2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah sizde çıkmaz canım bir şey. Yine de risk alma istersen bilemedim

hay allah yaaa valla kötü bir durum olmuş
ama zaten görüşmüşsünüz
bilemedim yine de yaa off
inşallah size geçmemiştir

İnşallah sizde çıkmaz canım bir şey. Yine de risk alma istersen bilemedim
Neyse annemler gelmekten vazgeçmiş kayınvalidemler var bir tek onlarda onca gün geçmiş bişi olmaz diyor bilemedim... ama ben gelmeyin isterseniz demiştim
hay allah yaaa valla kötü bir durum olmuş
ama zaten görüşmüşsünüz
bilemedim yine de yaa off
inşallah size geçmemiştir
Ay inşallah benim neredeyse 10 gün geçiyor çok şükür bişeyim yok inşallahta olmaz

Benim de memelerim.uzun zamandan sonra tas gibi. Şaşırıyorum. Ise baslamak disinda bir sey yapmadim evden calistigim icin 2 saatte bir emziriyorum aslinda. Yani memedede biriktirmiyorum ama harika. Hep boyle olsa keske. Kimi zaman ici bos oluyor, nasil desem boyle patlamis lastik gibi oluyor. Bu siralar iyi nazar degmesin. Donem donem degisiyor. Pes etmemek emzirmeye devam etmek lazim

Ciksa cikardi simfiye. Dert etmeyin. Biz yarin yilbasi kutlicaz pandemide toplanip. Muthis mantiksiz bi hareket. Iki cift bebekli, diger cift bebek bekliyor 2 haftaya dogacak. Neyimize guveniyosak.

Aa patlamis misir yedim bu hafta 2 kez. Aklinizda olsun sizin de. Belkiyariyodur

aa 10 gün geçmişse bir şey olmaz yaa
ben sanki ne bileyim 3-4 gün geçmiş daha gibi düşündüm. aman iyi bari

Ciksa cikardi simfiye. Dert etmeyin. Biz yarin yilbasi kutlicaz pandemide toplanip. Muthis mantiksiz bi hareket. Iki cift bebekli, diger cift bebek bekliyor 2 haftaya dogacak. Neyimize guveniyosak.
Gerçekten ama gerçekten kimse ile görüşmüyorlarsa bence sıkıntı yok
aa 10 gün geçmişse bir şey olmaz yaa
ben sanki ne bileyim 3-4 gün geçmiş daha gibi düşündüm. aman iyi bari
Ahahhah 10 gün geçmeli ya kafam oraya gitmiş yarın tam 1 hafta oluyor geçen perşembe gittiydim

Bizimkinin bazen eli kolu hala durmuyor ama birden alışıverşyorlar, inşallah kısa zamanda düzelir kundak devam et bir süre olmazsa
Öyle yapıyorum canım bi kolu dışarda diğeri sarılı kundaklıyorum hala akşam 20.30 gibi uyuttum hiç kundak yapmadan yarım saat sonra geri uyandı gözlerini açtı fal taşı gibi sonra sardım öyle uyudu kesintisiz uyuyor o zamandandır

Eline sağlık canım ben hiç denemedim ama küçük kavanozda mayalamak kolay oluyormuş görümcemin dediğine göre. Onun yaptıkları da bu kadar olmasa da taş oluyordu. Eminim denesem benim de olurdu
aynen canım böylesi daha iyi kavanozda bittikçe yenisini açıyon sulanma olmuyor önceden tencerede mayalardım sulanırdı bozuldu mu kavanoz çabuk bittiği için sıkıntı olmuyor seninde eline sağlık canım güle güle iştahla yesinler kuzucuklar inşallah ek gıdaya başlayınca ilk tadım diyorlar ya ilk gün 1 çay kaşığı tattırın diyorlar ama benim oğlan devamını yemek için ağlıyor hep

valla hep sağıyorum
hatta dün gece ağzından sütler taştı oh dedim baya geliyor
sabah bitmiş
Yavru bu arada bende ara ara sağıyorum malum stoklarım yalan oldu
Mesela az önce tek gögüs sağdım 40 cc çıktı az yani :/ bakalım artarsa haberdar edeceğim
Bir gün sabah bir uyandım gögsüm taş gibiydi ve akmıştı ama ne yediğimi çözemedim

