Canım benm de tek memeyi emmek istemiyor. emmedikce de sut azaldi orada. Ama geceleri özellikle onu veriyorum. Uyku sersemi içiyor. En azindan kesilmesin. Aglamiyorsa huzursuzlugu yoksa doyuyordur bence. Bizimki son zamanlarda cok huzursuz. Mizlanip duruyor. Gece de 5-6 kere emmeye kalkinca acaba doymuyo mu diye dusundum ama en son gittigimizde kilosu guzeldi. Bakalim bu haftaici tekrar gideceğiz. Doktor iyi diyorsa sorun yoktur benceKızlar siz iki memeyle süt yetersiz mi muhabbeti yapınca ben kendimi sorgular oldum.
Tek meme ile gidiyorum maalesef diğerini red yapa yapa kuruttu ben de pes ettim.
Tek yetiyor ınsallah ek gıdaya da geçeceğiz yeter dedim ama kilo alımı ayda 400-500 gram ancak
Doktor iyi diyor ama bilemedim.
Benim sık sık ama en fazla 5 dk emer kızım.
Emmeyi bırakınca da gülümsüyor ağlama vs yok.
Sıkınca da hala süt oluyor baktığımda.
Sizce benim sütüm yetersiz mıdır?
Benim kız uslu olduğu için yetmese de yetiyor gibi olgun takılıyor olabilir mi?
Canım bilmemde 3.ayda benim oğlan sadece anne sütü ile 600gr almıştı( ama şu 4. 5. Aylarda 600 500 gr iyi diyorlar) doktor çok sınırda dedi çok az mama ile destekleyelim sütün bu ay azalmış demişti. Zaten benim oğlan belli ediyor ağlıyor memeden sonra mutlu ayrılmıyor bende makine ile sağıyorum boşaltamadı mı diye 15cc kalıyorTek meme ile gidiyorum maalesef diğerini red yapa yapa kuruttu ben de pes ettim.
Tek yetiyor ınsallah ek gıdaya da geçeceğiz yeter dedim ama kilo alımı ayda 400-500 gram ancak
Doktor iyi diyor ama bilemedim.
Benim sık sık ama en fazla 5 dk emer kızım.
Emmeyi bırakınca da gülümsüyor ağlama vs yok.
Sıkınca da hala süt oluyor baktığımda.
Sizce benim sütüm yetersiz mıdır?
Benim kız uslu olduğu için yetmese de yetiyor gibi olgun takılıyor olabilir mi?
Benimki sadece kafa döndürüyor sağa sola yarım bile çevirmiyor totoyu. allahtan yüz üstünden sırt üstüne dönüyor zorla pek tembel bende akışına bıraktıktm ya belki dönmeden yürürlerBenim bebegim hala donmuyor. Halida oynattim bugun epey. Halida oynatmak icin hali aldim
4 aylik 24 gunluk. Sadece saga sola donuyor. Tam donus yapmiyor. Bekliyoruz bakalim
Canım benm de tek memeyi emmek istemiyor. emmedikce de sut azaldi orada. Ama geceleri özellikle onu veriyorum. Uyku sersemi içiyor. En azindan kesilmesin. Aglamiyorsa huzursuzlugu yoksa doyuyordur bence. Bizimki son zamanlarda cok huzursuz. Mizlanip duruyor. Gece de 5-6 kere emmeye kalkinca acaba doymuyo mu diye dusundum ama en son gittigimizde kilosu guzeldi. Bakalim bu haftaici tekrar gideceğiz. Doktor iyi diyorsa sorun yoktur bence
Canım bilmemde 3.ayda benim oğlan sadece anne sütü ile 600gr almıştı( ama şu 4. 5. Aylarda 600 500 gr iyi diyorlar) doktor çok sınırda dedi çok az mama ile destekleyelim sütün bu ay azalmış demişti. Zaten benim oğlan belli ediyor ağlıyor memeden sonra mutlu ayrılmıyor bende makine ile sağıyorum boşaltamadı mı diye 15cc kalıyor
Ah ah keşke oğlum memeden mutlu ayrılsa hiç mama verme taraftarı değilim doktor dese bile. Bence memeden mutlu ayrılması nimet kafanıza takmayın zaten ek gıda dönemide geliyor bizde küçük gidenlerdeniz zaten ne 8 i 7 yi zor görürüz bizde.Ahh ben de epey mücadele ettim ama nedendir bilinmez. Tadı farklı olabilir mi acaba ne var bu memede çığlık çığlığa diye düşündüm. Gece bile midesi bulanır gibi yapıyordu o memeyi verince.
