Gidip öpesim geldi sterilizatoru özledim canımın içiniBende makineyle steril etmeye başladım diş kaşıyıcı ve emzikleri büyük rahatlıkmış ya. Hele şimdi şöyle bir yenidoğan zamanına bakınca çok büyük vakit kaybı yaşamışım o zaman, bir makine almış olsaydım o saatlerde uyuyabilirdim
AaaaGidip öpesim geldi sterilizatoru özledim canımın içiniahhh bir emziği sterilize edemiyorum çok dertliyim bibs kullanıyorum kauçuk olduğu için sterilizatore koymayın yazıyor
Yok yok yanlış anladınız tabi yanlış olan bir şey yok, yani bende sadece yıkamanın yeterli olmadığını düşündüğümü yazmak istemiştim. Özellikle yenidoğan döneminde çok daha dikkatliydim çünkü çok masum çok savunmasız gözüküyordu:) Bu sebeple uykumdan feragat etsem de kaynatma yani sterilizasyon yaptım..Kaynatma da sterilizasyon yöntemidirsadece dikkatimi çektiği için yazdım yoksa steril etmek yanlış bir uygulama değil
Yıkayıp kaynamış suda 5 dakika bekletiyorum canım talimatlarda öyle yazıyorAaaaBilmiyordum bunu. Nasıl yapıyorsun temizliğini sadece yıkıyor musun?
Bi ufak indirim bekliyorum acelesi yok diye, alacağım bende.
Hangi rengini kullanıyordunuz?Yıkayıp kaynamış suda 5 dakika bekletiyorum canım talimatlarda öyle yazıyorben de tekrar sipariş ettim diğerlerinin vadesi doldu artık
Emzik vs neyse onu bende sürekli sürekli sterilize etmiyorum (şuan) ama anne sütü belli bir süre sonra bakteri üretmeye başlıyor hatta özellikle mamalar (1 saat içinde tüketilmezse atılıyor zaten) bunu bildiğimden sadece yıkamak bana yeterli gelmiyordu.Uhhh ben genişim sanırım bu strelize etme konusunda bir brn rahatım heralde :/
emzik var bizde bir tek sıcak sudan geçiriyorum yere düşünce
Önceleri de süt sağardım onun şişe kısmını aparatlarını falan ciddi sıcak sudan geçirirdim bence yeterliydi
ilk başlarda bizde kaynattık, sonra düşündm hastanede biberonla verirken sıcak sudan geçiriyorlar bırak çok sıcak sudan geçirmeyi..
Ne çok korumacı ne de free olmak lazım bence ama bağışıklığın kuvvetlenmesi için bence mikropta gerekli
ben hala bıraktıramadım pes ettim gibi galibaCanım bizimde ilk başta çok zorlandı kundaksız sürekli elleriyle kendini uyandırmıştı..
Bizde tek kolunu kundak yaptık önce tek eli dışarda baktık ki çok o eliyle de kendini uyandırıyor dalana kadar elinden tuttuk
bir de bebişiniz dönüyor muydu ?
İlk doğduğunda siyah ve deep blue aldım çok şık duruyor bence o ikisiHangi rengini kullanıyordunuz?
Gri almayı düşünüyorum bencloud olanıydı sanırım benim baktığım.
Resimlerini istesemm olar mı acabaİlk doğduğunda siyah ve deep blue aldım çok şık duruyor bence o ikisisonra iron ve baby blue aldım onlar da çok tatlıydı şimdi siyah beyaz aldım tüm renkleri deniycem herhalde bırakana kadar
ahahah bak şimdi kızdım sana aaa sanane benim cocuğum mikrobu nerden alcakEmzik vs neyse onu bende sürekli sürekli sterilize etmiyorum (şuan) ama anne sütü belli bir süre sonra bakteri üretmeye başlıyor hatta özellikle mamalar (1 saat içinde tüketilmezse atılıyor zaten) bunu bildiğimden sadece yıkamak bana yeterli gelmiyordu.
biberon ve özellikle pompa birkaç kullanımdan sonra sterilize edilmezse zaten hafif koku oluyor. Her parçasını güzelce temizlemek gerekiyor. (İlk başta hortum kısmının çıktığını bilmiyordum görünürde birşey olmamasına rağmen hafif koku olmuştu, acemi annelik) Özellikle sık kullanıldığı Yenidoğanda dikkat etmek lazım bence çünkü çok savunmasız oluyorlar. Mikropla karşılaşma konusuna hak veriyorum ama başka yerden yapsın ya beslendiği gereçlerden değil bence. Kızma da bana
Emziğin şık durması kalp benİlk doğduğunda siyah ve deep blue aldım çok şık duruyor bence o ikisisonra iron ve baby blue aldım onlar da çok tatlıydı şimdi siyah beyaz aldım tüm renkleri deniycem herhalde bırakana kadar
ben hala bıraktıramadım pes ettim gibi galibayok canım ya dönmüyo hala uzandığı yerde bacakları kaldırıp yarım döner gibi yapıyor ama tam yüzüstü dönmüyor büyük oğlum 4 aylıkken dönmeye başlamıştı bu 5 aylık oldu hala dönme yok
Yaaa Eylül ortası falan varsa kalsın yoğurt gibi yaparsın bence hemen bozulmaz anca biraz besin değeri kayboluyordur belki.ahahah bak şimdi kızdım sana aaa sanane benim cocuğum mikrobu nerden alcak
Şaka bir yana kızmam neden kızayım sende haklısın aslında da sakınan göze de çöp batar misali
neyse şimdi makinam var bol bol strelizasyon yaparım
yani ben anne sütünü sağıp direkt poşete döküyordum zaten de ne bileyim öyle bir kokuyla karşılaşmadım hiç
zaten de ahhhh kuzum ahhhhh Ağustos ve Eylül ayında emek emek sağdığım sütlerin hepsini çöpe atacağım bak aklıma geldi şimdi 4.5 Lt toplamda
içim yanar içim kanaaardaaaaa
doktoruma sorduğumda 3 ayı geçmişse çöp demişti tekrar sorayım yoğurt falan yapsak diyeYaaa Eylül ortası falan varsa kalsın yoğurt gibi yaparsın bence hemen bozulmaz anca biraz besin değeri kayboluyordur belki.
en azından ek gıdaya geçmeye az kaldı belki yiyecekleri tatlandırmak için eklerdin vs.
doktoruma sorduğumda 3 ayı geçmişse çöp demişti tekrar sorayım yoğurt falan yapsak diye
hani şu şu var mı diye sorarsın yok derler ama son umutla hiç mi yok diye sorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?