Eline sağlık canım ben hiç denemedim ama küçük kavanozda mayalamak kolay oluyormuş görümcemin dediğine göre. Onun yaptıkları da bu kadar olmasa da taş oluyordu. Eminim denesem benim de olurdu
aynen canım böylesi daha iyi kavanozda bittikçe yenisini açıyon sulanma olmuyor önceden tencerede mayalardım sulanırdı bozuldu mu kavanoz çabuk bittiği için sıkıntı olmuyor seninde eline sağlık canım güle güle iştahla yesinler kuzucuklar inşallah ek gıdaya başlayınca ilk tadım diyorlar ya ilk gün 1 çay kaşığı tattırın diyorlar ama benim oğlan devamını yemek için ağlıyor hep

kızlar şimdi sağdım şükür normale dönmüşler göğüslerim.
biz böyle kabak rendesi falan vermiştik geçenlerde
dün arpa şehriyeli yayla çorbasından verdik
sonra bir tane de arpa şehriye verdik
ayy yaa nasıl çiğniyor ben kıyamam onun çiğneyen damağına yaa
bizimki pütürlü şeyler seviyor , artık onu çiğnerken bir yandan dişlerini de mi kaçıyor anlamadım
kabağı da çok güzel çiğniyordu, havucu bile çiğnemişliği var.
inşallah böyle devam eder

Ohhhh bak şükür bozma hiç moralini benimde dün az çıktı ama moral bozdum mu hayır kilosuna bakacağız artık
Geçen ayda öyle süt sağmıştım az sütüm yok emmiyorda bu çocuk sütüm azalcak hepten diye 500 alması kafi dedi doktor bizim kız 800 almıştı

Yılın son günüüü! İnşallah yeni yıla, bebeler uyuyarak girer, bebe sallayarak girmeyelim (güya tüm sene öyle geçermiş muhabbetine)
Bugün günümüz uyut-besleme-10-20 dk oyun şeklinde geçiyor bu saat oldu 3. Uykusunu uyumak istiyor Üzülüyorum ya uykusunu alamıyor galiba. Sık uyumak istiyor bu yüzden :)
Şimdiden herkese mutlu yıllar diliyorum ayrıca Benim için felaketleri saymazsak, kişisel olarak 2020 güzel bir seneydi. Umarım 2021 hem benim hem herkes için ve genel olarak güzel geçen bir sene olur.

Merhaba kızlar..
Nasılsınız?
Biz çok şükür iyiyiz.

Herkese musmutlu, sağlıklı yeni bir yıl diliyorum.

MC06 mama sandalyesi gelince yorumumu yazmamı rica etmiştin.
Sunny baby taffy plus markaydı.
Kademeli, katlanabilir, tepsisi çikarilir ve sırt ayarlı. Daha pahalisina gerek yokmuş cidden.
Gayet güzel. Beğendim.

Robot süpürge de geldi ama daha açmadım.
Bir kaç video izlesem ilk kullanım öncesi iyi olacak sanırım.

çok sevindim iyi olmanızaaaa
çok güzel bir yılbaşı olsun hepimiz için.
Bu yıl daha iyi bir yıl olsun.
Hepimizin bebekleri formunda gelişimleri güzel olsun
sıkıntısız sıhhtli büyüsünler

Kızlar hepinize nice mutlu yıllar dilerim Dilerim 2021 cok güzel bir yıl olsun. Bebişlerimizin ilk sözcüklerini paylaşalım, ilk emeklemelerini görelim, ilk yoğurt yediklerindeki tepkilerini anlatalım, ilk anne dediklerini duyalım, ilk adımlarında heyecanlanalım, ilk dişleri çıkınca sızlanalım...
2020 her şeye rağmen benim için çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…