Sonunda pes ettim
Bizim dr zayıflıktan yana mi ki acep
Ya hiç destekleyelim falan demedi.
Persentil tablosuna yazıyor çiziyor.
Iyi maşallah diyor.
Ama bakıyorum burda 8 kilolar havada uçuyor.
Benim düzeltilmiş 5 aylık artık.
Kilosu ancak 6.200 civarıdır.
Dediğim gibi açlığa bağlı bir huysuzluk hissetmiyorum.
Memeden mutlu ayrılıyor ve siktigimda süt geliyor oluyor ama yine şüphe ettim.
Uçuk bir kilo alımı olmuyor yani bizim.
Geçmiş olsun bizde ana kucağından düşmüştük aynen öyle aşağı kaymış kusma alışılmış dışında uyku isteği yoksa bişey yoktur ki ufak yükseklik demişti doktorAnakucagin dan düştü bebeğim5 saniye arkamı döndüm küt sesi ile ağlaması bir oldu kendini kaydırip düşürmüş galiba nasıl düştü göremedim Allah'tan şişlik falan yok anakucagimiz yüksek değil biraz uyku hali var ama o da çok ağladı ondan sanırım ,
Canım çok geçmiş olsun çok yüksekten düşmemiş ama dikkatli olmakta fayda varAnakucagin dan düştü bebeğim5 saniye arkamı döndüm küt sesi ile ağlaması bir oldu kendini kaydırip düşürmüş galiba nasıl düştü göremedim Allah'tan şişlik falan yok anakucagimiz yüksek değil biraz uyku hali var ama o da çok ağladı ondan sanırım ,
1 saaten fazla oyun oynadı gaye keyifli gülüsmeler sesleri flaan gayet normaldi sonra uykusu geldi huysuzlandi biraz çabuk uykuya daldıGeçmiş olsun bizde ana kucağından düşmüştük aynen öyle aşağı kaymış kusma alışılmış dışında uyku isteği yoksa bişey yoktur ki ufak yükseklik demişti doktor
Sagol canım bilgi için .... Çok şükür öyle bir şey yok sadece biraz çabuk uyudu o da çok ağladı ondan diye düşündüm olmazsa 1 saat uyusun uyandircamCanım çok geçmiş olsun çok yüksekten düşmemiş ama dikkatli olmakta fayda var
Eğitimde şişlikten ziyade çökme olup olmadığı önemli dediler. Özellikle baş. İlk 8 saat önemli, eğer normalden fazla kusması (ve fışkırır tarzda) fazlaca uykuya eğilimi olursa dikkat etmek lazımmış.
Genel olarak yazmış olayım hem de.
Ayrıca 2 saatte bir gözlemlemek gerekmiş ilk 8 saatte. Sonrası 24 saatlik gözlem tabi ki.
Bir de konusu geçmişken yazayım, genelde yaptığımız bir yanlış bebeği düştüğü gibi kucaklamak. Bunu yapmamak lazımmış. Öncesinde kırıklara karşı bebeği bir yandan sakinleştirip bir yandan kontrol etmeliymişiz eğer kırık varsa kaldırmamalıymışız. Tabi sağlık kuruluşu aranacak öyle bir durumda. Eğer koltuk, yatak vs düşmesi olursa(ki inşallah yaşamayız hiçbirimiz) en azından bilmek gerekiyor böyle şeyleri .
