Canım iyi yapmışsın doktordan randevu alarak. Git bence hem aklında kalmasın. Ben de sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası ama en iyisini doktor bilir yine de.Benim için kafamda hiç bir sıkıntı olmayan günler gelecek mi dersiniz kızlar?
Erken doğduğu için düşük kiloda belirgin değildi. Kilo aldıkça ayak parmaklarında bir tuhaflık hissettim. Eşime göstermek istediğimde çocukla uğraşıp durma artık dedi. Psikolojik olarak manyağa bağladığımı düşündüğü için..
Dün çoraplarını çıkarmıştım. Telde annemlerle konuşurken gösterdim.
Onlar bu önemli. Ortopedi doktoruna göster deyince ben daha çok inceledim. Araştırdım falan.
Doktora foto attık.
Çoğu zaman böyle gider.
Ayakkabı giydiği zaman sorun olursa ortopedinin görmesi gerekebilir dedi.
Ikinci parmaklar havada gibi resimde görüyorsunuz.
Yürüme zamanı olumsuz etkiler mi acısı olur mu diye korkuyorum.
O kadar canım sıkkın ki..
Düşünmekten, bir şeyler araştırıp okumaktan yoruldum..
Ilerde ameliyat gerekebiliyormuş.
Acaba henüz küçükken aparat gibi yöntemlerle düzelir mi?
Ayın 19 una ortopediden randevu alacağız.
Insallah güzel bir şeyler söyler.
Sizleri okuyamadım bile. Umarım iyisinizdir..
canım ben gibi internete düşüp canını sıkma bi gidin bakalım doktor ne diyecekBenim için kafamda hiç bir sıkıntı olmayan günler gelecek mi dersiniz kızlar?
Erken doğduğu için düşük kiloda belirgin değildi. Kilo aldıkça ayak parmaklarında bir tuhaflık hissettim. Eşime göstermek istediğimde çocukla uğraşıp durma artık dedi. Psikolojik olarak manyağa bağladığımı düşündüğü için..
Onlar bu önemli. Ortopedi doktoruna göster deyince ben daha çok inceledim. Araştırdım falan.
Doktora foto attık.
Çoğu zaman böyle gider.
Ben Eylül 13 de sağdığım sütü verdim geçen gün lıkır lıkır içti. Bir sorun olmadı. Bir çok yerde de 6 aya kadar dayanır yazıyor( ayrı kapaklı -18 derece olan derin dondurucu kısmında,) bence atma ya yazık içim acıdı benim. Yoğurt vs yap olmazsa az buz değil 4,5 lt mişahahah bak şimdi kızdım sana aaa sanane benim cocuğum mikrobu nerden alcak
Şaka bir yana kızmam neden kızayım sende haklısın aslında da sakınan göze de çöp batar misali
neyse şimdi makinam var bol bol strelizasyon yaparım
yani ben anne sütünü sağıp direkt poşete döküyordum zaten de ne bileyim öyle bir kokuyla karşılaşmadım hiç
zaten de ahhhh kuzum ahhhhh Ağustos ve Eylül ayında emek emek sağdığım sütlerin hepsini çöpe atacağım bak aklıma geldi şimdi 4.5 Lt toplamda
içim yanar içim kanaaardaaaaa
Hehehhe yaa tatlışşşş bende öğretiyorum ama daha aksiyon alamadıkA April wind Ben de ilk 2 ay hep gümüş kapak kullandim yara olmadi. Simdi tekrar kullanayım bari. Sağda az süt var onu pek keyifli emmiyor. Sola çevirince saldırıyor. Sol acıyor.lila6 zeytinyağı da deneyeyim. Silmeden emebilir sanırım.
Bu arada eliyle gel babası geel geel yapmayı öğrettim dün. Dünden beri babasını çağırıyoruyandığı gibi başlıyor çok komik bu sabah 6 da uyandı. Baktım eliyle hareket yapıyor. Eşimi uyandırdım kalk seni çağırıyor çocuk diye. Eşim heyecandan kalktı ise gidene kadar baktı. 1 saat daha uyudum
Ahhh kuzum valla eşime anlatamıyorum derdimiBen Eylül 13 de sağdığım sütü verdim geçen gün lıkır lıkır içti. Bir sorun olmadı. Bir çok yerde de 6 aya kadar dayanır yazıyor( ayrı kapaklı -18 derece olan derin dondurucu kısmında,) bence atma ya yazık içim acıdı benim. Yoğurt vs yap olmazsa az buz değil 4,5 lt miş
Sorma kuzum hastaneler kabul etse keşkeya allah aşkına eylüldekileri atma yazık yaaa
tamam ağpustos geçmiş ama
vallahi günah o sütlerde bir şey yok atıcan güzelim sütler ziyan olacak
bence ver o öğün sağ ve buzluğa koy
geçen de dedim yine de diyorum
Geri dönüşüm olur canımSorma kuzum hastaneler kabul etse keşke
En son yoğurt yapıp ben yicem ne olur ki
Canım içini ferah tut. Benim küçük kızımda gebelik sıkıntılıydı. Doğmaya yakın ayağında eğrilik var demişti doktor ama özel ayakkabıları oluyo bunların düzelir korkma demişti. Şükür öyle bir şeye gerek kalmadı ama demek ki ayağı eğri de olsa aparatla, özel ayakkabıyla çözülebilecek bir şey söz konusu. İnanıyorum ki eğer ortopedik bir sorun varsa da - inşallah yoktur - aparatla kısa sürede geçecek bir şeydirBenim için kafamda hiç bir sıkıntı olmayan günler gelecek mi dersiniz kızlar?
