Daha kotuye gidiyorsa Sutun coksa nane cayi ic ywtmese de ic bence az bir mama verirsin sonra birakinca eski haline donuuor. Yine de bende olan seykeri yziyorum sana tutmayabilir dikkatli davranmak laxim. Hormonal mevzular en nihayetinde. Bebegi surekli emzirip sagma. Bebegin 3 veya 4 saat ac kalsin somra emsin uzun uzun. Bu sekilde iki emme gerceklestiediginde acar. O emerken sutun indiği bir an var onu yakala eger acolmazsa kenara koy masaj yao sonra emzirmeye devam et. Sik ve cok emzirmek care degil. Eger enfekaiyin kaymakliysa emzirmelerden sonra bebegin agzi temizlensin diye bir kasik su icirmek ve meme basini beyqz sabunla gikamak cozum olabilir. Masaj tek. Başına yeterli degil bu sekilde yapabikirsin gecer ins. Aklima gelirse yaxmaya cakisirk.Çok kötü değil ama bu gidişle olacak yok açamadım sızlıyorKesip atasım var şuan Sık sık sağıp o döngüye de girmek istemiyorum. Kaldım böyle.
Ohhh çok sevindim tekrarlamaz kuzum inşallah gözünaydınAy şükür %90 yumuşadıMememle meşgul ettiğim için kusura bakmayın kızlar ama inanılmaz rahatladım anlatamam.
Farklı yaptığım tek şey şu oldu sağım yapıyordum tam böyle tazyikli geldiği sırada emzirmek geldi aklıma. Birazda acıkmıştı tabi. Dayadım memeyi o emerken hafif bastırarak masaj yaptım ama aktif emdiği sıraydı hop birden bi rahatlama oldu kontrol ettim açılmış. İmşallah tekrarlamaz bugünüm aşırı zor ve kötü geçti. Meme mühim şey. Memeye sahip çıkalım ehehe
Amin kuzuu ay inşallah bir daha tekrarlamaz bu korkuyla artık gece gündüz kendimi kontrol eder dururum bundan sonraOhhh çok sevindim tekrarlamaz kuzum inşallah gözünaydın
Ben de bazen öyle kendi kendime yükseliyorumkızdığım kişinin ruhu bile duymuyo üstelik.. Bir de aslında şu var bebekle de alakasız olamıyor işte. Geçmişte yaşananlar, aklımızda takılanlar bir şekilde davranışlarımıza yansıyıp bebeklerimize karşı hallerimizi de etkiliyor. Belki alakasız bir örnek olacak ama bu yöntemle uzöan desteği alan bir kadın yazmıştı. Kolunun bir bölümünde sürekli kaşıntı ve egzama oluyo ama hiçbir tedavi iyi gelmiyor. Aile dizimi veya emdr yapınca küçükken babasının kendisini gıdıkladığını ilk başta güldüğünü ama sonra gıdıklanmaktan sinirlendiğini söylüyor ama gülmeyi engelleyemiyor. Tabi baba doğal olarak güldüğü için gıdıklamaya devam ediyo. Bu tedavide bunu nasıl yaptılarsa tespit ediyorlar, işte kabul etme bağışlama falan ve kızın kolundaki kaşınma ve egzama geçiyor. Çok enteresan gelmişti bana. En ufak şeyler bile etkiliyor
Aynen canım endişelenmek beynimi ve bedenimi çok yoruyor o yüzden saldım bazı şeyleri6. Aya kadar saga sola dönebilmeli 9.aya kadar da tam tur dönebilmeliymiş. Bu vakitler geçtiğinde halen donemiyorsa ek kontrole gerek varmış.
Bazı bebekler 4 aydan sonra dönebiliyor kimisi 6.ayda. gelişimsel diyorum artık yani.
