canım bizim de hep kafamız terliyor. Doktora sordum sorun yok normal dedi bana. Aynı şekilde yastık kılıfı sararıyor resmen. Ama sırtına bakıyorum mesela normal. Terli değil.Kızlar günaydın
Bizde gün saat 8de aydı gerçi. Gece 2 de anca uyuyan bebişim sabah uyanmis erkenden saat 8 da bana vuruyordu haydi kalkta oynayalım dercesine öyle uyandım bende.huysuzluk yüzünden bir süredir birlikte uyuyoruz.
Iki tane sorum olacak belki bilen vardır.
Bazı günler vücudunda böyle böcek ısırmış gibi şişlik etrafı kızarık şeyler çıkıyor 4-5 saat sonra kendiliğinden geçiyor. Bu sabahta kafasında cıktı görselini ekliyorum neden olabilir yorumlarınızı merak ediyorum.
Ikincisi de birkaç gündür aşırı bir baş terlemesi sorunumuz var uyurken o kadar ki yattığı çarşaf renk değiştiriyor resmen. Ilk birkaç defa olduğunda sütüm sızdi carsafa saniyordum ama değilmiş. Benzer durum yaşayan var mi?
Eki Görüntüle 2748143
Bu benim bebekte de oluyor, aynen bir kaç saate geçiyor. Sanırım yediğimiz gıdalara reaksiyon veriyor, özellikle fındık, fıstık gibi yağlı çerezlere. Baş terlemesi de var bizde ama oğlumda da var 27 aylık su gibi olur çarşafı. O genetik sanırım çünkü babasının da çok terliyor baş boyun bölgesi uyurken. Gece kalkıp yastık kılıfı değiştirir eşim o dereceKızlar günaydın
Bizde gün saat 8de aydı gerçi. Gece 2 de anca uyuyan bebişim sabah uyanmis erkenden saat 8 da bana vuruyordu haydi kalkta oynayalım dercesine öyle uyandım bende.huysuzluk yüzünden bir süredir birlikte uyuyoruz.
Bazı günler vücudunda böyle böcek ısırmış gibi şişlik etrafı kızarık şeyler çıkıyor 4-5 saat sonra kendiliğinden geçiyor. Bu sabahta kafasında cıktı görselini ekliyorum neden olabilir yorumlarınızı merak ediyorum.
Ikincisi de birkaç gündür aşırı bir baş terlemesi sorunumuz var uyurken o kadar ki yattığı çarşaf renk değiştiriyor resmen. Ilk birkaç defa olduğunda sütüm sızdi carsafa saniyordum ama değilmiş. Benzer durum yaşayan var mi?
Eki Görüntüle 2748143
Aynı canım sırtı felan terli değil. Sadece kafası aşırı terliyor. Doktora sorduğunda ne söyledi peki neden oluyormuş ? Ilk zamanlarda yoktu hiç yeni yeni olmaya başladı acaba diş mi yapıyor diye düşünüyorum da bilemiyorum tabi.Canım bizim de hep kafamız terliyor. Doktora sordum sorun yok normal dedi bana. Aynı şekilde yastık kılıfı sararıyor resmen. Ama sırtına bakıyorum mesela normal. Terli değil.
Bir de bizim de oluyor bu kırmızılıklar. Genelde yüzünde. 2-3 saate geçiyor. Ama neden bilmiyorum. Sormak da aklıma gelmedi hemen geçiyor diye.
Bendede oluyor aynen kafasındakilere sıcaktan olur dedi ama yüzü sormadım cevap gelirse bizede söyleyinAynı canım sırtı felan terli değil. Sadece kafası aşırı terliyor. Doktora sorduğunda ne söyledi peki neden oluyormuş ? Ilk zamanlarda yoktu hiç yeni yeni olmaya başladı acaba diş mi yapıyor diye düşünüyorum da bilemiyorum tabi.
Kırmızılıklar sadece yüzde değil bizim vücudunda farklı yerlerde oluyor 3-4 saate geçiyor. Doktora sordum ben bu durumu ama görmeden yorum yapamam dedi sabah resmini gonderdim ama halen cevap vermedi bekliyorum bende. Beklerken sizlere sorayim dedim belki yaşayan olmuştur diye .
Ben önce kundaklayıp uyutup, uyur uyumaz kundağı açtım. Daha sonra hafif kundak yapıp kendi açmasını sağladım kundağı, sonra tek kolunu çıkarttım. Gece uykusundada artık dördüncü uyku idi kundaklamadan uyuttum. İlk gece biraz sık kalktı ama sonradan alıştı.kızlar ya kundağı nasıl bıraktırabilirim fikri olan var mı? gece kundaksız uyuttum sabah 5 6 ya kadar sürekli uyuyup uyandı ağladı salladığım halde derin uyku uyumadı sallamayı bıraktım mı uyanıyordu mahvoldum uykusuzluktan dayanamayıp tekrar kundak yaptım öyle uyudu 2 3 saat çok kötüyüm şuan migrenim tuttu uyuyamadığım için
Kızlar günaydınBizde gün saat 8de aydı gerçi. Gece 2 de anca uyuyan bebişim sabah uyanmis erkenden saat 8 da bana vuruyordu haydi kalkta oynayalım dercesine öyle uyandım bende. huysuzluk yüzünden bir süredir birlikte uyuyoruz.