Doktora foto attık.
Çoğu zaman böyle gider.
Ya yazık valla nasıl nimet o. Çok farklı bir alternatif olacak ama kanser hastaları da anne sütü kullanıyor. İyileşmede etkiliymiş. Belki vardır yakın çevrede. Ziyan olmasındansaAhhh kuzum valla eşime anlatamıyorum derdimi
Şimdi hiç biberonla da içmedi doktorda düzen bozmayın dedi şimdi biberonla veririm meme reddi olur falan al gördün mü falan der eşim...
bir de doktor atılacak dedi atılacak diyor
valla hastaneleri arıcam kbul ediyorlar mı diye
Sanırım burda da kabul etmiyorlar süt kardeş muhabbetine mi
Yazık yani ben sütlerimi çöpe atim hastanede bebekler süt yetmediğinden mama yesin
Bana çok saçma geliyor
Evet kuzum Kasım Aralıkta pek sağmamıştım gene başlayacağım çünkü hiç kalmayacak bu gidişle bir arada onların ne kdar olduğuna bakmam lazımGeri dönüşüm olur canımdolapta başka var mı sağılmış sütun
Benim de artık rotasyon yapmam gereken sütler var kıyamıyorum ama buzluktan çıkarıp taze sütü dolaba atmayaay insan çok üzülüyor anne sütü boşa gidince anlıyorum seni
Ya benimde öyle olanlarda var ama 60-100 arası olanlarda varMaşallah diyorum 4.5 litre diyorlar ben 20-30 cc anca gördüm en başlarda sağarken. Bu arada maşallahı baya okumalı üflemeli diyorum bu sefer zira bu forumda maşallah dediğimiz 3 gün...kaka sırtımıza çıkmadı diyordum bugün çıktı yeni aldığımız molfix büyük bedendi ondan mı yoksa molfix diye mi bilemedim. Benim kız da döne döne koltuğa bile bulaştırdı sağolsun. Bi emeklese o da ben de rahat edeceğiz. Tam tur dönüyor neredeyse koltuktan da düşecekti ben suyu hazırlarken. Evet yıkandık mis gibiyiz
Ya süper bir alternatif oldu aslında bak o hiç aklıma gelmediYa yazık valla nasıl nimet o. Çok farklı bir alternatif olacak ama kanser hastaları da anne sütü kullanıyor. İyileşmede etkiliymiş. Belki vardır yakın çevrede. Ziyan olmasındansa
Mochi dibi biberon dibi içiyorum. Acımam. Dönüp dolaşıp yine kızıma süt olur.Kendimiz içemioz mu kendi sütümüzü??? Beni bi aydınlatıverin.
Eksigi yok. Ayni durumdayiz. 10 gundur gece cok sık uyaniyor. Hic dinlenmis hissetmiyorum saat başı kalkmaktan. Internette ya gun icinde alamadigi kalori miktarini tamamlamak istiyor ya diş ya da uyku regrasyonu yaziyor. Dis gibime geliyor. Gun icinde de cok huysuz, biri yetmiyor iki elini de agzina sokmaya calisiyor hunharca. Almanyadan dogal dis jeli aldim. Bu hafta gelecek insallah. Sabirsizlikla bekliyorum.4. Ay çok zor geçti uyku konusunda 3. Ayda gece 3 gibi 1 kere uyanan bebek şimdi saat başı uyanıyor aslında gece 5 saate kadar uyuyabilir demişti doktoru ama bizim ki gündüz bile bu kadar emmek istemiyorken gece saat başı. Uyaniyor hamileliğimde beri kesintisiz uyku uyumadım şöyle 6 saat kesintisiz uyusam bile uyusam ne kadar iyi gelecek demek ki bu ay da bebeklerin geneli böyle
Tadı inek sütü gibi mi, nasıl? Ben bi damla bakmıştım, pek anlayamadım miktar az olunca.Mochi dibi biberon dibi içiyorum. Acımam. Dönüp dolaşıp yine kızıma süt olur.
Canım bebeklerimiz benziyor diyordun al bir benzerlik dahaBenim için kafamda hiç bir sıkıntı olmayan günler gelecek mi dersiniz kızlar?
Doktora foto attık.
Çoğu zaman böyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?