İnşallah sizde çıkmaz canım bir şey. Yine de risk alma istersen bilemedimyau Allah yaaa nasıl canım sıkkın...
Gitmem gitmem geçen perşembe bir komşuya gideyim dedim kendisi de öğretmen zaten pek bir yere çıkmıyor malum Eba'dan falan ders veriyorlar
Cumartesi günü sempton gösterdi ve testi pozitif çıkmış.. ben sanırım Çarşamba günü kaptım virüsü dedi...
Bizde çok şükür bir şey yok, ben de ne bileyim tabiki kendi annem babam, kayınvalidem kayınpederim falan hepsi ile görüştük.
hiç kimsede bir belirti yok yarın 1 hafta olacak, acaba bize gelmelerinde sakınca olur mu?
Yılbaşında ailecek otururuz diyordum var mı bilgisi olan napsam bilemedim...
yau Allah yaaa nasıl canım sıkkın...
Gitmem gitmem geçen perşembe bir komşuya gideyim dedim kendisi de öğretmen zaten pek bir yere çıkmıyor malum Eba'dan falan ders veriyorlar
Cumartesi günü sempton gösterdi ve testi pozitif çıkmış.. ben sanırım Çarşamba günü kaptım virüsü dedi...
Bizde çok şükür bir şey yok, ben de ne bileyim tabiki kendi annem babam, kayınvalidem kayınpederim falan hepsi ile görüştük.
hiç kimsede bir belirti yok yarın 1 hafta olacak, acaba bize gelmelerinde sakınca olur mu?
Yılbaşında ailecek otururuz diyordum var mı bilgisi olan napsam bilemedim...
Neyse annemler gelmekten vazgeçmiş kayınvalidemler var bir tek onlarda onca gün geçmiş bişi olmaz diyor bilemedim... ama ben gelmeyin isterseniz demiştimİnşallah sizde çıkmaz canım bir şey. Yine de risk alma istersen bilemedim
Ay inşallah benim neredeyse 10 gün geçiyor çok şükür bişeyim yok inşallahta olmazhay allah yaaa valla kötü bir durum olmuş
ama zaten görüşmüşsünüz
bilemedim yine de yaa off
inşallah size geçmemiştir
Benim de memelerim.uzun zamandan sonra tas gibi. Şaşırıyorum. Ise baslamak disinda bir sey yapmadimHerkesin aynı olmaz sanırım benim neredeyse sürüyordu düzenimiz bozuluyordu yani daha kısa emip bırakıyordu vs.
Benim kullandığım galactago reçetesiz satılıyor. Etki süresi 1-2 gün ama ben sabah kullanmaya başladım sabah ve akşam 15 damla, gece 4 saat uyuyup uyandığımda memem taş gibi olmuştu ilk gün. Ki normalde 5 saatte bile o kadar sert olmuyordu. Yani bana fayda etmişti. Öyle etki alınca tabi inancım da çoğaldı oldu bu iş dedim
Ciksa cikardi simfiye. Dert etmeyin. Biz yarin yilbasi kutlicaz pandemide toplanip. Muthis mantiksiz bi hareket. Iki cift bebekli, diger cift bebek bekliyor 2 haftaya dogacak. Neyimize guveniyosak.Neyse annemler gelmekten vazgeçmiş kayınvalidemler var bir tek onlarda onca gün geçmiş bişi olmaz diyor bilemedim... ama ben gelmeyin isterseniz demiştim
Ay inşallah benim neredeyse 10 gün geçiyor çok şükür bişeyim yok inşallahta olmaz
Aa patlamis misir yedim bu hafta 2 kez. Aklinizda olsun sizin de. BelkiyariyodurBenim de memelerim.uzun zamandan sonra tas gibi. Şaşırıyorum. Ise baslamak disinda bir sey yapmadimevden calistigim icin 2 saatte bir emziriyorum aslinda. Yani memedede biriktirmiyorum ama harika. Hep boyle olsa keske. Kimi zaman ici bos oluyor, nasil desem boyle patlamis lastik gibi oluyor. Bu siralar iyi nazar degmesin. Donem donem degisiyor. Pes etmemek emzirmeye devam etmek lazim
Neyse annemler gelmekten vazgeçmiş kayınvalidemler var bir tek onlarda onca gün geçmiş bişi olmaz diyor bilemedim... ama ben gelmeyin isterseniz demiştim
Ay inşallah benim neredeyse 10 gün geçiyor çok şükür bişeyim yok inşallahta olmaz
Gerçekten ama gerçekten kimse ile görüşmüyorlarsa bence sıkıntı yokCiksa cikardi simfiye. Dert etmeyin. Biz yarin yilbasi kutlicaz pandemide toplanip. Muthis mantiksiz bi hareket. Iki cift bebekli, diger cift bebek bekliyor 2 haftaya dogacak. Neyimize guveniyosak.
