2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok kötü değil ama bu gidişle olacak yok açamadım sızlıyor Kesip atasım var şuan Sık sık sağıp o döngüye de girmek istemiyorum. Kaldım böyle.
Daha kotuye gidiyorsa Sutun coksa nane cayi ic ywtmese de ic bence az bir mama verirsin sonra birakinca eski haline donuuor. Yine de bende olan seykeri yziyorum sana tutmayabilir dikkatli davranmak laxim. Hormonal mevzular en nihayetinde. Bebegi surekli emzirip sagma. Bebegin 3 veya 4 saat ac kalsin somra emsin uzun uzun. Bu sekilde iki emme gerceklestiediginde acar. O emerken sutun indiği bir an var onu yakala eger acolmazsa kenara koy masaj yao sonra emzirmeye devam et. Sik ve cok emzirmek care degil. Eger enfekaiyin kaymakliysa emzirmelerden sonra bebegin agzi temizlensin diye bir kasik su icirmek ve meme basini beyqz sabunla gikamak cozum olabilir. Masaj tek. Başına yeterli degil bu sekilde yapabikirsin gecer ins. Aklima gelirse yaxmaya cakisirk.

Sağolun kızlar ya tıkanıklığı açamadım
Yekta da o memeyi emmek istemiyor zorlaştırıyor
Sıcak+soğuk ve Elle sağım yapınca rahatlıyor baskı yapa yapa sağıyorum özellikle o bölgeye kuvvet uygulayınca fışkırır tarzda çıkıyor 10-20 sn kadar ama 1 saate eski haline dönüyor. Tıkayan yerin açılması lazım sorunu çözmem için. Yarına randevu bulamadım salı gününe var inşallah o güne kadar patlamaz memem

Ay şükür %90 yumuşadı Mememle meşgul ettiğim için kusura bakmayın kızlar ama inanılmaz rahatladım anlatamam.
Farklı yaptığım tek şey şu oldu sağım yapıyordum tam böyle tazyikli geldiği sırada emzirmek geldi aklıma. Birazda acıkmıştı tabi. Dayadım memeyi o emerken hafif bastırarak masaj yaptım ama aktif emdiği sıraydı hop birden bi rahatlama oldu kontrol ettim açılmış. İmşallah tekrarlamaz bugünüm aşırı zor ve kötü geçti. Meme mühim şey. Memeye sahip çıkalım ehehe

Ohhh çok sevindim tekrarlamaz kuzum inşallah gözünaydın

valla bunu okuyunca ignorance is bliss dedim yahu
cehalet mutluluktur arkadaşım
ben böyle çocuğu şapur şupur sevemem, bir travmaya yol açabilirim diye takar dururum ondan sonra gerek yokmuş

aynen yaaa
şimdi hiç zorlamıyorum vallahi dönerse döner dönmeze zaten hiç senin olmamıştır diyorum ahahah
ya zaten atıyorum dönmese bile başka bir şekilde gelişim illa ki sergiliyor o yeter napalım.

Ankee canım merak ettim de annenle kaç yaş var aranızda? Seni biraz kendime benzettim
20 yaş var
sizin kaç yaş var?

valla bunu okuyunca ignorance is bliss dedim yahu
cehalet mutluluktur arkadaşım
ben böyle çocuğu şapur şupur sevemem, bir travmaya yol açabilirim diye takar dururum ondan sonra gerek yokmuş
Ayyy kesinlikle öyle kendim zaten artık frenliyorum bir de müdehale ediyorum. şimdi eşim kızı gıdıklıyo mesela 'baba gıdıklama' diye de gülerek çığlık atıyo. Anında bırak çocuğu tamam gıdıklama, ellerini kollarını tutma kurtulmasına izin ver bıdı bıdı bıdı fransız mürebbiyeler gibi oluyorum bazen

Bizim de 20

Kizlar memelerim basket topu gibi oldu, bebek bitiremiyo sutu :)) Bestlakdan mi oldu bu kadar
aha aynı
bizim analar bizimle beraber büyüdükleri için pek nazlılar
bir de benim anneciğimin anası babası da olmadığından valla hem çocuk hem ana hem baba oluyorsun annene öyle olunca.
Ben de hep derim; sanki annem degil de kiz kardesim. Oyle bi iliski

Parabensiz hangi demir ilaci var? Neler kullaniyorsunuz? Arastirmaya vaktim olmadi da hic

Ay işe yaramasına çok sevindim beni de damla kurtardı.

selam. Bize yine biseyler oldu. Dun aksam 9 du uyuttum kizi. 10 da kalkti ve 12 ye kdar konustu. Ne konusuyo bilmiyorum o kdar ne anlatiyo. 12 de uyuttum. 4 e kdar 2 kere uyandi emzirdim. 4 te uyandi 5:30 a kadar konuştu. 7 de kesin kalkis yapti ve simdi daha yeni uyuttum. Hic duzeni yok nasil olcak boyle ya. Her gun baska saatte uyuyor. Zombi gibiyim yine.

Ah ya ne zaman düzelecek bilmiyorum
Bizimki gece sık uyanmayı bıraktı ama bir gün 8de uyuyor bir gün 12de.
Çözemedim.
Kaçta uyursa uyusun sabah saati de değişmiyor. Bilemiyorum böyle mi gidecek. Gece sık uyanması çok sıkıntı ama. Bizde 5 saat nadiren uyuyoruz 3 saatte bir kalkıyor. Sizin kadar olmasa da. Geçen yazmıştım, 5te uyandı 7ye kadar uyumadı mesela. Gecede 12 civarı uyumuştu.

Aynen öyle. Kcta ytarsa yatsin sabah ayni saatte uyaniyor. Tek fark uykusunu alamadi diye butun gun mizliyor. Bu siralar cok memnuniyetsiz. Hic biseyden mutlu olmuyo gibi. Surekli miz miz. Bazi gece bu kadar uyanmiyor aslindA. Ama bazen de boyle yapiyor.

valla ben de doymuyor herhalde ondan uyanıyor diyer hem formula süt verdim hem emzirdim yatırdım, hatta kabak haşlayıp onu bile yedirdik akşam yemeğinde 10 çay kaşığı da yemiştir.
yok yok yok yine 3 saatte bir kalkıp cok cok emdi bir de inadına
gündüz de öyle emmez yani bin takla atarsın emsin diye perdeye dalar, yastığa dalar, yüzüne dalar, uyuklar emmez
gecenin köründe cok cok
aman emsin tabi de, neden ters bu çocuklar allaam
biz bir de 6 gündür atak haftasındaymışız o yüzden uyku gerilemiş olabilir.
22 - 26 hafta arası ilişkiler dünyasına adım atmışız, bir çene bir sohbet aman allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…