Eki Görüntüle 2748143
Yediklerimizdense sorun yok birkac saat sonraya geciyor zaten kalici degil başka bir sebebi yoktur umarım benim endişem o yönde sadece.Bu benim bebekte de oluyor, aynen bir kaç saate geçiyor. Sanırım yediğimiz gıdalara reaksiyon veriyor, özellikle fındık, fıstık gibi yağlı çerezlere. Baş terlemesi de var bizde ama oğlumda da var 27 aylık su gibi olur çarşafı. O genetik sanırım çünkü babasının da çok terliyor baş boyun bölgesi uyurken. Gece kalkıp yastık kılıfı değiştirir eşim o derece
O tonbik boynunu yesinlerBenim kızımın boynunda oluyor bu şekilde hatta daha da kırmızı geçmedi de birkaç gün oldu. Bizimkinin boynu hava almıyor tombiklikten. Ona yordum ben. Bi de göbek deliğinin orada kırmızılık var epeydir üzeri pürüzlü gibi alerji mi bilemiyorum sudo kremle biraz geçer gibi oldu.
Tabikide soylerim.Bendede oluyor aynen kafasındakilere sıcaktan olur dedi ama yüzü sormadım cevap gelirse bizede söyleyin
Yok canım hiç sormadım ben kırmızılıkları. Dönüş olunca bize de haber verir misin?Aynı canım sırtı felan terli değil. Sadece kafası aşırı terliyor. Doktora sorduğunda ne söyledi peki neden oluyormuş ? Ilk zamanlarda yoktu hiç yeni yeni olmaya başladı acaba diş mi yapıyor diye düşünüyorum da bilemiyorum tabi.
Kırmızılıklar sadece yüzde değil bizim vücudunda farklı yerlerde oluyor 3-4 saate geçiyor. Doktora sordum ben bu durumu ama görmeden yorum yapamam dedi sabah resmini gonderdim ama halen cevap vermedi bekliyorum bende. Beklerken sizlere sorayim dedim belki yaşayan olmuştur diye .
Sleepy bedenleri küçük canım. Prima 2 kullanıyorsan mesela sleepy 3+ falan almalısın bana göre. Molfix denemedim sleepy den sonra boyumun ölçüsünü aldımBurada konuşulmuştu bebek bezinde bedenleri tutmuyor dediğiniz marka sleepy miydi? Molfix kullananlar var mı? Memnunlar mı? Primadan ben memnunum da alternatif bez olarak da bir marka belirlemek istiyorum. Var mı tavsiyeniz şunu al fiyat performans çok iyi dediğiniz. Bazen indirim oluyor ama kullanmadığım için alamıyorum ben.
Molfix de sleepy gibi küçük, ebatları benzer. Prima onlara göre daha büyük, hatta primanın premium care olanı aktif bebeğe göre daha da büyük.Burada konuşulmuştu bebek bezinde bedenleri tutmuyor dediğiniz marka sleepy miydi? Molfix kullananlar var mı? Memnunlar mı? Primadan ben memnunum da alternatif bez olarak da bir marka belirlemek istiyorum. Var mı tavsiyeniz şunu al fiyat performans çok iyi dediğiniz. Bazen indirim oluyor ama kullanmadığım için alamıyorum ben.
Sizce molfix mi daha iyi sleepy miMolfix de sleepy gibi küçük, ebatları benzer. Prima onlara göre daha büyük, hatta primanın premium care olanı aktif bebeğe göre daha da büyük.
Ben sleepy kullanıyorum hem bebeğe hem oğluma memnunum. Prima iki çocuğa pahalı olmaya başladı artıkSizce molfix mi daha iyi sleepy mi
Bunu atmaya gelmiştimSevim Kuruçay Çam on Instagram: "Merhabalar :)) Zoom online egitimimiz @mustelaturkiye destegiyle 27 Aralık saat 20 30 da Çocuklarda Ilk Yardım konusuyla devam ediyor. Egitimimiz zoom uygulamasi üzerinden, sınırlı sayıda katılım ile ve ücretsizdir.
193 likes, 72 comments - sevimkurucaycam on December 26, 2020: "Merhabalar :)) Zoom online egitimimiz @mustelaturkiye destegiyle 27 Aralık saat 20 30 da Çocuklarda Ilk Yardım konusuyla devam ediyor. Egitimimiz zoom uygulamasi üzerinden, sınırlı sayıda katılım ile ve ücretsizdir. Katılmak...www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?