Tekrar geçmiş olsun canım.
Benim bebişte düşmüştü ya canım ilk yarım saat uyutmadım zaten ağlamaklıyı ve korkmuştu sakinleştirdim sonra uyuttum bizimki de uykuya meyilli gibiydi o şoktan da olabilir. Uyandıktan sonra keyfi yerinde gibi olunca rahatladım. Bir de yeni emdiği için kusmuştu hem de iki kere o da tedirgin etmişti beni ama şükür sorun olmadı. Dediğin gibi ağlamakta yoruyor. Sen için rahat olsun diye ara ara kontrol et canım Allah’ın izniyle birşeycik olmazSagol canım bilgi için .... Çok şükür öyle bir şey yok sadece biraz çabuk uyudu o da çok ağladı ondan diye düşündüm olmazsa 1 saat uyusun uyandircam
Bende sinir oldum kampanya döneminde sapıtıyorlar sanırım. Benimde teee şu uyku tulumu aldığımız zaman çorapta almıştım uygun diye hiç olmadı Farklı giyer demiştim sonuç göndermediler bile. Bir de 7 liralık şey için incelenecektir yazmışlar hala ses yokE bebek e ciddi sinir oldum. Sipariş vermiştim daha sonra iptal ettim ertesi gün. Beklemektense çıkıp biyerden alayım diye düşündüm. 2 gün sonra sms geldi siparişiniz kargoya teslim edildi diye. Aradım. Teslim almayın dediler. İsyeri adresini vermiştim. Ben olmasam da birine teslim ederler diye adresi değiştirdim. Bugün isyerinde birine teslim edilmişAdresi bile değiştirmemişler. Aradım aaa pardon diyorlar bi de.
Sürekli kontrol ediyorum inşallah hiç bir bebeğe bir şey olmasın ufacık bir düşme bile beni uykularımı kaçırdı hala uyuyamadım daha büyük hastalıklarla mücadele edenleri düşündüm de Allah tüm Bebeklere çocuklara sağlık versin.Benim bebişte düşmüştü ya canım ilk yarım saat uyutmadım zaten ağlamaklıyı ve korkmuştu sakinleştirdim sonra uyuttum bizimki de uykuya meyilli gibiydi o şoktan da olabilir. Uyandıktan sonra keyfi yerinde gibi olunca rahatladım. Bir de yeni emdiği için kusmuştu hem de iki kere o da tedirgin etmişti beni ama şükür sorun olmadı. Dediğin gibi ağlamakta yoruyor. Sen için rahat olsun diye ara ara kontrol et canım Allah’ın izniyle birşeycik olmaz
Ahh ben de epey mücadele ettim ama nedendir bilinmez. Tadı farklı olabilir mi acaba ne var bu memede çığlık çığlığa diye düşündüm. Gece bile midesi bulanır gibi yapıyordu o memeyi verince.
Sonunda pes ettim
Bizim dr zayıflıktan yana mi ki acep
Ya hiç destekleyelim falan demedi.
Persentil tablosuna yazıyor çiziyor.
Iyi maşallah diyor.
Ama bakıyorum burda 8 kilolar havada uçuyor.
Benim düzeltilmiş 5 aylık artık.
Kilosu ancak 6.200 civarıdır.
Dediğim gibi açlığa bağlı bir huysuzluk hissetmiyorum.
Memeden mutlu ayrılıyor ve siktigimda süt geliyor oluyor ama yine şüphe ettim.
Uçuk bir kilo alımı olmuyor yani bizim.