Ahahhah 10 gün geçmeli ya kafam oraya gitmiş yarın tam 1 hafta oluyoraa 10 gün geçmişse bir şey olmaz yaa
ben sanki ne bileyim 3-4 gün geçmiş daha gibi düşündüm. aman iyi bari
Öyle yapıyorum canım bi kolu dışarda diğeri sarılı kundaklıyorum hala akşam 20.30 gibi uyuttum hiç kundak yapmadan yarım saat sonra geri uyandı gözlerini açtı fal taşı gibiBizimkinin bazen eli kolu hala durmuyor ama birden alışıverşyorlar, inşallah kısa zamanda düzelir kundak devam et bir süre olmazsa
aynen canım böylesi daha iyi kavanozda bittikçe yenisini açıyon sulanma olmuyor önceden tencerede mayalardım sulanırdı bozuldu mu kavanoz çabuk bittiği için sıkıntı olmuyorEline sağlık canım ben hiç denemedim ama küçük kavanozda mayalamak kolay oluyormuş görümcemin dediğine göre. Onun yaptıkları da bu kadar olmasa da taş oluyordu. Eminim denesem benim de olurdu
Yavru bu arada bende ara ara sağıyorum malum stoklarım yalan olduvalla hep sağıyorum
hatta dün gece ağzından sütler taştı oh dedim baya geliyor
sabah bitmiş
aynen canım böylesi daha iyi kavanozda bittikçe yenisini açıyon sulanma olmuyor önceden tencerede mayalardım sulanırdı bozuldu mu kavanoz çabuk bittiği için sıkıntı olmuyorEline sağlık canım ben hiç denemedim ama küçük kavanozda mayalamak kolay oluyormuş görümcemin dediğine göre. Onun yaptıkları da bu kadar olmasa da taş oluyordu. Eminim denesem benim de olurdu
Ohhhh bak şükür bozma hiç moralini benimde dün az çıktı ama moral bozdum mu hayır kilosuna bakacağız artıkkızlar şimdi sağdım şükür normale dönmüşler göğüslerim.
biz böyle kabak rendesi falan vermiştik geçenlerde
dün arpa şehriyeli yayla çorbasından verdik
sonra bir tane de arpa şehriye verdik
ayy yaa nasıl çiğniyor ben kıyamam onun çiğneyen damağına yaa
bizimki pütürlü şeyler seviyor , artık onu çiğnerken bir yandan dişlerini de mi kaçıyor anlamadım
kabağı da çok güzel çiğniyordu, havucu bile çiğnemişliği var.
inşallah böyle devam eder
Merhaba kızlar..
Nasılsınız?
Biz çok şükür iyiyiz.
Herkese musmutlu, sağlıklı yeni bir yıl diliyorum.
MC06 mama sandalyesi gelince yorumumu yazmamı rica etmiştin.
Sunny baby taffy plus markaydı.
Kademeli, katlanabilir, tepsisi çikarilir ve sırt ayarlı. Daha pahalisina gerek yokmuş cidden.
Gayet güzel. Beğendim.
Robot süpürge de geldi ama daha açmadım.
Bir kaç video izlesem ilk kullanım öncesi iyi olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?