Doktora demiştim her gün egzersiz yaptırıyorum küvette sırt üstü yüzduruyorum döndürme hareketleri yapıyorum ama halen dönemiyor daha ne yapabilirim dedim bana ne dese beğenirsin "rahat bırak çocuğu bebekliğini yaşasın. " dedikendini hazır hissedince döner dedi
20 yaş var
Ayyy kesinlikle öylevalla bunu okuyunca ignorance is bliss dedim yahu
cehalet mutluluktur arkadaşım
ben böyle çocuğu şapur şupur sevemem, bir travmaya yol açabilirim diye takar dururum ondan sonra gerek yokmuş
Bizim de 20valla bunu okuyunca ignorance is bliss dedim yahu
cehalet mutluluktur arkadaşım
ben böyle çocuğu şapur şupur sevemem, bir travmaya yol açabilirim diye takar dururum ondan sonra gerek yokmuş
aynen yaaa
şimdi hiç zorlamıyorum vallahi dönerse döner dönmeze zaten hiç senin olmamıştır diyorum ahahah
ya zaten atıyorum dönmese bile başka bir şekilde gelişim illa ki sergiliyor o yeter napalım.
20 yaş var
sizin kaç yaş var?
Bizim de 20
Kizlar memelerim basket topu gibi oldu, bebek bitiremiyo sutu :)) Bestlakdan mi oldu bu kadarKızlar adet döneminde sütü azalanlara bestlak damlayı tavsiye ederim. 4 kullanımda baya etkisini gördüm. Günde 3 defa 20 civari damla kullandim. Yani bir bucuk gunde sutum baya artti kullanmayi biraktim. Regl oldugumda kullanicam.
Ben de hep derim; sanki annem degil de kiz kardesim. Oyle bi iliskiaha aynı
bizim analar bizimle beraber büyüdükleri için pek nazlılar
bir de benim anneciğimin anası babası da olmadığından valla hem çocuk hem ana hem baba oluyorsun annene öyle olunca.
Ben sidefer kullanıyorum. Microfer de parabensiz.Parabensiz hangi demir ilaci var? Neler kullaniyorsunuz? Arastirmaya vaktim olmadi da hic
Ay işe yaramasına çok sevindim beni de damla kurtardı.Kızlar adet döneminde sütü azalanlara bestlak damlayı tavsiye ederim. 4 kullanımda baya etkisini gördüm. Günde 3 defa 20 civari damla kullandim. Yani bir bucuk gunde sutum baya artti kullanmayi biraktim. Regl oldugumda kullanicam.
Ah ya ne zaman düzelecek bilmiyorumselam. Bize yine biseyler oldu. Dun aksam 9 du uyuttum kizi. 10 da kalkti ve 12 ye kdar konustu. Ne konusuyo bilmiyorum o kdar ne anlatiyo. 12 de uyuttum. 4 e kdar 2 kere uyandi emzirdim. 4 te uyandi 5:30 a kadar konuştu. 7 de kesin kalkis yapti ve simdi daha yeni uyuttum. Hic duzeni yok nasil olcak boyle ya. Her gun baska saatte uyuyor. Zombi gibiyim yine.
Aynen öyle. Kcta ytarsa yatsin sabah ayni saatte uyaniyor. Tek fark uykusunu alamadi diye butun gun mizliyor. Bu siralar cok memnuniyetsiz. Hic biseyden mutlu olmuyo gibi. Surekli miz miz. Bazi gece bu kadar uyanmiyor aslindA. Ama bazen de boyle yapiyor.Ah ya ne zaman düzelecek bilmiyorum
Bizimki gece sık uyanmayı bıraktı ama bir gün 8de uyuyor bir gün 12de.
Çözemedim.
Kaçta uyursa uyusun sabah saati de değişmiyor. Bilemiyorum böyle mi gidecek. Gece sık uyanması çok sıkıntı ama. Bizde 5 saat nadiren uyuyoruz 3 saatte bir kalkıyor. Sizin kadar olmasa da. Geçen yazmıştım, 5te uyandı 7ye kadar uyumadı mesela. Gecede 12 civarı uyumuştu.
Aynen öyle. Kcta ytarsa yatsin sabah ayni saatte uyaniyor. Tek fark uykusunu alamadi diye butun gun mizliyor. Bu siralar cok memnuniyetsiz. Hic biseyden mutlu olmuyo gibi. Surekli miz miz. Bazi gece bu kadar uyanmiyor aslindA. Ama bazen de boyle yapiyor.
Alinox kullanıyoruz bizParabensiz hangi demir ilaci var? Neler kullaniyorsunuz? Arastirmaya vaktim olmadi da hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?