2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sanırım hepimiz öyle bir de emeklemeye başlayınca ah bir de yürümesi bence şimdi ek gıdaya geçelim şenlenir gene buralar

Yaaa sorma o anları hiç sorma :) geçen eli yüzümde uyudu bir de ben şimdi kendi başına uysun diye günde 1 sefer yatak odasında yanına yatıyorum dönüp bana bir boncuk boncuk bakması var öfff

Ben de bebiş uyuyunca dizi izlicem diye seviniyorum. Diziyi açıyorum, kendimi bebişin fotolarına bakarken yakalıyorum.
Hiç şaşmaz
Gerçekten gülüşleri olmasa o muhtaçlıkları, masumlukları olmasa kim kabul ederdi ki uykusuz geceleri, her daim kendinden başka birini düşünmenin sorumluluğunu. Sabah uyanıp uyandırıyor beni içimden bi an “yine sabah oldu pf” diye geçiyor. Sonra gözgöze geliyoruz. Geldiği gibi bi gülüyor ben nakavt.

Sanırım hepimiz öyle bir de emeklemeye başlayınca ah bir de yürümesi bence şimdi ek gıdaya geçelim şenlenir gene buralar
Gün sayıyorum ay sonu bizim macera başlıyor çok heyecanlıyım garibimin bir şeyden haberi yok
Yaaa sorma o anları hiç sorma :) geçen eli yüzümde uyudu bir de ben şimdi kendi başına uysun diye günde 1 sefer yatak odasında yanına yatıyorum dönüp bana bir boncuk boncuk bakması var öfff
Kesinlikle

metEla ya kadın sana da hayranım
3 çocuktu değil mi senin? Hem 3 çocuğa hem eve hem de iş/sayfaya yetişmek inanılmaz zor olmalı. Ben sanırım biriyle anca idare ediyorum, ikincide sanırım kendimden baya ödün vermem gerekecek ama istiyor muyum evet istiyorum
Bir yandan da okula devam için gideceğim bakalım artık onun da vakti geldi Sonra gelsin huniler

Selam kızlar Kaç oldu yazacağım bir şey çıkıyor. Herkese iyi seneler. Umarım hepimiz için güzel bir sene olsun

civilim de oioi setlerinde indirim var. Bakmak isteyen olursa. Biz de artık altıncı ayın içindeyiz daha sadece mama sandalyesi aldım. iilay canım sen oioi meyve püresi almıştın geldi mi nasıl?

Benim gibi büyük sorular kitabım için fırsat bekleyen varsa eğer bkm uygulamasında kargo ücretsiz ve fiyat olarak daha uygun. Hemen aldım hba sağolsun Geç geliyormuş ama olsun. Zaten daha ileride almayı planlıyordum şuan anlamaz diye. Fırsat denk gelince almış oldum.

Canım bende sormuştum gelmiş beğendim dedi ama denediyse son yorumunu bende merak ediyorum Bir de kapağı var mıymış ki sorular arasında görünce aklıma geldi, senin vesilenle bende sormuş olayım

Ben de yazamaz oldum kızlar. Süt sağarken okuyabiliyorum anca onun dışında alışveriş araştırmasıyla geçiyor hep. Malum ek gıda zamanı da geliyor

Ay bugün smokin tulum giydirdim aman Allahım o nasıl bir tatlılık ebebekte 35.90 olması lazım tüm erkek bebek annişleri alsın bir kere giydirmeye bile değer. Sadece 9 aya kadar var ve bize şimdiden anca oldu bir daha zor giyer herhalde

Keşke bedeni olsaymış ya

Aynen canım sanırım bu ara dönem bebisler bizleri daha çok yoruyor. Hep oyalanmak istiyorlar anında sıkılıyor vs.valla ne yapacağımı şaşırmış haldeyim

Arkadasimin 5 gun once bebegi oldu, gobek bagi iltihapli gibi ama belki bilmedigimizden oyle geliyor. Lunaninki boyle degildi. Bi sey diyemedim. klinikler hafta sonu kapali. Hastaneye de gitmek istemiyor bu durumda, deneyimli annelerden kordondan anlayan biri var mi? Fotosunu gondersem bakar mi?

Ayyy ne sevimli olmuştur yaa minik papyonuda varsa ben elime telefonu zor alıyorum bu aralar sevabına kıyafet alışverişi yaparken prenses kostümü felan denk gelirse haber verin bana

Ah canım o göbek kordonundan çok çektik biz. 2 günde bir doktordaydık resmen. Istersen gönder bir bakayım belki bizimkisi gibidir.

Ben de bugün küçülenleri ayırdım. Şöyle bir baktım leke falan olmuş yıkanmaktan hırpalanmış ilk 3 ay kıyafetleri. Kimseye de verilmez zaten. Dolaptan çıkardık şükür. 9 aylık tulumları falan da koydum. Birden oluyorlar. Yeni doğduğu sıralarda alıp koyduğum ıslak mendillerin bitmesine de 1 paket kalmış baya bir çoktu bitmez gibiydi

Keşke bedeni olsaymış ya
Ay keşke tüm bedenlerini alacaktım olsaydı
Ayyy ne sevimli olmuştur yaa minik papyonuda varsa ben elime telefonu zor alıyorum bu aralar sevabına kıyafet alışverişi yaparken prenses kostümü felan denk gelirse haber verin bana
Öyle valla canım yaa minik bir adam oldu Ayyy hiç sorma çok kıskanıyorum kız tulumlarını, elbiselerini zaten arada girip bakıyorum nasıl güzeller tövbeliydim ikinciye ama galiba bir kız da ben istiyorum

Ben de ayırdım bugün ne çabuk büyüdüler 9 aylıkları da kapatamıyorum artık. 9-12ler bir tık büyük. Kıvırıp kıvırıp giycez artık

Ben yeni ayırmıştım ama 1 haftaya kalmaz belki de tekrar bir ayıklama yapmam gerekecek.
Hala ayarını tutturamadım kıyafetlerin gerçi yeni alışveriş yapmadım ama yaparsam kesinlikle büyük büyük alıcam. Tekrar bi dolaba bakayım ona göre gereklileri alacağım. Katlar kıvırır bir şekilde giydiririm artık

Ay ben o kadar çok 6-9 tulum almışım ki. Sıra gelmedi doğru düzgün. Bir iki kere giydiği çok kıyafeti oldu. Amaaaa akıllanır mıyım assslaaaa. Hala gelecek olan 6-9 tulumlar var kargo bekliyor Çok beğeniyorum başka bedeni olmayınca alıyorum. Bir daha yapmayacağım yaa çok yazık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…