2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ama haklısın yanlış ifade etmişim neredeyse hepsinin ortalaması 1₺ yazmışım, aslında demek istediğim 1 tl ve üzeriydi. lila6

Biz prima Molfix sleepy minies kullandık pişik yaptı ilk ay çok bez değiştirdii hep küçük paket aldık denemek için sadece canbebe kurtardı bizi neredeyse 4 aydır bunu kullanıyoruz Hepsiburada a101 de bi kaç kez indirime denk geldim tanesi 56 kuruşa geldi şuan hesaplarima göre Ocak sonuna kadar bezimiz var Ocak ayında indirim olursa 4+ almayı düşünüyorum şuan iyi ama sanki Ocak sonu sıkar gibi yaşasın stokculuk

Tam benim kafam ilk çocuk olması münasebetiyle o kadar sağlam stokçuluğa giremedik malum tecrübesizlik

aling sleepy bizimle deyilsin diyoruz o vakit onu denemiyeyim bizim kızın kakası baya sağlam. Taşmamış olması premium careden demek ki.​
sleepy emmiyor çünkü muhtemelen ondan taşıyor. Çok sikayet vardı bununla ilgili ama pişik sorunu yaşamadım ben taşırma olmasaydi devam ederdim sleepy ile. Suan premium care sorun yok. Onda da olsaydi prima pure a geçecektim.
Dilko ben de sleepy ciddi stok yapmıştım. Sonra sorun yaşayınca bitirene kadar uğraştım bi kısmı kaldı zaten elimde. Bidaha o kadar stok yapmam. Sanki aniden büyüdü. Sleepy primaya göre küçük olmasina rağmen sleepy 3+ dan prima 5 e zıpladık. Arada 1 paket prima 4 kullandım sadece. Ondan stok yapmıyorum gerçi 5 in üzeri var mi ki

Minies ben de memnumum gündüzleri onu kullanıyorum uzun gece uykusunda da premium care. Minies gece denememde sızdırmıştı çünkü.Bu şekilde daha ekonomik oldu.4 numaradan sonra bakatım artık.Biz her zamanki gibi sabahcıyız yine.Dişinden dolayı sürekli emmek istiyor.Az önce burnundan dahi kustu ne yapacağımı şaşırdım

Kanz Campo Mama Sandalyesi kullanıp memnun kalan var mı kızlar?Babymall da indirimde şu an.​

Eklentiler

• kanz-campo-mama-sandalyesi__1350173939753479.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 20
Canm ben yazmıştım sana sanki dun. Kanz campo kullanıyorum memnunum diye. Beklentilerle de alakalı olabilir tabi.
Evet unutmuşum :)kampanyalara bakarken gözüme çarptı aynı modelmiş.Genel olarak beğendim.Ebat olarak büyük mü?benim mutfak biraz küçük yemek yaparken yanımda oyalansın diye alıcam daha çok.

Rota asisindan sonra 3 ila 5. Gun kaka yapmaya basladi hem de ishal gibi vee 3 kere kaka yapti hepsi ishal hepsi sirtta
Hmmm geçmiş olsun.Aşıdan olabilir diyorlardı burada.Çok yan etkisi olduğunu görünce yaptırmadım.O yüzden bişey diyemicem.Doğal süreç bu şekildedir belki.Dişten dolayı biz de ishaliz.Vücudu su kaybediyor diye 2 güne bir su veriyorum kızıma siz de veriyormusunuz?

Rota nin yan etkisi ishal evet ama ayin 10 unda yaptirdim biz bilmiyorum bu zamana kalir mi
Her gun ishal olarak cikmadigi icin su vermedim doktorumda oyle bir sey demedi ama zaten sutten yeteri kadar su ihtiyacini karsiliyor diye biliyorum

Çok değil zaten birkaç çay kaşığı veriyorum.Doktor bana mama verirken ardından su ver demişti.Ama şu an sadece anne sütü alıyor.
Rota nin yan etkisi ishal evet ama ayin 10 unda yaptirdim biz bilmiyorum bu zamana kalir mi
Her gun ishal olarak cikmadigi icin su vermedim doktorumda oyle bir sey demedi ama zaten sutten yeteri kadar su ihtiyacini karsiliyor diye biliyorum
Acıyla çığlık atarak uyanıyor tekrar dalıyor.Sanırım dişin acısından zormuş

Kanz Campo Mama Sandalyesi kullanıp memnun kalan var mı kızlar?Babymall da indirimde şu an.​

Kafam karışık benimde nasıl birşey almak gerekli diye. İkea alırım en kötü diyordum da o da pek içime sinmedi. Mutfak bizim de dar, küçük ebatlı birşey olsa iyi olacak. Alıp da oturmaması da mümkün. Pek durmuyor bizimki. Mutfakta anakucağı var şimdi, durduramıyoruz kucak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…