2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bana da meme çok boş geliyor ama öğrendiğim kadarıyla bu çok normalmiş ve süt olmadığı anlamına gelmiyormuş. Hatta meme size bomboş sönmüş gelebilir ama bebeğinize yetecek süt bulunur yazıyordu. Onların midesi zaten kaşık kadar. Ek gıdaya geçsek bile 1-2 yemek kaşığı ile doyacaklar ilk başlarda. Sütünün yettiğine inan bence zaten ek gıda zamanına da ne kaldı ki

Sağol kuzu aynı durumlar sızlıyor, emerek açar diye umut ediyorum. Dokunamayacak kadar kötü oldu. Aksi gibi de uyuyası tuttu yatağına koydum uyanmadı. Başka zaman olsa uyanırdı
Haydaaaa en iyisi emmesi oluyor emerkende sende sıkıver kuzum ben bir kere ateşlendim hatta sonra emdi hemen geçmişti her şey

Çok geçmiş olsun çeken bilir ben çektirdim. Keşke daha erken zamanda gitseymişim ama kötü bir zamana denk geldik. Doktorları biraz uğraştırdım ama korktuğum gibi olmadı. Çektirmeden önce de ağrı olunca gün içinde propolis damlatarak ağrısını geçirmiştim. Etkili ama illa ki geçici bir yöntem tabi ki.

Haydaaaa en iyisi emmesi oluyor emerkende sende sıkıver kuzum ben bir kere ateşlendim hatta sonra emdi hemen geçmişti her şey
Sağol yavrum ben ilk 20 gün dışında hiç bu kadar kötü olmamıştım ne alaka anlamadım ya. Umarım düzelir yoksa sıkıntı yaşayacağım gibi duruyor

Bebeklerin diş çıkarma döneminde de ben büyük kızıma yeşil soğanın arka kısmından epey fayda görmüştüm. Jel kullanmak istememiştim. Soğanı damaklarında ezip ezip çiçek gibi açtırırdı soğanın o hafif acısı sanırım ağrısını alıyordu ve çabuk patlamasına fayda etmişti.

Merhaba kızlar eşim izindeydi 1 hafta pek giremedim.
Teşekkürler canım.Hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş.Mağazada inceledim ben de.Kanz markayı daha cok beğendim bakalım.Benim kız bebek arabasında yarım saat sonra bağırıyor mama sandalyesinde durur mu bilemedim.

Valla ağlayacağım yok açılmıyor Bari karantinaya denk gelmeseydi

Bebisi 12 de uyuyan bir ana selami birakayim buraya
Kompostomu yaptim,benim kompostom, cunku tek tatlim
Poncik oglana kurabiye.
Dus aldim, kahve ictim
Allah bereket versin diyip kapanisi yapiyorum.
Hepinize iyi seneler olsun bu arada.
Daha da 3 gun sonra anca girerim
Optum herkesi

Canım nasıl oldun? Benim memeler artık hep sünger gibi çok nadiren sertleşiyor.

Günaydın bu arada.
Günaydın canım benimde öyleydi genel olarak aslında :/
Gece uyudum uğraşmadım tabi daha kötü oldu Yarın bana doktor yolu gözüktü.

Eşin sürekli havlu ütülesin, sıcak havlu uygula. 1 saat falan havluyu 5 dkda bi değiştirerek dene bunu. Geçer inşallah
Eşim? Havlu ütülemek? Şaka bir yana balon oldu meme. Dokunamıyorum. Eşim de işe gitti. Hamileyken lahana koymuştum buzluğa. Tabi kullanıldı yazın. Aklına o gelmiş lahana alayım mı iyi geliyormuş ya diyor
Çok geçmiş olsun, bilirim böyle şeyleri bende çok çekiyorum. Bitmek bilmiyor maalesef
Sağol canım çözülür inşallah

Ben çok uykusuz ve aç olunca mama veriyorum reddetmiyor, aralarda ve gece sadece emziriyorum. Artık günde mama öğünü sayısını da arttırdım. Bakıyorum süt geliyor. Bezler için çiş varsa sorun yok bence çünkü kakayı her zaman yapmayabiliyor, çoğunu büyümek için kullanıyorlar.

Günaydın kızlar bende gelişme yok
Sinir oldum bi meme 100 beden oldu kdkdkd off
Bunun sonu antibiyotikle bitecek halbuki masajla açabilseydim iyi olurdu.
Benimde gecenlerde oldu, dokunsam aciyordu ama bilmeden bir sey kesfettim. Metoyu o gogsumde dik tutup oynatiyordum, canim da aciyordu o sira. bir baktim akmis o gogsum. Bacaklari debelenip dururken masaj oldu sanirim, oncesinde banyo yapmistim uzun uzun.

Bu ara benimde süt birikmiyor sütlü irmik dereotu 3 litre su aklıma gelen her şeyi yaptım gece çok uyanıyor o yüzden süt birikmiyor aç kalıyor gibi çiş yapıyor ama kaka sayısı 3 gündür yok arda gaz çıkartıyor kaka yaptı sanıyorum kaka yok bu akşam da yapamzsa zeytinyağı vercem kontrolle gideceğiz bakalım ne kadar büyüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…