2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım iyi yapmışsın doktordan randevu alarak. Git bence hem aklında kalmasın. Ben de sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası ama en iyisini doktor bilir yine de.

canım ben gibi internete düşüp canını sıkma bi gidin bakalım doktor ne diyecek

Yoğurt makinesi sonuç bir de buraya atayım dedim.
Deneyen oldu mu başka?
kendimiz için borcamla yapmak istedim ama borcamlarım büyük geldi Sanırım 18lik almak lazım (var mı bilmiyorum)

Eklentiler

• 004D333A-13A4-4726-BB5F-03BCED079F08.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 48
Ben Eylül 13 de sağdığım sütü verdim geçen gün lıkır lıkır içti. Bir sorun olmadı. Bir çok yerde de 6 aya kadar dayanır yazıyor( ayrı kapaklı -18 derece olan derin dondurucu kısmında,) bence atma ya yazık içim acıdı benim. Yoğurt vs yap olmazsa az buz değil 4,5 lt miş

Hehehhe yaa tatlışşşş bende öğretiyorum ama daha aksiyon alamadık

Ahhh kuzum valla eşime anlatamıyorum derdimi
Şimdi hiç biberonla da içmedi doktorda düzen bozmayın dedi şimdi biberonla veririm meme reddi olur falan al gördün mü falan der eşim...
bir de doktor atılacak dedi atılacak diyor

valla hastaneleri arıcam kbul ediyorlar mı diye
Sanırım burda da kabul etmiyorlar süt kardeş muhabbetine mi
Yazık yani ben sütlerimi çöpe atim hastanede bebekler süt yetmediğinden mama yesin
Bana çok saçma geliyor

Sorma kuzum hastaneler kabul etse keşke
En son yoğurt yapıp ben yicem ne olur ki

Sorma kuzum hastaneler kabul etse keşke
En son yoğurt yapıp ben yicem ne olur ki
Geri dönüşüm olur canım dolapta başka var mı sağılmış sütun
Benim de artık rotasyon yapmam gereken sütler var kıyamıyorum ama buzluktan çıkarıp taze sütü dolaba atmaya ay insan çok üzülüyor anne sütü boşa gidince anlıyorum seni

Maşallah diyorum 4.5 litre diyorlar ben 20-30 cc anca gördüm en başlarda sağarken. Bu arada maşallahı baya okumalı üflemeli diyorum bu sefer zira bu forumda maşallah dediğimiz 3 gün... kaka sırtımıza çıkmadı diyordum bugün çıktı yeni aldığımız molfix büyük bedendi ondan mı yoksa molfix diye mi bilemedim. Benim kız da döne döne koltuğa bile bulaştırdı sağolsun. Bi emeklese o da ben de rahat edeceğiz. Tam tur dönüyor neredeyse koltuktan da düşecekti ben suyu hazırlarken. Evet yıkandık mis gibiyiz

Canım içini ferah tut. Benim küçük kızımda gebelik sıkıntılıydı. Doğmaya yakın ayağında eğrilik var demişti doktor ama özel ayakkabıları oluyo bunların düzelir korkma demişti. Şükür öyle bir şeye gerek kalmadı ama demek ki ayağı eğri de olsa aparatla, özel ayakkabıyla çözülebilecek bir şey söz konusu. İnanıyorum ki eğer ortopedik bir sorun varsa da - inşallah yoktur - aparatla kısa sürede geçecek bir şeydir

Ya yazık valla nasıl nimet o. Çok farklı bir alternatif olacak ama kanser hastaları da anne sütü kullanıyor. İyileşmede etkiliymiş. Belki vardır yakın çevrede. Ziyan olmasındansa

Evet kuzum Kasım Aralıkta pek sağmamıştım gene başlayacağım çünkü hiç kalmayacak bu gidişle bir arada onların ne kdar olduğuna bakmam lazım
İçimden bir parça gidiyor daha elim atmaya gidemedi

Ya benimde öyle olanlarda var ama 60-100 arası olanlarda var
Sağmak sütü arttırır diye hep sağıyordum
Benim kızım 5. Gününde hastaneye yatmıştı ona sağıyordum hep götürmek için 50-60 çıkınca ooo süper diyorduk eşimle

Ya yazık valla nasıl nimet o. Çok farklı bir alternatif olacak ama kanser hastaları da anne sütü kullanıyor. İyileşmede etkiliymiş. Belki vardır yakın çevrede. Ziyan olmasındansa
Ya süper bir alternatif oldu aslında bak o hiç aklıma gelmedi

Eksigi yok. Ayni durumdayiz. 10 gundur gece cok sık uyaniyor. Hic dinlenmis hissetmiyorum saat başı kalkmaktan. Internette ya gun icinde alamadigi kalori miktarini tamamlamak istiyor ya diş ya da uyku regrasyonu yaziyor. Dis gibime geliyor. Gun icinde de cok huysuz, biri yetmiyor iki elini de agzina sokmaya calisiyor hunharca. Almanyadan dogal dis jeli aldim. Bu hafta gelecek insallah. Sabirsizlikla bekliyorum.

Gündüz bizimki hiiiiç durmuyor ben de dişten şüpheleniyorum. Elimde gezdirirsem biraz duruyor yoksa sürekli ağlıyor. Ne zamana geçer bu hal belli mi?

Canım bebeklerimiz benziyor diyordun al bir benzerlik daha Luna doğduğunda küçük ayak parmağı 4. parmağının üzerinde duruyordu. Hemşireler ilk kez yanıma gelip bebğinizin genel sağlık durumu iyi, sadece küçük ayak parmağı 4. parmağının üzerinde duruyor ama o da endişelenecek bir şey değil, fizyoterapistten gelip bakmalarını istedik demişti. Hatta buradaki hamile kağıdı gibi bir şey var llk gününden son gününe kadar işliyorlar bilgileri, doğumu yazmışlar, Luna'nın sağlık durumunu 10 üzerinden 9.5 değerlendirmişler küçük parmağı kalkık diye. Epey lafını etmiştim ne cins insan bunlar diye. Sonra fizyoterapist geldi, bildiğin beyaz bir bantla bantladı küçük parmaklarını ve ayırdı diğerlerinden. Kan akışını kontrol etti, morarırsa kan gitmezse hemen açmam grektiğini falan söyledi. Ben de çok ilkel bulmuştum bu tedavi yöntemini. Ama eve gelince birkaç gün sonra biri açıldı, baktık işe yarıyor yeniden hastaneye gittik, bantladılar. Şimdi küçük parmakları düzgün duruyor. Yani kısacası küçük bir işlem aparatla düzeltirler. Tamam yenidoan değil ama hala gelişim döneminde. Kalça çıkıklığı gibi şeyler düzeltiriyolar buna uygun pantolonlarıyla. Ayak parmapı için bir yöntemleri olduğuna eminim. Belki bu şekilde bantlarlar. Çok geçmiş olsun, olumsuz şeyler okuma lütfen.

Eklentiler

• 20200812_121716.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…