2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Göğsün sürekli sağıma alışık değilse az çıkarmış

Aynen canım hem sağlıkları yerinde olsunda o günlerde gelir hatta özleriz bu zamanları

Damla ne kullaniyorsun canım ben henüz regl olmadım sütte sağmıyorum azalırsa aklımda bulunsun benimde

bugün demin sütümü sağdım ve 40 cc geldiş
hiç anlamadım çok canım sıkkın
damlamla çayımı da içiyorum
umarım sütüm bitmiyordur valla iş yerinde ağladım ağlıycam şu an
Hamileyken emzirme videolari izliyordum da oradan aklimda kalmis. Isyerinde sağma yapiyorsaniz bebeginizin fotografina bakin, kokusunun oldugu giysisini koklayin, sütünüzü ona icirdiginizi dusunun diyordu... belki yapiyorsunuzdur ama aklima gelmisken soylemek istedim.

Birde zaman zaman azaliyor süt. Belki oyle bir donemdir

Aynen canım hem sağlıkları yerinde olsunda o günlerde gelir hatta özleriz bu zamanları
Ohoo ben şimdiden yenidoğan halini özlüyorum hatta 1,5 aylıkken bile ilk doğduğu zamanki halini özlüyordum
Damla ne kullaniyorsun canım ben henüz regl olmadım sütte sağmıyorum azalırsa aklımda bulunsun benimde
Galactago kuzu

şimdi biraz daha fazla geldi sağdım neyse ki
bu sefer de anneme sinir oldum ağladım işte
çok çilekeşim
Üzme bebeğim kendini, sağınca yavaş yavaş artarda merak etme Besinlerle de desteklersin...
senin psikolojin daha önemli, süt tabi önemli ama sen üzgün olursan bebişte hisseder bence

A April wind
Su anki yalnızlık hissi boşluk hissi tedirginlik kaygı huzursuzluk sorunları varsa, çocukluk yaralarından kaynaklanabilecegine ve bunların iyileşme yöntemlerine dair. Hayata annemizin gözünden bakarak adım atıyoruz orda oluşan parazitler üzerimize yapışıyor, görüşünden yola çıkarak acı üzüntü geçmişe dair ah etme hallerinden yarına devam edebilmek için kurtulma yolları sunmuş. Basit bir dili var hkt'nin lakin anlaşılır ve net. Lafı dolandirmiyor. Temel teknik bilgi dolu çok kitap okudum ama buradaki cikarimlari yapmak çok zordu. Kendisi basit örneklerle olayları cesitlendirerek duygusal fiziksel cinsel istismar hallerinden bahsetmiş. Eleştiri şiddet hakaret sevgisizlik ihmal edilmislik kıyaslama mutsuzluk... Çocukken yaşanan bu hallerin nesilden nesile aktarımınıni nasıl kesebiliriz demiş. Kısaca

güz<el bir kitaba benziyor aslında
peki sence aktarımını nasıl kesebileceğimize dair güzel somut örnekler var mı?

Üzme bebeğim kendini, sağınca yavaş yavaş artarda merak etme Besinlerle de desteklersin...
senin psikolojin daha önemli, süt tabi önemli ama sen üzgün olursan bebişte hisseder bence

valla hep sağıyorum
hatta dün gece ağzından sütler taştı oh dedim baya geliyor
sabah bitmiş

Bizimki hala uyuyor
Valla o kadar alasım var ki şu havuzu. Her gün boşalt-doldur yapmaya razıyım uyusa hep böyle
İnst. Göndermeli gönderi paylaştım hahaha valla biri hediye edicem dese demem ki “ay yok olur mu pahalı bir şey, kabul edemeyiz” Tüm sülalesine hayır duası ederim

iilay merhaba benide aranıza alırmısınız
ilk çocuk ikinci gebelik
İstanbulda yaşıyorum
Sat:23 ekim
8+5 doktora göre bana göre 9+5
Tahmini ağustos başı yada temmuz sonu
Temmuz gurubuna yazdım kimse ilgilenmedi bile benide aranıza alırsanız sevinirim

Merhaba canım
Biz doğum yaptık, 2020 postu burası.
2021 Ağustos annelerine yazmalısın
Bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz

yau Allah yaaa nasıl canım sıkkın...
Gitmem gitmem geçen perşembe bir komşuya gideyim dedim kendisi de öğretmen zaten pek bir yere çıkmıyor malum Eba'dan falan ders veriyorlar
Cumartesi günü sempton gösterdi ve testi pozitif çıkmış.. ben sanırım Çarşamba günü kaptım virüsü dedi...
Bizde çok şükür bir şey yok, ben de ne bileyim tabiki kendi annem babam, kayınvalidem kayınpederim falan hepsi ile görüştük.

hiç kimsede bir belirti yok yarın 1 hafta olacak, acaba bize gelmelerinde sakınca olur mu?
Yılbaşında ailecek otururuz diyordum var mı bilgisi olan napsam bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…