2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben 3 aylikken kucukleri ayirip birkac en sevdigimi ani olsun diye icinden ayirip dogum yapcak bi arkadasima vermistim. Sadece bi kez giydirdigim, hatta bir kez olsun giymis olsun diye giydirip cikardigim kiyafetleri vardi. Bu hafta bi kez daha ayiklama yapicam. Onlari da vericem. Bizim aldiklarimiz, hediyeler disinda, yegenlerimin eskileri var. Bol bol kiyafeti var ama ben tek parca tulumlari delisiyim. Donup dolasip onlari giydiriyorum.

Ben de tulum hastasıyım. Hem bebek için hem bizim için en rahatı. Altına giydiklerinin beli sıkmıyor hem de kucağa geldiğinde üstü toplanmıyor

aa tövbe tövbe sağ göğüsüm çok kötü olmuş bi tarafı taş gibi Boşalamamış sanırım yeni farkettim ve canım yanıyor

aa tövbe tövbe sağ göğüsüm çok kötü olmuş bi tarafı taş gibi Boşalamamış sanırım yeni farkettim ve canım yanıyor
Canım hemen müdahale edersen ilerlemez. İnşallah açabilirsin tıkanıklığı elinle tıkanıklık olan yerden sağım yapmaya çalış bir. Bende en çok o işe yarıyor

Canım hemen müdahale edersen ilerlemez. İnşallah açabilirsin tıkanıklığı elinle tıkanıklık olan yerden sağım yapmaya çalış bir. Bende en çok o işe yarıyor
Hemen müdahale ediyorum canım inşallah ilerlemez emerken masaj yapmaya çalıştım açılsın diye ama inanılmaz canım yandı, doymuştu zaten sağım yapıyorum şimdi

Tıkanıklık olmuş sanırım pompaya gelmiyor ne kadar masaj yapsam da. nasıl ne ara oldu farketmedim bile. Sıcak uygulama yapıyorum şimdi. Aklıma başka bir şey gelmedi Yekta uyursa banyoya girip duş altında masaj yapsam daha kolay olurdu
Başka önerisi olan var mı ?

Evet o benim
Ya illa ki taviz vermem gereken yer oluyo o da tabi ki ilk satış sayfalarımdan oluyo. Normalde günde 3 gönderi ve sayısız hikaye paylaşımı yaparken şimdi bi bakıyorum aaa 2 haftadır patlaşım yapılmamış onu geç evdeki masanın üzeri boyanacak saksı dolu, tamamlamayı bekleyen bir düş kapanı hayır neyine güveniyosun.
Bu arada yetmiyo gibi online eğitime başvurmuştum. Katılamadım
İkinciden sonra dengeyi biraz sağlamıştım onun tecrübesi var biraz ama zooor çok hem de.

Eklentiler

• 16096131709751972338784250143986.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 52
Canım benim 3 gün önce sertlik değil ama acı vardı hatta kızarıklık oldu. 2 gün devam etti Eyvah mastit olucam yine derken metehan emerken o kızarıklık olan kısma bastırdım biraz ve sanırım emmenin de etkisiyle geçti. Masajı bir de emzirirken dene istersen etkili olur belki

Sağarken sertlik olan yeri sık iyice canım. Daha yeni olduğu için açılma ihtimali çok yüksek. Bana masaj fayda etmiyor bastırıyorum iyice
Valla helal olsun
Kaç kg bebiş? Bize geniş daha 9 aylıklar
1 ay önce 70 cm 9 kiloydu. Bu ay en az 9.5 kilodur. Enden çok boydan olmuyor bu ara. Tulumların altı zor kapanıyor

1 ay önce 70 cm 9 kiloydu. Bu ay en az 9.5 kilodur. Enden çok boydan olmuyor bu ara. Tulumların altı zor kapanıyor
15 gün önce 7 kiloydu bizimki. Olsun olsun 7.5 olmuştur daha var bizim 9 aylık tulumlara o vakit.

