2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benimki makinesiz böyle oluyor geçen denedim 1.5 lt süte 2 kaşık yoğurt kavanozlara koydum süresi bittikten sonra hepsini tek tek çevirdim ve sonuç taşşş
Eline sağlık canım ben hiç denemedim ama küçük kavanozda mayalamak kolay oluyormuş görümcemin dediğine göre. Onun yaptıkları da bu kadar olmasa da taş oluyordu. Eminim denesem benim de olurdu

Ben artık uyuyacağımız zamanlara ışınlanmak istiyorum ya. Resmen uyumayı özledim. Hiç kendimi kandırmıyorum 3-4 saatlik uykuda istemiyorum baya insan gibi şöyle 8 saat deliksiz uyumak istiyorum bünyem anca toparlanır.
373626 kere uyanmalı gece sonuç uyuyan bebe ama bebesi yüzünden uykuya dalamamış bir anne..
8de güne başladığını da unutmadan ekliyim

Oğlum 2 buçuk yaşına geldiğinde öyle deliksiz uyumaya başlamıştım ama sabah çok erken uyanırdı 5 yaşında felan eski günlerime dönebilmiştim gerçeklerle üzmek istemem ama o günler daha çok uzakta

ya bi de zaten 8 saat uyusak göğüsler ne olur bilemiyorum
gerçi şu an azcık sağdığım için moralim bozuk ama
çevremdeki insanlar 2 yaşından sonra düzene girdiler bence girebilir.
Mesela 3 yaşında kızı olan bir arkadaşım ay o dönemleri uyku çok sıkıntı doğru diyorsun dedi geçen bana A April wind
o kadar sürmeyebilir yani : )

bugün demin sütümü sağdım ve 40 cc geldiş
hiç anlamadım çok canım sıkkın
damlamla çayımı da içiyorum
umarım sütüm bitmiyordur valla iş yerinde ağladım ağlıycam şu an
Yaa kuzum üzülme istersen bi danışmandan destek al hem çalışma hayatı hem bebek en doğru yönlendirmeyi o yapar gibi geliyor
Ama bebekte fazlasını çekiyor unutma
Bir de bebekler çoğu asıl kiloyu zaten gece beslenmesinden alırmış.
Ben hiç sağımda öyle 100 cc falan çıkmadı
Anca iki meme sağarsam birkaç kere böyle 3lü rakam gördüm. Ama kilo alıyor gelişimi iyi önemli olan bunlar..
Süt geldiği sürece bir şekilde artar bak benim arkadaşım emzirmediği halde 3-4 aylıkken bebeği mememi sıkınca süt geliyor diyordu.
Yaa yardımcı olmayı çok isterim empati yapınca, çünkü bende üzülürdüm.. ama zaman zaman sütümüz azalıyor bunu da unutmamak gerek. He olmuyorsa mamaya geçersiniz zaten bebişlerimiz 5 aylık oldu artık Mama kötü bir şey değil bende ara ara 4. Ayına kadar hep kullandım..
Nasipleri kadar faydalanacaklar bazen elimizden ne geliyorsak yapalım fayda etmez. İnşallah dilediğin gibi ilerleyebilirsiniz Solgarın bira mayası tableti ile rekolac’a bi bak istersen bunların çok işe yaradığını okuyordum hep.

Yok be kuzum ne üzmesi gayet farkındayım ama masum bir Dilek dilemiştim
Ciddi olarak gözüm 3-4 saatte de değil şöyle bir 8 saatlik uyku hadi 7 saat olsun ona da razıyım Hayaller hayatlar ama olsundu. Hayal etmesi de güzeldi

Geçenlerde konuştuğumuz konu
Hatice Kübra tongar in bu kitabını tavsiye ederim çok fayda gördüm anneligime farklı bir bakış açısı getirdi
Bende bu yazarın
Bağırmayan anneler-çocuklar kitabını listeme eklemiştim.
Genel olarak kitapları birbirine benziyormuş zaten
Nelerden bahsediyor az Bilgi verebilir misin?

bugün demin sütümü sağdım ve 40 cc geldiş
hiç anlamadım çok canım sıkkın
damlamla çayımı da içiyorum
umarım sütüm bitmiyordur valla iş yerinde ağladım ağlıycam şu an
Ağlama, ara ara süt azalabiliyor öyle.
Ben de 2 gün önce regl oldum. Doğumdan beri ilk reglim. Okadar azaldıki sütüm, dondurulmuş sütlerimden çıkardım. Regl olmayla alakalıdır herhalde, bilemiyorum

Ağlama, ara ara süt azalabiliyor öyle.
Ben de 2 gün önce regl oldum. Doğumdan beri ilk reglim. Okadar azaldıki sütüm, dondurulmuş sütlerimden çıkardım. Regl olmayla alakalıdır herhalde, bilemiyorum
Regl olunca benimde azalıyor. Yeni bitti dönemim. Bu dönemde damla kullandım ve daha rahat geçti azalmış gibi hiç hissetmedim. Geçen aylarda bariz azaldığını hissediyordum. Kullanıp bitirmeyeceğim ayırdım bir dahaki regl döneminde kullanmaya devam edicem. Yoksa baya 10 gün falan düzen şaşıyor süt azalıyor sıkıntı çekiyordum. Benim stoğum da yok

Azalma 10 gün falan sürüyor mu? Şu an hiç mememde süt yok gibi. Bi de dün gece 1 bağ dere otu yedim bi oturuşta. Öyle büyük bi demettiki yemin ederim insan normalde 1 haftada bitirirdi. Hiç de fayda etmedi bu defa

Damla hemen kullanır kullanmaz etki ediyor mu? Yoksa etkisini bi kaç gün sonra mı görüyorsun? Damlanın adını verir misin? Reçetesiz alınan bişeyse hemen alayım.

Herkesin aynı olmaz sanırım benim neredeyse sürüyordu düzenimiz bozuluyordu yani daha kısa emip bırakıyordu vs.
Benim kullandığım galactago reçetesiz satılıyor. Etki süresi 1-2 gün ama ben sabah kullanmaya başladım sabah ve akşam 15 damla, gece 4 saat uyuyup uyandığımda memem taş gibi olmuştu ilk gün. Ki normalde 5 saatte bile o kadar sert olmuyordu. Yani bana fayda etmişti. Öyle etki alınca tabi inancım da çoğaldı oldu bu iş dedim

Allahım bana da nasip et taş gibi meme eşime söyleyim, gelirken alsın

yazıcam kızlar 12 buçukta bir daha sağıcam bakalım ne çıkacak
inanılmaz gerildim şu an
Canım gerilme yaa
Oksitosin hormonu için de aç bebenin resmini öyle sağım yap Hatta bundan sonrası için bebeğinin kokusunun olduğu bir kıyafeti vs alabilirsin.
Login • Instagram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…