2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar sabah erken kalkan bebeklerinizin gün içindeki uyku düzenlerini yazabilirmisiz.bizim bir buçuk saatte huysuzlugu başlıyor uykusu geliyor uyuması hep zor ama uyumazsada neşe fln kalmıyor keyifsiz halsiz oluyir
Normal bizde kalktıktan 1 2 saat sonra uyuyoruz 45dk max.
tekrar kalktıktan 2 saat sonra uykusu geliyor öğlen 12.00 a denk geliyor gündüz düzenimiz iyi uykusu geldiğini belli ediyor mutlu oluyorum ama akşam 6 dan sonra uyumuyor 2 saatlik uyan- uyu düzeni bozuluyor malesef

Kızlar sabah erken kalkan bebeklerinizin gün içindeki uyku düzenlerini yazabilirmisiz.bizim bir buçuk saatte huysuzlugu başlıyor uykusu geliyor uyuması hep zor ama uyumazsada neşe fln kalmıyor keyifsiz halsiz oluyir
Herkes arazi olmuş ben yazayım da yazacak pek bir şey yok
ortalama 2 saatte bir uyumak istiyor.
Bugün tam uykusunu alamadan kalktı ilk uykusundan (hastaneye gittiğimiz için uykusu gecikti uyuyuncaya 20-30dkda uyandı) 1 saat sonra huysuzluk etti durmadı vs uyutmayı deneyeyim dedim meğer uykusu varmış tekrar uyudu.
Mesela 12-2-4-6 gibi uyuyor bazen değişiyor saat 7 oluyor son uykuyu geciktirmeye çalıştım bir kaç kez, belki gece uykusuna geçer diye ama işe yaramadı.
Uykusu gelince hiçbir şekilde olmuyor malesef en fazla 2,5 saat arayla uyutuyorum. Aynen dediğin gibi uyumazsa eğer çok mutsuz oluyor ve sürekli huysuzlanıp mıkırdıyor canım.

1.5 - 2 saatte bir 45 dk uyuyor genelde kuzum

R rainmistik bebe kucağımda tek parmak tutuyor yazamamıştım... genelde huysuz ya da sessiz oluyor uykusu gelince daha da gecikirse uykusu avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor...
Bu ara akşam hep geç saate kalıyor gece uykusuna geçiş anlamadım gitti

bu sabah ilk defa 9.45 e kadar uyudu ama akşam geç yattığı için bence bilmiyorum

bu konu hakkında bişi demicdm kızçeme nazar değiyor erken uyuyor demiştim yaklaşık 1.5 haftadır hiç öyle bir durum yok

Uyanıklık süresi giderek üzüyor mesela sabah kalktıktan sonra 1 saat 15 dakika filan durabiliyor ikincide 1 saat 40 dakika üçüncüde 2 saat gece uykusuna da bundan 2 buçuk 3 saat sonra geçiyor ortalama. Beşer dakika oynayabilir ama genelde bu düzende oluyor.

Gece uykusuna geçtikten sonra zilyon kere emzik yahut emmek istediğini yazmamışım

Kızlar bebeğim gece uykusuna 3 gibi dalıyor nasıl erkene çekebilirim bunu bi türlü başaramadım

Anladım bizimkisi de normal demekki biyerde okudum da gündüz uykusu bir kez yetebiliyyormus fln beşinci ayda diye yani bize imkanı yok yetmez yanlış ta anlamış olabilirim.bir de uykusunu almayınca halsiz gibi oluyor sesi fln pek çıkmıyor iki saat te bir uyuyunca keyfi yerine geldi

8 de kalkıyor bazen beşiğinde sessiz duruyor uyansa da ama beni farkederse basar çığlığı azıcık edepsiz neyse sonra 12 de falan anca uyuyor sallayarak. Uyudu ama belli gözler açıldı açılacak. Beşiğine taşıyım dersem kesin açıldı hadi bi şans açılmadıysa yarım saat o uyku. Sonra yeni yeni farkettim 4 gibi falan da uykusu oluyor ama uyumuyor babayı falan görüyor. Sütüm az geliyo karnı doymuyo ondan mı uyumuyor diye düşünüyorum. Mamayla da 90 cc veriyorum bilmiyorum çok da değil aslında onu içince uyuyo gündüz yoksa gıdım gıdım bütün gün emiyor ve uyumuyor. Ama uykusuzluk da huysuzluk yapıyor doğru. İnternette de günde 3 saati geçmesin demişler bi dr videosunda gündüz uykusuna. Geçerse gece uykusundan çalıyor diyordu. Gece bebeği uyumayanlar için gerekli bir bilgi olabilir.

Yoğurt makinesi sonuç bir de buraya atayım dedim.
Deneyen oldu mu başka?
kendimiz için borcamla yapmak istedim ama borcamlarım büyük geldi Sanırım 18lik almak lazım (var mı bilmiyorum)
benimki makinesiz böyle oluyor geçen denedim 1.5 lt süte 2 kaşık yoğurt kavanozlara koydum süresi bittikten sonra hepsini tek tek çevirdim ve sonuç taşşş

Millet çocuk uyutamıyor ben kendimi uyutamıyorum. Birazdan uyanır kızım da. Uyusam da hayrı yok.

ayy inşallah canım ya biran önce alışsa kundaksız uyumaya aslında gündüz kundaksız uyuyo hareket de ediyor ama uyanmıyor gece niyeyse hareket etti mi uyanıp mızırdanıyor sallamasam geri geçmiyo uykuya daha şiddetli ağlamaya başlıyor bu da beni aşırı yoruyor

Millet çocuk uyutamıyor ben kendimi uyutamıyorum. Birazdan uyanır kızım da. Uyusam da hayrı yok.

Benim oğlum 20.30 dan beridir uyuyor ama ben hala uyuyamadım uykum da var esneyip duruyorum çok da yorgunum ama yok uyuyamıyorum
Ben de uyuyamıyorum kızlar, 1 saat önce bebiş emdi uyudu ben uyuyamadım.

bu arada weewell yoğurt makinesine borcamlarım sığmadı. Uygun bi borcam önerisi olan var mı?

Bizimkinin bazen eli kolu hala durmuyor ama birden alışıverşyorlar, inşallah kısa zamanda düzelir kundak devam et bir süre olmazsa

Bayadır girmiyordum benzer şeyler konuşuldu muhtemelen. Oğlum 3.5 aya kadar gece iki kez bazı geceler bir kez kalkıyordu. 4. Ayın başında sapıttı uykular. 4. Ay kontrolunde dr demir takviyesi verdi o da iştah açıyormuş. Şu an gece 12-3-5 gibi iki max 3 saatte bir kalkıyor. Ne yapacağımı şaşırdım geri uykuya döndürmeye çalışıyorum emmeden uyumuyor. Bu ay uyku gerilemesi oluyormuş ve bu düzen alışkanlık yapar diye endişe ediyorum. Gece böyle olunca uyanması 9-10 a kdar uzuyor. Acil bi şekilde rutin oluşturmam lazım

Valla 2 3 kez kalkıyorsa iyi ben bu gece 12 1 2 2.30 3 4 4.30 5 6.30 7 7.20 ve 8 de kalkış yaptık ben 2 3 olsun razıyım

Bende geçen Osman gönlüalın 5. Ay videosunu izledim gündüz uyku süresi 3 saati geçmemeli diyor tamam güzel diyor hoş diyor da (gece uykusu uyusun diye) bebeğe müdahale etme şansı yok ki napalım uyumak istiyor
Hoş her zaman 3 saati geçmiyordur ama olsun bazen tek seferde 2 saat uyuayası tutuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…