2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kaka bizim kız yapıyor da molfix e tövbe ettirdi beline kadar çıkıyor sonu hep banyo. Bahaneyle her gün çocuk yıkar olduk iyi tarafı bu. Kaka lekesi çıkarma üzerine yöntemleriniz neler?

Tüm gün her seferinde o memeyi verin
Öyle yapıyorum canım öncelik hep sağ memeyi teklif ediyorum ama yok açamıyor.

Çanta tutuşu denedim çenesiyle emerken masaj yapmış gibi olur diye, öyle emziriyorum hatta eliyle de tutup bastırıyor kendi içgüdüsel ama olumlu bir gelişme yok. Bir de öyle deneyeyim olmadı
Kaka bizim kız yapıyor da molfix e tövbe ettirdi beline kadar çıkıyor sonu hep banyo. Bahaneyle her gün çocuk yıkar olduk iyi tarafı bu. Kaka lekesi çıkarma üzerine yöntemleriniz neler?
Canım ben önce beyaz sabunla elde çitileyip olabildiğince kısa sürede makineye atıyordum hiç leke kalmıyordu özellikle güneşte kuruyunca krem rengi gibi kalsa da o da geçiyor. Minorisin leke çıkarıcısını kullanıyorum 1 aydır falan iki kere zıbına az bulaştğı olmuştu o da çıakrdı. Önemli olan diğer lekeler gibi anında müdahele etmek bence

Benim bebişte iki gün yapmadı, üçüncü gün bir sürü gaz çıkardı sonra da kaka yaptı.

S
bende aç kalıyor sanıyorum iki gündür aynı dediğin gibiyiz. mama veriyorum kocam sanki çok biliyomuş gibi aç değil o kakasını yapamadı ondan huysuz diyor ama bence anayız hissediyoruz resmen 60cc mama verebilmek için kavga ettim bugün bu erkekler neden herşeye burnunu sokarlarki

Son düzenleme:
Ben de hep inanç yöntemi ile ilerliyorum
Yoksa hiç eskisi gibi değil memeler
Kilo alımında da sanki sıkıntı yok gibi bakacaz artık doktora gidince
Ama sık sık emzirmek zorunda kalıyorum o canımı sıkıyor saat kavramım şaştı çünkü 3 dk emiyor hep
Uyumadan önce 3 dk kalkıyor uyku sersemi hemen gene 3 dk folloş olduk

Benimki mama da yemiyor ki ek gıdaya baslamistim 2 gündür kaka yapmadı diye ona da ara verdim simdi zar zor uyudu da kendime süt artırıcı bi karışım yaptım inşallah iyi gelir de süt olur ek gıda biraz rahatlatır beni sandım ama emmesi hiç azalmadı eşim diyor sen bunu 5 yaşına kadar emzirirsin ek gıda veriyorum peşine meme olmasa susmuyor yarın sorcam doktora bakalım ne dicek

Islak lekeyi kurumadan arap sabunu ile çitiliyorum çıkıyor. Doğrudan makineye atarsam leke kumaşa iyi ce yerleşip çıkmıyor.

Günaydın kızlar bende gelişme yok
Sinir oldum bi meme 100 beden oldu kdkdkd off
Bunun sonu antibiyotikle bitecek halbuki masajla açabilseydim iyi olurdu.
Geçmiş yıllarda olsun. Emerek açmadı mı Yekta? Başarırsa o başarır

Eşin sürekli havlu ütülesin, sıcak havlu uygula. 1 saat falan havluyu 5 dkda bi değiştirerek dene bunu. Geçer inşallah
Bebeklere gaz sancısı için kullanılan kiraz çekirdeği torbası ise yaramaz mi acaba? Biraz yüksek sıcaklık ayarlasa felan hem uzun süre sıcaklık korunuyor hem utuden daha kolay gibi.

Ateşin var mı kuzum
Yok kuzu ama halsizim moralim de bozuldu çok. Sağım yapsam zaten tıkanık bu sefer üretim artar diye yapamıyorum
Lahana yaprağı çok iyi geldi gerginliği aldı Elle sağım da yapmıştım sıcak+soğuk uygulamadan sonra biraz faydası oldu ama o anlık.
şimdi tekrarlayacağım
Feline Yektada emdi baya ama çocukta doyuyor emdiğini de kusuyor Açabilse rahatlardı ya. Emdikten 1 saat geçmedi yine müthiş ağrıyor. Garip bi döngü.

Bebeklere gaz sancısı için kullanılan kiraz çekirdeği torbası ise yaramaz mi acaba? Biraz yüksek sıcaklık ayarlasa felan hem uzun süre sıcaklık korunuyor hem utuden daha kolay gibi.
Evet kuzu kiraz çekirdeği torbasını kullandım sıcak tutması için, buzluğa da yapraklardan attım sonra onu koydum memeye özellikle lahana çok iyi geliyor allahtan mevsimi de bulmakta zorlanmadık. Ağrısını gerginliğini çok iyi alıyor

A April wind benimde hassasiyet artınca ya duştan sonra yada sıcak komplex yaptıktan sonra çocuğu yerde oyalarken yanına yüzüstü yatıyorum altima bir havlu koyup hangi meme hassaslastiysa onun üzerine biraz daha fazla ağırlık vermeye çalışıyorum elle dokununca çok acıdığı zamanlarda , hem sıkışınca süt sızmaya başlıyor ve elle ara ara masaj yapmaya calisiyorum rahatlatiyor baya. Denedin mi bilmiyorum tabi.

Öncesinde beyaz sabunla çitileme yapıyorum çok bi şey kalmıyo zaten. Yıkama sırasında da leke çıkarıcı sıkıyorum iz kalmadı şimdiye kadar

Ben de sürekli 'yetiyo yetiyo öyle yazıyodu çünkü' diyorum. Evrene mesaj vere vere bir hal oldum ama dediğin gibi kilo alımı da normal. Sık sık emiyo Metehan da. E meme napsın süt birikemiyo ki patlamış balon gibi

Ay hadi inşallah lahanayla çözülür de daha fazla acı çekmezsin. Çok huzursuz ediyor insanı.

Hımm peki emerken hiç huysuzlanmıyor mu geri atmıyor mu kendini mesela. ben öyle yapınca diğer memeye geçiyorum ağladığı memeyi sıkıyorum süt çıkmıyor bitmiş oluyor gerçekten hani emzik gibide kullanmıyor beni ama doymuyor ki ağlıyor hiç kendiliğinden memeyi bırakmıyor artık mutlu mutlu

Tüm gün her seferinde o memeyi verin
Ama bu seferde diğer tarafta sıkıntı başlamasın, onu da ihmal etmemek lazım

Ben makineye atmadan önce beyaz sabunla ya da zeytinyağlı doğal ev sabunuyla citiliyorum. Durulamadan makineye atıyorum. Çıkıyor. Bir ara günde en az 1-2 kere sırtına çıkıyordu sleepy kullandığım dönem. Şuan da bacaktan çıkıyor bazen. Ben bu kaka işini çözene kadar benim kız çişini kakasıni söylemeyi öğrenecek.
A April wind bu arada ben bazen işteyken de sırtına çıktığı oldu. Akşam da geç gelince yıkamayı unutuyordum. Ertesi gün çitileyip atınca makineye çıkıyor kaka lekesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…