Kizlar sizin de sütler de ciddi derecede azalma oldu mu? Akşama doğru açlıktan ağlamaya başladı bezleri de eskisi gibi dolmuyor mama aldım ama mamayı içmek istemiyor kaşıkla veriyorum en fazla 30 CC içiyor ek gıda başlamak için çok mu erken yoğurt ve elma verdim bu kac kez devam etmeli miyim onlar da doyurucu değil sanki ama

Yine de maşallah Diyorum
Denemiştim canım ama işe yaramadı Hiç aklıma gelmezdi bu ayda böyle sıkıntı olacağı. Eşim uyuttu bebeyi ben duşa girdim ama yok yine olmadı. En güzel çözüm bebenin emmesi olacak galiba.
Bebekler büyüdükçe kirli bez sayısı düşer bu normal canım. Bizimde 5i geçmiyor bazen 4 bile oluyor ama kilo alımı iyi.. He azaldığını hissetmiş olabilirsin bu dönem dönem çok normal. Bir de ek gıda özellikle anne sütü alıyorsa sindirim sisteminin gelişmiş olması adına önerilen 180 günü doldurmasıdır. Doktor tavsiyesi olmadan ek gıdaya başlanmaz zira başlansa da başlanan ek gıda sürecinin ilk bir ayı zaten tadımdır dediğin gibi doymaz zaten canım. Aç olsaydı mamayı bitirirdi diye düşünüyorum. Diş vs gibi nedenlerden dolayı da iştah kaybı olabiliyormuş sebebini bilmeden ek gıdaya ağırlık vermek bebeği memeden uzaklaştırabilir. Özellikle pandemi döneminde ne kadar emzirebiliyorsanız, bebek bırakmadığı sürece devam edin diyor uzmanlar :/ Ben bildiklerimi aktardım ama Doktora danışman en güzeli olur bence bu konuda Bu arada bende 2 kere yoğurt tattırdım o da şöyle kaşıkla dudağına değdirdim sadece ama devamını getirmedim.

Ben de öyle hissedip mama veriyordum da bir sefer günde. Ama vermediğim günler oldu yetiyor demek. Dereotu, bol su alımı biraz dikkat edin bakalım düzelir bence.yorgunluk uykusuzluk bebek bakayım derken kendini unutmak, öğün atlamak bunlar zaman zaman sütü azaltıyor. Bir de huysuz oluyor bazen bebek dişten belki o zaman ben dursun diye mama veriyorum sütüm az ondan da huysuz olabilir diye.

Nasıl oldun canım mastitle ilgili en tecrübeli kişi beni' herslde hala her hafta tiksniyorum. Çok kötüyse ozelden mesaj at. Keşke surda ses kaydı olayı olsa yazmaya vakit yok.

Bu arada kizlar diş sancısı çekiyoruz günler çok yoğun giremiyorum önerisi olan var mı. Ateş var dünden beri ara ara hafif sürekli kaşımak istiyor. İshal değil de sulu kaka var mukuslu kaka var. Yüzünü ovusturip duruyor. Yavrum ya. Çocuğunu acı çekerken görmek çok zor. Bir de bebi' hamileyken kırılan dışım çürümüş. Cumbus yeriyim elhamdülillah. metEla sen dış için ne yapmıştın

kızlar selamlar, bi süredir girememiştim bu foruma, kusuruma bakmayın ayrı kaldım. biraz karışık işler vardı benim tarafta. neyse. bir merhaba demek istedim. nasılsınız neler yapıyorsunuz ? benim taraf iyi sayılır, bebiş 4.5 aylık oldu :) büyümeye devam

Çok kötü değil ama bu gidişle olacak yok açamadım sızlıyor Kesip atasım var şuan Sık sık sağıp o döngüye de girmek istemiyorum. Kaldım böyle.

A April wind canım çok geçmiş olsun nasıl oldun ?
metEla vaoooowww bee alkışlar senin için geliyor 3 çocuk ve iş
Sağol kuzu aynı durumlar sızlıyor, emerek açar diye umut ediyorum. Dokunamayacak kadar kötü oldu. Aksi gibi de uyuyası tuttu yatağına koydum uyanmadı. Başka zaman olsa uyanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…