Anakucagin dan düştü bebeğim5 saniye arkamı döndüm küt sesi ile ağlaması bir oldu kendini kaydırip düşürmüş galiba nasıl düştü göremedim Allah'tan şişlik falan yok anakucagimiz yüksek değil biraz uyku hali var ama o da çok ağladı ondan sanırım ,
Aynı şeyi yaşadım. Şu an iki kamera var evde. İptal ettim kargoya verdiler. Bir de güvenliğe teslim edilmiş. E-bebekten online alışveriş yapmam daha. 11 gün önce sipariş verdim hala gelmedi. Çocuk giremeyecek tulumun içineE bebek e ciddi sinir oldum. Sipariş vermiştim daha sonra iptal ettim ertesi gün. Beklemektense çıkıp biyerden alayım diye düşündüm. 2 gün sonra sms geldi siparişiniz kargoya teslim edildi diye. Aradım. Teslim almayın dediler. İsyeri adresini vermiştim. Ben olmasam da birine teslim ederler diye adresi değiştirdim. Bugün isyerinde birine teslim edilmişAdresi bile değiştirmemişler. Aradım aaa pardon diyorlar bi de.
Geçmiş olsun kıyamamSürekli kontrol ediyorum inşallah hiç bir bebeğe bir şey olmasın ufacık bir düşme bile beni uykularımı kaçırdı hala uyuyamadım daha büyük hastalıklarla mücadele edenleri düşündüm de Allah tüm Bebeklere çocuklara sağlık versin.
Anakucagin dan düştü bebeğim5 saniye arkamı döndüm küt sesi ile ağlaması bir oldu kendini kaydırip düşürmüş galiba nasıl düştü göremedim Allah'tan şişlik falan yok anakucagimiz yüksek değil biraz uyku hali var ama o da çok ağladı ondan sanırım ,
Ben hep alıyordum bebek arabasını bile online sipariş vermiştim. Ama tabi o zaman iptal etmediğim için sorun yaşamadım. Dün ciddi tartıştım siz benimle dalga mı geçiyosunuz diye. Bugün kurye gelip alacakmış sözde.Aynı şeyi yaşadım. Şu an iki kamera var evde. İptal ettim kargoya verdiler. Bir de güvenliğe teslim edilmiş. E-bebekten online alışveriş yapmam daha. 11 gün önce sipariş verdim hala gelmedi. Çocuk giremeyecek tulumun içine
Geçmiş olsun kıyamamnasıl oldu bir sıkıntı yoktur inşallah
teşekkür ederim canım geçti çok şükür Bizim ki de çok dar o yüzden emniyet kemeri bağlamiyorum kendini salıyor önünde ki oyuncaklarla bı kaç dakika oyalaniyor diye tutuyordum artık oturtmamah canım benim çok geçmiş olsun
bizim ana kucağının da emniyet kemeri saçma sapandı dap dardı takamıyorduk ben 3 haftadır oturtmuyorum.
çünkü sürekli eğilme halindeler.
Geçen şey okudum doğumla gelen 2 korku vardır, yükseklik ve düşme korkusu, o nedenle çok ağlamış olabilir.
Hatta ben bizim olanı geçen yatırırken bir korktu düşecek sandı, ne güzel uyurken ağladı uykusu kaçtı bütün.
Merak etme bu korku yüzünden çok ağlamış olabilir.
Bizi de haberdar et olur mu?
teşekkür ederim cok sagol.Yok çok şükür gece uyandı bir kaç kere ama iyi şimdi keyfi yerindeAynı şeyi yaşadım. Şu an iki kamera var evde. İptal ettim kargoya verdiler. Bir de güvenliğe teslim edilmiş. E-bebekten online alışveriş yapmam daha. 11 gün önce sipariş verdim hala gelmedi. Çocuk giremeyecek tulumun içine
Geçmiş olsun kıyamamnasıl oldu bir sıkıntı yoktur inşallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Bizimki kendini popo üstünde kaydırıyor kaydırıyor.
Koltuktan düşecek diye aklım çıkıyor benim de
Ağrıdan değil de korkudan ağlamıştır şok ile.
Allah beterinden korusun minnoslarımizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?