2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizimki de cok konusuyo ozellikle geceleri ben de acaba doymuyo mu diye dusundum ama en son 8 kiloydu. Doktor ek bsey verme sütün yeterli dedi. Vermiyorm ben de. Zaten bu ay sonu geccez artik ek gidaya

Kızlarrr benim oğlum sonunda döndü sevincimi sizlerle paylaşmak istedim çaktirmiyordum ama kafama takıyordum sonunda bugün döndü buradaki ilk doğan bebeklerdendi şu an 5 ay 5 günlük geç oldu ama oldu bebeğim dönmüyor diye üzülen anneler vardı üzülmeyin gerçekten her bebeğin hazır bu olduğu zaman farklı

Tabi bırakıyor Ağliyor bende öbürünü veriyorum

e bugün doktora gittik 5. Ay kontrolü kilo alımı çok iyi ek gıdaya başla püre yap dedi 6. Ay da kahvaltı vermeye başlayabilirsiniz dedi avent emzigi sordum 1. Yaşına kadar kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz biz ek gıdaya başlamıştık. gitmeden önce soruları not almıştık hiç bir şeyi unutmadım ben her ay gitmiyorum zaten aşı olmayan ay gidiyorum kilo boy ölçümü için fakat hiç doktordan memnun değilim sadece çok huysuz uyku düzeni bozuk diye gittik ne sorsam normal olabilir dedi hiç tatmin edici cevap vermedi eşim bunları benden söylerdim sana dedi neyse ek gıda konusunda doktor onayı içimi rahatlattı

Son düzenleme:
Bende de şimdi yeni takıntı yüz üstunden sırt üstune ne zaman dönecek bebekleri biraz rahat bırakmak lazım galiba
Bide bizim ki yüz üstü 5 dk dan fazla kalınca ağlıyor bnasıl emekleyecek bilmiyorum

Doğumdan sonra kullanmıştım ilk ay çok faydası oldu bu kaç gündur sütum yoktu regliden olduğu hiç aklıma gelmedi bı dahaki ay bende deneyeyim

Benimki de öyle yüzüstü 5 dk dan fazla durmuyor muhtemelen biraz daha kasları geliştikçe daha uzun kalacaklar şu an yoruluyorlar belki de

Parabensiz hangi demir ilaci var? Neler kullaniyorsunuz? Arastirmaya vaktim olmadi da hic
Sağlık ocağı bize vegaferon vermeşti pareben var diye kullanmadık bugün doktorumuz TreeliFe verdi paraben olmadığıni söyledi

Bikac kez bizimkisi döndü bu ara sırt üstü şöyle oldu oyuncağa taktı kafayı uzanayim derken kolu ilerde popoyu atarken dönuverdi.birikez o hırsla döndü sadece

Robot süpürge hangi marka aldınız?1 yıldır kullanıyorum memnunum özellikle bebekle pratik oluyor.

Ay hadi darısı başıma

Pastörize sütten yoğurt mayaladim inşallah tutar şimdiye kadar annem yapıp gönderdi verdim bebegime tabi o güvenilir temiz yerden çiğ süt alıp yapıyor ben şişe sütü denedim bakalım tutacak mı mayası annemin yoğurduğun dan inşallah tutar amin

Ben hiç takmıyorum bu dönme mevzularını sanırım bizimki sadece sağa dönüyor elbet diğer yerleri de öğrenir...
Ben bir kaç kez sol elinden tutup destekledim döndü
Ama bazen de canı istemiyor tutuyorum dönmemek için şekilden irkile giriyor

Kızlar siz iki memeyle süt yetersiz mi muhabbeti yapınca ben kendimi sorgular oldum.

Tek meme ile gidiyorum maalesef diğerini red yapa yapa kuruttu ben de pes ettim.
Tek yetiyor ınsallah ek gıdaya da geçeceğiz yeter dedim ama kilo alımı ayda 400-500 gram ancak

Doktor iyi diyor ama bilemedim.
Benim sık sık ama en fazla 5 dk emer kızım.
Emmeyi bırakınca da gülümsüyor ağlama vs yok.
Sıkınca da hala süt oluyor baktığımda.

Sizce benim sütüm yetersiz mıdır?
Benim kız uslu olduğu için yetmese de yetiyor gibi olgun takılıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…